Sziasztok!
Aranyosak vagytok, Krisztián nevében is köszönöm!
Azért aggódom a szobatisztaság miatt, mert (SAJNOS) állandóan hasonlítgatom őket egymáshoz. Krisztián 23 hónaposan már éjszakára is teljesen szobatiszta volt, ordított, amikor éjszakára rá akartam adni a pelust. Inkább felébresztett minket 2-3 alkalommal, hogy pisilnie kell.
Meskete, Te mivel foglalkoztál (amikor dolgoztál), hogy írod, hogy szakmai szemmel nézed a kúszás-mászást? Amúgy sokáig Dávid is hátra felé tolta magát hason. Az olyan aranyos.
6 hónaposan a "főlustám" csak forogni tudott.
Angie, Dani nagyon ügyes.
Leesik az állam, amikor ilyeneket hallok. Az egyik szomszéd kisfiú is ilyen. 1 hónappal fiatalabb Dávidnál, de már anyukája csak az egyik kezét fogja, úgy megy. Na ezekért aggódom én...
Dávidom még csak kúszik, nemhogy megy...
Beni történetét olvasva rájövök, hogy még nem vagyunk annyira lemaradva, csak én eröltetném a dolgot. Te most megnyugtattál.
Én is ex bagós vagyok (8évig cigiztem sajnos), és ahogy elkezdtem a fogamzásgátlót szedni június végén, olyan hangulatváltozások okozott, hogy 1,5 hétig, én is cigiztem. Napi 5-6 szálat, társaságban még többet is. Szerencsére elmúlt ez a hangulatváltozásos időszak, és a cigi sem kellett többet. Be voltam tojva nagyon, hogy csak nehogy visszaszokjak, de szerencsére beláttam, hogy több káros tulajdonsága van, mint jó. Ráadásul anyagilag is iszonyú. Elég így is, hogy apa dohányzik.
Laura, mesélj Mátéról! Milyen baba? Még olyan eszik-alszik baba, vagy már többet van ébren? Otthon a fiúk mit szóltak hozzá?
Voltam ma neurológusnál. Hát nem lettem okosabb, sőt... Kaptam két beutalót, egyet koponya MR vizsgálatra, egyet pedig otoneurológiára, ahová csak akkor tudok elmenni, ha kértem egy másik beutalót (a harmadikat) a háziorvostól hallásvizsgálatra. Jó, mi? Szigony u., Dózsa György u..... 3 gyerekkel.... Izgi lesz....
Bocsi, ha hosszú voltam...
napsugár