Új privát üzeneted érkezett!

Csajszik jobbulást kívánok nektek! Ez az első időszak a legtöbb nőnek nem a legjobb időszak. Akinek igen az nagyon szerencsés. :)
Mondjuk engem az időjárás változás kikészít most is. Émelygek és fáj a fejem. De szerencsére ez már csak ritka jelenség, de az első három hónapban minden nap ez volt...
Kívánom, hogy nektek könnyebb legyen.
Most megyek ledőlök, aludjatok jól.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Kati! Volt 1pár csepp vér a tisztaságin,és fáj a pocakom,meg a cicim,és ma valahogy nem éreztem jól magam,gondoltam fekszem. Aztán kitaláltam,hogy csinálok 1tesztet,úgyis rég nem csináltam,és attól mindig jó kedvem lesz,hát... elhalványodott a 2.csík a 4nappal ezelőttihez képest,még akkor is,ha esti pisi 1liter lötty után,hiszen NÉGY NAP telt el. Ja és az első pozi teszt után mértem a hőm 37.1-37.3 között mozgott ma 36.8..hát lehet paranoiás vagyok,de most elég pesszimista lettem.:-( hát ez van velem.
Remélem azért mindenki más jól van.

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Bejni: reggel mérted ezeket a hőket ébredéskor? Lehet hogy most félrecsúszott a hőmérő, vagy elromlott.......legyél optimista...és jövő hét csütörtök +++++++++++++++++ Addig pedig sokat pihenj, és ne idegeskedj (tudom, könnyű azt mondani)........relaxálj
Vendég
 

 
 

Bejni: A legtöbbet az idegeskedéssel ártasz! Ezt próbáld tudatosítani magadban! Nagyon stresszes voltál az utóbbi időben itt az ideje,hogy megtanulj parancsolni magadnak! Ez egy jel! NÉZD MEG A TITOK FILMET!!! Mindig ezt teszem ha nehezen megy a relaxálás vagy eluralkodik rajtam a pesszimizmus! Kérlek csak nézz bele,hidd el segíteni fog! Bocs ha kemény voltam de legőszintébben veled vagyok és jót akarok! :)
henó
 
 


bejni: remélem jól, jobban vagy!!! nagyon küldöm neked a babaragacsokat!!!!! felejtesd el a tesztelést már. nem is biztos, h ugyanolyannal teszteltél, meg este, addig ittál.
elmesélem neked, h amikor költöztünk pakolásztam a fürdőben és találtam egy kósza tesztet-gondoltam megcsinálom. szerinted? egy annyira halvány csík volt rajta, h csak úgy keresgetni kellett. itt voltam 14 hetes. mert egy idő után leáll a hcg termelődése, mert nincs szükség rá, meg van tapadva a baba.
na mindegy!!! légyszi pihenj!!! iszogasd a palástfűt-azzal nem tudsz ártani. és vegyél vissza a tempódból, ha tudsz!
a vérezgetés az elmaradt mensi lehet. ebben a korban, már konkrét jelei lennének, ha baj lenne-DE NINCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!puszillak!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Jó reggelt..Hétfő...Munka :cry: :?

Bejni: na mizu???Gyere már????

Heno, Bogarka: nagyon sajnálom azt a rohadt piri anyót...hogy pukkadna meg :( Nem is tudom, mit írjak még :(

Gabi: mit szólsz az x faktorhoz???Szerintem most pocsékul gyenge volt nekem nem tetszet annyira....Veca???Jó volt...Norbi???Érdekes :)

Többiek?????

Én annyira punyadt vagyok, hogy csak na.....Egész hétvégn csak feküdtem az ágyban :D
Apuékhoz átmentünk Szombaton, de nem volt semmi mivel ott volt nagynénim..de érzzem, hogy apám még előadást fog nekem vagy nekünk tartani az életről....Vasárnap anyu átjött, megnézzni a leletetem vele is sikerült majdnem össze kapni, mert mindent jobban tudd, már mutatam neki a könyvet, hogy anya ide van ez és ez írva ne legyél már okosabb, na és jött, hogy hát de nem a menzitől számolják a terhességet...meg, hogy nem érti, hogy vagyok ennyi hetes, mert ő számolt és ez így nem stimmel...Már nem sok kellett, hogy kiboruljak, de úgy látszik vette a lapot mikor már a Tominak is kezdet ebből elege lenni, meg, hogy vigyázzni kell még késöbb is 4 hónaposan...., mert elhalhat...meg ilyen jókkal is jött nekem, huuu már a hajam égnek állt...de aztán leállt.....egy mondat és megmondtam volna neki az Én mondokámat is....Úgy vszem észre, hogy mivel most ő nem volt ott, neki hiheteetlen, hiába mondom 100% el, hogy volt szívhang...állandóan talál valamit...lehet a köv.uh-jönni fog velem, mert nekem ne hozzá rám a rosszat a frászt.........
Ezek vannak....

