SZió Lányok!
nem is volt idõm végigolvasni a "termést", de a munkatársaim kimentek ebédelni és így van egy icike picike idõm..
Dojika! Köszi, ha elküldöd a táncterápiával kapcs. véleményed, nagyom jó lenne-CIMEM:
mezmu@freemail.hu Mégyegyszer KÖSZI!
Chris! A "Hurrá terhes vagyok.." könyvet én is megkaptam és innen is ajánlom Mindenkinek kikapcsolódásképpen!
Adrinal GRATULA Marcellhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KATA!
Nagyon köszönöm, hogy írtál és örülök ha felkerülhetek a táblázatba:
Szóóóval: 17. hét Mummy és ápr.13-ra vagyunk kiírva és nemsokára már tudom, hogy fiú -e vagy kislány. KÖSZI tényleg!
RITA!!!
Szióka! Köszi, hogy írtál! Én ápr. 13-ra vagyok kiírva és tegnap voltam AFP-n - olyan csúnyán megszúrtak, nagyon látszik a helye.
Sajnos persze nekem sem volt UH és csak nov. 10-én megyünk babát nézni -rákszûrést meg nekem utoljára júliusban csináltak. Ezt ilyenkor szokás??
(úúgy várom én is az UH-t és remélem, hogy minden rendben lesz, mert a költözködés miatt kicsit megerõltettem néha magam. Nem cipekedtem, de nem is pihentem nagyon.)
A mozgásról.. én sokáig csak annyit éreztem, hogy lüktet a pocakom, most meg mintha beremegne néha és kicsit bugyborékolna de csak nagyon gyengéden.
Te mennyire erõsen érzed a mocorgást??
Még jelentkezem, de sok a munka is - Jó lenne, ha megírnád a mail cimed, hogy néha irkálhassunk, akkor is ha nem jutok a babanet végigolvasásához.
Olyan jó, hogy van aki PONT itt tart,mint én.
Még jelentkezem!
Puszilok Mindenkit!!
MUMMY