Új privát üzeneted érkezett!

http://cgi.ebay.co.uk/Boon-Squirt-Baby- ... 255ad6066d

ez a kanal. Azert nezz korul hol kapod meg nalatok, mert neten eleg draga a postaja :( En egy Imaginario nevu jatekboltszeru izeben vettem, itt ez egy lanc, hatha feletek is van.

Meg nem hivtak idopont miatt. Pihenni? Ejjel 6x keltunk...ebbol 3x en szoptatni, de igazabol szerintem nem enni akart, elegge visszafogta a szopasokat mar. Annak ellenere, hogy elobb kap cicit aztan pepet van, hogy csak egyik cici jo, van hogy csak a masik, van, hogy mindketto de olyan is, hogy egyik sem.
Ezt csak azoknak akiknel nem szuksegszeru de hozzaetetnek (szoval nem tapszeres hanem szopis babaknal): Aronedu ennek ellenere, hogy szopi utan kapta mindig a pepet ugy tunik, magatol elvalasztja magat (nekem nem banat, ismet van egy csomom mostanra, itt balettozok, nem akarta kiszivni persze, de ha estig nem teszi asszem ma teszek pontot a buli vegere)
szoval kostoltatasbol ha valaki nem akar elvalasztast akkor ne elmenni a mennyisegek fele ha a gyereknek izlik, mert van amelyik tenyleg hajlamos elmenni az egyszerubb iranyaba. (es meg csak nem is gondolom, hogy a kanalazas feltetlenul egyszerubb lenne)

egy nem egeszen friss video, ahol Aron bemutatja elavasi technikajat... http://www.youtube.com/watch?v=Rh5FTkZLNwI

luna6
 
 


vik: nagyon cuki zoé! és ezek a szerkók! azt nézem hogy jól látom hogy barnullik Zoé szeme??? :-) vagy csak képzelgek és még kék :-)
(amúgy a szemem tényleg nagyon rossz!)....
amit akartam! nálunk a kúra nem vált be! mi már megcsináltuk! após 22 kg-t fogyott eddig!!! csont és bőr! VISZONT a rákszövetségnél dolgozik egy fazon akit ajánlottak nekünk! onkológus nagyon jó a szakmájában és alternativ módszerekben is hisz! és van egy "találmánya" valami mágneses gép! szóval olyan akupunktúra szerű nagyon sok mindenre jó! és megvettük persze! (nagyon húzós volt az ára) viszont.... van EREDMÉNY! após jobban van tőle! 2,5 hete mindennap csinálja!!!! holnap mennek konzultálni az orvossal mert ő ráadásul nem is az a beleszaros hogy eladok valamit és hát vagy lesz hatása vagy nem! a drága kúrás azt mondta várjunk pár hetet és csináljuk meg újra! hát nem!!!!!! :-( viszont nagyon nagoyn örülóünk hogy a gép jelenleg hatékony! ha érdekel küldök linket!!!! ...
nálunk amig van pénz mindent meg fogunk tenni mert bár mindenki temeti én hiszem hogy egy ember nem halott amig meg nem hal! fuhhh de okosat mondtam!!!! ...
majd küldök egy másik linket! tegnap volt a naplóban állítólag a Domján ő az agykontroll magyarországi kampányolója szóval egy negyedórás riport és pont ilyen rossz rákban szenvedők voltak akik meggyógyultak a hittel!!! meg szeretném nézni valahogy megpróbálom felkutatni és akkor átküldöm ha érdekel persze....

mennem kell jövök
Voki: kivi
Vendég
 


 
 

http://tv2.hu/naplo/video/az-elme-ereje
és itt van már akit érdekel és nem látta! főleg Geo-nak aki akart is menni a tanfolyamra anno!!! :-)
Vendég
 


Sziasztok.

Csak egy gyors helyzetjelentes, mert tul sok idom nincs irni meg visszaolvasni.

Levi ugy nez ki aklimatizalodott. 2-3 napja atalussza az ejszakat. Tegnap ejjel mondjuk felebredt 2x, de front volt.
Most mar nappal is szepen elvan meg alszik. Ma vettunk neki egy jatszohidat a babakocsira. Most mar kezd vegre nyaralas lenni.

Ha tudok, jovok.

Kuldok meleget igy az eteren keresztul.

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Egy-ket kep:

Kép

Kép

Kép En is kerek schvarmat

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Kép

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Na szisztok!

Zsír király! Marcell ma 8kor aludt!!! Persze reggel 7kor már fent volt és délután nem aludt! így gondoltam ideülök. hát na ná, hogy Martinka meg nem akaródzott aludni, de azért neki is összejött. így eszembe is jutott, hogy most mit nem adnék egy laptopért! na akkor sokkal többet jönnék, mert mikor a gyerek este disney-zik, akkor én netezhetnék.

Hát Voki, az elevenpark most nálunk is kilőve, mert a színház előtt sikerült beszereznem Alma koncert jegyet... még sorsolás kérdése, hogy Apa vagy én viszem csápolni a gyereket :)

Luna- én mutatok Neked két kölköt, akik kilökik a cumit a szájukból- tök mindegy h üveges vagy játék... na persze a nagy azóta meg nem hajlandó eldobni...

nálam gáz volt a hozzátápi Marcellnál 8-9 hónapig dafke nem akart enni. na egyszer mentünk krumplit szedni anyósékhoz és Apuékra hagytam egy üveg tejpéppel (csokis) na ez volt az első érdemleges evése.
Mindemellett tudtam, hogy nincs nagy gáz, de mikor a 30 évvel ezelőtt babások úgy néztek rám, illetve jöttek a húsleves tanáccsal... hát ki tudják készíteni az első gyerekes bizonytalan anyukát. holott számomra nem dicsőség, ha valaki akinek van teje 3-4-5 hónaposan azzal henceg, hogy a gyerek már miket eszik- pl kolbászt. na jó ez a durva példa volt, de mondjuk lisztes főzit.

a misi mókuson szét untam magam, meg a végén már Marcu is. de előtte vettem magamnak pulcsit és csizmát, ami kínai, de nem feltünő. meg egy tornacipőt is, ami bélelt (erre vágytam, mert pont ilyenem van nem béleltben), amit holnap vihetek vissza, mert nem próbáltam fel a boltban és itthon láttam, hogy a két cipő nem is egyforma :evil:

nekem is fura ez a 39 fokos láznál rohanás, de mit tudom én... tényleg annyi de annyi féle orvos van.

a kukiról tudom, hogy osztott kérdés. nem is foglalok állást sehol se. mi csak annyit mozgatjuk, amennyit mozgatható azt kész. illetve már a gyerek csinálja magának, pont azért hogy tudja hogy kell mosni, ahogy Yadine írja, hogy ne legyen probléma.

