Új privát üzeneted érkezett!

lojcika, a próféta szóljon Belőled :lol: hű, Neked lassan már csak 1 hónap lesz hátra, hogy találkozhass a kisfiaddal! *irigyirigyirigy* :D :wink:

Lányok, fitie-ről tud valaki valamit? ő is októberben kezd(ett), nem?

Kép
Kép
tündérlétra

oooooooooooooooooooooooopppppppps :oops:

laptetőmet ajánlom panininek, hbzsnek, sonjusnak, ágnesnek, babszinak és fitie-nek :wink:

Kép
Kép
tündérlétra

dob-dob-dob...:)
panini

[quote="panini"]d írta:paniniob-dob-dob...:)

grat-grat-grat... :)

Kép

Kép
Kép
tündérlétra

képet nem kaptál?

Kép
Kép
tündérlétra

Panini! :) :) :) Jujjjjjjjjj de jóóóóóóóóóó!
egy manócska van?

Dobtam Hbzs-re egy sms-t, hogy mi a helyzet, remélem hamar visszaír!

Szilva! Döbbenet, ez a 9,5 fogyás :) ügyes vagy!
Küldtem üzit!

Tegnap nem volt torna, mert újrafőztem a lekvárt, holnap kiderül az íze is :)

Ágnes mikor lesz punkciód?

Én már megint előre számoltam :D hiába én már csak ilyen maradok :)
Ha és amennyiben jövőhéten csütörtökön, azaz 2010.10.28-án jön meg, akkor bajban leszek, mert a 3. napom szombat, az 5. hétfő, de hétfőn ünnep van! Szóval, ha mennem kellene 3. napi vv-re, vagy már akkortól szúrni, akkor mi lesz velem? Vagy most a 21. napi vv után már felírják a szurit és nekem már csak szúrni kell? Mindez persze ugrott, ha korábban jön meg és korábban fog, csak hát megint találtam valamit, amivel hozhattam magamra a frászt :D
sonjus

Panini jaj de jóóó!! GRATULA!!! egy babóca van?

Sonjus tessék elhessegetni a "frászt" :) meglátod sikerülni fog!!!

Lojcika jobban vagy? Tegnap nem voltál valami jól, azt olvastam.

Szilva ügyes vagy, csak így tovább:)

Fitie tényleg írhatnál egy kis infót:D

hbzs merre vagy? Hogy vagy?

Pusz

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

sonjus drága, az a 9,5 valójában 5. a 9 a day-hez tartozik, azaz 9. nap, 5 kg (ami ugye ténylegesen 3-3,5 kg, mivel mensi előtt mértem magam, és olyankor mindenki (én legalábbis biztosan) többet nyom). mindenesetre köszönöm a bíztatást, igyekszem.

tegnap este eljutottam a háziorvoshoz diabetológiai beutalóért. közölte, hogy a múlt heti laboreredményem kevés, mert kell még egy újabb vérvétel (hosszú cukor, amivel azt tudják megnézni, hogy az elmúlt időszakban mennyi volt a vércukrom átlagban). mindenesetre a beutalót megírta, pénteken reggel megyek vérvételre, meg kell vinni vizeletet is.
aztán ma felhívtam a kórházat, hogy bejelentkezzek a diabetológiára. december 7ére kaptam időpontot... addig meg menjek diétás tanfolyamra, vagy mi a bánatra keddenként 13 órától... persze, mert nem dolgozom... :shock: :evil: :shock: :evil: :shock: :evil: meg november végén oda is vérvételre, ott rövid cukrot mérnek majd. addig is, ha a pénteki értékem 10 felett lenne, azonnal telefonáljak (miért, akkor lesz előbb hely?????????????????????????????), ha alatta van, akkor meg december.

szóval ha van valakinek jó diabetológusa magánba (egészségpénztári elszámolhatóság és Pest déli része előny :)), ne tartsa magában. köszi :)

Kép
Kép
tündérlétra

sonjus, mi lett végül a lekivel, tettél hozzá olyan benzoát-bigyót, vagy csak cukrot?
ma már aztán tessék tornázni, nincs kifogás! RR megharagszik, aztán visszabeszél, meglátod :lol: :lol: :lol: :lol:
én is megyek holnap edzeni, múlt hét kedden voltam utoljára...

Kép
Kép
tündérlétra

ja, és a diabetológián az értékeim és az életkorom ismeretében közölte a néni, hogy nem olyan rossz... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: azért nem várom meg, hogy inzulinoznom kelljen magamat...

