Új privát üzeneted érkezett!

Hajni!

Tán nálad is megasztár szünet van? Kép
Holnap megnézem, ha hajnalban nem lesznek megint gondok. Remélem nem csörög a telefon hajnalban.

Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Andi,
de már folytatódott isKép Haláliak ma is!

Zsuzsa,
megvan!!!!!! Majd konzultálunkKép

Hajni
nalika

Mucska,

A cég tulajdonosa évfolyamtársam volt a szegedi jogi karon. Nagyon jó fej és rendes korrekt pasi, legalábbis az egyetemen az volt.Kép

Amatőr,Kép
Irigylem a fizikai aktívitásodat, egy nap két hiper szuper, ez igen. Én estére mint a csiga olyan vagyok, nemhogy egy Corát is bevállaljak, mondjuk én napközben nem tudok pihizni.

Zerko,
Ma sem hívlak már asszem, majd pénteken este és "lefárasztalak" a szúri utáno aggódásommal, ok?

Na most el vasalni.pusz
Kika
kika

Kika!

Most is az, korrekt, rendes, de nem biztos, hogy mindent tud, hogy mi történik a cégében. De ezt inkább hagyjuk. Férjem jó véleménnyel van róla és azt gondolom, hogy ő is kedveli a férjem.
VAsalni???????? Ilyenkor????????? na neeeeeeee!
Pusz Neked és remélem nem tünsz el hosszabb időre!

Swen!

Mikor fogok nosztalgiázni, ha nem írsz! Merre jársz?

NA megyek csicsikálni.
Lehet, hogy be kellett volna nevezni a Megasztárba. Legközelebb fellépek a Bóbitával. Kép MAjd a védőnő lesz a menedzserem! Kép
NA szép álmokat!

Pusz: MUcska

Andi
Kép
mucska

Andi,
ennyi baromságot honnan szedsz????KépKépKép

Swen,
hol vagy??? Nem szóltál a Konakion miatt! Még jó, hogy apának eszébe jutottKép

Na jó éjt mindenkinek!

Hajni
nalika

Linda,
ma este is bejelentkezel?
Ugye Bivaly Billék alszanak már?

Hajni
nalika

Jo estét!

Fuu, probaltam végigolvasni, de megint felületes voltam. Azért gyorsan irok, de sajna mar nem tudok mindenre reagalni.

Nalika,
köszi szépen a vigasztalast, nagyon aranyos vagy! A lanyod meg ugy aranyos ahogy van!Kép

Lujzika,
ha csak lehet, Malévvel repülök, vannak ott is jo akciok. Igy biztos, hogy sok a magyar a gépen, nekem ez biztonsagot ad (kicsit bogaras vagyok repülés terén..Kép)
Nagyon szép a lanyod!
En Berlinröl csak jokat hallok, én még csak Kelet-Berlinben voltam, nagyon rég, egyszer szeretnék eljutni oda.

Szöszi,
Apukaja (azaz TomiKép) egy héttel hamarabb hazajött, én a szüleimnél voltam egy hetet.
Föztél levest? Milyen lett?
Andriska is unja a kocsit, ezért ma a hordozoban sétaltunk, mert ra lehet szerelni a babakocsira. Igy mar nem reklamalt, tudott nézelödni és engem is latott végig. Igy viszont kimaradt egy alvas, igy este hamarabb elaludt. (Rita!)

Orsi,
merre vagy? Köszi, hogy vigasztalsz..

Zsuzsa,
Andriskat 3 hete nem mértem (fujj, milyen anya vagyok én...), de holnap megyünk. Utazas elött mar ö is lelassult kg-ban, ö most nyulik. Latszik is rajta, mar olyan hosszu és talan egy kicsit kevésbé dundi. Bar én imadom dundisagat...
Overall: Andriska a dédimamajatol kapott egyet, Mo-on vettük (jo nagyot), bar mar elöre félek, hogy mennyire fogja utalni az öltözködést télen..

Pano,
na nehogymar keresztszemezzél!!!Kép
Akkor én meg egy varrogépet kérek karacsonyra!Kép

Aniko,
Bencusnak jobbulast! Bar mar lehet, hogy jobban van. Jo hir, hogy Andriska egyre jobban elvan a jatékaival és könnyebben elalszik (oriasi kopp-kopp). Talan nalatok is javul a helyzet Bencével! Ezt most azért irtam Neked, mert tudod, a talin megbeszéltük, hogy milyen egyforma karonülö gyerekeink vannak!Kép

Amatör-Hajni,
a szamozassal egyetértek! Bar van egy-két marka, ami korrektül szamoz.

Mucska,
nalunk 6 honapig ajanlajak a csak anyatejet vagy HA tapszert, ugy, hogy mi szülök mindketten allergiasak vagyunk. Ez a hozzataplalas nagyon nehéz ügy, végül is igaza van Zsuzsanak minden allergizalhat.
Andriska egyébként szerintem mar igényelné a hozzatapit, nagyon nézi, ha eszem, ma kivette a kezemböl a kenyeremet, a felügyeletem alatt megnyalta és teszett volna neki, csak néztem. Szerintem én el fogom kezdeni kostoltani vele a dolgokat, végül is hamarosan a 6. honapba lépünk.
A Te lanyod miket is eszik mar? Es hogy kezdted? Mi volt a sorrend? (puszi, Ex-pocitarsKép)

Linda,
örülök, hogy a Dédidnek sikerült a mütét!
Kitartas a lurkokkal!

Chello,
gyogyszerKép
heti 10 deka tényleg jo, örülök, hogy jol haladtok! Valahogy a talin olyan keveset beszéltünk.. Na, majd legközelebb!Kép

Rita,
kitartast Neked! Babakocsi: ld amit Szöszinek irtam.
Andriskanak is volt egy ilyen nyügös, allandoan enne fazisa, de Magyarorszagon megjavult, és amiota hazaértünk egész jol elvagyunk. Maig sem tudom az okat, mi lehetett, vszinü én is faradtabb voltam, engem a magyar ut feltöltött. Talan nektek is jot tenne egy kis levegövaltozas..