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Detti!
Az egy dolog, hogy Vik "kényszerű" a görög nap alatt melegedni, de, hogy te ilyen képeket mersz feltenni, mikor én téli kabátot kajtatok :)
Vicceltem!
tegyetek fel jó sok meleg képet! Vik te tudnál olyat is, ami ilyen sétálgatós, teraszos?
Azért irigyellek hogy Nikosz otthon lesz, bár ki tudja :) és hogy meddig van ez a kis szünet?

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


sziasztok,

megjöttünk vasárnap, de tegnap nem volt időm.
nanetto, igazad volt, nagyon szuper ez a hotel, és a kaja fantasztikus, mindenki nagyon kedves volt. mi ugyan nem pihentünk semmit, mert ugyanazt csináltuk, mint itthon azzal a különbséggel, hogy ott voltunk, és csak egy szobánk volt, amit elég hamar megunt Vencel. összességében nem volt rossz, mert legalább éjszaka aludt a gyermek, de vacsi előtt mindkétszer olyan hisztit levágott, mint 4 hetes korában. apjával csak néztünk egymásra, hogy ez most mi, mert ilyet nagyon nem szokott csinálni. de legalább biliárdoztunk egyet apával. (évek óta nem biliárdoztam, pedig imádom).

Detti, nagyon irigyellek! utálom a telet....

Luna, ez a szerkó Aronon, meg kell zabálni! remélem hamarosan kaptok időpontot! ez a kanál nagyon komoly, én még nem is láttam ilyet!

Vik, Zoé tündéri! hogy van a füle?

nanetto, remélem eszti jobban van már! én biztos pánikolnék, ha 39 fokos láza lenne Vencelnek, és azonnal húznék a kórházba.

na felébredt, majd még jövök....
szép napot mindenkinek, bár ez a idő...... :-(

Klau

Kép
pkklau
 
 


Sziasztok!

Horror napom van idáig, negyed hat óta csak egy fél órát aludt a kisfiam, és vagy egy órát keservesen sírt, aztán rajtam, hintázva, feneket paskolgatva elaludt nagy nehezen. Nem tudom meddig fog aludni. Sajnálom szegényt, valami nagyon nem volt okés neki ma reggel.

Vik,
Zoé egy tündérkirálylány, és tényleg szív alakú a pöttye a szájánál, nagyon menő!
Az oltás bizony be tud zavarni akár ennyire is, aki érzékenyebb rá.

Luna,
nekem is újdonság ez a kanál, tök jó. Áronedukedvencem nagyon ártatlan fejet vág a képen, nagyon szép kisfiú a nagy barna szemeivel. A videó haláli, és ennek így alvás lesz a vége? Imádnimegzabálnivaló ahogy biggyeszti a száját!

Detti,
de jó, hogy már nyaralós a hangulat! Ez a sportrész nagyon frankó, mintha vízszintben lenne, nem gáz egyáltalán.

Konkri,
nagyon nevettem, hogy untátok a misimókust! Az Alma együttesről már hallottam, unokaöcséim nagy rajongók, ők éneklik talán,hogy egyszeregykirályfi mitgondoltmagában, hihihi-hahaha mitgondoltmagában. :D
Gratula a szerzeményekhez, én is imádok vásárolni, mondjuk soványan jobban. :? Képzeljétek a terhességtől KÉT számot nőtt a lábam, a tavaly vett bazidrága, pihe-puha bélésű kafa csizmám KICSIII! Ajajaj És a többi is kuka. Na, jó nem kuka, majd elajándékozom a hugomnak.


Annyira hülye vagyok amúgy. Rendeltem egy kisvakondos pólot az uramnak szülinapjára, és én baromállat félreértettem a recsegő kaputelefonon, hogy mit is akarnak nekem eladni, mert reggel volt, kóvályogtam, és azt hittem valami PORSZÍVÓT akarnak eladni nekem, mondjuk a csomagkihordó is béna volt, na mindegy, és nem küldik újra, csak ha dupla postázási díjjal átutalom a pénzt a számlájukra. Ahhhhhh verem a fejem a falba.

KépKép
yadine81
 
 


Klau,
kirándulni nem voltatok? Vagy nem volt nagyon merre?

KépKép
yadine81
 
 


Nanetto,
hogy van Esztike? Pisigyűjtés megtörtént?

KépKép
yadine81
 
 


majd olvasok tovabb is, de reagalnom kell:

Yadine, aronedumasonbambinak FULL KEK a szeme meg mindig :D:D tuti a foto csal, mert pont ma pont ezt mondta valaki mas is, hogy jeee barnul? Egyelore (hacsak ejjel nem kezdte el, ma nem figyeltem) szerintem megmindig egyertelmuen kek. Fura is az ilyen errefele, hatha megtartja :) (doki szerint 6 ho utan kiderul)

luna6
 
 



na, megnéztem mégegyszer, tényleg kék. tisztára mint az én fiamnak egyébként. férjemnek kék, nekem barna, máténak olyan kék, de picit barnás.itt van az ölemben. felébredt és persze bömbizik. majd rakok képet a szeméről.Alsziik? de jó

KépKép
yadine81
 
 


vik Zoén a szívecske csúúúúcs
Luna Áron ééééédes :-)))))))

még jövök egyenlőre ma velünk minden ok csak lakásfogság csüt-ig láz nem volt eszti végre aludt éjjel :-)
Vendég
 


Konkri,
elevenpark:
most voltak a hétvégén öcsémék. azt mondta nagyon szuper, tök tiszta, meg igényes, csak megfájdult a feje az állandó gyereksikojoktól :wink:
a kisöcsémnek nagyon tetszett (6éves), és a nagyobbik simán (19éves) tudott rá vigyázni, mert a szülők is mindnehova mehetnek a gyerekkel. azt mondta hogy talán Marcell korúaknak is tök jó dolgok vannak, csak ugye ők nem abban a részlegben voltak, így többet nem tudott mondani.

