Sziasztok!
Mától vagyok újra. Mondjuk úgy hogy bejöttem a munkahelyemre, nem sok kedvem van dolgozni.
Szomorúan látom nem is hiányoztam.
Gergő oviba, az hogy gyógyult túlzás, az orrfolyás nem akar megszűnni.
Olvastalak benneteket a múlt héten. Látom zajlik az élet.
Belani!
Milyen nagy már a pocaklakód. 9 hetes. Azta!!! Ha jól emlékszem te szedtél valamit előtte?
Jeanner!
Nagyon szép az a pozitív teszt. Ügyik vagytok. Örülök hogy ilyen pozitív vagy. Meló miatt vigyázz magadra.
Csip!
Én pityeregtem mikor meghallottam Gergő szívhangját. Én is a MÁV korház ambulanciáján hallottam először a szívhangot. Csak akkor nem balra hanem jobbra volt az uhus gép.
Berni Drága!
Próbálj meg pihenni. Egy jó nagy alvás sokat segít. A hőmérőt és a teszteket tedd el messzire. Igyál palástfű teát. És szerintem is jó megismerni a Titkot. Nekem megvan olvasható változatban is. Ha kéred elküldöm.
Gabi!
Teljesen együtt érzek veled. Sajna nekem se volt felhőtlen a terhességem. De kárpótolt egy gyönyörű gyerekkel. Szinte megkönnyebbültem hogy kibújt.
Kati!
Mikor kell visszamenned dokihoz? Remélem a kisasszony feljebb rugdosta azt a lepényt.
Citrin! Lina! Craven! Bogárka!
Ti hogy álltok?
Ninike!
Mégis csak jön az a babaproject?
Lanyus!
Drukk a pozitív tesztért! Pénteken gondoltam rád. Voltam t-ben és láttam egy fekete hajú lányt a pékáruknál.
Henó!
Sajnálom hogy megjött! Mi történt a férjeddel? Bocsi, valami kimaradt.
Málnával mi van?
Aki véletlenül kimaradt attól bocsánat.
Nekem szombaton megjött. Így a fiam egy szülinapi ajándékkal kevesebbet kapott.
Most folytatódik tovább a closti szedése. Múlt hónapban 3 tüszőm is volt de sajnos egy se ért célba. Valamikor a jövő héten megint menni kell. kíváncsi vagyok most mi lesz.