Új privát üzeneted érkezett!

Beus!

Örülök,hogy otthon vagytok és csak négy napot kellett bent lenned!
Semmi gond nincsen a kis csajjal az tuti!Hisz még is csak ő a lány! :wink: Nevettem mikor olvastam a L. dokis találkozást! :lol: :lol: :lol: :wink: Fogsz még vele találkozni! :wink: :wink: :wink:
Sok simi a kis drágáknak! :P
Pihenj sokat!

Panini!
Várom a szerdát nagyon veled együtt!
+++++++++++++++

Ágnes!
Nagy szurkoló tábor vagyunk mi most nektek!Sikerülnie kell! :wink:

Sonjus!
Semmi gond nem lesz a lekvárral ha újból megrottyantod és raksz hozzá cukkert!
Kitartást a diétához!
Most torna terén én is veletek tartok...!Igaz Barnink eltüntette a szobabiciklim magasság beállítóját így arra még várnom kell pár napot! :lol: Azt mondja nem tudja hol van. 8)

Lojcika!
Úgy szalad az idő!Hamarosan már ölelgetheted a kis Beni babát!
És szuper,hogy már készen álltok mindennel! :wink:

phpBB: Kép
belluska

Hát csajok a laptetőm mindenkié akinek most nagyon szüksége van rá!Ágnes,Panini,Hbzs.....! :P

belluska

Sonjus,Lojcika,Panini! Köszi és a próféta szóljon Belőletek!Végül is azt mondta Sipos Doki, hogy az is szép, hogy enyhe stimura ennyi lett. Na, majd meglátjuk.....a vak is ezt mondta....
Nem tudom, ezzel a másik oldallal mi a helyzet. Gondolod tényleg Lojcika, hogy még beindulhat, De hát akkor óriási különbség lenne méretben, nem? Vagy hallottatok már ilyet?Még van egy halvány reményem, hogy hátha csak nem sikerült behozni a másik petefészket.Bár valószínű, ha csoda lett volna benne, akkor be lehet hozni.
Így van, valóban(mint mindig) igaza van Sipos Dokinak, nem is bosszantom magam addig, míg ki nem derül, hogy kettőnél több"kerti törpém" van. Ha viszont több lesz, akkor úgy is "kiverekszem" az akaratomat.

Sziasztok!

Á.
ágnes13

Szia Belluska!

Nézd meg a szobabicaj alkatrészét a kiságy matracában!

Hát, reméljük a népes szurkolótábor bejön!!!!!!Ha igen, akkor kérek Tőletek fényképet és a "Forgács" dolgozóival együtt kiteszem a hálószobánkba szentkép helyett a falra.

Üdv.

Á.
ágnes13

Beus! Még annyit, hogytényleg általában kisebbek a csajok, és ha kisebb se baj, mert a lányok mindig erősebbek!
Minden O.K. nyugi és pihenés.

Üdv.

Á.
ágnes13

Sziasztok!

Ágnes!
Visszakerestem neked az előzményeimet!Hasonlóan eredményes kezelést kívánok!!! :wink:

[quote="ancsa81"]
írta:
ancsa81Nemrég jöttünk haza az első UH-ról!Nem találta Sipos dr. a jobb petefészkem! :shock: A bal oldalon 8db 6-8-10 mm-es petikénk van!

[quote="ancsa81"]R írta:ancsa81ólunk:
ELŐKERÜLT A JOBB OLDALAM!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
És nem is akárhogy!!!!!!!!! :D :D :D :D Van benne 12 db petikénk!!!

Beu!
Örülök,hogy otthon és rendben vagytok!!!!!!!!!!!

Kata!
Olyan nagyon sokat vagy eszembe!Eredményt megkaptátok?

Most csak ennyi voltam bocsánat!
Nagyon fáj mindenem,és rettenetesen aggódom!Messze még a vége... :( De panaszkodni nem akarok!
Gondolok sokat mindenkire!Drukk a diétákhoz,kezelésekhez,műtéthez!
Puszi Nektek!