Vok,
az elevenparkba sokkal olcsóbb a belépő, mint pl. az állatkertbe :wink:

Yadine,
akkor úgy látszik nekem minden nap horror napjaim vannak... dávid fél6kor kel, és 9-fél10kor kb alszik egy 20-30percet. de at is úgy, hogy eklőtte üvölt. na mindegy, nincs is kedvem erről írni
Vendég
 


A nap vicce:
visszavittem a kínaiba a tornacsukát (amit próbálás nélkül vettem egyik 36os másik 37es volt). Na a kínaiba már vártak, mert más is visszavitte... míg a csaj elvitte a cipőt összenézni a másik visszahozottal a kínai kérdi tőlem, hogy nekem melyik kell. mondom a 7es, mire puffog hogy akkor a másiknak vissza kell adni a pénzt...
na összerakjuk a két pár cipőt, amiből az sült ki, hogy két balos 6os és két jobbos 7esvan... :) kínai megszívta! mindenkinek vissza kell adni a pénzt! :)

Ja Luna el is felejtettem, hogy a videon Áron olyan kis tudatosnak tűnik, mint aki azt sasolja, hogy na-na mi a hatás? meddig bírjátok?
nagyon szép kis krapek és én is barnának néztem.

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1288089904.2114.jpg[/img]

Kék? Barna? :D [/img]

KépKép
yadine81
 
 


Geo,
tökéletesen megértelek. Eddig az volt, hogy oké, hogy hajnalok hajnalán kel, igaz 7-kor már alszik, de kb. max másfél óra után már alszikm is újra.
Nagyon fura nekem, hogy még három óra után sem akar aludni, holott ásítozik össze-vissza, látom rajta, hogy álmos. Beviszem, lerakom hasra, ütögetem, susogok. Erre emelgeti a buksiját, nézelődik, nyavalyog. Derekam, szám készvan, kiveszem, lerakom játszani, az sem jó, reggeliznék, üvölt, megszoptatnám ha hagyná, és így tovább, mire kilenc felé kidől. Tikkasztó. Zuhanyoznék, kávéznék, becsuknám a szemem egy pillanatra. De ezzel együtt imádom a kis tökfejet.

KépKép
yadine81
 
 


Különben meg gőzöm sincs milyen az, amikor a gyerek alakítja ki a napirendet.
hogy adhatnék neki mindig ugyanabban az időben enni, amikor az egész napunk attól függ mikor kel reggel? mert nektek mindig ugyanakkor kel? hát nekem össze-vissza.
van olyan hogy 5kor eszik, aztán 8kor, majd 11, stb.
de olyan is van, hogy 7kor eszik, meg 11 kor meg 1kor...
az alvásáról ne is beszéljünk. reggel is ordítva aludt el.
most sem akar aludni, pedig fél6kor kelt, 9kor aludt 20percet, és fél10óta ébren van... szóval nem nagyon alakít ki ő semmit sem...
nekem meg már ... úgyhogy lassan már egész nap magnéziumot fogok rágcsálni :twisted:
Vendég
 


Nekünk néhány napig beállt, ugyanakkor kelt, ugyanakkor evett. Na, ez megváltozott. És már azt sem tudom mikor kéne megetetnem. De derűs vagyok és nyugodt, árad a csí (napersze), és valahogy majd csak átvergődünk ezen is. Kár idegesítenem magam.

KépKép
yadine81
 
 


Geo!
állatkertbe bérletünk van, mert azt vettem az üdülési csekkemből... Szóval az ingyen van :D Annál olcsóbbat nem tudsz nekem mutatni :D:D:D

Sajnálom,h ogy sokat van fent Dávid. Nekem Hanna volt ilyen. 6körül kelt, azt onnantól 2x30 percet aludt. Meg bírtam volna mindenkit fojtani magam körül, akinek 3 órákat aludt a gyereke. És ha megszakadtam akkor is csak annyit aludt. Megtanultam este 9kor elaludni vele...

Yadine!
Ez teljesen természetes, hogy ezt csinálja. :D csak nem gondold, hogy ő aludni fog, amikor annnnyi minden van, amit csinálhat ébren?? :D:D
Ha szerencséd van, fog még aludni :D:D

Konkri!
Vicces a kínai :D:D:D:D
Melyik bábszínházban voltatok?

Vik!
Hát, ez az,a mit én sem tudok. Az elmúlt 2 hétben heti 1x hányt.. és lövésem sincs, hogy miért. Szerdán megyünk a dokihoz. Kíváncsi vagyok, mit hoz ki belőle.
Hogy van a fülgyuszi? Javul? Jött azóta ki neki cucc?
Homeót mindennel lehet szedni,csak nem egyszerre. Minimum 30 percet kell várni.

Ezt a hüvely széthúzós dokit lehet, hogy megütöttem volna... :?:?:? szegény manó!! nem sírt nagyon??

Érdekes ez a pontosan 8 óránkénti gyógyszer adás... Én tuti nem bírnám még magamnak se megcsinálni :D:D:D

Tatim!
Szerintem a hányás és a nem evés nem köthető össze. A kutyuk szoktak hányni, ha sok a gyomorsavuk. Bigyó és Lucy is rendszeresen esznek füvet és kihányják a felesleges gyomorsavat. Dodger kutyám meg annyira zabás volt,h ogy rendszeresen túlette magát és azt hányta ki.
Ha jobban lett az antibiotikumtól én valami gyulladásra tippelnék.
A depi nem hiszem,h ogy csak most jött volna ki rajta.
Remélem annál nem több! Írj majd, ha van eredmény!