Kika,
szines allatokKép
Gratulalok a 3 honapos Annahoz! Es milyen ügyes!

Macika,
nagyon sajnalom a rosszhireket.Kép
Bencusnak van cumija? Vagy nem akarsz neki adni? Talan az megnyugtatna, annak idején Andriskanak jot tett, csak elalvashoz adom, nekem bevalt.

Fifianyu-Bea,
Nektek is puszi!

Swen tényleg nagyon eltünt! Swen, ha csak egy par mondatra van idöd, akkor is jelentkezz.

Lino, Téged sem lattalak itt, miota megjöttem!

Borbala?

Ja, csajok, hagy dicsekedjek mar egy kicsit:
mostanaban én is fözögetek, mondjuk nem délben, hanem este, akkor Tomival együtt tudunk enni.(ami nagyon bejött: Stahl Judit: Gyorsan valami finomat c. könyve, Tomi vette meg otthon, talan célzasnak szanta?Kép)

Mindenkit puszilok
Süncsi
süncsi

Még egy kép ma reggelröl:
Az én gyerekem mar tud olvasni!Kép

Kép

Jo éjt,
Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Nem nézek oda egy fél pillanatra, és teleírtatok 4 oldalt!

Kriszta: pelust mi is a Metroban vettük, 2 nagy dobozzal. (egy nagy kerekes műanyag dobozban volt 3 csomag pelus, 2 csomag törlőkendő és egy (meglehetősen ízléstelen) táska. A táska egyébként praktikus, szatyorforma, de van benne rögzítőgumi a cumisüvegeknek) A pelenka nekem jó is, Marcell elég masszívat kakil, tehát az a veszély nem fenyeget, hogy kifolyjon belőle, a törlőkendőt viszont jobban szeretem a Níveát. De úgyis rengeteg törlőkendőt fogyasztunk, tehát elég hamar elfogy. Viszont a dobozokért oda vagyok, jó lesz majd a babának a játékait tartani benne.

Nalika/Hajni: tegnap voltunk oltáson. Volt egy pár perc bömbi, de elég hamar túltette magát rajta. Csak én aggódtam egész éjjel, hogy nem lázasodik-e be. (Sőt reggel 1/2 8-kor felhívtam Zitát, hogy konzultáljunk lázcsillapítás ügyileg)
És ne aggódj a súly miatt. Tegnap a tanácsadóban várakoztam 2 kb. féléves kisfiúval amikor bejött egy anyuka a fiúknál jóval kisebb kislánnyal, majd szépen leültette a pelenkázóra. Én csodálkozva jegyeztem meg, hogy milyen szépen ül már, mire az anyuka közölte, hogy nem csak ül hanem önállóan megy a kislánya. Ezek után kiderült, hogy a kislány 11 hónapos, és mivel utána megmérték így pontosan tudom, hogy 6950 g és 70 centi. Viszont az anyukájával még mindig rendszeresen kell járniuk a tanácsadóba, mert hogy annyira pici. De nagyon kis helyes volt, és tényleg teljesen stabilan állt és ment a lábacskáin.
Bizony-bizony negyedévesek vagyunk!!

Bnm: Réka nagyon édi! Hogyan vészeltétek át az oltást? És mekkora már?

Süncsi: ezek szerint Svájc sem az udvarias emberek országa. Nem búsulj azért ilyeneken. Örülj a szerintem kivételes magyar tapasztalatnak.

Zsuzsa: ruhácska, babácska aranyos. Az én gyerekem előreláthatólag jövő nyárra lesz 80 centi, biztos kell nekünk akkora overall?? Kép Ez csak vicc volt, mi kaptunk 2 darab overallt is, a kisebb sajnos férfiatlanul barackszínű. Viszont nagyon praktikus mert zsáknak és overallnak is összecipzárazható.
Egy életem egy halálom kipróbálom a salátádat. Bár én egyáltalán nem rajongok a sütőtökért.

Mucska: Ezt komolyan mondod, hogy te ma 2 órakor keltél? Nekem is van egy éjszakai etetésem , de utána mind a ketten gyorsan alszunk tovább.
Mariannak mondd meg, hogy gondolunk rá.

Lujzika: kaját egy kis hashajtóval is meg lehetne spékelni Kép

Elnézést, de kezdek kidőlni, még nem bírtam végigolvasni, de muszáj elmennem aludni.

Köszönjük a hófordulós gratulációkat.

És még egy kérdés: Hány napig kell oltás után figyelni a baba lázát?

Jó éjszakát annak aki még nem alszik, bár már lehet, hogy én leszek az aranyérmes?
Jó, tudom, hogy ez nem ér.

Jerry
jerry

Sziasztok!

Hát én se voltam valami fitt estére, ki is döglöttem rendesen.
Jelentem az overállokat megnéztem, van s.kék, rózsaszín, lila, drapp, s.zöld. Nekem tetszettek, bár elég vékonykának tűntek. Láttam ezen kívül még polár overállt, az s.kék volt és piros. Az meg főleg vékonynak tűnt, de ettől még lehet hogy meleg.

Mazsi egész jól bírta a tömeget, nagyokat sikítozott a pénztárosnak Kép
Most kíváncsian várom, hogy felébred-e a szokásos hajnali kakira.
Süncsi: nagyon szépek vagytok! Kép

Maci: hát ezek nem túl jó hírekKép De drukk, hogy minden rendben legyen.

Kika: hozzánk is jöhetsz vasalni, én nagyon-nagyon utálom!