Ma védőnőt hívom :D
csip-csip18
 
 


Sziasztok!
Mától vagyok újra. Mondjuk úgy hogy bejöttem a munkahelyemre, nem sok kedvem van dolgozni.
Szomorúan látom nem is hiányoztam. :cry:
Gergő oviba, az hogy gyógyult túlzás, az orrfolyás nem akar megszűnni.

Olvastalak benneteket a múlt héten. Látom zajlik az élet.

Belani!
Milyen nagy már a pocaklakód. 9 hetes. Azta!!! Ha jól emlékszem te szedtél valamit előtte?

Jeanner!
Nagyon szép az a pozitív teszt. Ügyik vagytok. Örülök hogy ilyen pozitív vagy. Meló miatt vigyázz magadra.

Csip!
Én pityeregtem mikor meghallottam Gergő szívhangját. Én is a MÁV korház ambulanciáján hallottam először a szívhangot. Csak akkor nem balra hanem jobbra volt az uhus gép.

Berni Drága!
Próbálj meg pihenni. Egy jó nagy alvás sokat segít. A hőmérőt és a teszteket tedd el messzire. Igyál palástfű teát. És szerintem is jó megismerni a Titkot. Nekem megvan olvasható változatban is. Ha kéred elküldöm.

Gabi!
Teljesen együtt érzek veled. Sajna nekem se volt felhőtlen a terhességem. De kárpótolt egy gyönyörű gyerekkel. Szinte megkönnyebbültem hogy kibújt.

Kati!
Mikor kell visszamenned dokihoz? Remélem a kisasszony feljebb rugdosta azt a lepényt.

Citrin! Lina! Craven! Bogárka!
Ti hogy álltok?

Ninike!
Mégis csak jön az a babaproject?

Lanyus!
Drukk a pozitív tesztért! Pénteken gondoltam rád. Voltam t-ben és láttam egy fekete hajú lányt a pékáruknál.

Henó!
Sajnálom hogy megjött! Mi történt a férjeddel? Bocsi, valami kimaradt. :oops:

Málnával mi van?

Aki véletlenül kimaradt attól bocsánat.

Nekem szombaton megjött. Így a fiam egy szülinapi ajándékkal kevesebbet kapott.
Most folytatódik tovább a closti szedése. Múlt hónapban 3 tüszőm is volt de sajnos egy se ért célba. Valamikor a jövő héten megint menni kell. kíváncsi vagyok most mi lesz.
franci
 
 


franci: hát persze, h hiányoztál!!!!!! itt hétvégén elég nagy a pangás, mert mindenki mást csinál, de ez így van jól.
sajnálom pirit, de te már elindultál egy úton(closty), ahol jó helyen vagy!
GERGŐNEK SOK BOLDOGSÁGOT! ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati!
Köszönjük!!!
franci
 
 


franci: folytatom, csak el kellett szaladnom.

valószínű holnap elmegyek a védőnő után a dokihoz, mert annyira sokat keményedek. főleg éjszaka. most is 5-6szor ébredtem arra, h mint a beton, olyan a hasam. és szedem a magnéziumot.
szeretném, ha a doki megnézne, h nem megy-e ez a méhszáj rovására ez a hirtelen sok keményedés. eddig semmi bajom nem volt. most kezdem nem annyira élvezni ezt az "állapotot".-kövezzetek meg, de ez van. lassan tényleg kezd terhesség lenni. de már kifelé megyünk belőle.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

bejni: Hogy vagy? Remélem minden rendben van?!

Látom egyre többen babásodnak itt! Ez nagyon jó hír!!!!!
Mindenki vigyázzon magára!

Franci: Boldog szülinapot Gergőnek!

