Jo estét!
Fuu, probaltam végigolvasni, de megint felületes voltam. Azért gyorsan irok, de sajna mar nem tudok mindenre reagalni.
Nalika,
köszi szépen a vigasztalast, nagyon aranyos vagy! A lanyod meg ugy aranyos ahogy van!
Lujzika,
ha csak lehet, Malévvel repülök, vannak ott is jo akciok. Igy biztos, hogy sok a magyar a gépen, nekem ez biztonsagot ad (kicsit bogaras vagyok repülés terén..
)
Nagyon szép a lanyod!
En Berlinröl csak jokat hallok, én még csak Kelet-Berlinben voltam, nagyon rég, egyszer szeretnék eljutni oda.
Szöszi,
Apukaja (azaz Tomi
) egy héttel hamarabb hazajött, én a szüleimnél voltam egy hetet.
Föztél levest? Milyen lett?
Andriska is unja a kocsit, ezért ma a hordozoban sétaltunk, mert ra lehet szerelni a babakocsira. Igy mar nem reklamalt, tudott nézelödni és engem is latott végig. Igy viszont kimaradt egy alvas, igy este hamarabb elaludt. (Rita!)
Orsi,
merre vagy? Köszi, hogy vigasztalsz..
Zsuzsa,
Andriskat 3 hete nem mértem (fujj, milyen anya vagyok én...), de holnap megyünk. Utazas elött mar ö is lelassult kg-ban, ö most nyulik. Latszik is rajta, mar olyan hosszu és talan egy kicsit kevésbé dundi. Bar én imadom dundisagat...
Overall: Andriska a dédimamajatol kapott egyet, Mo-on vettük (jo nagyot), bar mar elöre félek, hogy mennyire fogja utalni az öltözködést télen..
Pano,
na nehogymar keresztszemezzél!!!
Akkor én meg egy varrogépet kérek karacsonyra!
Aniko,
Bencusnak jobbulast! Bar mar lehet, hogy jobban van. Jo hir, hogy Andriska egyre jobban elvan a jatékaival és könnyebben elalszik (oriasi kopp-kopp). Talan nalatok is javul a helyzet Bencével! Ezt most azért irtam Neked, mert tudod, a talin megbeszéltük, hogy milyen egyforma karonülö gyerekeink vannak!
Amatör-Hajni,
a szamozassal egyetértek! Bar van egy-két marka, ami korrektül szamoz.
Mucska,
nalunk 6 honapig ajanlajak a csak anyatejet vagy HA tapszert, ugy, hogy mi szülök mindketten allergiasak vagyunk. Ez a hozzataplalas nagyon nehéz ügy, végül is igaza van Zsuzsanak minden allergizalhat.
Andriska egyébként szerintem mar igényelné a hozzatapit, nagyon nézi, ha eszem, ma kivette a kezemböl a kenyeremet, a felügyeletem alatt megnyalta és teszett volna neki, csak néztem. Szerintem én el fogom kezdeni kostoltani vele a dolgokat, végül is hamarosan a 6. honapba lépünk.
A Te lanyod miket is eszik mar? Es hogy kezdted? Mi volt a sorrend? (puszi, Ex-pocitars
)
Linda,
örülök, hogy a Dédidnek sikerült a mütét!
Kitartas a lurkokkal!
Chello,
gyogyszer
heti 10 deka tényleg jo, örülök, hogy jol haladtok! Valahogy a talin olyan keveset beszéltünk.. Na, majd legközelebb!
Rita,
kitartast Neked! Babakocsi: ld amit Szöszinek irtam.
Andriskanak is volt egy ilyen nyügös, allandoan enne fazisa, de Magyarorszagon megjavult, és amiota hazaértünk egész jol elvagyunk. Maig sem tudom az okat, mi lehetett, vszinü én is faradtabb voltam, engem a magyar ut feltöltött. Talan nektek is jot tenne egy kis levegövaltozas..
Kika,
szines allatok
Gratulalok a 3 honapos Annahoz! Es milyen ügyes!
Macika,
nagyon sajnalom a rosszhireket.
Bencusnak van cumija? Vagy nem akarsz neki adni? Talan az megnyugtatna, annak idején Andriskanak jot tett, csak elalvashoz adom, nekem bevalt.
Fifianyu-Bea,
Nektek is puszi!
Swen tényleg nagyon eltünt! Swen, ha csak egy par mondatra van idöd, akkor is jelentkezz.
Lino, Téged sem lattalak itt, miota megjöttem!
Borbala?
Ja, csajok, hagy dicsekedjek mar egy kicsit:
mostanaban én is fözögetek, mondjuk nem délben, hanem este, akkor Tomival együtt tudunk enni.(ami nagyon bejött: Stahl Judit: Gyorsan valami finomat c. könyve, Tomi vette meg otthon, talan célzasnak szanta?
)
Mindenkit puszilok
Süncsi