Kép
Kép
ancsa81

Szia Ancsa!
Mi a baj? Miért aggódsz? Mid fáj? Gondolom ha nagyon fáj valamid, akkor doki látott már!?

Ágnes!
Elgondolkodtam azon amit írtál a WC-s dologról és hát arra jöttem rá, hogy hétvégén, mikor otthon vagyok, igaziból nem is megyek WC-re, de mikor bejövök a melóhelyre, szinte az az első dolgom. Ez vajon mit jelent? A melóhelyemet annyira nem kedvelem, otthon viszont imádok lenni. Akkor ennek nem pont fordítva kellene lennie, hogy otthon megyek, melóban meg nem? Vagy ennyire stresszes lenne a melóm? Ajaj!
Minden rendben lesz nálad is mint Ancsánál, látod!!! Előkerülhet ott még annyi minden :D Drukkolok nagyon!

Belluska!
Édes lehet a kisfiad, mikor mondja, hogy nem tudja hová tette a magasság állítót :lol: Örülök, hogy te is mozogsz. Nálam tegnap elmarad :oops: , de majd ma! Tutibizti!

Panini!
Nagyon várom a holnapi jó híreket!

Hbzs!
még mindig betegeskedsz? :(

Mindenkit ölelek!!!
sonjus

Amit elfelejtettem, hogy ma reggel 57,1 kg voltam! :)
sonjus

sziasztok,

ági, reggel jutott eszembe, hogy a címemet megírtam priviben, de a nevemet nem... :shock: :oops: :shock: :oops: :shock: :oops: azt is elküldöm priviben, hogy tudjál mit írni a borítékra :)
az uh-s eredményed még szerintem is alakulhat, meg aztán ki tudja, mit rejtegetsz a másik oldalon :lol: :wink: :lol: :wink:

hbzs, merre vagy? ugye nem vagy még mindig beteg?

belluska, pont a napokban gondoltam Rátok is, örülök, hogy jöttél! és maximálisan le a kalappal előtted, hogy otthon rá tudod venni magad az edzésre. én is próbálkoztam, néhány alkalommal sikerült is, de aztán alábbhagyott a lelkesedésem. ezért én inkább eljárok a konditerembe :)

ancsa, remélem, minden OK, olyan furi volt, amit írtál...

sonjus, mi lett végül a lekvárral? a mi mérlegünk is rosszalkodik, ha nem szállsz le róla rövid időn belül, akkor egyre többet mutat... szerintem veszek hamarosan egy digitálisat, mert ez már nagyon régi, és nem jól működik ezek szerint. egyébként nekem -1-1,5 kg ismét :) mondjuk 1 hete nem jutottam el edzeni, de nem olyan rossz ez szerintem (mármint a kg-k, nem az, hogy nem tudtam elmenni a konditerembe).

na megyek is, mert fogalmazni sem tudok :)

ja, még lojcikának, hogy nekem is negatív lett a toxo eredményem, és akkor azt mondták, hogy 6 hetente kell nézetni terhesség alatt... de akkor ezek szerint mégsem. na mindegy, végülis még nem aktuális a kérdés :)

végezetül hoztam Nektek egy kis receptgyűjteményt, múltkor asszem ági írta, hogy wokban készít kaját, arról jutott eszembe...

1287472451.0013.doc

Kép
Kép
tündérlétra

Sziasztok!

