sziasztok!
bejni: ha kb középidős, márpedig igen, akkor nem 4+4 vagy, hanem 6+4, mert az első két hetet is bele kell számolni, amíg érik a petécske. furi ez, mert ezek szerint mindenki, amíg meg nem jön neki lehet négy hetes kismama, de igen, ez így van. csak akinek hosszú a ciklusa, meg tutira nem középidős, neki szokták az uh-os mértek szerint számolni, mert az első 10-12 hétben még elég pontos az uh.
ügyi vagy, h ilyen jól megy a vezetés. és tényleg még a héten vizsga, vagy nem emlékszem jól?! bocsika!
lanyus: nemsokára péntek, addig pedig aludj nappal, amennyit csak tudsz. mondjuk én csak mióta kismama vagyok tudok nappal mélyen aludni. de neked már biztosan beállt a szervezeted.
málna: szorítok neked péntekre!!!! aztán mész kirándulni??
jeanner: de jó, h előkerültél!!!!!!! örülök, h minden oké. ti mikor is mentek nászútra? vagy voltatok már. úristen! ne haragudjatok, de kicsit szétszórt vagyok. biztos a hormonok.
gabi: nagyon várunk a hírekkel!!!!!!!!és a képpel a babócádról.
lina: kaptál másik gyógyszert is, vagy csak mensi meghozósat? most már ti is élesben? hajrá!!!!! réki hamar összejött???
belani: hogy érzed magad???
ma voltam brendonban és egy újabb kocsi tetszett meg és tök olcsó! (a többihez képest) és mindent tud, amit én szeretnék. ez az:
http://brendon.hu/Products/ViewDetails/ ... e&store=-1
ezeket pedig vettem: