Új privát üzeneted érkezett!

Csajok

Beszeltem ma anyummal telefonon, es hallotta a hangomon, hogy beteg vagyok.
Kaptam tole egy szuper receptete.
5 db voroshagyma hejat teanak megfoztem, tettem bele citromot, es mezet.
Huuuuu nagyon tuti!!
Sokkal de sokkal jobban vagyok!!
Vendég

SZiasztok

Elkiabaltam magam.
Olyan beteg voltam olyan hajnal 4ig csak kohogtem, mar fajt tole a hasam is.
Hetfon doki :cry: :cry: .
Mezezek teazok nagyon nem segit :cry: .
Hatha ad a doki kohoges csillapitot.

Szep napot mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok!
Tudom jól el vagyok tűnve, de kárpótlásul dobok pár képet!

Kép

Kép

Kép

Kép
princzike

Sziasztok,

princzike
Én nemrég vagyok itt a topicban, még nem ismerlek, de nagyon édes a kislányod :)

Dike
Hogy vagy? Voltál ma dokinál v. ügyeleten?

Georgia
Mindenképpen menj el dokihoz, mert most a hagyományos módszerek nem biztos hogy segítenek, ill. lehet többbet árt vele az ember, mint amit használ. Jobbulást kívánok!

Anett
Holnap mész vv-re? Teszteltél? Drukkolok holnapra! Biztosan sikerült! :wink:

Én ma már jobban vagyok, remélelm nem kiabálom el, egész du. pihi van, szigorúan! Így nem is mentem el dokihoz!

Zita

Kép
zitácska79

zita! most olvastam csak h mit írtál. nem voltam dokinál. nálunk nem lehet csak úgy elmenni, előre be kell jelentkezni,min 2 héttel az sztkára. szal holnap holnapután nem tudok elmenni a nőgyógyászatra. ezért is fogok magánba járni végig.

vagy h gondoltad???

náthás vagyok nagyon,kicsit köhögöm, lázam nincs! most írt nekem privátban egy csajszi. h neki is sok folyása van és h ez a terhesség jele. szintelen szagtalan.

princzike! sziaaaa! nagyon szép kisbaba!!!

KépKép
dike

Dike
Én mindig magándokihoz megyek nődokihoz, volt elég problémám, ahhoz, hogy legyen egy megbízható orvosom, aki törődik velem. Meg az az igazság, hogy nálunk, de szerintem Mo-n mindenhol lecarják a betegeket állami rendelésen. De nálunk, ha bemegyek a kórházba a nőgyógy-i osztályra, akkor rögtön foglalkoznak velem, nem csak azért, mert már névről ismernek, hanem azért, mert ez a dolguk az épp ügyeletes orvosnak!
Remélem sikerül mielőbb elmenned dokihoz!

Mindenkinek szép estét!

Zita

Kép
zitácska79

na megkérdeztem a sürgősségire lehet menni ha bármi problémám van, onnan meg lehet átirányítanak Fehérvárra. de nálunk az ügyeletes nőgyógyászhoz is be kell előre jelentkezni, régen nem így volt most így van. magánba megyek szerdán addig kibírom, nem fáj semmim, azóta pl nem görcsöltem be úgy. tegnapi éjszakám is végig aludtam.

KépKép
dike

Sziasztok!

Betemetett a munka, nem tudtam jönni.

Bri??????????? Hol vagy? Egész héten nem voltál.Mizújs Veletek? Minden rendben, ugye? :roll:

Ancsuka, írd majd meg! :wink: Sógornőm a Mama Donna olajat használta a Chicco-tól.
Hatott a szirup??
A drukkokat köszi! :D

Dike, olvasom, hogy görcsölsz/görcsöltél. Próbálj megnyugodni, minden rendben lesz!
Köszi a hiányolást és a drukkokat! Nem teszteltem. Ma vagyok ET+12. napon. Olyan nyugisan elteltek a napok, hogy ha holnap reggel nem tesztelek, akkor már nem is fogok. Kedden megyek vérvételre.
Nagyon vigyázz Magadra! Látom, már a nátha is kerülget! :roll: Kíváncsi vagyok, milyen hírekkel jössz szerdán! :wink:
A teszteket meg mielőbb tedd fel ide, kérlek! :D Vonalzót (ha mást nem uh-sat) nem teszel fel másikat?