Mi elvagyunk. Szombaton meló volt a kertben, vasárnap meg egész nap főzés, mosás, takarítás volt.
Ennek ellenére jól telt. Felvidított, hogy jó idő volt. Nállunk szépen sütött a nap és viszonylag meleg is volt.
Ricsinek megint folyik egy kicsit az orra. Remélem ezt a hetet kihúzzuk még betegés nélkül. Jövő héten úgyis otthon lesz, mert bölcsi szünet van.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
rekus84
 
 


Kati: Vanak olyan pillanatok, amikor tényleg "terhesnek" érzi az ember lánya a dolgot. Ezért senki nem fog téged megkövezni!!!!
Próbálj megnyugodni. Amikor én terhes voltam azt vettem észre, hogyha simogattam a hasam bekeményedett. A dokim fel is hívta rá a figyelmemet, hogy ezt hanyagoljam.
Mindenképp beszélj a dokiddal.
Szorítok, hogy legyen megnyugtató megoldás a dologra!!!!
És várjuk a híreket!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
rekus84
 
 


rekus: aranyos vagy, köszi a szavaidat!
sajnos kicsit szarul érzem magam, mert én sokszor hangoztattam, h jó terhesnek lenni, meg ez egy szuper dolog. és sokan akkor írták le azokat a sorokat, amiket én. de tényleg jó is, de...
nekem akkor keményedik, ha fekszek, főleg hanyatt. de nem kivitelezhető az, h éjszaka soha ne forduljak meg, mert álmomban teszem. olyankor amikor bekeményedek megsimizem és ki is jön belőle, és jelez is a picim, h itt van, de szerintem nem jó neki sem.

örülök, h jól van a lelked!!! nálunk most is nagyon szépen süt a nap. mindjárt csinálok is egy kis kereszthuzatot.

Ricsit kúrálgasd egy kis vitaminnal.
baba ügyben hogy álltok? merre jársz most a ciklussal??? hajrá!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Rékus!
Köszönjük!
Ricsinek jobbulást!
Bölcsibe szünet lesz? Nekünk csak nyáron volt szünet.
Szombat délután Pesten is jó idő volt. Úgy terveztem hogy csak 1 órára megyünk le az udvarra, de 2 lett belőle.

Kati!
Én is szerettem terhesnek lenni. Pedig nekem is voltak rossz napok. Elég sok is. Te is szereted ezt az érzést csak kellemetlen mikor nem minden megy simán.
És híd el! 4 év múlva minden olyan szép lesz.
Én majdnem végig hánytam. De most úgy vágyom egy kis rosszullétre. Persze szigorúan csak a baba miatt. Szerintem a terhesség az terhesség. Aki nem hiszi, az csinálja végéig…..
franci
 
 


Sziasztok!

Franci, ne szomorkodj, most a legtöbben az egekben vannak a boldogságtól itt, és így nem tudnak mindenkire odafigyelni. Én se jöttem pár napig, rossz kedvem volt, nem akartam átadni.
Kérdésedre válaszolva, mi ebben a hónapban kezdtük el, szerda-péntek magasságában nem várom............
Gergőkének jobbulást, és BOLDOG SZÜLINAPOT (utólag is) :!:
Vendég
 


Kati: pocaksimi utolsó hónapban már tilos, erre a barátnőmet figyelmeztette a dokija.

Hanyatt fekvésről: A második és főként a harmadik trimeszterben az egyre növekvő magzat a könnyen összenyomható kismedencei vénák leszorítása által tovább fokozhatja a vénás pangást, akadályozva a vénás vér visszaáramlását. Visszerek nemcsak az alsó végtagokon alakulhatnak ki. Különösen többszörös terhesség esetén megjelenhetnek gáttáji és a kismedencei vénatágulatok is, ezek azonban a legtöbb esetben a szülést követően visszafejlődnek. A láthatóan növekvő visszereken kívül egyéb tünetek is jelentkezhetnek, mint például a lábdagadás, a láb feszülése, fájdalom, nehézláb érzés, és súlyos esetekben felületes visszérgyulladás is kialakulhat.
Továbbá a magzat oxigénellátását is gátolhatja a hanyattfekvés.
Remélem nem haragszol hogy bemásoltam ide.........
Sajnálom a rosszullétet, pihengessél, tereld el a figyelmedet valamivel.
Vendég
 


Sziasztok!

Itt vagyok, csak eddig vezettem...szünet van..szóval most megpróbálok pihenni..