Tündérlétra! Nagyon jó a recept gyűjtemény. Annyi, hogy én csak wook fűszerrel sütök, mert a wook nekünk kiiiicsiiike....
Nem is figyeltem, hogy nem írtál nevet, most fogok postázni.
Beus! Mond mi baj, mid fáj? igazán aranyos Vagy, hogy előkerested a régi leletedet.....mindnyájan aranyosak Vagytok.....Belőled is a próféta szóljon.
Most kaptam még egy szurit, nem tudom a nevét, mert vitte a férjem kiváltani.
Sonjus, fasza a súlyod én két kilónál járok. A w.C.-vel kapcsiban a választ nem tudom(én mindenhol profin tudok).
Diétások! Én általában feleslegesnek tartom a diétás cuccukat, de most találtam egy nagyon jót. a Canderelnek van egy nápolyija, 5 csík van benne, 40gr-os és 100grammban van 36gr szénhidrát.Tehát az egész comagban 14gr!
Én most a tízóraim után egy csíkot ettem(ami így 3gr és tökéletesen kielégült az édesség vágyam. És nem egy ökör ára, 130Ft.

Pusz mindenkinek

Á.
ágnes13

Szilva!
A lekvár reload project ma lesz, cukor hozzáadásával, aztán meglátom. Javasolták hogy gyógyszertárban kapható nátrium-bezoátot (vagy mit) szórjak most már a tetejére. Na ettől kicsit óckodom, de majd meglátjuk!
A mi mérlegünk digitális, de csak az idegeimet húzza, mert minden dekát mutat :lol:

Ágnes!
Jó nekem ez a fél kg is, ha nem hagyja abba a lefelé menetelt :)

Lányok! Gratulálok, ti szépen fogytok :)

Csütörtökön megyek vérvételre és olyan fura érzés, mert izgulok, pedig voltam már ott párszor :) a vérvételtől pedig sosem féltem, de valami zizi van bennem :) Lehet (biztos!) túl sokat agyalok, de már látom magam, hogy most minden nap írok, meg tele van velem minden oldal, aztán jön a bili füle és megint eltűnök :? Tényleg blogot kellene írnom, hogy ne titeket fárasszalak :D (csak nem tudom hogy kell, de majd Szilvától ellesem ;) )
sonjus

Sonjus ejnye-bejnye, miért beszélsz zöldeket?!?! Szerintem senkit se fárasztasz. Ez most milyen vérvétel lesz?
A súlyodat ítélve, Neked még sok is a fél kg.

Á.
ágnes13

Ágnes!
Igyekszem nem zöldet beszélni :oops:
Nekem 21. napi vv lesz
sonjus

Sonjus, már ott tartasz? Akkor már hó végén indul a dolog, ugye?????!!!!!!
A 3. napi jó volt? Azt hittem Nektek már csak az adott hónapban nézik újra ezeket.

Üdv.

M.
ágnes13

sziasztok!

Szilva, köszi a receptet!

Sonjus, írj csak sokat, legalább pörgeted a topicot. :) Tuti minden rendben lesz a vv-n.

Ágnes,
Te holnap is mész az intézetbe? össze is futhatnánk.

Leányok,
Én ma elég carul vagyok. Állandó hányingerrel küzdök, többször öklendeztem már. Ennek nyílván örülnöm kéne, de mindezzel együtt tökre húz a derekam. Mondjátok, hogy minden ok! :)
panini

Panini!!!!!!!MINDEN-MINDEN-DE MINDEN O.K. A hányinger fasza, a hasad húzhat a természetes tágulástól. 11 éve Voltál terhes, ez olyan, mintha első lenne! Lehet akkor is volt, csak akkor nem figyeltél rá.
Mindenkinek No Para, és No olyanokat beszélni, hogy unjuk!!!!!!!!!

Legyetek szépen jók!!!!!!!
ágnes13

igenis, értettem! :wink:
panini

Panini......ezt már szeretem....
ágnes13

Ja, Panini az a gáz, hogy fogalmam nincs, mikor megyek. Második UH-n van vérvétel?
ágnes13

pfu, jó kérdés. azt hiszem, hogy az UH eredmény alapján döntenek arról, hogy vesznek-e vért. Csak hogy lássák, a hormonok hogyan alakulnak. Én ott leszek reggel jóóóó korán.
panini

Az mit jelent(a jóóó korán)?
ágnes13

1/4 8 - 1/2 8 - ahogy fel tudok kelni, és ahogy a forgalom engedi. :)
panini

Háát én akkora nem annyira szeretnék ott lenni. Sztem akkortájt indulok....
Egyébként a hétfőtől féltem, mert 13-as sorszám voltam, de csodásan pörgött a dolog így egy óra alatt végeztem.
ágnes13

Ágnes!
Nekem most, hogy rövid protokoll lesz, először a 21. napon van vv., azaz csütörtökön (egyébként az a 22. napom lesz :) ) és a következő ciklus 3. napján kezdek majd szúrni.