Kép
Kép
tündérlétra

Szilva!
Ez brutál, hogy ilyenek mondanak és ilyen időpontokat adnak! Magán diabetológusom nincs, nekem a háziorvos adott beutalót a Kútvölgyi rendelőben Dr. Gabler Tamás-hoz (eredetileg nem hozzá, de akihez küldött, ő külföldre távozott)

és akiket érdekel a gyöngyölésem, tudok küldeni képeket priviben :) legalább is összeraktam, így remélem át is megy
sonjus

Ja, a lekvár!
tettem hozzá még cukrot és a végén, mintha sóznék, meghintettem azzal az izével :D jól összerotty és kész :)
sonjus

Sziasztok Csajok!

Először is köszi mindenki biztatását!

Sonjus, maradj olyan optimista, amilyen egy-két hete voltál.....
Ahogy leírtad a cukraidat:miért is diétázol? Ezek kurva jó értékek!!!

Panini!!!!Ugye megmondta a "Nagyi"? Szívből örülök!!!!!!!!!!!!!

Tündérke! Nem akarok beleszólni az életedbe, de énszerintem, most mégis a meddőségi szakembernek van igaza. És mi ez a hülyeség, hogy a korod függvényében? A magas cukor 30 és 60 évesen is vaksághoz és sok egyébhez vezethet!!!!!Persze azt teszel amit jónak érzel, de én meg lennék ijedve kicsit ettől az eredménytől, és bizony mérnék...

Lojcika! A próféta szóljon Belőled!

Én ma voltam UH-n és nem vagyok túl boldog. Ma Sipos Doki nagy nehezen előkaparta a jobb petefészket is, de SEMMI nincs benne. A jobban van 4 nagyon szép egy megfelelő, és egy kicsi.
AZ asszisztens Nénik mondták, hogy miért nem jó ez nekem, elég ez, de ami nem tetszett, hogy igazából Sipos Doki annyit mondott csak, hogy az az oldal szép, de nagyon azért nem volt pozitív.Nem tudom....szerintem elég kicsi az esély az én koromban, hogy ha3-4 nagyon jó esetben megtermékenyül, abból beültethető lesz 1-2 és abból meg is marad egy is.
Úgyhogy most kicsit magam alatt vagyok. Remélem, Ti akik most kezdtek, ügyesebbek lesztek, és kárpótoltok a sikeretekkel!

Üdv.

Á.
ágnes13

[quote="ágnes13"]
írta:
ágnes13 Tündérke! Nem akarok beleszólni az életedbe, de énszerintem, most mégis a meddőségi szakembernek van igaza. És mi ez a hülyeség, hogy a korod függvényében? A magas cukor 30 és 60 évesen is vaksághoz és sok egyébhez vezethet!!!!!Persze azt teszel amit jónak érzel, de én meg lennék ijedve kicsit ettől az eredménytől, és bizony mérnék...

nem értek egyet Veled, mert attól semmivel nem leszek előrébb, ha minden reggel mérlegre állok. nem azt mondom, hogy abban nincs igaza, hogy ezek pocsék eredmények, és diétázzak meg mozogjak rendszeresen, és menjek diabetológushoz (ezeket csinálom is), de azt túlzásnak tartom, hogy minden reggel mérjem magam. nem támasztotta alá semmivel, hogy miért tegyem, ezért nem tudtam vele azonosulni, ergó nem csinálom. ráadásul a többség azt mondja, hogy egy diéta során elég a heti 1 mérés, ez pedig bőven megvan. szerintem ennyiből is kiderül, ha megáll a fogyás, vagy visszajön a leadott súlyból.

mondták, hogy mikor lesz előreláthatólag punkció?

Kép
Kép
tündérlétra

sonjus, én kérek képeket! :) és ne parázz előre a 3. meg 5. meg akárhányadik napon, úgyis mész holnap, kérdezd meg, majd megmondják, mikor menj, HA ESETLEG tényleg úgy jön meg, ahogy most leírtad.

Kép
Kép
tündérlétra

mellesleg nekem szeptemberben azt mondták, hogy 2-4. nap kell menni, így ha tényleg 28án megjön, akkor 2. nap péntek, és el tudsz menni vv-re, max. várnod kell.

Kép
Kép
tündérlétra

Jajj, Tündérke! Két malomban Őröltünk. Én a mérést nem a súlyra értettem, hanem a cukorra. Bocs, ha félreértettem.
A punkció, talán hétfőn lesz.
Kicsit gáz volt amúgy, mert mikor Sipos Doki kiment az egyik asszisztens mondta, hogy nehogy úgy jöjjünk majd, hogy két hétig nem voltunk együtt.....na, én csak néztem bután(szerintem, jó, hogy nem láttam a saját fejemet). Mondja, hogy Nekik elég 3-4 nap önmegtartóztatás.....most se igazán értem, de ebben maradtunk. Mert mások előtte két hétig nem szexelnek, vagy mi a csudi? Mindegy nem hiszem, hogy nem vágtam már értelmesebb arcot életemben...
ágnes13

sziasztok!
Szilva,
én a Mensmentist tudom ajánlani. (Rencz Ritához járok és Zentai Andrea a dietetikus, aki kiokított a diétával kapcs)

Sonjus,
tökéletes a második nap, én is úgy voltam vérvételen.