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


citrin: hajrá++++++ babásodás!!!!!! eddig is szépen alakultak itt a kismamik, most pedig lehet te vagy a következő!!!! :wink:

franci: köszönöm a bíztató szavakat. aranyos vagy és reméltem, h ti fogtok nekem válaszolni, akik már egyszer végigcsináltátok!!!
egyébként ma is tök jól vagyok. most porszívóztam, meg kicsit fürdőt takarítottam. csak éjszaka ne lenne...
én is szeretek terhes lenni!!!! imádom a kislányomat!!!! most is éppen ficánkol. holnap tervezem, h megyünk bababoltba és veszek valami zenélő kütyüt. mondjuk én rádió fun vagyok. az az első dolgom, h ha hazaérek, bekapcsolom.
a férjem itt az új házban úgy csinálta meg, h az egész erősítő, meg mindent lehessen egy rendes villanykapcsolóval kapcsolni, így nagyon egyszerű. amikor elmegyünk le a kapcsolót, így minden áramtalanítódik(tv, hangfalak, erősítő stb.), amikor hazaérek, akkor egy kapcsolás és már szól is. és van, h a lányom is akkor indul be. édes, imádom őt!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati: köszi, reménykedem benne, hamarosan kiderül....
Vendég
 


bejni: mi újság???? de jó, h jöttél, most akartalak hiányolni!!!

citrin: köszi, h leírtad. de sajnos nem tudom magam álmomban koordinálni. ahhoz még most túl jól alszok és ezt ki is használom, mert szerintem már csak pár hét és ennek vége.
jól vagyok, köszi.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Gabi: mi lesz pontosan a 12 heti genetikai uh-n????Az a tarkóredős???Ott helyben megmondják az eredményt vagy, hogy van ez??????
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Bejni: Hol vagy?
És igen is pihenj!Ne idegeskedj!És igyad a palástfű teát!

Csip:Ne hallgass senkire csak magadra és az érzéseidre!

Kati: A vége felé igen nekem is rossz volt!Valamikor csak ülve tudtam aludni!Rengeteget kellett pisilni járni!Nem kaptam levegőt..stb!
Kényelmetlen volt!Alig vártam a végét!Komolyan!

Franci:Gergőnek Boldog születésnapot!És mihamarabbi gyógyulást!

Réka hál Istennek nem beteg!/kopp kopp/!
Tegnap egy kis hisztis volt a délutáni alvás után de megoldottuk!

Főznöm kellene!

Lanyus mi a helyzet?

Kép
Lina

Kép
lina*30
Szápár
 
 


Védőnő nem veszi fel :roll:
csip-csip18
 
 


Én most épp mérgelődök, mert elzárták a vizet(túrják az utat) csak elfelejtettek minket értesíteni, és mikor hazajöttem el akartam menni wc-re még jó, hogy előbb kezet akartam mosni, és láttam, hgoy nincs víz...szal most épp a bepisilek határon vagyok..nem is tudom ezt hogy gondolják...
A lelki állapotom sokat nem javult tegnap óta..szomorkodom...de találtam chilli mogyorót a szekrényben, ezzel próbálom magam vigasztalni, egyenlőre hatástalan...
Lanyus?
Csiiiip?
Jeanner?

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


csip: nyugodtan kérdezhetsz engem is.
igen, lemérik a tarkóredőt és meg is mondják rögtön. és ekkor veszik le a kombinált teszthez a vért, aminek két hét múlva van eredménye. ezt sms-el jelzik neked és te tudod megnézni, de az orvosod is megkapja. ebben több genetikai rendellenességet is szűrnek. vagyis arányszámot adnak, h mennyi az esély rá.
de ha a tarkóredő jó, akkor nagy százalékkal ez is negatív, meg majd a 18.héten az afp is.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Most beszéltem a védőnőmmel, hát nem nagyon tetszet neki, hogy mennék hozzá...Mondta, hogy a 10 héten mennek hozzá.., mondtam, hogy nekem 8-án a kiskönyvvel kell vissza mennem az orvoshoz....Hát jó, akkor így mondta a jövőhét kedd 11 órát....
Hát jól kezdődik ez a hozzállás....


Bejni: nem kaptad meg az sms-met????

Igazság szerint Belanit akartam kérdezzni, mert, hogy ő most fog menni...
De köszönöm, hogy megírtad!
csip-csip18
 
 


Kati: Szuper terhesnek lenni!!!! De ahogy franci is írta, vannak rosszabb napok. Próbál meg kipockolni magad alváskor. Hátha ez segít. Én csak a jobb oldalamon tudtam aludni végig.

Szegény Ricsike "marék számra" kapja a vitamint. :D Sajnos ez ilyen móka, ha a gyerek közösségbe van. De igyekszem felvenni a kesztyűt a bacikkal szemben.

Éppen hétvégre esett a peteérésem. De ezt csak ma reggel láttam meg a hat.naplómban.
Most van esély rá, hogy összejött a ketteske. Apával jól éreztük magunkat hétvégén. :wink:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
rekus84
 
 


Én nem értem a védőnődet csip!Neki nem mindegy?Ha adoki azt mondta hogy a könyvel menjél akkor azzal kell!
Én is a 8 héten kaptam!Akkor már volt szívhang!Nekem is a dokim mondta és kaptam papirt is!Amit vinnem kellett a védőnőhöz!

Kép
Lina

Kép
lina*30
Szápár
 
 


[quote="csip-csip18"]I írta:csip-csip18gazság szerint Belanit akartam kérdezzni, mert, hogy ő most fog menni...

no igen, minden úgy van ahogy leírták előttem.

én anno ezért mentem az Istenhegyi géndiagnosztikára, ott csináltattuk meg a 12. hetit, mert én nem tudok várni 1-2-3 hetet az eredményre. Ott egyből megkaptuk (1 órát kellett várni) az eredményt, és egy genetikussal is találkoztunk utána, aki vázolta a (jó) helyzetet, és egy kisebbfajta előadást tartott, nagyon szimpi volt 8) :D

a védőnőd meg hülye-má' bocsi.. nem mindegy neki, mikor mész??? :twisted:
belani
 
 


És még azt kérdezte meg, hogy dolgozzom-e???Mondom igen...És hány hetes vagyok???Mondom betöltött 7 hetes, jó mert 9-10 hetes szoktak jelentkezzni...Hát mondom nekem 9 hetesen jelenésem van az orvosomnál, és kiskönyvvel együtt, hát akkor 2 hét mulva mondom az nem jó, mert 8-a Hétfő....És akkor megyek szóval elötte, és akkor is a csütörtök vagy kedd jó...na és akkormondta, hogy jó legyen a Nov.2. 11 óra.... :roll: :roll: :roll:
csip-csip18
 
 


Ki mit főz ma? Nekem is kellene valamit, de nincs ötletem...

Csip, megkaptam, csak most vettem észre..

Ja, ma már 1,5 cm-es lett a barna folt..pfpfpf...viszont csináltam tesztet reggeli pisiből, és :D:D:D Sokkal erősebb, mint a tegnapi, vagy a 4 nappal ezelőtti, szóval ez egy picit megnyugtatott...csak ez a barna téma elmúlhatna...

ja meg fájdogál a pocim is..most vettem be rá magnéziumot, hátha jobb lesz...

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Csip: Ne kenődj el a védőnő miatt. Sajnos nagyon ritka az, amelyik normális!!! Maradj pozitív és mindig szűrd az infót amit kapsz tőle.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
rekus84
 
 


Hát nekem sem tetszet ez a hozzászólása, pedig mondtam még Én neki, hogy mindenrendben talált az orvos...majd hogynem még Nekem kellett könyörögni, hogy fogadjon már!!!! :shock:
csip-csip18
 
 


Én is most főzök:Becsinált levest!És darás tésztát!

Csip nyugi!

Kép
Lina

Kép
lina*30
Szápár
 
 


[quote="rekus84"]C írta:rekus84sip: Ne kenődj el a védőnő miatt. Sajnos nagyon ritka az, amelyik normális!!! Maradj pozitív és mindig szűrd az infót amit kapsz tőle.


jaja, sajna ritka a normális védőnő.
belani
 
 


Hát elkenődtem, nem vagyok idges, nem izgat, de velem nem fog buziskodni :D Én nem hagyom, álljon hozzám normálissan :D Majd megnevelem!!!!!Majd faragok belőle normális védőnöt lesz időm rá :D
csip-csip18
 
 


Hétvégén akkorát alkottam főzésben, hogy senki más nem tudja überelni :D

Krumplis tészta, fűszerek nélkül :D Nagyon kemény volt :D
Tésztát kifőztem kruplit kifőztem össze nyomtam, hagyma piritva és össze mindenbele, és kész...Mondom mi a szrasz ez???Mit felejtettem el???Hát modnom semmit, nem tudtam le sem esett, csak mikor eszünk, mondja a párom fehér??Mondom mért nem az????Hát Én hülye :D Felsem tünt annyira koma voltam :D Mondom finom???Erre ő aha :D csak szintelen és iztelen, akkor nevettem :lol: :lol: :lol:
csip-csip18
 
 


Na mind 1 végül is van benne igazság, nem tagadom :oops: De akkor is!!!! :lol:
Aztán ha megismerjük egymást, lehet a végén még jóban leszünk...Végül ari volt abban, hogy mndtam neki, hogy nem 100% az a 11 óra, mi lenne, ha még ebszélnénk, és mondta, hogy persze üzit is írhatok és válaszol, mert mehetek du is ha ugy jobb...Szóval 1:1 a mérközés :D
csip-csip18
 
 


bejni: ha a barnád folyamatos én jelentkeznék a dokinál hamarabb, mert lehet, h szükséged lenne egy kis rásegítésre a tapadáshoz. duphaston, vagy utro és sok-sok pihenés...
én tegnap főztem paradicsomos káposztát, meg csináltam göngyölt húst. maradt mindenből. lehet, h sütök egy kis krumplit, mert apa nincs odáig a káposztáért.

belani: hogy vagytok??? babócád??? nagytesó???

jeanner: merre vagy???


védőnő: nálunk egy elég ari védőnő van. vagyis inkább nem csinál semmit, max megnézi a pisit, lemér, meg ha kell valahova beutaló, azt kitölti. nincs vele gond. nem okoskodik, meg pofázik. vagyis lehet, h felismert, h nincs nagyon szükségem rá. így megfutja a kötelező köröket és kész. holnap is megyek hozzá mérni, meg cukros beutalóért.
nálunk is csak 10 hetesen küldött a doki hozzá. 8hetesen miért kell dokihoz menni? és mit akar a könyvvel? még akkor semmi kötelező vizsgálat nincs.
minden doki eltérő és mások a szokások!

képzeljétek! meghozták a szigetelő-anyagunkat és ha minden igaz jövő héten jönnek a mesterek is becsomagolni a házunkat.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Azért, mert mikor most voltam a kórházban Uh-n és felmentem ügye hozzá(6hetes), mondta, hogy minden oké rendbe van-küldött volna már a 12 heti uh-ra...De nem jött meg a cito eredményem amit még az elött csinált, mikor először voltam nála a magánban...Azt kell vinnem meg a vv és vizelet eredményemet meg akarja nézzni...Meg nem csinálta akkor meg(mikor elöször voltam) a tenyésztést, s azt még le kell vennie, ezért mondta, hogy menjek hozzá vissza 2-3 hét múlva, de 1-én nem rendel így lett 8-a azaz 3 hét...Amúgy nem hívott volna, csak a 12 heti uh-ra, vagy megkérdezte(látta rajtam :)), hogy mi legyen akarok e elötte még egy uh-t???a magánban vagy sem. és mondtam, hogy igen, meg a tenyésztés nem vettük le....Ezért
csip-csip18
 
 


Nov 8-az már 9 hetesleszek, és akkor utána megyek a 12 hetire....De nekem sok lett volna az a 6 hét várakozás, és igy jó mert megyek UH-ra és megnézz no meg a tenyésztést levenni nem is feleslegesen megyek...Szóval azért ez így jóóó azért :D
csip-csip18
 
 


Azért kell a könyv Nov.8-ra mert utána majd csak késöbb bő 1 hónap múlva megyek hozzá, és mondta, hogy akkor már legyen meg hadd lássa-meg átbeszélük vele is dolgokat-szülési idpnt-uh stb....elmegyarázza ő is nekem a kiskönyvet azért :D
csip-csip18
 
 


Gergő nevében is köszönjük a köszöntést!

Kati!
Nekem éjszaka a párna segített, a hasam alá tettem. Én mindig oldalt aludtam, egy idő után még álmomban is vittem magammal a párnát a másik oldalra.
Nagyon jó lehet az a kapcsoló.
A mocorgások meg fenomenálisak.
Milyen színű lesz a ház csomagolása?

Citrin!
Akkor a héten te is hozod a pozitív tesztet!!!!

Lina!
Az a legjobb ha a gyerek nem beteg!!!