Bea: örülök, hogy minden rendben. Mi egyszer az ügyeletre vittük el a gyereket, mert egész este sírt, sehogy sem tudtuk megnyugtatni. Semmi baja nem volt, de igazad van, csak így lehet megnyugodniKép

Mucska: igen, bejártam mindentKép havonta egyszer mehetek, ki kell használniKép Remélem alszol még, és nem keltettek fel az aljasok!

Jerry: egye fene , én megszavazom neked az aranyat Kép

Megyek beizzítni a mosómasát, ő se aludjon ha én felkeltem.

Szép napot mindenkinek.
Amatőr

Szép reggelt mindenkinek!!!!!

Ki vitte el az én álommanómat???????????????????
Nem bírok aludni Kép Pedig most meg lehetne.Kép

HAjni!

Ez a sok baromság a saját kis butus fejecskémből jön Kép
Sok már mi ? Kép

Szia Süncsi!!!!! Millió puszi az expocitársnak!
Anna: almát, őszibarackot, sárgabarackot, krumplit, sárgarépát,sütőtököt, vegyes zöldség főzeléket, finom főzeléket, meg most már húsos kajákat s eszik.

Mi almával kezdtünk. Itt azt ajánlják először. De ette is a nagylány pedig még nem volt 3 hónapos.
Ha már látod, hogy enne mást, akkor szerintem kezdheted a kóstolgattatást. Első nap egy kiskanál,második nap kettő....De erőletni nem szabad. Nekem igy mondta adoki és be is jött.

Süncsi!
Jók ezek a képek! Úgy látom, hogy egy húron pendülünk, mert én is ilyen képet raktam fel Kép

Jerry!

Pusz!
Nekem nincs a gyerek fele éjszakai etetésem szerencsére! Jó, hogy tI is átvészeltéteka szurit!
MAriannak feltétlen átadom! Jól fog most neki esni!
Aranyérem megszavazva nálam!
Oltás: max 2 napig lázasodhat be, ha utána akkor más baja van.

Amatőr!

Jó reggelt!

MAgamtól keltem a fene enné meg. Itt mindenki alszik még. Ma délelőtt talán kijutok a Corába. Jól belehúztál tegnap!!!Kép

A gyerek is alszik még, de oltás után eltünt a hisztimanó is. NAgyon jókedvű, vidám volt. Szerencsére. Remélem ma sem lesz gond.

PAnó!

Beninek boldog hófordulót! Merre jársz???????
Chello,Zsuzsa, LInó,Bori,VAli,Dzs, NAnda,Bellana és....

KEdves régi és újabb topiktársak! Hol vagytok? Most megint írjam ide az egész táblát? Kép
Bea, HAjni, Kriszta: MA már nyugodtan szellőztethettek! CSendben vagyunk! Kép
NA megyek, eldugulok.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt!

Mucska!
Köszi a köszöntést!
Ma elutazunk anyóshoz, csak jövő héten leszek!

Bea!
Én kértem a kutyát kézben!

Chello!
Tegnap én is voltam a Corában, Linoval találkoztam is.

Süncsi!
Én tényleg varrógépet kérek karácsonyra, csak nem kapok.Kép Már szülinapomra is azt akartam.
Kaptam tőled valamit, de nem tudom megnyitni!
Örülök, hogy Andriska megjavult!

Szép napot mindenkinek!
Panó
panó

Amatőr!

Ezt elcseszted!

Kellett neked kapkodni!
MátÓl akcós a laptop a Corában! Kép

Panó!

Sok puszi, jó utat, vigyázzatok magatokra!

Mucska

Andi
Kép
mucska

Ezt nem mondod komolyan! Keltem apát, irány a Cora Kép

A manód akkor jóságszurit kapott? Kép
Amatőr

Amatőr!

Lehet, hogy volt benne jóságszérum is, mert visszapostáztuk a hisztimanót.
Keltsed apát, mert 3 is van akcóban, most jött egy vékony katalógus. Potom pénzekért! Kép De ha előrelátó vagy, akkor már a gyereknek is vegyél, nehogy nemsokára ő túrjon ki e gép elől! Kép

Enyém apa elment, és várjuk nagyon haza,mert izzik a zsebemben a mani. Orsinak meg fényképeket igértem ugye.

Andi
Kép
mucska

Gyerekek!

Ha spórolni akartok akkor tavasszal a Tescoba vegyetek drága 1300 ft-os bodyt. Ha egyszer kimossátok, akkor már a hosszúujjú body csak könyékig ér, ha másodszor, akkor meg még addig se. Igy nyáron nem kell új készlet. Lehet, hogy mi egy kicsit hamar vettük meg? Kép Mert Annát felöltöztettem és majdnem hogy rövidujjúban van Kép

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt mindenkinek!

Zsófi baba mintha tudná, hogy nincs semmi baja, egész este kacarászott, dumált, semmi sírás. 10 óta alszik. Úgy látszik, beijesztettem a dokivalKép Tiszta anyja, nekem is elmúlik még a fogfájásom is a rendelő előtt.

Mucska, drága!
Látom te ma is humorodnál vagyKép Annyira jó, hogy így indul a napKép

Panó!
Kutyát fényképezem, ha lesz gépem. Anyóslátogatás jó, vagy rossz?

Amatőr!
HelyzetjelentésKép

Jerry!
OltásKép Ha eddig nem lázasodott be, már biztos nem fogKép

Süncsi!
KépKép És mit olvas a gyermek? Szakácskönyvet én is megkaptam apától, sőt a másikat is(Enni jó), szerintem nagyon jók!

Kika!
Dolce vitaKép

Na pusz!

Bea
Vendég

Bea!

Nálad is célozgat a párod? Nekem még lányka voltam amikor apukám megvette a szakácskönyvet. Kérdeztem tőlem hogy ez célzás volt e, erre azt mondta, hogy nem,hanem találat.