Panini!
Minden ok!!!!!!!!!!!!!!
sonjus

Sonjus, akkor kezdhetünk érted is izgulni....Hbzs, merre Vagy?
ágnes13

Sonjus, mikor lesz 21. napod??????????? Most a héten csüt?????????????? Én szombat, szóval vagy péntek megyek vv-re, vagy hétfőn, és nekem antagonista lesz a protokollom, ... az ugyanaz? Atya világ, annyira úgy beszélsz, hogy mindjárt itt van, hogy úgy elkapott az öröm

Pedig folyton valamin agyalok. Most épp azon parázok, hogy holnap megyek S.dokihoz magánra konzultálni, és lehet, hogy ez nem fog neki tetszeni (bár az ára tetszhet), de nem szerettem volna az intézetben konzultálni jó hónap múlva... elvileg azt mondta, hogy 21. napon találkozunk, és akkor majd beszélünk...szóval...
Aztán az is para, hogy mit mond amikor a leletek a kezében lesznek... mert még megvétózhatja a kezdést. Akkor lehet nekikeseredek.

Munkába is néha olyan nehéz szívvel megyek a kedves kolléganő miatt, hogy ne tudjátok meg. Egyébként én tökre olyan vagyok, mint Sonjus, amit ír, mintha csak én írtam volna.

Katám, drága, hogy vagy? Gondolok rád mindig, és örülök, hogy azért olvasgatsz minket, és néha írsz is!
babszi

Sziasztok!

Nem akartalak megijeszteni titeket,bocsánat!
Nincs semmi baj,csak egyre nehezebb!Húz nagyon a pocakom,és olyan mintha nagyon nagyon lent lenne valamelyik baba!Feszít,nyom...aggódom,hogy nehogy nyíljon a méhszájam!
Csak nem akarok panaszkodni!Így is imádom ezt az 'állapotot" :D :D

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa, nem lesz semmi baj, csak pihenj sokat!
babszi

Babszi!
Igen, most csütörtökön lesz a 22. napom :) és a következő ciklusban jöhet az antagonista protokoll :) Elszaladt ez a fél év elég gyorsan :)
Szerintem ne hagyd magad, mond meg Sipos dokinak, ha tényleg komolyan gondolod és úgy érzed, hogy mehet, hogy mindenképpen kezdeni szeretnél. Ez persze tárgytalan, ha ő sem gondolja másként :) Nagyon meg kell indokolnia ha ő nem úgy látja, hogy indulhatnátok :) Még mindig Ancsa példája van előttem, javítsatok ki, ha nem jól emlékszem, de úgy rémlik, hogy nem voltak tutira rendbe az IR eredményei, mégis ott vannak a pocakban a manókák ;)
Szóval drukk és hajrá! Most mi jövünk meglásd!!!! :)
sonjus

Sonjus, mi jövünk, és telefonban azt mondta Sdoki, hogy mehet a menet, csak azt nem akarom, ha utána pont ő jönne azzal, hogy "erre az eredményre...?" Igen, azt hiszem Ancsa írta, hogy nem volt IR ügyileg a legjobb, mégis hol tart már ő is :):):):):)

Sonjus, kösd a gatyád, mert a nyomodban leszek :) Majdnem egyszerre leszünk akkor babások, és az nagyon jó lenne...
babszi