Csip!
A tarkóredőt nézik a 12. héten. Meg már látják a kezét lábát a jobb dokik, és észre is veszik ha valami baj van. De nálad minden ok. És persze másoknál is. :)
Védőnő: a miénk kedves. Még mindig tudja a nevünket, de sajnos nem sokat ér.
Kaja: jó lehetett. :D

Rékus!
Jó hétvége lehetettet. :wink:

Bejni!
Nyugi!
franci
 
 


:D

Nálatok a citoval együtt vette le az orvos a tenyésztést???Az ugyan ugy van mint a citó???Kenet vétel????Méhhártyából egy picit??vagy mi???
csip-csip18
 
 


Hú csip én már teljesen elfelejtettem!
Arra emlékszem hogy a 22.-dik hét felé azt hiszem vett kenetet a doki!Arra kaptam én kúpot!

Kép
Lina

Kép
lina*30
Szápár
 
 


Hello lányok!
Nálunk elvileg minden rendben van, egyre többször érzem a kis mazsolámat. :D :D Sőt már apa is érezte Őt. Csütörtökön megyünk uh-ra már várom, biztos minden rendben lesz.
Kati: Szerintem jó, ha megkérdezed hogy mit ajánl a sok keményedésre a doki. Nekem nem sokszor van ilyen. Szoktam érezni, hogy keményebb a hasam, mint szokott, de nekem az nem olyan kellemetlen. Inkább evés után érzem a teltségérzetet. Pedig ez még korai. Oda kell figyelnem, hogy ne egyek egyszerre túl sokat, mert különben úgy feszít az egész hasam, hogy kellemetlenül érzem magam.
Csip: 12. héten megnézi a doki, hogy mennyi a babád tarkóredője. Plusz leméri, megnézi hol tapad a méhlepény, telített-e a baba hólyagja, megfelelő e a magzatvíz mennyisége. Utána leveszik a kombinált teszthez a vért. Ami 2 hét alatt van meg. De nekem 3 nap alatt megcsinálták. Kaptam sms-t róla és egy kódot, amivel meg tudtam nézni a neten. Nekem 1:10.000-hez lett a down kór, ami negatív leletet jelent. A pozitív az nem tudom milyen százalékos aránytól van, de az sem jelenti azt, hogy beteg lesz a gyerek.
Bejni: Vigyázz magatokra!!!!!!
Terhessé: Hát néha én is elgondolkodom azon, hogy ez nem várandósság, hanem terhesség, viselősség, más állapot. :D :D De megéri, meg próbálok a végeredményre koncentrálni. Illetve amikor látom uh-n akkor tudatosul igazán bennem, hogy igen is ott van valaki, akiért ezt simán elviselem. :D

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Gabi: hurrrrááááááá :lol: :lol: :lol: De jóóóóóóóóóóóóó

Most mind lett negatív????a kombinált tesztet kaptad meg sms-ben és ez lett 1:10.000???a tarkóredőt meg helyben mondják????
csip-csip18
 
 


franci: most csak a hungarocell és a külső glett kerül rá, mert már hideg van a színezéshez. főleg, h úgy néz ki csak két hét, mire ideérnek. egyébként egy halvány homokszín és drapp közé lőttük be a színt sötéttel kombinálva, ami leginkább kő lesz, mert a cserepünk is csokibarna.

gabi: szerintem, amit érzel az nem "igazi" keményedés, hanem puffadás inkább. ez merőben más. remélem minél később kezdődik nálad. de jó, dejó, h már apa is érzi. nálunk is érzi, de a miénk elég furfangos, mert amikor odatesszük a kezünket nem mocorog. de szerencsére a hasamon is látszik már. így szokta nekünk produkálni magát. édes.
ma ebéd után ittam egy 3in1-ben és fent volt a lábam a kanapén és a poharamat a hasamra tettem. és pont jó nagyot rúgott és megmocorgott a pohár. gondoltam magamban milyen vicces lett volna leborítani magamat.


én bevallom, nálunk nem volt cytológia. majd csak a 32.héten lesz. meg most fog megvizsgálni, de főleg a méhszáj állapotára lesz kíváncsi.
nálunk nem vesznek a nyálkahártyából semmit. majd csak kenetet tenyésztésre, meg a hpv-t a 32.héten.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Nézem Gergő képeit még 2006-ből. Majdnem elsírtam magam. Olyan jó lenne még egy ilyen pici a családba.
franci
 
 


franci: tegyél nekünk is képeket!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?