Gyancsi, hogy Te milyen aktív vagy! Csak pillogok, hogy mindig mennyi mindent elintézel! Ügyes vagy! Milyen volt a szülésfelkészítő?
Egy embriót kaptam vissza, mert a 8 petesejtből egyedül ő termékenyült meg. Nem teszteltem (egyelőre). A drukkokat köszi! Igyekszem bespájzolni belőle! :wink:

Szrityi, Te most stimura vagy fagyis ET-re készülsz majd? :oops:

Zitácska, örülök, hogy jobban vagy! Pihenj!
A felkészüléssel ügyes vagy! Én szinte semmit sem tudok a pozitív teszten túli dolgokról..... :oops: Hiába babás már minden ismerősöm. Az unokahúgom, akivel anno nagyon sokat babáztam, meg már kész felnőtt. :roll: Persze várom már nagyon, hogy belevessem magam a témába. :wink:
A szuri, amit kapok nagyon-nagyon alattomos. Profi adja, nem ő volt béna. Sajnos ő sem láthatja, hogy mi van a bőröm alatt. Két ampullányit kapok minden nap, egyszerre beadva. Sűrű, olajos cucc, amit felszívni sem egyszerű. Amikor beadják, az a szokásos "fenék szuri feeling"..... de eltelik pár óra és akkor kezd el nagyon fájni, sajogni a helye és környéke. Másnap jön a másik oldal, és így felváltva. A lényeg: mindig fáj a hátsóm, mert mire kiheverné az egyik oldal, megkapja a következőt. :evil: Ennek ellenére örülnék, ha még egy hónapig kapnám! A próféta szóljon belőled! :wink: Teszt nem volt (egyelőre), kedden megyek! A drukkot köszi! :D

Georgia, szegénykém, jól összejöttek Neked a dolgok! :( Mielőbbi jobbulást! Jó nálatok ez a 24 órás ügyeleti telefonszám (is)! Kitartást a dokihoz és a fogdokihoz!
Az állampolgárság viszont nagyon jó hír! Gratulálok!

Kisbaby, de jó hogy jöttél! :D Már azt hittem, hogy eltűntél! :roll: Kíváncsi vagyok, mikor indulhattok újra!
Köszi a szorítást! :wink: Nem teszteltem.

Csoki, látom, Te is jobb hangulatban vagy már! Csak előre! :wink: Az E-vitamint meg szedjed csak!.... és igyál, igyál, igyál.... persze vizet! :lol:
Én nem vagyok teszt-ellenes, de nem teszteltem. Egyelőre. Ha holnap reggel sem, akkor már nem is fogok. Kedden megyek és kiderül. A hátsóm fáj a szurkáktól, de pár napja a férjem esténként átmasszírozza egy krémmel.... közben majd kiugrik a szemem tőle... de így hátha nem lesz csomós. :roll: Köszi a drukkokat!

Cukigabi, nagyon édes Roli baba! :D

Princzike, gratulálok Adél babához! :D

Az én pillangóm meg csak suhan.... mindjárt ugrik még egyet! Hajjaj! :oops:

Jó éjt!

Kép

KépKép
anett_1

Lanyok

Mostindulok a dokihoz, huuuuuuuuuuuuuuuuu :cry: :cry: !!
Borzalmas ejszakam volt, nem tudtam aludni, kohogtam es az orrom teli van.
Mar fujni sem tudom tiszta voros az orrom, es konnyezik a szemem nagyon.
Regen voltam mar ilyen beteg, remelem a bebinek nem lessz baja, mostmar kezdek aggodni!!
Lazam nincs!!
Jovok kesobb.
Mindenkinek szep napot :D :D !!
Vendég

JÓ reggelt Lányok!