Jól emlékszel Sonjus!!!!!
Kép

Májusban megfogantak a Kismackóink! :D :D

Babszi!
Köszi!Pihenek!!!!!!! :D

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa, nem értem ezt az egészet. Katánál nem is akarta a doki még 40 alatt se nagyon megcsinálni a lombikot, míg nálad 61-nél megcsinálta... vagy ti erőltettétek kicsit???
Nekem most asszem 38. Az akkor ehhez képest nagyon jó lehet, bár azt mondják a 25 körüli a legjobb. A tiéd is "elszálló" inzulinos. Az enyém is. Alig akar megállni. :(
Persze már jobban lehetek, hiszen fogytam rendesen. Bent folyton beszólnak, hogy mennyire rosszul nézek ki, biztosan beteg vagyok, hogy "ENNYIT" fogyok. Csupa jóindulatú ember vesz körül egyébként...
babszi

Én akartam!!!!20kg-ot fogytam,de keveselte Tanár úr.... :? Nem az eredménybe kötött bele,hanem a súlyomba!De kiharcoltam! :D :D
Biztosan kezdhetsz te is!!!!!!!!
Drukkolok nagyon Lányok!

Kép
Kép
ancsa81

Hát, a súlyomba beleköthetnének, de asszem nem fognak. Már "normál" vagyok. 165 cm, 62 kg. Lánykoromban se voltam ennyi egyébként, persze az "ideális" biztosan 55 kg lenne.
Olyan jó, hogy sikerült nektek. Annyira parázok, hogy minden rendben legyen, hogy sikerüljön nekünk is. Az egy jó döntés volt, hogy végülis kiharcoltad!
babszi

ancsi, a cukrod mennyi volt az első, szeptemberi vv alkalmával? nekem a 0 perces inzulinom alacsonyabb, mint a Tied, de a többi dettó ugyanez! azért bíztató, hogy szeptembertől áprilisig sikerült helyrerakni az eredményeidet (nekem októbertől májusig kell ugyanezt megcsinálnom :) - remélem, a végeredmény is hasonló lesz a Tiedhez :wink: ).
Te is diétáztál és edzettél? gyógyszert szedtél?
Marcinak boldog születésnapot kívánok :)

Kép

a picik miatt pedig ne aggódj, minden OK odabent, Neked pedig kitartás!!!!!!

Kép
Kép
tündérlétra

Sziasztok.

Belluska, hát elhiszem elmosolyodtál:) a szobatársak is jót vigyorogtak, mikor
meglátták a tűz piros fejemet:D:D pedig kb 20 méterrel volt tőlem.

Ancsa én örülök, hogy leírtad, hogy mindened fáj...akkor nem vagyok "hisztis" csak mert velem is így van.A csípőm majd szét szakad a derekammal együtt, na meg a hasam lent téma is hasonló:) És hol van még a vége, már nekem is elég nagy a pocakom szerintem 125-130cm a kerülete:D Imádom, hogy ekkora. Viszont ahogy mocorognak...minden pici részletét kiélvezem és mindig figyelek rájuk, remélem még leszek ilyen gyönyörű állapotba:):)
Baba szobátok hogy áll?:)
Kirakhatnád azokat a szép baba képeket, hogy nagyba láthassuk is őket.

Babszi, Sonjus ,Ágnes ,Szilvia szépen kiszámoltátok a kezdést:) Minden rendbe lesz, és végre ti is babásak lehettek:D Én nagyon nagyon szurkolok értetek!!!!

Panini biztos hogy nincs semmi gond!!!!Ne is gondolj rá,mert ez mind természetes jelenség
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Babóca ezerrel dolgozik odabent:D azért kiváncsi vagyok nagyon hányan vannak:):)

Jut eszembe. Volt bent a klinikán egy csajszi, aki 3-mas ikreket várt/lombikos/ a 3.beültetés sikerült nekik. az első 2-ből 0 a második 2-ből 0 és a 3. ott mind már fagyasztott volt 3-ból 3 :)
szóval 2lány és egy fiú:D hatalmas pocija van, és nagyon aranyos kis csaj szegénykém már 6 hete bent van, de már mind 3 baba 2 kiló feletti és 34 hetes:)

Lojcika én nem vagyok regizvel a hoxán, csak néha néha bele olvasok:)

Pusziii!!!