Yadine!
Barna :D:D:D:D

Az alma zenekar nagyon jó. :D ők éneklik a ma van a szülinapomat:
http://www.youtube.com/watch?v=hi3pbtrqy70

Kezdek jobban lenni. Köhögök, de legalább ürül belőlem a cucc. ÉS ami a legfontosabb, nem vettem be egy darab antibigyót sem, pedig ez nálam nagy szó, amikor ennyire hurutos vagyok. :D Remélem szépen kitisztul most már belőlem a cucc... És mivel semmit nem ettem be, így Alex el sem kapta, mert ment belé az antitest rendesen :D:D
Most már csak a gégefő gyuszimat kéne lekezeljem,d e elfogyott az a szerem, amivel szoktam kezelni, és csak csütörtökön van gégészet...

Holnap megyek a céges gépemért. Van parkolóm, ahol el is fér a kocsim, van ember, akinek a kártyáját használhatok, szóval KIRÁLY :D És már várnak bent :D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Geo!
Nem az a lényeg, hogy ugyan akkor csináljátok a dolgokat, hanem egymás után ugyan az következzen kb... És nem, Alex sem mindig ugyan akkor kel, de ez normális, hiszen, ha téged hagynánk aludni, te sem mindig ugyan akkor kelnél :D
Egy gyerek nem kiszámítható, és ezáltal bonyolódik az életed. Nagyon kevés gyerek képes a szigorú napirendet követni. Ahhoz nagyon nagyon alkalmazkodó habitussal kell rendelkeznie. És gondolj bele, Dávid mennyi mindent csinál és ez neki mennyire izgalmas. És ő nem akar aludni. És úgy gondolom a fiadnak igen erős akarata van... nehéz vele megértetni,h ogy de neki az lenne a jó... ez később se lesz másképp. Nem egyszerű, de ezért szép. ezek az idők, amíg ilyen pici, nagyon hamar el fog múlni. Ne görcsölj rajta, hanem élvezd ki, hogy vele lehetsz!
Ne magnéziumot szedj, hanem sedativ pc-t. Az jobban segít a stressz oldásban.
És kitartást!!!

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


persze ő meg itt vigyorog a kezemben, de ha leteszem játszani, 5perc múlva méregbe gurul... mert nem bírja elég jól megrágni a játékait.. vagy mert nem éri el... vagy mert elgurult... vagy mert csak... jó volt, amíg csak nézelődött, de most olyan kis méregzsák lett... :roll: :x
na ennyi voltam
Vendég
 


Geo!
Fejlődik :D És ez jó. És mivel ilyen kis méregzsák, nagyon hamar fog csinálni mindent, mert el akarja érni! majd meglátod :D Akkor meg az lesz a baj, hogy mindenhova felmászik, elesik... mindig van velük baj. :D Aztán nagy lesz a szájuk,. aztán még nagyobb, a dackorszak katasztrófa.. :D és közben visszatekintesz majd arra,hogy milyen jó volt, amikor még csak a szőnyegen lett mérges és nem csapkodta az ajtót :D:D:D
Én is mindig így voltam vele Hannánál, hogy milyen volt,a mikor.. most ezért élvezek ki minden nyugis percét Alexnak... Aki már egyébként hason bejárja a járókát, Valamelyik nap felszedem a szőnyeget, felmosok, kutyát nem engedem be és lerakom a földre, hogy meddig megy el :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Már két órája alszik!!! :lol:
Én meg most fogok kiszórni a nyolcadikról fél csomag H.ggies márkájú pelust, hogy ez mekkora egy fos. Minden nap kb. kétszer kipisil belőle, ma pl., egyszer amikor fogtam, érzem, hogy csordogál a hasamon. Nos, úgy sikerült kipisilnie, hogy én pisis lettem, a rugija pisis lett, de a bodyja NEM! Reggel meg a hónaljáig tocsogott.Felmerült,hogy én vagyok a béna, de nem, mert a többiből nem pisil ki.

Ja, egyébként akinek a közelében van P.nny Mar.et: nagyon jó a törlőkendőjük, Babyt.me márka, sensitiv, sárga. Néha van akcióban, 80 db, 299ft!

KépKép
yadine81
 
 


Geo, szerintem se görcsölj rajta. és Vencel is begőzöl, ha nem ül mellette valaki miközben játszik, illetve folyamatosan váltogatni kell neki a játékokat. még nemrég írtad, hogy délelőtt elvégzed a házimunkát akkor is, ha ébren van. én meg csak irigykedtem, mert én semmit nem tudok csinálni, ha ébren van. (ha meg alszik azért nem, mert nem akarom felkelteni :-)) és Vencel is minden nap máskor kel, de szerencsére nem sírva kel, így kicsit tudom húzni az időt, ha nem megyek be az első nyekkenésre. és Vok véleményét osztom, hogy az a lényeg, hogy ugyanúgy csináld a napot, ne időponthoz kösd az evést, alvást, stb.

Klau

Kép
pkklau
 
 


Bakker, elszállt amit írtam, és nem volt időm másolni :cry:

Luna, rendeljem a könyvet? Vagy vki más már megtette?
Nagyon édes a monstered :D (szerintem ez a szerencséje, én legalábbis ezt szoktam mondani az enyémnek, mert különben néha kiraknám a folyosóra :D )

Detti, szégyeld össze magad hogy ilyen jó időben kell töltened a napokat :D :D Ezek szerint Levi is megszokta a dolgot, és most már teljes lehet a pihenés. Nem bánnám ha anyósom nekem is kb ilyen távolágra lenne, és nem stresszelné a pici fiát.

Vik, cuki a sapkás Zoé, és szivecskéről nem is beszélve. Kíváncsi leszek milyen lesz ha otthon lesz a párod állandóan. Nekem egy idő után tuti az agyamra menne...

Geo, megint rosszabb napod van? Pár napja azt mondtad hogy van rendszer Dávid életében, és ő csinálta magának, vagy nem?

Dorka is igazi Hiszti Kriszti, ha vmi nem tetszik üvölt torka szakadtából, és egy másodprc alatt képes abba hagyni,
mitha semmi sem történt volna. :)

Yadine, ezen a képen, sorry, de Máté szeme sem kéknek látszik :wink:

Vok, kíváncsi vagyok mi lesz holnap a dokinál. Mi holnap kapjuk a 4 hós oltásokat, estére gondolom a szokásos hőemelkedés, de ez legyen a legnagyobb baj. Ma voltunk tornán, és Nóra üdvözli Alexet. Ennyi idősen nem baj ha nem forog egyfolytában, viszont ki kéne nyomnia magát Dorkának, amit nem tesz meg, úgy hogy most azt kell majd gyakorolni. Egyébként minden más ok, szépen tartja magát, de csak könyökön.