Szrityi-Ez hihetetlen,hogy még mindig nem jött meg :shock: :shock: Nem voltál dokinál??Fogalmam sincs mi lehet ez.....De baromi idegesítő! :?

Zita-A mi lakásunk nem olyan nagyon nagy, csak 80m2-es, de nekem ezt is elég takarítani...Vagy is úgy vagyok vele ha takarítani kell, akkor kisebbet szeretnék, de ha elférni akkor pedig nagyobbat :D Hogy alszol???Én az utóbbi pár napban megint elég jól aludtam, előtte volt pár szar éjszakám, mert jósló fájásaim voltak, de elmúltak :D

Georgia-Mai Uh-hoz egy nagy kalappal, drukkolok!És jobbulást is!!Nekem is volt az első trimeszterben egy brutál torokfájás, megfázásom....Volt vagy 1 hét mire kijöttem belőle, mert ugye alig szabad valamit beszedni....KItartás!

Betty- ++++++++++++++++++++++++++

Dike-Remélem elmúlt a görcsölgetésed.....Amíg nem vérzel addig nincs gond, úgyhogy próbálj sokat pihengetni és megnyugodni, minden rendben lesz!!!! :wink: Már csak 2nap az Uh-ig :D A kicsit nagyobb mennyiségű folyás normális a terhesség alatt!

Babi-Magatokról semmit sem írtál....

Bri-???

Ancsu-Szerintem ikreknél nem is nagyon van természetes szülés, ott majdnem mindig császár vagy rosszul tudom???Én nem kövezek meg senkit, mindenki úgy szül ahogy akar....Nekem van olyan barátnőm aki azért ferde szemmel nézett rám, mert mondtam neki, hogy ha nagyon fog fájni a szülés én tuti kérek EDA-t.... :wink: De nem érdekel, minek szenvedjek, ha kevesebb fájdalommal is elérem ugyanazt a végeredmény :D

Kisbaby-Szerintem mindenhol ki kell várni a 3 hónapot a stimuk között, mert azért kell az ember szervezetének idő, hogy regenerálódjon a sok hormon miatt...Szóval azért magadra is gondolnod kell Drága :roll:

Anett-Volt ma reggel teszt????Jajjj, annyira izgulok!!!!! :D

Vanili-Te hogy vagy drága???

Angyalom-Drukkolok, hogy jó legyen a TSH-d Drága :wink:

Gabi-Roli baba egyszerűen gyönyörűűűűűűű :D Ügyes vagy a fejéssel....Az fáj egyébként??

Suzy-Remélem jól vagytok Cipikével :wink:

Princzi-Nagyon cuki a kislányod és milyen nagy már! :D Hogy tetszik az anyaság?

Én is ma megyek este 6-ra, hihetetlen,hogy megint eltelt egy hónap az utolsó Uh óta és az a legdurvább, hogy szerintem nekem már nem is lesz több itt, hanem a kórházba kell már innentől járni :wink:

Hétvége nagyon jól telt, szombaton pakolgattunk, főztünk, aztán focimeccsen voltunk, Csabi kicsit bekarmolt :D Aztán este átjött egy barátunk dumcsizni, vasárnap meg elpakoltunk a tárolóban, ugyanis ma érkezi a mélyhűtőláda :D Na de ennek is van egy története...Ugye megrendeltem a neten keresztül és rendelés végén mikor már elküldtem kiírta, hogy valami technikai probléma lépett fel....Oké, írtam a szervíznek, hogy most akkor mi van, elment-e a rendelésem vagy nem??Erre visszaírták, hogy nem ment át, adjam le mégegyszer e-mailen vagy telefonon....De én baromira nem rendeltem meg mégegyszer , erre hív pénteken egy nő, hogy akkor itt a hűtőláda, hétfőn otthon vagyok-e 8 és 12 között, mert hogy hozzák :shock: :shock: :D Végül is mindegy,mert így is úgy is megakartam rendelni, csak érdekes a dolog.... :wink:
Úgyhogy most várom a ládát :D ..Addig pedig kitakarítom a hűtőt :wink:

Elveszett bárányok tessék jelentkezni! :wink:

Puszi mindenkinek!
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok lányok :wink:

Gabi :!:

Gyönyörű kissrác Roli baba :wink:

gyancsi :!: :!:

Kösz a drukkot drága :wink:
Örülök, hogy jól telt a hétvégétek :wink:

Pusz csajok :wink:
Vendég

Gyancsi
Kosz az Uhu drukkotm de nem ma kell mennem, hanem penteken nezik a nyaki redot a bebinek.