Zsófi egy tündér, miért ijesztgeted? Látom akkor nem a Ti hisztimanótok járt erre tegnap. Kíváncsi vagyok, hogy kiküldte ránk. Kép Majd kiderül ám! Kép

Enyém gyerek visszaludt, apa oda, hogy fogok én vásárolni? Kép
Mert 100 fokon izzik apukám pénze a pénztárcámban. Mert hogy tőle kapja a kiscsaj az overallt.
NA megyek szépítkezni.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Valahogy olyan érzésem van, ha felkeltem apát, hogy irány a Cora laptop-ért eltilt a babanettől Kép Kép

Ez a spórolási ötlet nem rossz! Nekünk olyan is van, ami egyszer rajta volt, kimostam és 5 év múlva újra jó lesz rá, mert 10 számmal nagyobb lett Kép Kép Kép

A hisztimanód sajna úgy néz ki erre jön, mert Mazsi a reggeli után csak nyűgött, aztán meg visszaaludt. Kép vagy Kép
Nálatok felébrednek az apukák a gyereksírásra? Mert az én kedvenc férjem olyan édesen átaludja mint a szél. Reggel néha megkérdezi, hogy felkelt-e éjszaka Kép
Tegnapi este poénja: Mazsit lefektettem, szépen el is aludt, mi meg tévéztünk (Megasztár Kép ), aztán már majd álomba merülök és mit hallok? Zenél a kiságy fölötti Dadoo! Mazsi álmában addig hadakozott valakivel, hogy sikerült megtekernie a játékot, aztán meg felháborodottan nyöszörgött, hogy hé, srácok, éjszaka van, aludjatok Kép

Jót nevettem szegényen Kép
Amatőr

Ezt még elmesélem:
A 3 éves keresztfiam most kezdett el oviba járni. Valamelyik nap hív nagy boldogan: Képzeld Keresztanya, az egyik ovistársamat Bálintnak hívják! Kérdeztem Anyát, hogy ez az a Bálint aki nálatok LAKIK? De azt mondta, nem az....

No comment...
Amatőr

Amatőr!

Látom te is jókedvű vagy Kép

Apa! Azt állítja, hogy hallja, de csak találgat, mrt hogy hallaná, ha horkol közbe? Kép
Látom azért te ügyesebben vásárolsz. 5 év múlva úgyis visszajönnek divatba!

Én csak visszaküldtem a feladónak. Nálatok másik jár!
Apa hazajött, így eltünök, majd jövök.
Szép napot mindenkinek!
Andi

Andi
Kép
mucska

Mucska!
Drága férjem a célozgatás nagymestere, de ténylegKép Iszonyat dumája van, mindkét testvérének csak fiai vannak, azoknak meg ugye barátnőik, illetve egynek felesége (nagyon nagy a korkülönbség , a sógornőm 45 éves). Hát a csajok amit kapnak apától, nem mindig teszik zsebreKép Élvezi ahogy a tizenéves lánykák kapkodják a fejüket, és nem tudják, hogy ez igaz, vagy csak szórakozik. Annyira betalálós poénokat tud elengedni, hogy néha még én is beveszem.
Jelentem, nekünk tegnap nem volt hisztimanónk! Én holnap megyek a Cora-ba, de overállt nem veszekKép van vagy öt. "izzik a pénz" ismerősKép

Pusz

Bea
Vendég

Sziasztok,

Az olaszok dolce vitája éjjel folytatódott így azt hiszem véget vetek ennek a bérlő társaságnak. Nem tudom mit csinálnak de egész éjjel hatalmas puffanásokra riadtunk fel és Anna többször is felsírt, úgyhogy ma előveszem az amazon módoromat (tegnap még higgadt és nagyon udvarias voltam) és "rendet teszek". Nem hiszem el, hogy mást a bulizásuk nem zavar...Vagy én öregszem?????

Mucska,
Az alacsony kissé őszes pasiról beszélünk???Őt sokkal inkább más izgatja mint a cége, de no comment.

Amatőr,
Ez a Bálint dolog aranyos.Kép

Süncsi,
Az ABC-t is ismeri már Andriska??? Amúgy azzal a Stahl könyvvel óvatosan, mert jó bennük a receptek, de egy kettő nyomdai hibás és hiányzik belőlök vmi. A Brownies a legjobbKép:9

Kika
kika

Sziasztok!

De sajnálom, hogy a hajnali-reggeli chat-elésből kimaradtam, de úgy látszik, nálunk most jelentkezik az óraállítás. Kis Pisi Mókusom már 7-kor ébredt, és a kakamanó is átállította az óráját, mert ahogy megkajáltunk, beugrott ő is.
Mondjuk most nem bánom, hogy hamarabb evett a kisasszony, mert délután pont akkorra esett volna a kajcsi-idő, mikor az oltásra kell menni.
Egy kicsit izgulok már !!

Tegnap mi jobb híjján a Metro kasszáját etetgettük (itt nincs se Auchan, se Cora), de már nincs, ami izzon a zsebemben Kép!!!

Amatőr!
Maradt még valami az áruházakban Kép??? Mikulás bácsi gyűjtöget Kép Amúgy tényleg lassan nincs már semmi illúzió a gyerkőcöknek Kép
Mazsi Kép Eszterke is szereti a népet!

Chello!
Autózás Noncsival Kép Gyógyszerek Kép

Mucska!
Szerintem már csak Cora után talizunk Kép De legalább beszámolsz, hogy te mit láttál Kép!
Oltás Kép Bóbita Kép Ezt én is megnéztem volna szívesen ! Hát majd a köv. Megastarban Kép
Szakácskönyv: hát az én párom már nem is célozgat Kép

Zita!
Léci-léci ne szídd az anyukámat Kép (latin) Akkor ezek szerint ti már kaptatok az oltásból? És nincs semmi mellékhatás? Megkérdezem mindenképp a dokinéninket, mert ha beadatom Eszternek, akkor inkább kihozom otthonról az oltást, mert itt mindenért fizetni kell!