Nanetto, mi van Esztivel?

Hari, merre vagy? Már nagyon túl vagyunk a szeptemberen, és nem is jöttél gyakrabban, csak jól fenyegettél minket. :)

Kutyáról még nem tudok újat, tegnap voltunk vérvételen, de még nem tudom az eredményeket, remélem semmi komoly. Persze párom emiatt rosszkedvű, és nem viseli jól az én csipkelődős stílusom, úgy hogy most nem beszélünk, csak amit nagyon muszáj.

Na megyek pizzát sütni, remélem jó lesz, mert éhenhalok lassan.

KépKép
tatim
 
 


Tatim,
hát igen, mintha barnulna, aminek örülök, mert jobban tetszik a barna szem, főleg a pasikon, csak a férjem meg ne hallja. :lol:

Anyum jött látogatóba, elvitte Babut sétálni ebben a vacak időben, én meg csak lézengek, zombulok,ahelyett, hogy valami értelmes dolgot is csinálnék mostmáraztán.

KépKép
yadine81
 
 


Tatim,
ennél jobban, mint amennyire a képen látszik Máté sem támaszt fel, de szerintem ez nem baj.

KépKép
yadine81
 
 


és főleg hogy lehet ezt gyakorolni?????

KépKép
yadine81
 
 


na, kellett nekem írni, tényleg, emelgeti a könyökét!!!! eddig fel sem tünt, ugyhogy asszem megyek és foglalkozom a gyerekemmel, aki arin kipirult a friss levegőn. :lol:

KépKép
yadine81
 
 


Luna,
köszi a kanalat! :D Szerintem ez nekünk nem válna be, mert a tejpép amit eszik az eléggé sűrű, tehát nem hiszem, hogy kifolyna belőle. Úgy képzeld el mint egy tejbegríz. Nem folyós, de nem is olyan állagú amiben megáll a kanál. De ahhoz nem elég híg, hogy folyni tudjon.
Szóval nekünk ez max a gyümipépekhez lenne jó. Másrészről meg úgy belejött az evésbe, hogy 20 perc alatt eltüntetett ma 120 ml vízből és 4 mérőkanálból álló tejpépet. Az meg semmi szín alatt nem férne bele ebbe a kanálba.
Nagyon jó a polója :lol: :lol: :lol: !
A videóból nem derül ki, mennyi ideig játszátok ezt mire elalszik? Egyébként oltári édes a fiad! Imádom ahogy görbíti lefelé a száját :lol: :lol: :lol:

Yadine,
igen én is az oltásra gyanakszom, meg a füle és a foga még pluszban rátett neki egy lapáttal. Gondolom ezek miatt csappant meg az étvágya, mert most úgy tűnik, hogy megint a régi.
Én egyszer vettem más pelust mint a pampers, mert a libero küldött kuponokat és így 4 euróval olcsóbb volt egy csomag. Hát hogy útáltam. A kaki állandóan mellément neki. Az volt az első és utolsó alkalom, hogy más pelust vettem.
Most a p. küldött kuponokat úgyhogy az is olcsóbb valamivel.
Édi nagyon a fiad :lol:

Nanetto,
miért vagytok lakásfogságra ítélve?? Végül is vitettek pisi mintát? Vérvétel? De legalább láza nem volt ez jó hír!!!!
Hát a szívecskét mi imádjuk! Ha mégse tűnik el akkor se bánjuk! A szeme meg olyan zöldes-szürkés-kékes, de nem olyan világos. Szerintem be fog barnulni, mert az egész családban csak anyumnak van zöld szeme, a többieknek mindenkinek barna.
Azt a kapucnis felsőt imádom ami a képen is van! Kemény 6 euróért szereztem (leértékelésen) és rögtön kettőt is vettem a 0-6 hóst meg a 6-12 hós méretet! És 44 euró helyett fizettem 12-t!!!!!

A papám ügyében az a baj, hogy nagyi váltig állítja, hogy ez az intravénás cucc nem rögtön fejti ki a hatását, hanem a kezelés befejezése után 1-2 héttel. Legyen úgy, de az az igazság, hogy anyum elmodása alapján ez nem lesz így. Ő pl. nem hiszi hogy használna majd késöbb. Nekem sajnos skypeon keresztül nem jön le hogy mennyire csont és bőr, de állítólag nagyon az és anyum azt mondja, hogy a színe is borzalmas szürkés :( :(

Geo,
tuti, hogy amikor Dávid reggel ébred akkor rögtön éhes??? Mert az én lányzóm kel egyszer hajnalban, akkor tuti éhes és kap is enni. De amikor reggel kel akkor nem kér rögtön enni. Általában 9.30-10 körül kéri a hamit, aztán meg 4 óránként.
Az enyém se óramű pontossággal alszik ugyanakkor. Kb. ugyanakkor fárad el + - 30-60 perc eltéréssel. De este mindig ugyanakkor akar aludni menni.
És reggel én se megyek rögtön az első nyekkenésre. Úgy csinálom mint Klau, kivárok, hátha visszaalszik magától és az esetek többségében így van.

Detti,
hú, tök jó, hogy akklimatizálódott Levi!!! Anyósoddal ne törődj! Egyik füleden be a másikon meg ki amit mond. Most két hétig kell elviselned őt, aztám meg jó messzire lesz megint és ki tudja mikor látod őt megint.
A képek szuperek és hol van rajtad 10 kg plusz?Mert egyáltalán nem látszik!

Vok,
köszi a homeós választ, azt gondoltam, hogy valamennyi időnek el kell telnie az antibigyó és a homeós cucc között.
A füle már jól van szerintem. Még minden reggel tiszítom neki mert még mindig több a cucc a szokásosnál, de csak azt törlöm ki ami ki is jött. A doki szerint ez jó, mert azt jelenti, hogy a füle működik normálisan és magától tisztul.
A hüvely széhúzásánál meg nem tudtam szólni, hogy ne csinálja, mert mire megszólalatam már szét is húzta :twisted: . Sírt eléggé, de nem tudom, hogy a miatt-e, mert már előtte is sírt, mert utálja, amikor az orvos csűri-csarvarja-méregeti stb.