Ágnes,
Nem elkámpicsorodni! Jó ez az eredmény! Sipos doki meg nem szokott mindig fennhangon örömködni!

és kedves Mind, akik szurkoltok: 1 csöpke van, de ez már a múlt héten kiderült. Berakok egy képet, de nem a legtutibb, mert a telóm vakuja egy kicsit megvilágítja. De alényeg azért kivehető. :)
Kép csöpkém
panini

Sonjus! Amúgy tényleg 2-4 napig mondták nekem is
ágnes13

Panini!Nagyon csinos a Kicsid! Gondolom, nagy az öröm otthon!
Hát, én se azt vártam, hogy Sipos Doki indián táncba tör ki, csak múltkor jobban biztatott, most meg azt éreztem, hogy mivel Ő se akarta hinni, hogy üres a jobb oldali és kiderült, hogy tényleg, kicsit lejjebb lett a lelkesedése. Na, mindegy most már lesz, ahogy lesz...
Még egyszer gratula!!!!

Á.
ágnes13

Panini: gratulálok!!!!!! :) De szupi :)

Beus: Köszi az esti fekvéstől elmúlt a hányingerem.

Ma elmentem a védőnőhöz a leletem miatt ,de az rendben van. Mondtam neki a hányingert meg a keményedést erre megnézte mikorrra vagyok kiírva és mondta hogy a baba súllya megvan hozzá így akár október végén vagyis jövőhéten már akár meg is születhet. ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ csak néztem ám :) Állítólag a pocom is kezdd leszállni! Na majd kiderűl.

Szilva: te mikor is kezdesz??? Április,május ugye? Majd neked is mennek ám a drukkok!!! :)
lojcika
Nagyvenyim

Sziasztok!

Panini,
szívből gartulálok! Nagyon vigyázz magatokra!

Látom nagyban megy a diéta:-) Én is diétázom, bár még nem túl sikeresen. Szerintem ezt a mérlegelést ki kell tapasztalni, hogy kit mi motivál. Engem motivál, ha minden reggel ráállok, mert akkor tudom hogy előző nap rosszat tettem-e magamnak.... A cukor dolog...hát az tuti, hogy nem diabetológusok az intézetben, de szerintem ezeket az inzulin-cukor-meddőség összefüggéseket talán mégis jobban ismerik, mint egy szimpla diabetológus.

Ágnes,
legyél csak elégedett! Van egy isemrősöm az intézetből, aki 15 évvel fiatalabb nálad, és a 3. lombikra sikerült neki ilyen eredményeket produkálnia, amiből most várja 1. babáját.

Én jól vagyok, megvan a szövettan eredménye. 2 eret találtak a köldökzsinórban a 3 helyett (Uh-on mindenki 3-at látott), igazolták a végtag problémát, és sajnos a méhlepény is idő előtt öregedett. Ha minden igaz, akkor ahogy megjön mehetek hysteroscopiára. Igaz nem indokolt egyelőre, de mondtam S. dokinak, hogy engem megnyugtatna, úgyhogy rábólintott.

Panini,
azt még leírnád a dokinőről, hogy lehet menni hozzá? Előre meg kell csináltatni a vérvételt, vagy előbb csak kérjek hozzá időpontot, és majd ő megmondja mit kell???
i.kata

Szia Kata! Nagyon örülök, hogy velünk Vagy! Köszönöm a biztatást! Az a helyzet, ha 15 évvel fiatalabb lennék, jobban örülnék ennek az eredménynek...nálam ideális lett volna, ha több van, mert genetikai okok miatt 70% nem marad meg azt mondják ebben a korban.
A műtét, miért kell?Nagyon-nagyon sajnálom a Kicsidet, de az szuper, hogy előre nézel. Gondolom okot nem tudnak a rendellenességre.

Puszi Neked

Á.
ágnes13

Szia Kata! Örülök, hogy itt vagy és írsz és drukkolok nektek mindenhez!

Ágnes! Optimista vagyok, jelentem plusz jel lenne a jelem az oviban, ha oda járnék :D és nem a cukor miatt diétázom, hanem az inzulin miatt, amire azt mondta a diabetológus, hogy semmi baj vele, de az Intézetben nem néztek a számokra jó szemmel, és magam miatt, hogy karcsú legyek és dögös ;)

Panini! Szép a kép :)

Lojcika! Hű de izgi kezd lenni :)
sonjus

Ágnes!
Egyébiránt azt szoktam volt mondani, hogy egy is elég mindenből, hogy baba legyen, szóval kitartás!!!!!
sonjus

Látod Sonjus, ebben igazad van, csak azokból a fránya petékből ne a 70, hanem a 30 százalék kerüljön oda!!!!
De majd kiderül,tudod, a vak is azt mondta, hogy majd meglátjuk!