Bea!
Doki Kép Ez a biztos!
Képzeld, a hülye németek még személyi igazolványt is adtak a lánykámnak, azon a képen éppen alszik Kép

Hajni!
Jó kis okmányiroda Kép Mi Dunaharasztin lakunk, hát nem egy világváros Kép de ott fényképeznek!

Maci!
Hát ezek tényleg nem vidám hírek Kép Nagy drukk a műtéthez Kép Viszont ha időd engedi, ide tényleg mindig jöhetsz egy kicsit feltöltődni ! KépKép

Kika!
Szerintem ebben már az öregedés is benne van KépKép
A mi alsó szomszédunk hajnalban el kezdi nézni a BP Tv-ét, és itt fenn nagyjából ki lehet venni a szöveget is. Mindezt még hétvégén is!! Azért nem értem, mert különben rendesen hall Kép Kíváncsi lennék, az ő családja mit szól hozzá?

Süncsi!
Mi is Malév-val utaztunk, de az a gép tele volt németekkel Kép
Egy minitalit egyszer mi is összehozhatnánk, és akkor megnézhetnéd újra Berlint. Szerintem rá se lehet ismerni!
Szépek vagytok és ügyesek KépKép

Jerry!
Oltás Kép Mi ma megyünk !
Műanyag doboz Kép Nekünk kartondobozban volt Kép Táska se volt benne, de nekem egy Nivea-s hátizsákom van, ezt még otthon kaptuk Kép Tök jó, tele volt mindenféle babacuccal, meg van benne pelenkázó betét, meg cumisüveg tartó, szeretem nagyon.
Jut eszembe, volt benne egy Nasen frei felíratú doboz. Mindenkinek nagyon tudom ajánlani. Kis steril ampullákban sóoldat van benne (15 db). Tök jól lehet vele szemet meg nózit tisztítani. Ezt is be kell szereznem otthon, mert itt híre-hamva sincs KépKép

Panó!
Boldog hófordulót !

Szerintem meg lehet alapítani a CFC-t is (Cora)!!! Kép

Pusz

Kriszta

Kép
lujzika

Amatőr!
A barátnőm a múltkor a gyógyszertárban állt sorba a másfél éves lányával, akinél minden babakocsi Zsófit rejt. Előttük állt egy anyuka babakocsival, Lili meg magyarázta, hogy " anya Zsófi", a barátnőm mondta neki, hogy igen ez is egy baba de nem a Zsófi, mire az anyuka: de igen! Na ezen röhögtünk egy hétig.

Kika!
Olaszokat küldd ki egy tanyára lakni, ott aztán élhetnek!

Lujzika!
Legalább nektek nem kell TV-t venni, a hangja eljut hozzátok a képet meg képzeld hozzáKép Oltásra megy a drukk!!! SzemélyiKép Hogyhogy nincs Cora??? Tessék reklamálni!!!

Na megyek, mennem kell a majdnem fiamért, nálunk lesz négy napot.

Pusz

Bea
Vendég

Sziasztok!

Jerry!Kép
Ma kapjuk meg a 3 hónapos oltást, mivel a 2 hónapos is csúszott a doki szabadsága végett
és a két oltás között a 30 napnak meg kell lennie. Szóval majd egy-két nap múlva tudom
Neked megmondani, hogyan vészeltük át!Kép Remélem jól, de bömbi biztos lesz ezerrel úgyhogy
figyelem mindenki!!! Ablakokat este 6-7 h körül tessék becsukni.
Ez jó kérdés, engem is érdekelne, hogy hány napig kell oltás után figyelni a babót!
Közben olvasom, hogy Mucska már megválaszolta a kérdést, Köszi!!

MaciKép
Jobbulást a dédinek!

SüncsiKép
Hát neked milyen ügyes fiacskád van. Ő olvasta neked a mesét???Kép

MucskaKép
Jó ötlet a Tescos body! Én a vasalásnál is szoktam nagyokat ámulni, úgy eltekeredik a
mosásnál az anyag, hogy a nyakrésznél az elejét vasalom, de mire leérek az aljára
akkor már azt látom, hogy az a hátuljaKép Még jó, hogy a gyerek nem tekeredik el benne!

Ma reggel pici lányom újabb tudományával lepett meg minket. Van egy szines plüss macikája, ami
csörög, fogtam a macit, ráztam és közben beszélgettünk vele, egyszer csak a leányzó
elmarta a kezemből és megkóstoltaKép
Játszottunk a Daddooval is és ott is megfogta az egyik állatkát, amit elért és jó meg is pofozta.
Szóval ez már nem véletlen!!Kép
Ja és a nyelvecskéjét folyamatosan dugdossa ki-be, közben úgy csinál, mintha cumizna,
az ökle eltűnik a szájában és a nyála folyik mint a Niagara, tegnap már a haja is csurom nyál
volt. Jön a fogunk???
Mindig ülni akar, amint megfogja a kezünket már húzza is fel magát, nem korai ez még??? Aztán
ha egy-két másodpercre hagyjuk felülni, akkor olyan elégedett pofit vág, hogy csak na.
Ugyanezt játsza el a hasrafordulásnál, oldalra már tud fordulni, de hasra még nem, mert a
pelusos popója visszahúzza, ha odatartom az ujjamat, megkapaszkodik és áthúzza magát, na
akkor is nagyon büszke magára, vigyorog nagyokat, csak hason nem szeret lenni sokáig. Max
egy-két perc aztán elfogy a türelem.

Na eldugulok, megyek befejezem a bablevest.

Pusza:
Melinda
Bnm

Kika!

Én nem akarom tudni, hogy mi érdekli, de hogy nem tudja, hogy a cégnél mi van az biztos. Egyszer nagyon meg fog lepődni szerintem. Kép És ez nekünk külsősöknek sem jó. (B.J.)

Rakd csak helyre őket, jó kis magyaros temperamentummal. Ha nem úgy sem sikerül, megy a topik összes anyukája a nyakukra. Majd csinálunk mi is olyan hangzavart, hogy elmenekülnek.

Kriszta!

Rendben lesz minden az oltáson. Annyira, hogy az ablakot be sem csukom! Kár, hogy nem tudtál jönni egy kis korai csevegésre.

Bea!

Hát mi sem vettünk overallt, mert apa beleverte a csúfot. Egy dzsekit vettünk a kiscsajnak. Nekem tetszik. Egy overallunk van, de nem szeretem. Igy most válogathatok.
Kapott a kiscsaj egy csomó husis kaját, vigyázva, hogy paradicsomos ne nagyon legyen. Most jó választék volt hippből. A múltor semmi nem volt. Vettem egyet egyet, ,meg persze őszibarackot, sárgabarckot és körtét. Imádja őket. Egy tündér volt. Jó sok gyerek játék van most. Vettem 2 Kenguru Goldos bodyt is. Momdtam a páromnak, hogy ne színét nézze, hanem a márkát. Itt is lehet kapni olyan gazdaságos bodyt, ami a gyereken van. HA felébred majd leírom a márkáját.
Szóval jó volt. Aztán apa elájult, hogy mennyit fizettünk, főként mikor kiderült, hogy a cigije 5000 ft és max 1/2 hónapig elég. Igy közölte, hogy nem igazságos, innentől ugyannyit elkölthetek magamra. Lesz csipkés munkaruhám: Ha ő veszi a cigit mindig megigéri. Aztán persze se híre se hamva a dolognak Kép
De majd kemény leszek, mint vajban a kés. Kép

Na ennyi egyenlőre, mert az a rohadt gombóc meg a leves soha nem lesz kész.

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Nálunk ma álommanó jár, Eszterkém most is durmol Kép

Én meg jól kiszúrtam magammal. A nagy lábujjamon egy picit benőtt a köröm, gondoltam kinyírom. Hát nem túl jól sikerült, begyulladt. Most elővettem nagymamám régi jó ötletét, bedunsztoltam paradicsommal. Remélem, valami génmanipulált fajta (Bea Kép), és kinő még egy ujjam Kép
Mindenesetre kíváncsi vagyok a hatásra!

Bea!
Zsófi Kép Aranyos Kép
Cora Kép

Melinda!
Szóval ma nálatok is szuri a program! Nálunk 5-kor lesz a nagy esemény !
Nagyon ügyi a lánykád, az enyém is roppant büszke magára, amikor ücsörög Kép
Nyálzás: még nem biztos, hogy fog ám! Mi már vagy 3 hónapja nyálzunk, de sehol semmi!!

Na most el, mert ébredezünk!

ui: mi van, mindenki a Corában van ????? Kép

Pusz

Kriszta

Kép
lujzika

Melinda!

Ne dugulj el!

Elöl látszik ám ha jön a foga. Elöl látod, hogy mintha átlátszana az ínye. De csak akkor jön ha az inyén felül is látod, hogy fehérlik. Onnan pár nap és nálunk kint volt. Nyáladzás: Anna 2 hónapos kora óta Niagara, de öt hónapos majdnem mire kijött. Jó sokáig lesz részünk benne. Oltás: megy a drukk nektek is.

Hasra fordulás: egyszer csak azt veszed észre, hogy átfordult. Pár nap alatt rájönnek, hogy kell a nagy csomagot átlendíteni. Aztán már csak az egyik kezecske van útban. Onnantól meg eegy darabig egy feszt azt fogja csinálni. Kép Én legalábbis így jártam.

Tegnap meg Anna azért verte magát, hogy a klaviatúrát csapkodhassa. Most nem is jön egy ideig a géphez az tuti. Alig bírtam visszaállítani, amit ő egy gombbal elállított. Ebből is látszik, hogy okosabb, mint én.

Kriszta!

Szép leszel 6 ujjacskával. De még ami van azt sem tudod levágni rendesen, akkor minek még több. Vagy az lesz a gyakorló példány? Kép

Álommanó itt is itt van. Bár a Corát végig nézelődte. Megmutattam a kabátot és tetszett neki. Szeret áruházban lenni, csak apa meg pénzzel győzze ha mi elmegyünk.
Na bedugulok, jövök nemsokára.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Panó,
boldog 3 hónapos hófordulót Beninek!

Melinda,
ha fel akar ilyen módon ülni, az azt jelenti, hogy minden rendben van az izomtónusávalKép Nekünk is nézténk múlt héten a kórházban, hogy tudja-e márKép Háááááááát, Tüncsi csak akkor húzta fel a fejét, amikor már ült, de ez nagyon tetszett mindenkinekKép Szóval ne izgulj..

Andi,
nem vagy sok!!! Jó ilyeneket olvasniKépKépKép

Na még jövök, de a kisasszony reklamál. Ma kivételesen fél 9-kor már evett egyszer, most aktuális megint. JÖN A HIDEGFRONTKépKépKép

Hajni
nalika

Lányok!

Kids Galaxi a márkája ennek a csodálatos
3 az egyben bodynak. A Cora is tele van vele. Kép
A dzsekit ráadtam, de még azért nagy rá. És baromira nem tetszett neki, hogy benne kell lenni. Persze mert nem tudott ficánkolni.
Megevett egy félüveg gyenge züldségek bárányhússal című menűt, utána meg belemászott a gombócomba. NA most meg aélvás helyet elficánkolt. Megyek vissza, hhogy elaludjon.
pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Na túl vagyunk az ebéden. Ma megint sütőtököt kapott a lelkem, mert egyrészt szereti, másrészt meg kakamanó igencsak kopogott reggel, szóval elég keményre sikeredett. Hátha a tök segít!
Jól kialudta magát, most nagyon kis boldog, meg vidám Kép Most megint fekve fut Kép Remélem, így lesz szuri után is Kép

Mucska!
Nem tartott túl soká a vásárlás! Apa megunta? Kép Mert a mienk meg szokta Kép Az a két aggálya volt, mikor megtudta, hogy lányunk lesz, hogy ezután már csak ruhára meg tamponra fog keresni Kép
Amúgy tegnap vásárlás közben Eszterkém is nagyon helyes volt, ha csak ránéztem, már kacarászott. Pedig most nem is neki vásároltunk.

A cigivel én sajnos nem tudom apát megzsarolni, mert szégyen ide, szégyen oda, én is visszaszoktam Kép De hát most csak ebben látom a legalább M-es bugyi reményét!
6. ujj: ez lesz az indok új cipőre Kép

Pusz

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!

Hogy lássátok, nem kamuztam! Özséb ma utazott el Berlinből:

Kép

Kép

Kép
lujzika

Kriszta!

Igy is szép pénzt költöttem Kép
HA tovább maradunk, akkor adósok börtönébe kerülünk. MOndjuk innen kocsival 5 perc a Cora.
NA így mentünk ma vásárolni:
Kép
Kép
Tán megint welness műsor volt a tvben?
Ezeket melyik internetes oldalról töltötted le ? Kép
Vigyázz még lepuffantanak, mert azt hiszik orvlövész vagy! Kép
Apának mondtad, hogy legalább egy kis hashajtó menjen már a magyar menűbe a hétvégén. Sokba kerül ez nekünk, hogy oda járnak ebédelni. Kép

Zsuzsa és Bellana, akik jönnek nemsokára, ahogy írták 2 napja,lehet, hogy másik topikot választottak? Vagy mi vagyunk rossz helyen, mert nem látom, hogy bejelentkeztek volna! Kép

Cipő: ne is emlegesd. Kíváncsiságból megnéztem a gyerek cipőket, de lehidaltam. Annyiért még magamnak sem veszek cipőt, amiket ráírtak árnak! Kép
NA megyek mosogatni. Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Hú, Kriszta,
na most aztán ráduszítják majd a kémeketKép

Andi,
tényleg nagyon hamar végeztetek a vásárlássalKép Nálunk ált. fordítva van én akarok minél hamarabb végezni.. Mostanában vhogy nem megy az órákig tartó vásárlás

Zita,
hol vagy mostanában?? Képzeld megkaptam apától Agatha Christie összes művét feldolgozó könyvet. Van ám súlyaKép
Ha itt szólok az jó az albumért?? Vagy majd erőt veszek magamon, és írok levelet..

Végre megjött a Fantomas trilógia!!! Meg persze a szokásos Poirot filmKép

Francba, megint scannelik a gépet!!!

Hajni
nalika

Andi,
Csak hogy dicsekedjek: már írtam, de te még akkor nagyban nyaraltál, de mi kaptunk pár cipőt ajándékba a nagykerbenKép Különben ott a duplájáért árulják a boltok, mint amennyibe a nagykerben kerül. És még a sz@rt is annyiért árulják, mondván a szülő nem a minőséget nézi, csak azt hogy drága ez is biztos, hogy jó...Én pedig sokszor átkozódok, hogy milyen minőségűt árulnak olyan drágánKép
Ez nem is a ti lányotok olyan szép!!!!Kép Kire hasonlít?? Na jó, tudom, hogy rádKép

Közben középhaladó felhasználó lettemKép

Hajni
nalika

Sziasztok,
bár nem tudtam mindent viszaolvasni,mindenkinek nagyon köszönöm a tanácsokat,segítséget,együttérzést.Én is nagyon gondolkodok egy újjabb kutyuson-talán karácsonyra?-de nagyon félek,hogy nem fogok tudni úgy foglalkozni egy újabb "kölyökkel",mint anno a Ferkóval,és nem tudom mit csinálok,ha nekem szétrágja a lakást,vagy összekekálja a szőnyegetKép (Ferikém,drága sosem tett ilyet).Bár a Maya érdekében mindent,ő is gyakran emlegeti hogy mennyire hiányzik neki a Ferkó.Kép

Kaja:
Tegnap ettem az ebédemet(husileves),Maxikám a kezembe olyanokat cuppogott,hogy muszály volt megkóstoltatnom vele a répát,és meg kell,hogy mondjam nagyon ízlett neki,pedig nekem a védönéni azt mondta,hogy majd csak 5 hónapos korától kezdjem kóstoltatni.Lehet,hogy igényelné már most a másfajta ízeket?Már nem is emlékszem,hogy a Mayával mikor kezdtemKép

Most sajnos mennem kell,megpróbálok visszajönni később...
Puszi,Nanda
nanda

Nanda!

Nehéz helyzetben vagy. Ginó sem csinált olyat és be sem pisilt soha. Már az első nap jelzett. A vizslákat ismered, csak lehet, hogy állandóan Ferkót fogod benne látni és hasonlitgatni. A kis westik is tündériek.
Mayának már volt kutyája és ha azt ő kapja akkor sokat fog neked "segíteni", hogy a kutyussal ne legyen annyi bajod. Szerintem lekötné őt.
De persze ezt nektek kell eldönteni.