Tatim,
a lány még nekem se nyomja ki magát. Csak az alkarján támaszkodva emeli a fejét. A doki szerint ok

Csilla,
hol vagytok????????????
Vendég
 



Viki, viccelsz? En kepzeljem el a tejpepet? A gyerekem ezen el :D Es igen, suru... en tejbegriz surusegure nem csinalom, az tul tomeny lenne, de siman kijon ebbol...a hatso vege rugalmas gumis, csak nyomni kell es mar jon is kifele belole a kovetkezo adag. Ha tul higra csinalom nem is jo, mert akkor dol... ebbe suru valo, hogy ne is follyon ki magatol, hanem csak nyomkodasra :)
Aron adagja is csak ketszerre fer akanalba... mar ha eszik annyit... nem egy nagy zabagep...

luna6
 
 


Csilla videóján csinálta Léni, hogy nyújtott karral kinyomta magát, úgy hogy a tenyerén támaszkodott. Ezt kéne gyakorolni, és erre a gyakorlat hogy egy plédet vagy vmi hasonlót össze tekerünk, de ne legyen nagyon puha, és ezen kell a gyereket görgetni. A mellkasa alá kell tenni a hengert, és előre-hátra mozgatni, de csak kb a derekáig, és a kezét pedig vkinek elöl le kell tenni, és ha tudja akkor próblja nyomni magát. Remélem érthető voltam, ha nem, és vkit érdekel, megpróbálom normálisabban is leírni.

Luna, ok, rendelem, maga a könyv 1875 Ft ha jól emlékszem, és majd a neked való postaköltség jön rá, amit nem tudok hogy mennyi, de majd rendezzük ha megkaptad.

KépKép
tatim
 
 



de lányok!
mit értetek azaltt, hogy ugyanúgy csináljam a napot? :roll:

tatim,
én már nem tudom mi van :D
a rendszer az kb annyi, hogy 2,5óránként fárad el, de nem is biztos hogy ilyenkor elalszik, ezért extra nyűgi lesz, és 3óránként eszik. oszt ennyit a rendszerről.. vagy csak tényleg megint rossz napjaim vannak, és én nem látom a jót :roll:

Nikvik,
hát az van, hogy amikor Dávid éjszaka csak 3-4között kelt enni, akkor utána hiába ébredt 6kor, egy órát még elvolt, és csak 7kor evett. de ha pl. éjjel 2kor kel, akkor 5kor megint kel, és addig rinyál, amíg kaját nem kap.
én sem megyk be Dávidhoz hajnalban, csak ha sír. 1-2alkalommal előfordult, hogy visszaaludt, de mostanában kb 2perc után már bőg is...
Vendég
 


Sziasztok

Hát akkor én vagyok az ellentábor. Szerintem meg fontos, hogy minden lehetőleg ugyanakkor legyen... na de ezt nem firtatom tovább.

Vok, már sikerült találni másik kötési módot, ha esetleg nézed, akkor már ne :D

Vik, nagyon cuki Zoé, és tényleg szív alakú szexepilje van :lol: :lol: :lol: nagyon klassz :D :D

Csilla, Léna nagyon édes, ahogy kapálózik a vízben :D

Yadine, Máténak gyönyörű szeme van :D :D

Luna, Áron nagyon helyes a video-n :D óriási az a cumi hozzá képest :lol: :lol:

BhDetti, nem ért ide a meleg, küldjél még!! Levinek nagyon jól áll az a kiskalap :D :D

Mi meg holnap megyünk a tanácsadásra, de tegnap estig meg voltam győződve róla, hogy pénteken kell menni, oszt kiderült, hogy nem. Tök jó, mert apa vett ki szabit, de holnap dolgozik, tehát egyedül kell mennünk. Elég ideges vagyok miatta, mert nem túl jó a közlekedés felénk, a buszok lépcsősek, szóval izgis lesz. (ja, a babakocsinkat nagyon szeretem, de 600 kg).
Attól is félek, hogy mivel 2 szurit is kap, ilyenkor nagyon nehéz megnyugtatni és nem akar majd a babakocsiban megmaradni, én meg nem tudom egyszerre vinni is, meg a kocsit is tolni...
Ráparázok mindenre mostanában, ha jön látogatni vki, ha elmegyünk vhova, minden idegesít. Ezért is nem jövök mostanában... Már a férjem is mondta, hogy nem jó ez így, de nem tudok ezen változtatni :roll:

Ma azért elmentünk a gyógyszertárba főpróbaként a holnapi napra, nagyon jól sikerült, Arni végigaludta az egészet :lol: :lol: Csak az zavart, hogy mivel esett az eső, az úttesten is állt a víz, a kocsik meg úgy mentek, mint a meszes :? Be is terítettek egyszer-kétszer :!:

Arnold szeme zöldesbarna. Mindenki váltig állítja, hogy barna, de én tudom, hogy inkább zöld :lol: :lol:

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn
 
 


Huh, most látom nagyon darabos voltam...
Beszédben jobb vagyok :lol: :lol:

Jó éjt :D

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn
 
 


geo, én arra gondolok, hogy nálunk mindegy mikor kel a gyerek, akkor kap enni, aztán egy kis pihi vissza az ágyába, én lefürdök, pakolászok, kb. 30 perc, aztán felöltöztetem, játszunk, és ha elfárad, akkor megyünk sétálni (már ha az idő engedi, ha nem, akkor megy az ágyába) és akkor alszik (ha sétálunk kb. 1 órát, ma az ágyba raktam aludt kettőt), felkel, akkor megcsinálom a barack v. alma pépet, azt megesszük (ez kb. 3,5-4 órával reggeli után), aztán játék, és ha megint látom, hogy álmosodik, akkor megkapja az ebédet, és általában el is alszik a végére, akkor alszik 2-3 órát (ma egyet), és ilyenkor szoktam sakkozni, hogy úgy kapjon uzsit, hogy kibírja vacsiig. uzsi után megint játék, akkor megint el szokott fáradni, alszik egy félórát, aztán meg megyünk fürdeni, vacsi, alvás.
szóval a lényeg, hogy minden nap így csinálom, ha fél 7-kor kel, akkor is, ha fél 9-kor akkor is, mert ő napközben ettől függően alszik, és estére mindig kihozza, hogy 8 körül legyen a fürdés.
remélem érthető voltam.

jó éjt!