Üdv.

Á.
ágnes13

köszönöm a gratukat. :)

Kata,

Én vittem az intézetből a TSH eredményemet, szerintem időt nyersz Te is, ha már eleve viszel vérképet. (azt is megcsinálják az intézetben, csak fizetni kell érte)
A hysteroscopiára miért van szükséged?
panini

Kata!

A Tsh-t a házi orvos is kiírhatja, úgy ingyenes, és jól mondja Panini érdemes megcsináltatni, mert egy hét mire elkészül.

Üdv.

Á.
ágnes13

Ágnes,
szerintem ne aggódj, te már a hormon eredményeiddel is vered sok fiatal eredményeit :lol: Szerintem nem lesz gond, legalábbis erzt kívánom.

Panini,
akkor majd kérek vv-re beutalót a háziorvostól, köszi!

Én szeretném ezt a műtétet. Ok, most kiderült, hogy gond volt a lepénnyel és a köldökzsinórral is, de olyan vészes nem lehetett a lepény, ha uh-on nem láttak gondot, nem? És sok helyen olvastam olyan méh deformitásokról, amik okozhatnak magzat elhalást. A 2 érre is "csak" azt írták, hogy fejlődési rendellenesség, de ettől még lehet egészséges a baba. A láb deformitás meg nem okozhat elhalást. Nem vagyok orvos, és már biztosan sok marhaságot olvastam a neten, de szeretnék ezen is túl lenni, és nem aggódni a legközelebbi terhességnél azon, hogy mi van, ha gond van a méhemmel és ezért halt el mind2 babánk... :roll:
i.kata

Figyusztok, és akkor a házirvostól mikre kell kérnem beutalót? Ezek ciklus naphoz kötöttek, ugye nem?
i.kata

Kata! Szerintem TSH-ra kell beutaló. Ha akar terheléses cukrot az endo-doki azt Ő tudja kiírni.Nem kötött ciklus naphoz.
Általában a legrosszabb az a vetélésekben és rendellenességekben, hogy 80%-ban nem találják meg az okot.Én se tudtam okát lelni mikor pl.két terhesség elhalt és a másodikra rá egy hónapra bekövetkezőt kihordtam.De ha a műtét téged közelebb visz a megnyugváshoz, hajrá!!!
Ami érdekes, hogy mindenki pont a hormon eredményeim alapján várt volna "többet". Bármilyen "fiatalok" a hormonjaim, a petesejtjeim velem együtt 46 évesek, így jó lett volna többel "gazdálkodni".
De most már ez van....hátha mázlink lesz és benne van az az egy tökéletes....
ágnes13

Sziasztok!

Bocsánat, még nem olvastam vissza, csak gondoltam, beköszönök, hogy ismét itt vagyok. 8)
Mától dolgozom - bár még nem gyógyultam meg teljesen :? , a kollégáim eléggé aggódva is figyelik, milyen szépen köhögök továbbra is... De hát a doki néni múlt hét kedden eldöntötte, hogy mától munkaképes vagyok. :lol:
Mindenkit puszilok! :D
hbzs

Szia Hbzs!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi volt Veled?
ágnes13

Ja, ma vért is vettek, annak jó az eredménye, Elfelejtettem rákérdezni, tudja valaki milyen hormont néznek ilyenkor?
ágnes13

Hbzs! A dokinőd ilyen "jövőbelátó"? Mert akkor itt többünknek jósolhatna.....
Lányok, közben rájöttem milyen hormon.

Jó éjt!

Á.
ágnes13

Panini!
Hatalmas gratula!!!!!!!Nagyon-nagyon örülök!!!!!!
:P :P :P :P

Kata!
Úgy örülök,hogy írtál!
Én is pont ezt tenném a saját megnyugtatásom végett még ha műtétről is van szó!Te is nyugodtabb leszel így!Annyira szorítok
értetek!Puszillak!

Ágnes!
Csak tessék pozitívnak maradni,hisz akár még egy szép petikéből is lehet siker!A hitedet nem veszítheted el!Sodródnod kell az árral,mi meg felkerülünk majd meglásd a szobátok falára!
:lol: :lol: :lol: :wink:

Hbzs!
Munka után minden nap tessék még otthon kúrálnod magad!Bent pedig jó kis meleg teát főzni!Gyógyulj meg teljesen!Puszillak!