Szerintem már nyugodtan adhatod apránként neki a kját. Én fentebb írtam, hogy mennyi mindent eszik Anna már. Nálunk a doki mondja is, hogy egye, pedig nem fiatal és nagyon aggályos a dokink. Ő az én gyerekorvosom volt, de már akkor sem volt fiatal.
Nagykerben ajándékba adják? Igy könnyűűűűűűűű!!!!!
NA megyek, mert most Ginó kinlódik valamiért.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Amúgy nem én fényképeztem, hanem az egyik kolléganő a kövin, csak átküldte emilkében, úgyhogy nem az enyém az érdem Kép

Mucska!
Gyönyörű a kiscsaj, és ha nem tudnám, mekkora kb. egy hordozó, azt hinném, legalább 2 éves!
Könnyű ám manapság rövid idő alatt sok pénzt költeni Kép
A gyerekcipőket én még inkább nem is nézem!
Bár (már legalább 2 hónapja) egy kis piros Adidas csukát nem bírtunk otthagyni (hülye szülő szindróma Kép)! Még nem jó rá most sem, de majd belenő! Persze egy vagyon volt!

Hajni!
Én tudnék órákig vásárolni, vagy esetleg nézelődni, de hát a királylány miatt sem lehet, meg apa is csak célirányosan enged közlekedni KépKép

Nanda!
Előfordulhat, hogy már érdekelné más íz is. Eszterkém előtt már lassan nem lehet enni, mert kinézi a kaját a szánkból. De főleg azokat, amiket neki még nem szabad Kép!

Pusz

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!

Na, ma már járt nálunk az összes manó! Nyügimanó is meglátogatott minket, de úgy néz ki, sikerült hidegre tenni egy időre Kép
Szegénykém a fekvefutásban annyira elfáradt, hogy nem tudott elaludni, csak az ölemben. Legközelebb keresek neki valami relaxációs műsort is a wellness után Kép

Úgyhogy most el, mert legalább tudok vasalni! Fujjj, de utálom Kép, de muszáj!

Pusz

Kriszta

Kép
lujzika

HA az apja velünk van, akkor azt mondják, tiszta apja. HA nincs ott akkor én vagyok. Fele-fele. Szem, szemöldök, hajállás: apa. Onnantól lefele én.
Na felébredtünk.MAjd jövök
Mucska

Andi
Kép
mucska

Szörnyű hogy mennyit írtok, nem bírom tartani az iramot Kép

Kika: dolce vita Kép öregszel Kép

Valaki az álommanót is erre postázta, mert ez a gyerek ma eszik-alszik üzemmódra kapcsolt. Lehet hogy tényleg a hideget érzi?

Új íz: szerintem ez könnyen előfordulhat. Bálint ma akkora hévvel vetette rá magát a pilóta-kekszemre, hogy hülyére nevettem magam rajta. Persze elvettem tőle, de olyan aranyos volt. Iszonyú koncentráció előtte, beméri a távolságot és akkor hason araszol, miközbe nagyokat nyög.Kép

Apa elment másoddolgozni, majd csak 8 körül jön, szóval ha eltűnök, annak csak az az oka, hogy Mazsi nem alszik Kép
Amatőr

Megjöttünk az okmányirodából. Sokat mondok, ha 10 percig voltunk ottKép Pikk-pakk megcsináltak mindent. Két hét múlva szabad az út az esztergomi hídon átsétáláshozKép

Andi,
igazán küldhetnél képet apáról is, mert így nem tudom eldönteniKép Baracklét nem nézted???

Kika,
valszeg öregszelKép már engem is zavarnak a zajok, pedig aztán nálunk szokott lenni bőven, de egyre nehezebben viselemKép

Kriszta,
az én lányom már most kész nő, nagyon bírja a vásárlástKép A fiam meg lehet, hogy szintén manökennek készül, imád ruhákat próbálgatniKép Másra nem merek gondolni ezzel kapcsolatbanKép

Süncsi,
hogy milyen édesek vagytok a képenKép SzakácskönyvKép Sikerült már visszarázódnod?

Vali,
Tomika kajijával mi a helyzet? Bár asszem most nincs itthon a párod azért nem jösszKép

És egyébként is a régiek nagyon hanyagolják a topicotKép
Anita, Swen, Rita, Zita, Linó...
Szöszi sem jön reggelente.

Hajni
nalika

Sziasztok,
Fáj a fejem ettől a hidegfronttól és Anna is nyügös. Az olaszokat lerendeztem, de lehet, hogy holnap jön a vendetta.

Lujzi,
Nagyon jók a képek, eladtad már valamelyik lapnak???Kis paparazzi.

Mucska,
Nagyon helyes a druszánkKép

Amatőr,
PilótakekszKép

Most el mert haldoklom a fejemmel,pusz
Kika
kika

Én mikor leszek középhaladó feéhasználó?????Van ECDL vizsgám az nem számít?????????
Kika
kika

Segítsetek, hogy kell képet felrakni?
Kika
kika

Kika,
kicsinyítsd le 650*700 pixelesnél kisebb legyen

Hajni
nalika

Még egy paparazzi felvételKép

Kép

Hajni
nalika

Kika!

Megy a felrakás? Ha nem ird meg mi a gond, hogy tudjunk segíteni. Mert nagyon várjuk a képet! Kép
Középhaladó: azt hiszem száznál. Tessék írni, gyorsan meglesz! Kép
FejfájásKép

HAjni!

Nem volt baracklé sajna. Akartam képet csinálni, de azt mondja, hogy hagyjam békén, mert szőrös. Azért csináltam csak nem tudom , hogy jó lett e. HA igen akkor ha nem látja feldobom. Mert amúgy kinyír Kép

Jó a kép!
Ez aztán paparazzi igazán!

Andi
Kép
mucska

HAjni!

Ez nem lett jó, mert tényleg baromi szőrös Kép
De majd igyekszek.
Azóta Krisztáék is túl vannak az oltáson.
Na megyek enni valamit, mert a gombócnak nyoma sincs már.
Pusz: MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?