Klau

Kép
pkklau
 
 


Kép

Kép

Kép Kép Kép
Kép
_gemini
 
 


Hát Geo, mintha Marcellos korszakom látnám az írásaidban :) én is folyton a napirendet próbáltam kialakítani- jó megértem, hogy Neked tanulni is kéne Dávid mellett...
De amúgy meg megegyezzek Vok Hannás korszakával. Marvu is sokszor fél órákat aludt... azt is úgy hogy futottam a babakocsival, mert csak így volt jó.
Martin hozzá képest álom gyerek, de most már neki is vannak nehéz időszakai, főleg az esték.
én nem csinálom szertartás szerűen a dolgokat mint ti, itt értem azt hogy megvan a sorrend hogy evés, játék, alvás vagy nem tudom... főleg mert ugye itt egy majd 3 éves irtó eleven, néha rossz gyerek, aki mondjuk szopi közben alig várja hogy utána gyurmázzunk- na nem mondhatom neki, hogy bocs, még fél óra...
Szóval én így csinálom: evés- eszik, ha akar, ha úgy látom, hogy éhes, vagy ha kb ideje enni (néha unszolni kell) (van úgy hogy hajnaltól délig nem is eszik, mert bealszik a hintában...) Szerintem Martin már napok óta a hintában alszik, illetve néha az ágyában nyitott ablaknál, ja és néha babakocsiban.
kb két óra ébrenlét után ellehet altatni. pár hete mikor az udvart takarítottuk kitoltam és kb 5 órát lenyomott.
tényleg igaz amit Vok ír- erőteljes az akarata, érdeklődő... stb... és tuti mindent korán fog csinálni.
Szerintem Martin nem lesz olyan okos mint Marcu, ő sokkal nyugisabb, kedvesebb, bújósabb. Marcell meg egy rapszódikus, temperamentumos latinos. 10 hónaposan járt egyedül biztonságosan, 1,5 évesen tudott már egy csomó mondókát. Most 20 ig akar már számolni. 10 ig megtanult egyedül, magától, valahonnan pfff már jó rég... (arra gondoltam, hogy lehet hogy meg is tanítom neki a számjegyeket)
Na szóval most hogy már ők komolyan néznek, látnak, fognak... nem akarnak aludni, hisz annyi látni való van... én próbálok valahogy alkalmazkodni és lépkedni a képzeletbeli kötélen- és ha valahogy jelez hogy nem jó akkor váltok- járóka, hinta, hinta csak tenger susogással, séta, játék kettesbe, játék közösen hármasban, ha dolgom van közben oda-oda beszélek, és persze van hogy közben alszik... eszik...
és ne felejtsük el, hogy most már hogy ilyen kis tudatos emberkék, már az is fontos számukra, hogy lássanak! lehet hogy ép csak az a baja hogy nem lát téged! Lehet hogy ha magad mellé tennéd egy pihi székbe és mondjuk tanulsz és neki mondod fel az anyagot akkor minden happy lenne, vagy fél karral bábozol neki közben... vagy főzés közben szintén egy pihiszékbe felteszed a konyha pultra...

Én amondó vagyok, hogy -és most picit Tallin ellen beszélek, de persze, minden példa és tanács lehet megcáfolható- hogy egy ilyen bébinél egy kialakított napirend lehet hogy egy két hét múlva már megint borul!
Én most se 3 óránként etetek. nappal eszik 3szor (de volt hogy csak kétszer) (vagy 4szer)
Éjjel meg, tudjátok hogy én mániás együtt alvó vagyok! Ez még Marcellal fejlesztettem ki, de én azóta sosem vagyok kialvatlan!!! Pedig ő is 5-6kor kelt. Sokat számít nekem, az hogy nem kel kiszállnom az ágyból, max egyszer ha magam mellé veszem, vagy ha az egyiktől kiszállok és megyek a másikhoz.

Higyjétek el 6-7-8 hósan fognak ők aludni valószínű hogy egyet délelőtt és egyet délután! Most pedig sajna kicsit zavar van még nekik. És azért sír, nyűgős mind, mert az agyukat a sok infó leterheli, túl kattog... vagy ilyesmi :) 6-7-8 hósan már a testük is jobban hozzáfárad. Ezt kb az irodai munkához hasonlítanám, vagy a tanuláshoz- egész nap az eszed terheled, de a tested még nem olyan fáradt- így estére ideges, húzott vagy. de ha mondjuk dobsz hozzá egy kis sportot... Na majd ha bejön a mászás, járás, akkor könnyebb lesz ez az alvás téma is.
De nem akarom mondani, hogy én megmondtam- én is depis lettem, mikor rájöttem, hogy egy bébinél nem evidens az alvás téma.

Most Martin is k.o estére. tegnap már bekapcsoltam a porszívót, mert csak nyöszörgöt-sírt... a porszívóra megnyugszik, sőt nappal be is alszik rá. Marcu is így volt, minden nap porszívóztam, hogy aludjon :) Most sokszor úgy takarítok, hogy délután, Marcell a kanapén, Martin a hintában- porszívó bekapcs, ggyerekek csend, majd elalszanak, én kiporszívózom az egész házat és utána vanmég annyi időm tuti hogy felmossak.

De úgy vagyok majd elmúlik ez a kor. Meg lesz idő, mikor nem igényli hogy gügyögjek neki, meg lesz idő, hogy nem tudom kirugdosni az ágyból.

És igen sokszor én is mint Vok, azon agyalok, hogy ú tavaly ilyenkor még Marcell mennyivel kezelhetőbb volt. ha azt mondtam, hogy nem, akkor nem, most meg hozza székét és felmászik a konyhapultra érte...


holnap viszem Martint dokihoz- a taknyosság nemmúlik, igaz még nem tört át teljesewn a foga... viszont a jobb füle alatt kicsit duzzadt. na majd holnap kiderül...

