Halihó!
Zsuzsi, kellemes ünneplést Nektek estére! Irigyellek, csini rucit felvenni de jóóó
Szilvi, jó, hogy kiderült a gond, remélem könnyen és gyorsan tudják orvosolni és nem lesz már gondja Csabinak! Egyébként a majdnem 8 kiló nem is olyan rossz szerintem, ha beindul a hízás, simán behozza a többieket
Bene sincs még 9 kiló szerintem.
Édesek az új képek a fb-n
Sziszi, hiányoltalak már én is, sajnálom, hogy így jártál, remélem gyorsan regenerálódik a kezed!
Máté nagyon okos fiú, édes lehetett, a kis megfigyelő
Judit, rejtély, miért nem tudtál belépni
Én nem nagyon értek hozzá, de az e-mailes beléptető néha szokott ilyet csinálni, ha elsőre elütöm a jelszót, ilyenkor másik oldalra kell lépni és az internetbeállításoknál törölni kell az előzményeket és a cookie-kat, utána menni szokott. Esetleg egy próbát megér, ha még nem próbáltátok
Móni, tényleg nem garancia, gyerekkori bárányhimlő után kamaszként, mikor az öcsém pár hónapos volt, újra az lettem
Nem sűrűn fordul elő, de benne van a pakliban. Egy oltás Dávidnál még elvileg kevés, valahol azt olvastam. Remélem megússzátok!!!!
Tej-dolog: tuti nem fogok már tápszert venni Benének, most tejpép megy, az mehet max. 2-szer egy nap, reggel-este, ha kevés a tej, azzal pótoljuk. Megkérdezem majd az egy éves kontrollon a dokinkat és a védőnőnket, mi a helyzet tej fronton, de speciel én most úgy tervezem, valamikor még az idén elkezdem neki adni, nyers formában is, ha januártól bölcsis lesz, ott már adni fognak neki rendszeresen, jó lenne, ha addig kiderülne, hogy van-e vele valamilyen gondja vele, mert ha van, akkor lehet kérni tejmentes étrendet.
Zsuzsi, pont így vagyunk mi is a szopival: van még valamennyi, de szerintem már nagyon kevéske. Nálunk a hajnali-reggeli szopi tűnik a fontosabbnak, este simán elalszik anélkül, az új szokásom, hogy elalvás előtt kicsit összebújunk, beszélek neki, énekelek, és mikor már látom, hogy nagyokat pislog, beteszem a helyére, jó éjszakát kívánok és jó eséllyel ott marad.
Uzsi-vacsi kb. nálunk is az, amiket írtatok, bár Bene még nem sok felvágottat evett, én ugyan imádom a virslit és a párizsit, de még nem akarok neki adni, szóval ha vmi szép sonka van itthon, abból néha kapott már. Tonhalat is kapott már, sajt, paradicsom, kenyér, joghurt, túró.
Dy, sajnálom az esést, szegény kicsi Gréta
Remélem többször nem lesz ilyen kis kamikaze
Sziszi, mi már hónapok óta nem használjuk a légzésfigyelőt, éjjel sem, de a bébiőr az jól jön néha még. Mondjuk mi egy szobában alszunk Benével, így a bébiőrt is max csak napközben használom, ha a konyhában tüsténkedek.
Hajrá fogacskák, és grat az elinduló babákhoz!
Móni, videót, videót!!!
Puszi,
Ági