Sonjus!
Feltétlenül kérek képeket! :wink:

phpBB: Kép
belluska

Babszi!
Mi volt ma Sipos dokinál?

belluska

Belluska aranyos Vagy!Persze elég egy is, csak hát az esély kisebb így a kor miatt.
bár már vigyorognátok rám a szoba faláról...

Mit csinálnak a lurkók? A kislány jövőre ovis lesz Vagy majd egyszerre?

Üdv.

Ágnes
ágnes13

Tényleg Babszi, Te ma voltál....mi volt?
ágnes13

Sziasztok, köszönöm nagyon a kérdést.
Először is, Panini, úgy örülök a jó hírnek, nagyon vigyázz magatokra!!!

Sonjus, kérek képeket priviben, engem minden kreatív cucc érdekel :) Nagyon szeretek kreatívkodni - és jó új technikát tanulni is.

Kata, mindig úgy meg tudod ragadni a problémát, és mindennek mindig utána jársz, ez tetszik. Amúgy Reinz doktornőnél jártam én is kétszer - nagyon kedves, de én nem szeretem azokat a dokikat, akiktől ha kérdezek valamit, akkor csak néznek, és én befolyásolom őket a döntésben. Úgy értem, hogy ÉN felvetettem neki még az IR "elején", hogy nem kellene-e gyógyszert cserélnem, ha nem hat rám a metfogamma, és nem mondja egyértelműen, hogy ezen és ezen okok miatt kellene vagy nem kellene, hanem elbeszélget velem, és arra hajlik, amit ÉÉÉN javasolok neki. Ilyen szempontból nem bízok meg benne. Többektől hallottam a szintén ott dolgozó Tüű dokit, aki nagyon szigorú mindenben, de iszonyat sokára lehet hozzá időpontot kapni.

A cukorral nem szabad játszani, nagyon kell hozzá egy profi szakember, aki majd rendbe szedi a dolgokat veled együtt Tündér, szóval ne "sajnáld" a pénzt magánra. Tuuuuudom, ez az én vesszőparipám, de nekem az SZTK még nem segített semmit. Tüű dokit ajánlom neked is - ismerőseimnek nagyon sokat segített, csak én nem bírtam kivárni az időpontom, így kerültem máshoz.

Ági, szerintem ne a statisztika szerint gondolkodj, mert akkor idáig sem juthatnál el, és akkor még a genetikai százalékokról nem is beszéltünk...

Szóval mi volt velem ma? Jó híreket kaptam. Az eredményekre azt mondta Sipos doki, hogy "gusztustalanul jók". Erre néztem bután egy nagyot. Aztán mikor megkérdeztem, hogy a gyógyszert kell-e még szednem, közölte, hogy "nem, de ebben az esetben maga elvetélt". Megakadtam rendesen. Mert nem akarom abbahagyni a gyógyszert - mivel nincs különösebb tünetem tőle, így én elvagyok vele - teljesen mindegy szedem vagy sem. No, hát szülésig tuti szedni kell. Nem kért 21. napi vérvételt tőlem, mert antagonista protokoll lesz, de én azért hétfőn elmegyek a magam szakállára, hogy tudjam ebben a hónapban hogyan is álltam volna progeszteronnel, és ha kell, akkor az intézetben rá fogok kérdezni majd ha találkozunk, hogy jó vagy nem jó az eredményem. Amikor megjön, a 3. napon kell nekem is menni az intézetbe. Én is úgy tudom, hogy 2-4. nap kell menni először, és azt mondták, hogy akkor vv lesz, vizsgálatot majd akkor eldöntik, hogy akarnak-e. Amit még megtudtam, hogy én veszélyeztett terhes leszek sok fekvéssel, ha jön a baba, az előéletem miatt, és ha ikrek lesznek, még a fejem sem emelhetem fel. Na, ezen is fennakadtak a szemeim. Olyat meg végképp nem hallottam soha senkitől, hogy én kicsi lennék két gyerek kihordásához. Én mindig nagy voltam mindenhez, mint egy elefánt, most meg ezt mondták - jól is esett, de nagyon ijesztő is volt. Merthogy csőstül jöhetnének hozzánk a gyerekek, olyan jó helyük lenne itt, de Sipos doki ikreknek nem örülne, érthető okokból. Szóval nagyon boldog és izgatott vagyok most, hogy végre elindulunk az esély útján. Vártuk már, és izgulunk rendesen. 504 volt a sorszámom, ezen a doki szeme kerekedett, hogy az bizony nem mostanában volt.

