Sziasztok!
Hú,mostanáig visszaolvastam és jegyzeteltem,nagyon durva a termés péntek óta
De most egy életem,egy halálom, hsz. mindenkinek!
Vencel amúgy már a kifelé vezető macskakövön beszunnyadt
Ma este megvolt az első hiszti, fürcsi után az öltözködésnél. Ez apa feladata,aki egyszer csak kiszólt nekem a konyhába,így egyszerűen,mint az ék :"B..d meg anya, mikor csináltál ebből a gyerekből hisztigépet?" Altatás után leültettem,és felvázoltam a jövőt,amikor esetleg Vencel tényleg hisztis lesz,mert ez azért egy párperces kis ízelítő volt csupán. Párom ennyit kérdezett:"És Vencel nem fél,hogy egyke marad?"
A tali amúgy szupi volt újra,nagyon örülök,hogy rendszeresítettük! Akkor dec. 1-re senki ne csináljon programot,meg ne betegedjen le! Aki ott volt ma érti ezt,aki nem ,majd megérti...tudom,az ilyenektől szoktatok falra mászni
Ági!
Azért ma mindenképp Dani ékes járása volt a leg-leg-leg, bár azért az anyukája "koronával" a fején,mint királylány szintén díjnyertes
!
Manga!
Örülök,hogy végre Ti is eljutottatok, Matyi zsiványt is jó volt élőben megismerni! Jövő kedd után hívlak, hátha lesz vmi hasznos infóm Bethesda ügyben!
Rebi!
meddig bírtátok?
Szilvi!
Tunéziával mi a helyzet? Nagyon irigyellek Titeket,Dorka is megy? Mekkora bevállalós utazós banda vagytok
!
Judit!
Mi ez a 200 km-re Bp-től? Vmi romantikus meglepi kirucc? Rátok fér! Már szóban is elmondtam,félek,hogy már-már gyanússá válok, azért egy plusz bók nem árthat kispapinak: nagyon helyes! Hozzáteszem: nagyon sokat dob rajta a hátán az a kistündér!
Mariann!
Mi annak idején még raktár hiányában a Liegl-nél raktároztunk,Hexagones
Hicu!
na hogy vagy,mi van veletek?
Hajni,
Engem meg az a mondat lepett meg a Szülőszobában,hogy az az élet rendje,hogy a nők szülnek,a férfiak meg háborúznak. szeretném hinni,hogy azért ez nem így van.
Noémi!
Írjál csak szorgalmasan magatokról! Holnap drukk ezerrel,kispapi meg nagyon gentlemanus,hogy így bevállalta egyedül!
Ini,
Hanna orrmandula-műtét
. Hiányoztatok ám a talin!
Orsi,
Naggggyon jól hangzik ez a kis hévízi kirándulás! A képek meg egy igazi belevaló srácról tanúskodnak /bőröndbe belevaló hi-hi-hi
/!
Emese,
Nem sokat várt Andris az elindulással,gratula
! Nekem nem sikerült megnéznem a képeket
. Homokos főzelék
.
Bogi!
Húúúú,azért nem is gondoltam,milyen menő szerszámotok van! Jó,jó,láttam én,hogy milyen nagy,meg szép,meg minden,de csak így buta liba módjára
Pindur!
Miből lesz a cserebogár
!
Ed!
Üdv Neked is, próbálj bekapcsolódni, és gyere talizni,az tényleg sokat segít ebben a kavalkádban
Na ennyit bírtam leborulás nélkül, most,hogy így utolértem magam és Titeket, jövök ám minden nap!
Puszi:
Buksi
Judit,szófosó társam! érj utol,ha bírsz,meg muti a képeket
!