Sziasztok!
Panini, gratulálok a pocaklakóhoz! Szuper lehetett hallgatni, ahogy dobog a kis szíve!
Kíváncsi vagyok majd, mennyire fogod másnak érezni (illetve érzed már most) ezt a terhességedet, mint 11 évvel ezelőtt az elsőt!
Beus, örülök nagyon, hogy minden rendben van veletek, s a kórházi bentfekvés csak 4 napos volt! Majd rakjál fel pocakfotót, hiszen eddig még mindig csak azt láttuk, hogy milyen csinos vagy, de a pocakodat igazából nem!
Lojcika, szuper, hogy minden kész már nálatok a baba fogadására!
Hihetetlen, hogy a dokinéni szerint akár már jövő héten szülhettek! Én azért drukkolok, hogy ne siessen annyira, jó neki bent még 4 hétig!
Szilva, szuperek a vonalzóid!
Alig 2 hónap, és már itt a karácsony! De jó!
S addig mennyi új kismamink lesz még!!!!
Amikor én próbáltam bejelentkezni diabetológiára az SZTK-nkba, 3 hónappal későbbi időpontra kaptam időpontot!
És tőlem meg is kérdezték a bejelentkezéskor, hogy sürgős-e, mert akkor lett volna korábbi időpont is...
Szerintem mindegy, hogy hányadik megbeszélésre kérsz időpontot a tanár úrhoz, a szokásos várakozási idő kb. 1 hónap - kivéve, ha olyan ügyes vagy, mint Sonjus, hogy pont akkor telefonálsz, amikor épp lemondtak egy találkozót.
Én mióta beteg vagyok, nem voltam edzésen, majd jövő héten, remélem, megyek már! S utána küldöm, amit ígértem!
Ágnes, ne keseredj el, mert most épp nem olyan eredményt kaptál, amilyet gondoltál! Én sem vagyok már nagyon messze a 40-től, s nekem csak 3 petikét sikerült leszívni, de mindhárman szépen megtermékenyültek, 2 nap múlva 2 még mindig csodaszép volt, s őket be is ültették. Az meg, hogy mégsem lett terhesség belőle, szerintem nem a petikéink minőségén múlt elsősorban...
Sonjus, mi volt ma a vérvételen? Jövő hét végén már szúrni fogsz!!!
Nagyon drukkolok!
(Az SMS-t nem kaptam meg - gondolom te még a 20-as számomat tudtad, nem? Azóta már más van, de mivel te nem küldted el a te számodat, így nem tudtalak értesíteni úgy, ahogy a többieket. )
Babszi, olyan jó, hogy végre te is kezdesz!!! Minden rendben lesz!
És szerintem is jól lesznek a gyerekek szépen sorjában, egyesével!
Ha meg mégis ikrek lesznek, nem te leszel az első, aki végig fogja feküdni a terhességét, s utána egészséges babákat szül!
Ancsa, Marcinak én is nagyon sok boldog szülinapot kívánok!
Várja már nagyon a kistesókat? Gondolom, ebben a korban a testvérféltékenység már nem nagyon jellemző? - Még jó is, hogy ilyen nagy lesz a korkülönbség közöttük, hiszen az ő esetében egyszerre 2 kistesó vonja majd el a figyelmeteket róla!
Kíváncsi vagyok, Ágneséknél hogy ment ez...
Kata, örülök nagyon, hogy ismét benéztél!
Én remélem, hogy nem találnak majd nálad semmi rendellenességet a méhedben!
Belluska, akkor a te férjed is olyan, mint Ádám lesz: ő is alig várja már, hogy a gyerekekkel legózhasson!
Fitie, én is várom nagyon, hogy jelentkezzél! Most már biztos te is elkezdted a lombikodat, nem?
Minnie, Gabó, Wepe, hogy vagytok?
Puszi mindenkinek!