Tündér, még az jutott eszembe, hogy én minden reggel és este mérem a súlyom, mert ahogy Kata mondja - én is így tudom legjobban kontrollban tartani a dolgokat. Nagyon tudom utána, hogy ezt vagy azt szabad volt-e ennem például. És megnyugtató számomra a dolog. A heti egybe bele is zakkannék, hogy mennyire nem tudom mi történik belül. Annak idején T. úr nekem is mondta ezt a méregetést, de akkor ő is úgy értette, hogy a belső lelkiismeretnek szól a dolog, mert akkor másnap visszafogja magát az ember kaja-ügyileg. Persze nem mindenkinek jön ez be.

Csajok, most ugrott be, hogy természetesen egy kérdést elfelejtettem feltenni - hátha tudtok segíteni. Számomra tök ciki kérdezni, de megteszem. Van a kezemen és a nyakamon ekcémás folt, amit 2 éve kezelek, de valamitől újra és újra kiújul, és még 2 év alatt kezeléssel sem tudtam eltüntetni. Hülye kérdés is lehet, de kérdezem: befolyással lehet ez bármire is a lombikkal kapcsolatban?

Bocsi, tuti iszonyat hosszú lettem így estére. Puszi nektek, köszi, ha végigolvastatok :):):):):):):)
babszi

Ágnes!
Persze értem,csak próbállak lelkesíteni....
Most éppen vacsiztunk,most meg apukájukkal Legóval játszanak.De leginkább apuka élvezi! :lol:
Most mikor csináltam a tojást estére eszembe is jutottál,hogy nálatok hány tojásból kell készíteni a rántottát mondjuk?Atyaég!
Kata várólistán van most is az ovival kapcsolatosan,mert szeretne menni....imád szerepelni,nagyon életrevaló.Barni és én nem elég már neki,még pár hónapja azt kérdezte,hogy ugye anya te is ott leszel velem,de most már várja.Pedig egész nap foglalkozok velük.Kicsit félek tőle,mert még betegség miatt nem voltunk lázasak sem(egyikük sem),így ha bekerül közösségbe ez elkezdődik majd.De egyszer úgy is eljön ez az idő is....Csak féltem őket.......De te ebben már rutinos vagy,de jó neked!Mindenki "csal" a hamis munkáltatóival,de ez nem az én stílusom....

belluska

Babszi!

Nagyon örülök a sikerednek, a jó híreknek! Az ehcéma sztem nem befolyásolja a lombikot.
Ami a kihordást illeti, én mindig nagy darab voltam, ettől függetlenül a csípőm belső térfogata kicsi.mi volt az előéletedben?
Értettem, megpróbálok "elvonatkoztatni"lelkileg" a statisztikától....
nyugi, mennek majd Hozzátok "csőstől" a lurkók!!!!Ha nem ikrek, akkor egyesével...

Szia!

Á.
ágnes13

Belluska!

Nálunk 30 tojásból készül a rántotta, és másfél kg kenyérből a bundás kenyér.
Igen, 3 év fölött már kell az egykorú társaság. Nem tuti, hogy nagy betegségek lesznek az ovi kezdettel.
Nem soká Te is rutinos leszel.Tényleg terveztek még bébit?
Aranyosak Vagytok, hogy buzdítotok!!!!!!

Á.
ágnes13

Ági, itt már a többiek nagyon tudják, mert szoktam keseregni, ezért csak dióhéjban: egy méhen kívüli babó és egy másik, aki 16 hetesen meggondolta magát. :(
babszi

Babszi!

Most remélem, jól fogom tudni leírni, amit szeretnék, és nem értesz félre! Ez a két előzmény Neked személyes tragédiát és sebet okoz, de nyilván nem függ össze egyik a másikkal és így sajnos-sajnos az "egy fába kétszer is belecsap a villám" példája Voltál. Konklúzió:30 egészséges, simán kihordott terhességed is lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt mondom, mint szintén pár dolgot átélt Anya és mint szülésznő.

Sztem augusztusra már karodban a Pici!

Á.
ágnes13

Sziasztok!

Babszi! Gratulálok a gusztustalan eredményeidhez :) Annyira jó, hogy kezdhettek!!! Próbálj nem annyira előre szaladni, először sikerüljön a lombik, aztán jöhet a következő lépés ;)
Mondom én! :lol:

Ágnes! 30 tojás? Az nagyon szép :)
Drukkolok neked is nagyon! Hiszem, hogy benne van az az 1 a mostaniak közt!!! :)

Én ma olyan vérvételen voltam, mint még soha, ugyanis nem vettek vért :) 7:10-re odaértem, én voltam a 4.! Majd másfél óra várakozás után 13. páciensnek mentem be! Azt már nem is mesélem, hogy bár ki van írva, van aki simán cipőben, a védő nélkül bemegy és nem is regisztrál, mintha nem lenne elég feltünő az a sok kék "mamusz" és az a nagy monitor!!!
Mikor már én jöttem volna, felállt egy lány, aki utánam jött minimum kettővel, bekopogott és bement előttem! Ő úgy döntött, hogy már eleget várt, miközben Ibolya az én nevemet mondta, sőt meg is kérdezte tőle, hogy ő-e az, akinek a nevét mondta. Sebaj, mikor én kijöttem, ő még a parkolóban ügyeskedett, mert nem tudott kiállni :wink: :oops: Elnézést, hogy kárörvendtem!
Szóval, Sipos doki azt mondta, hogy nem szúrnak meg (Tanár úr azt írta a papíromra, hogy menjek 21. napira, de akkor minek?) Elmondták, hogy majd 3. napon kezdünk és most kap a petefészkem fülhallgatót, mert az előző lombiknál úgy néz ki nem hallott rendesen :D Ibolya tündér volt, mondta, ha megyek majd 3. napon akkor készüljek a vérvételre, majd kacsintott és azt mondta, hogy egyek! Sipos doki is tünemény volt, megkérdezte, hogy van a lelkem, van-e szükségem segítségre? Mondta gondoljam át, bármikor elérem őt telefonon, ha segítség kellene! Azt is mondta, hogy egy olyan ciklus 3. napján menjek, amikor úgy istenigazából megjön! Ez azért furi, nekem egész normálisan szokott megjönni, bár az is igaz, hogy 3 napig tart, aztán szinte semmi. Ja és lesz 3. napon UH-is :? Rákérdeztem, hogy jól értem-e, hogy mensi közben UH lesz, mire mondta, hogy ha nagyon nem akarom nem csinálják, de sok infóhoz jutnának ha lenne, így megértettem. No szóval most ott tartok, hogy én mennék a következő ciklusban! Remélem nem szúrnak majd le, hogy ez nem is olyan igazán megjövős ciklus! Mi alapján döntsek?
sonjus

Sziasztok! :D

Panini, gratulálok a pocaklakóhoz! Szuper lehetett hallgatni, ahogy dobog a kis szíve! :D Kíváncsi vagyok majd, mennyire fogod másnak érezni (illetve érzed már most) ezt a terhességedet, mint 11 évvel ezelőtt az elsőt! :wink:

Beus, örülök nagyon, hogy minden rendben van veletek, s a kórházi bentfekvés csak 4 napos volt! Majd rakjál fel pocakfotót, hiszen eddig még mindig csak azt láttuk, hogy milyen csinos vagy, de a pocakodat igazából nem! :wink:

Lojcika, szuper, hogy minden kész már nálatok a baba fogadására! :D Hihetetlen, hogy a dokinéni szerint akár már jövő héten szülhettek! Én azért drukkolok, hogy ne siessen annyira, jó neki bent még 4 hétig! :D

Szilva, szuperek a vonalzóid! :wink: Alig 2 hónap, és már itt a karácsony! De jó! :D S addig mennyi új kismamink lesz még!!!! :wink:
Amikor én próbáltam bejelentkezni diabetológiára az SZTK-nkba, 3 hónappal későbbi időpontra kaptam időpontot! :shock: És tőlem meg is kérdezték a bejelentkezéskor, hogy sürgős-e, mert akkor lett volna korábbi időpont is...
Szerintem mindegy, hogy hányadik megbeszélésre kérsz időpontot a tanár úrhoz, a szokásos várakozási idő kb. 1 hónap - kivéve, ha olyan ügyes vagy, mint Sonjus, hogy pont akkor telefonálsz, amikor épp lemondtak egy találkozót. :wink:
Én mióta beteg vagyok, nem voltam edzésen, majd jövő héten, remélem, megyek már! S utána küldöm, amit ígértem! :oops:

Ágnes, ne keseredj el, mert most épp nem olyan eredményt kaptál, amilyet gondoltál! Én sem vagyok már nagyon messze a 40-től, s nekem csak 3 petikét sikerült leszívni, de mindhárman szépen megtermékenyültek, 2 nap múlva 2 még mindig csodaszép volt, s őket be is ültették. Az meg, hogy mégsem lett terhesség belőle, szerintem nem a petikéink minőségén múlt elsősorban... :roll:

Sonjus, mi volt ma a vérvételen? Jövő hét végén már szúrni fogsz!!! :D Nagyon drukkolok! :D
(Az SMS-t nem kaptam meg - gondolom te még a 20-as számomat tudtad, nem? Azóta már más van, de mivel te nem küldted el a te számodat, így nem tudtalak értesíteni úgy, ahogy a többieket. :( )