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Azta szia Gemini!
Lola kék szemű, ugye? :) Anyára hasonlít- vagy nem? :) nagyon vagány csajszi!

most közben elfelejtettem, hogy mit akartam-
ja Vok: nem itt Bicskén volt a művházban és sajna nem bábszínház, hanem színész szinház- na már most mikor bejött Apapírrasokatír (kb 70 kilós pasi, egy turbánban, lepedő bugyogóban, girhes, szőrős testtel) az egész közönség kb 200 gyerek csak nevetett rajta. én de talán a többi felnőtt is nézett mint rozi a moziban- hát ez a jelenet érdekes volt. miért nem egy klepetust vett fel? főleg hogy délelőtt ovisok nézték az előadást. mi csak a délutáni előadásokra vehetünk jegyet az iskolásokkal.

este tescoba voltunk- szeretek oda menni, most nyáron nyitott egy itt bicskén, elég barátságos, hétköznap alig vannak, több üzlettel, kávézóval, s legfőképp kínai kajáldával- Apával leültünk a kávézóban, közben Marcell csavart a hülye labdákat az autómatából, játszott a játszórészen és talált magának egy gyereket, aki hozzá való volt- itt értem azt hogy habitusban. gelegula volt, rohangáltak, de senkit nem zavartak, mert senki se volt. volt hogy elestek... és most először apa jobban idegelte magát mint én :) majd rájött hogy most nem is kellett volna. a gyerek neki való volt és nem tűntek el szem elől, mikor 40 méterre mentek is... kezdek megnyugodni a viselkedést illetően és rájönni, hogy ő ilyen. ilyen, de ez nem neveletlenség. sőt néha én froclizom túl a dolgokat, mert lehet hogy engem nevelt apu túl szigorúan. tegnap este gondoltam erre fürdésnél, mikor a gyerek a kádban feltette a lábát és szólt, hogy nézd anya- na hát apám ezen jól kiakadtvolna és befegyelmezte volna, mert úgy kell ülni ahogy kell! na jó sok ilyen kis apróság van és ettől tetőzik a dolog. de ma is hiába volt gelegula,már nem akasztott ki úgy. most goromba,de remélem ez is egy korszak és elmúlik... mert a csúnya beszéd, ez konkrétankét szó volt (a hülye és a buzi) is múlik. sajnos felszedte ezt a "tudást" ezt a két szót a szótárába és elkezdte tudatosan használni... 1 hónapunkba tellet ez a kor és sok trükkbe.

ja a tescoba találkoztam egy csajjal, együtt szültünk, beszélgettünk, kérdi hogy féltékenye a Marcell, mert neki a középső az, és néha rá akar állni a kicsire, ha az a földön fekszik... :) na ez picit, megnyugtatott-mármint az, hogy tényleg nem az én gyerekem különösen rossz, hanem ez valami izé :) és más is bepróbálkozik a kistesóra ráállunk trükkel :)

ja és találkoztunk a leendő egyik ovónénivel, aki az egyik barátunk nővére. novemberben megyek az oviba megbeszélni ezt-azt- mert sajna a szülőire júniusban nem jutottam el-épp szültem :) :) :)

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


sziasztok,

gemini, lola nagyon édes, azok a szemek.....

konkri, nyugodt vagy. tök jó neked. lehet, hogy majd megbánom, de nekem pl. nagyon fontos, hogy rendszer legyen és nem is tudnék együtt aludni a fiammal. mióta megszületett külön szobában alszik, és most, hogy voltunk hétvégézni, egy szobában aludt velünk és se mi, se ő nem aludt olyan nyugodtan. persze fogalmam sincs, mivel jár, ha már van egy nagyobb, majd erre visszatérünk pár év múlva... :lol:

képzeljétek el, Vencel megfordult (még nem tudom, hogy direkt v. véletlen, majd ma kiderül), és erre a hajnali 3 órát választotta. elkezdett nyökögni, nézem az órát, 2.59. jézus, mi történt (ilyen hónapok óta nem volt), bemegyek, erre fekszik a hátán kitakarózva, néz rám és vigyorog, ajajjajaj. visszafordítottam, és kemény másfél óra volt, mire hajlandó volt visszaaludni, addig vergődött.
reggel beszéltük apával, hogy lehet, azt hitte, hogy én fordítottam meg, azért vigyorgott. úgy szoktuk reggel, hogy bemegyek, megfordítom, kicsit beszélgetünk és akkor mindig nevet.
napok óta tornáznak apával, hogy hogy kell megfordulni, erre neki pont az éjszaka közepén jut eszébe.
kíváncsi leszek ma, hogy produkálja-e újra.

Klau

Kép
pkklau
 
 


pkklau,
tök jó amiket írtál, de sajnos nálunk több pontja nem működne :?
pl ha akkor adok neki eni reggel amikor kel, akkor ő még nem éhes, nem eszik rendesen , csak nézelődik, meg vigyorog, meg elfordul a cicitől.
ráadásul Dávidot nem lehet visszatenni az ágyába,ő ott unatkozik, mert ott csak aludni szokott.
nekem pl 3,5-4órát nem is bír ki kaja nélkül.
de azért köszi :wink:

Konkri,
valóban segít, ha játék közben mellette vagyok, de sajna erre is hamar ráun :roll:
de egyszerűen nem tudom mit panaszkodom itt nektek egész nap :x
na lépek, kipróbálom Nanetto perecét
Vendég
 


yadine, nem voltunk kirándulni, csak a szokásos délelőtti sétát tartottuk meg. igazából tartani akartuk ott is a menetrendet, mert Vencel érzékeny rá nagyon. így is megvolt a hiszti.
nem vagyunk elég lazák, az a baj, mert ha betesszük a kendőbe, akkor bárhová el tudnánk menni valószínűleg, de babakocsiba csak akkor lehet betenni, ha alvásidő jön, mert különben ordít, mint akit kínoznak.

Klau

Kép
pkklau
 
 


lehet azért gőzöltem be ennyire, mert Dávid a legfiatalabb, és mire nektek már napirend volt, mi még ezerrel a szopival bajlódtunk...
még csak a jövő héten lesz 4hónapos, én meg már egy hónapja napirendezek... :x
abbahagytam :lol:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?