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Húúúúúúú, de sokat írtatok, míg én vasaltam teregettem, meg az "itt van az ősz c. verset"tanultam".

Ancsa, lehet én gondolom rosszul, ebben Ti rutinosabbak és tájékozottabbak vagytok, de szerintem a labor eredmények a fontosabbak nem a súly....hisz ha önmagában a tulsúly meddőséget okozna, kipusztulna az emberiség. Én az utolsó gyermekemmel pitty-putty terhes lettem, pedig ütöttem a 90kg-ot.
Hidd el nem lesz a terhességeddel baj.....próbáld minél jobban elfoglalni Magad, hogy ne ezen stresszelj.

Babszi! A cukrod, az mennyi?Nyugi, ha van értelme belekezdeni, Sipos Doki biztos nem fekszik keresztbe. Akkor nem csak Sonjusért, Érted is kezdhetünk izgulni?Mindkettőtöknek sikerülni fog!!!!!!

Valamelyik nap "beszéltük", hogy lement a merionál ára. Viszont azt tudjátok, hogy van amin egyáltalán nincs támogatás? Tegnap jó, hogy volt nálam kártya a patikában, mert a múltkori jó tapasztalatból kifolyólag ahogy készültem készpénzzel, hát kicsi, keskeny, vékony lett volna.
A kollégáidból sztem az irigység szól...
ágnes13

Az utolsó mondat Babszi Neked szól, csak valahogy az aljára került.
ágnes13

Beus! Persze, hogy nem Vagy hisztis...és Babszi se.....csak mint már írtam, az embert egy baba kiviselésére találták ki, az ikrek több inkomfort érzést okoznak ez természetes.Kinek hol jön ez ki. Én pl. a gyomrommal nem bírtam, lefogytam l-esről, s-s méretre az Ökröcskéimmel. Sajnos aztán xl-re híztam....

Megírhatnátok, mi lesz a nevük....
ágnes13

Ágnes Sz. Vivien és Sz. Bence Barnabás
Hát igen az biztos hogy mindent érzek:)de olyan jóóóó fáj, fáj de mégis, főleg ezek a mocorgások:D
Mikor kell menned legközelebb UH-ra?

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

babszi

Kép
babszi

Babsz! Szerintem, ebből csak az áprilisi durva egy kicsit, a többi jó. Nincs mitől tartanod, hogy belekötnének. Legföljebb, mikor kezditek a "teherbe esést" akkor még jobban figyelsz, nem?
Beus! Most már a Vivien is biztos?Holnap megyek UH-ra.

pusz

á.
ágnes13

Ancsi, Beus!

Sokat "mennek" a Manóitok? Az enyémek lusta kis disznók voltak(máig is).

Á.
ágnes13

Ágnes!
Érdekesen fog mutatni a fotó a hálószoba falán! :lol: :wink: :wink:
Még nem leltünk rá az eltüntetett szerkezetre,de addig izzasztom magam az evezőpadon. :roll:
Teljes mértékben osztom a véleményedet a súly és a teherbeesés esélyével,mert mikor mi elkezdtünk járni az intézetbe én nagyon sovány voltam(Ibolya leszidott mindig,hogy miért nem eszem többet),na és hát mégsem volt siker.....

Szilva!
Nehogy azt hidd,hogy olyan nagy örömmel tornázok ám.... :oops: ,igazából fogynom nem kell,csak a két óriásbébi eléggé "hullámvasutat" csinált a pocakomból,de ez egyáltalán nem idegesített,csak végre lett baba,de most zavar.A napi egyéb mozgás számomra teljesen biztosított és remélem itt hamarosan mindenkinek ez meg lesz! :wink:

Sonjus!
Az biztos is,hogy most a ti időtök jön el!