Babszi, olyan jó, hogy végre te is kezdesz!!! Minden rendben lesz! :D És szerintem is jól lesznek a gyerekek szépen sorjában, egyesével! :wink: Ha meg mégis ikrek lesznek, nem te leszel az első, aki végig fogja feküdni a terhességét, s utána egészséges babákat szül! :wink:

Ancsa, Marcinak én is nagyon sok boldog szülinapot kívánok! :D Várja már nagyon a kistesókat? Gondolom, ebben a korban a testvérféltékenység már nem nagyon jellemző? - Még jó is, hogy ilyen nagy lesz a korkülönbség közöttük, hiszen az ő esetében egyszerre 2 kistesó vonja majd el a figyelmeteket róla! :lol:
Kíváncsi vagyok, Ágneséknél hogy ment ez... 8)

Kata, örülök nagyon, hogy ismét benéztél! :) Én remélem, hogy nem találnak majd nálad semmi rendellenességet a méhedben! :roll:

Belluska, akkor a te férjed is olyan, mint Ádám lesz: ő is alig várja már, hogy a gyerekekkel legózhasson! :lol:

Fitie, én is várom nagyon, hogy jelentkezzél! Most már biztos te is elkezdted a lombikodat, nem? :wink:

Minnie, Gabó, Wepe, hogy vagytok?

Puszi mindenkinek! :D
hbzs

Sonjus!
Látom, megelőztél! :lol:
Az jó, hogy most nem szúrtak meg, de kár, hogy ezt nem tudtad előre, mert akkor nem kellett volna bosszankodnod a várakozás közben... :?
Szerintem az, hogy olyan ciklusban menj, amikor igazán megjön, azt jelenti, ami miatt 3. napon UH-d is lesz, hogy biztosak akarnak lenni, hogy "tiszta lappal indulsz", azaz pl. nincs reziduális tüsződ, mint amilyen nekem szokott lenni. De neked ilyen gondod eddig még nem volt, nem?
hbzs

Babszi,
köszi az infókat! Én nagyon az IR-rel nem akarok fogalalkozni, legalábbis az már nem érdekel, mit mond egy doki, nagyjából tudom mi a dolgom. A pajzsmirigy ami érdekesebb, mert szerintem azt még sehol nem nézték, bár ebben sem vagyok biztos.
Miért ne tudnál rendesen kihordani egy babát, csak fekve? Nagyjából ugyanúgy állok, mint te, egy 10 hetesen elhalt baba és ugye most ez a pici csillag, aki végül szintén elhalt. :cry: Nekem mégsem mondtak hasonlót.

Sőt képzeljétek mit hallottam, hogy egy csajszi akinek az intézetben volt az inszemje és sikerült is, nagyon hátrahajló méhű és neki htekig hason kell feküdnie, hogy ki tudjon emelkedni a méhe. Nekem is nagyon hátra hajlik, még a 12. hetesen is hüvelyi uh-ot kellett csinálni, mégsem mondta soha senki, én meg a vérzés miatt állandóan feküdtem és hanyatt. :roll:

Sonjus,
miért gondolják, hogy nincs rendben a lelked? Beszélgettetek?
i.kata

sziasztok,

sonjus, nem tudom, olvastad-e, de dícsértem a műveidet :) szerintem baromi ügyes vagy, én pedig irigykedem :)

ági, igen, elbeszéltünk egymás mellett a méréssel kapcsolatban. egyébként ma megrendeltem a vércukormérőt meg egy 50 dbos tesztcsík csomagot, egészségkártyára :) így beruháztam a megbízható accu-check-re, amit Te is ajánlottál, jövő héten itt lesz.

kata, örülök, hogy azért itt vagy legalább fél szemmel :) drukkolok, hogy minden rendben legyen a hystero-n!
a háziorvos hormonos vizsgálatokat nem írhat ki (nem tudom, emlékszel-e, én is mit pörögtem augusztusban a nyaralás előtt a 3. napi vv miatt), de egy normál laborban benne van a tsh is. nekem cuzammen másnapra meglett minden eredmény, amit ezzel az általános vér- és vizeletvizsgálattal meg lehet csinálni.

hbzs, remélem, azért javulgatsz, és már nem sokáig tart ez a köhögés!
végül Te hova mentél diabetológiára? a mensmentis honlapját megnéztem, egyrészt nekem az nincs túl közel (de végülis nem vészes...), másrészt olyat, hogy kimondott diabetológus nem igazán találtam...
a vonalzódícséreteket köszi, hátha Ti is kedvet kaptok, mert én már igen nehezen tudom nyomonkövetni, ki hol tart, mire vár, mi következik... :oops: :oops: :oops: :oops:
amit ígértél, az ráér jövő héten is :lol: :wink: :o :wink:

mindenkinek megy a drukk :)
ebédelni :arrow:

Kép
Kép
tündérlétra

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?