sziasztok,
ági, reggel jutott eszembe, hogy a címemet megírtam priviben, de a nevemet nem...
azt is elküldöm priviben, hogy tudjál mit írni a borítékra
az uh-s eredményed még szerintem is alakulhat, meg aztán ki tudja, mit rejtegetsz a másik oldalon
hbzs, merre vagy? ugye nem vagy még mindig beteg?
belluska, pont a napokban gondoltam Rátok is, örülök, hogy jöttél! és maximálisan le a kalappal előtted, hogy otthon rá tudod venni magad az edzésre. én is próbálkoztam, néhány alkalommal sikerült is, de aztán alábbhagyott a lelkesedésem. ezért én inkább eljárok a konditerembe
ancsa, remélem, minden OK, olyan furi volt, amit írtál...
sonjus, mi lett végül a lekvárral? a mi mérlegünk is rosszalkodik, ha nem szállsz le róla rövid időn belül, akkor egyre többet mutat... szerintem veszek hamarosan egy digitálisat, mert ez már nagyon régi, és nem jól működik ezek szerint. egyébként nekem -1-1,5 kg ismét
mondjuk 1 hete nem jutottam el edzeni, de nem olyan rossz ez szerintem (mármint a kg-k, nem az, hogy nem tudtam elmenni a konditerembe).
na megyek is, mert fogalmazni sem tudok
ja, még
lojcikának, hogy nekem is negatív lett a toxo eredményem, és akkor azt mondták, hogy 6 hetente kell nézetni terhesség alatt... de akkor ezek szerint mégsem. na mindegy, végülis még nem aktuális a kérdés
végezetül hoztam Nektek egy kis receptgyűjteményt, múltkor asszem ági írta, hogy wokban készít kaját, arról jutott eszembe...
1287472451.0013.doc