Ancsa!
Sokat pihenj,de tényleg!Ámbár gondolom azért neked is van tennivalód,de ha csak lehet lazíts!
Marcinak boldog szülinapot!!!!!!! :P

Panini!
Hát én nagyon örülök a hányingeres dolognak!És csak örülj te is!

:wink: Szuper!!!!!!!Nekem nagyon sokáig pl. mellfeszülés nem is volt!Csak sok-sok álmosság. :lol: Holnapra millió drukk!Várunk a jó hírrel!

belluska

Ancsa!
Marci nagyfiúnak sok-sok boldog szülinapot!

Panini! Tűkön ülök :) gyere mesélj!

Ágnes! Uh híreket várjuk majd!

No lányok én is megmutatom az IR eredményeim, ami után azt mondta a diabetológus, hogy nem vagyok IR-es és hogy egy ilyen terheléses vizsgálat csak a kedélyeket borzolja, de nem igazolja az IR-t. Azt is mondta, miután konzultált egy terhes cukorbetegekkel foglalkozó kollégával, hogy ha PCO-s lennék, akkor igen is számítana, de nem vagyok! :shock:

2009. november
nov.___0 perc____60perc___120perc
glük.__4,96______5,55_____5,66
inz.___5,89_____74,62____64,2

2010. január
jan.____0 perc____60perc___120perc
glük.__4,78______6,84_____4,1
inz.___4,5_____148,2_____40,25

A januári mérésig 2x1 850g Metfogammát szedtem. Én nem láttam a hatását, mármint a számokon!
AKKOR MOST MI A BÁNAT VAN????? Szedtem a bogyót továbbra is, egész nyárig, bízva abban, hogy mivel semmi egyéb bajunk nincs, majd ez segít és spontán jön a baba, de nem jött!
Egyszer azt mondta Tanár úr, hogy nem is egy adott idő konkrét száma számít, hanem az arányok, hogy mi mennyire esik vissza, és hogy januárban szép a 120perces esés. Hogy erre Sipos doki mit mondott volna, kit tudja!
sonjus

Belluska!
Csak előkerül az az alkatrész :) vagy jó neked így is? ;)

Pocakosoknak jó mocorgást :)

Szilva, írok neked privit, kérdésem lenne!
sonjus

helló :)

babszi, szerintem szuper a legutolsó eredményed, úgyhogy nincs min paráznod.

sonjus, én a helyedben ebben az IR-es témában a diabetológusra hallgatnék, nem a meddőségi szakemberre. nekem is mondta F. doki, hogy mérjem magam minden nap, de nem teszem. majd ha diabetológus mondja, akkor mérem, addig nem. illetve ha F. doki azt mondja, hogy a punkció előtt 3x15 percen keresztül forogjak fejen és a süss fel nap-ot énekeljem, mert az kell a sikerhez, akkor megcsinálom. szóval azt akarom mondani, hogy ha a szakterületével kapcsolatban mond bárki bármit, azt elfogadom, de máséba ne kotnyeleskedjen bele csak azért, hogy mondjon valamit.
privit nem kaptam, de várom :)

panini :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
tündérlétra

hbzs :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
tündérlétra

Panini: Várlak már nagyon :) :) :)

Hbzs: Remélem nincs komoly baj,gyere ha tudsz!!!!

Sonjus: De jó hogy holnap már mész vv-re és végre kezdesz :) Mennek majd a drukkok!!!! :)

Ágnes: Persze neked is mennek a drukkok!! Nemsokára megtermékenyülnek a picikéid :) :) :) jövőhéten már veled is lesznek!!!!

Babszi: Örülök hogy te is kezdesz! Hajrá neked is!!! :)
Folyamatosan lesz kinek drukkolni :) Aztán persze mindenkinek sikeres lesz :)
lojcika
Nagyvenyim

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?