Voltam Dokinal, azt mondta virus, de nem adaht gyogyszert, kamillaval inhalalozzak.
Tea citrommal, es mezzel.
Fogdokinal is voltam, delutan 3ra kellett volna mennem, de mondtam szet vagyok esve, igy kaptam csutortokre reggel 10re idopontot.
Megyek kamillazok , teazok, es fekszek.
Nagyon beteg vagyok csajok :cry: .
Remelem csak par nap, es minden oke lessz :D :D !!
Vendég

anett! na nem teszteltél ma se??? holnapra nagy kalappal, jajjj remélem neked is sikerül!!!!

georgia! jobbulást neked, nagyon sajnállak!!!!!!!! :(

gyancsi! de kicsi görcsék még vannak főleg éjjel.méhem fáj huzamosabb ideig.de már mindjárt szerda!:)) drukk neked a mai uhuhoz aztán gyere ám a hírekkel!!!

most voltunk anyummal Fehérváron, h veszünk nekem nadrágot(mert ugye hatalmas lett a hasam, de semmi ilyen undorító kismama nadrágot, semmi divat nincs bennük,mindegyik trapéz!voltunk a kenguruba a brendonba, na ott vettünk egy melegítőt de annak is beszűkíttetem a szárát! fuuuu már meg van a babakocsi is ami kell jajjjj de nagyon jóó, tologattuk ott a brendonba:)))

KépKép
dike

Anett, v vki melyik az uhus vonalzó a lilypien?

KépKép
dike

nem tudom eldönteni h mennyi idős vok, 4+4 vagy 4+6.

vagy egyik se? szept 17 a mensi első napja. szept 27.én rakták össze őket tehát a fogantatás napja. 30.án beülti. tehát nekem a fogantatás napja az 11dpo.

KépKép
dike

Gyancsi

Drukkolok neked az ultrahangon :D :D !!
Ugy is nemsokara szulsz :D :D !!

Dike

Majd eldonti a doki mennyi idos terhes vagy :D :D !!

Suzy

Hogy vagytok :D :D ??
De jo neked mar nem sok van hatra!!

Anett

Mi ujsag? Teszteltel?
Gyere a hirrel!!

Vanili

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Drukk a vastagsagert!!

Zita
Merre vagy?
Minden oke veled?

Princzike

Gyonyoru a babuci :D :D !!
Gratulalok!!

Akiket kihagytam puszi!!
Vendég

Sziasztok,

Georgia
Látom hiányoltál, kedves tőled :) velem minden oké, szerencsére csak szombaton fájt a méhem, bár a hülye időjárás kicsit megvisel, de ez legyen a legkevesebb :) Olvastam, hogy nagyon beteg vagy :( jobbulást kívánok neked, pihenj sokat!

Dike
Én még sehol sem néztem semmilyen babaholmit, azt hiszem ezt a jövő évre tartogatom, ha kibírtam tesztelés nélkül, akkor azt hiszem ez is menni fog :) :wink: hacsak rá nem beszél valamelyik barátnőm. Holnap viszont én is körútra indulok nadrág ügyben, bár nekem még nem nagy a hasam, de a jelen divatnak köszönhetően csak egy nadrág jó rám, az is kb. 2-3 hétig lesz jó! Én még nem tudom, hogy milyen babakocsit, meg hasonló dolgokat szeretnék, inkább a férjem, aki ezekkel foglalkozik :) neki 3 kerekű sportbabakocsi kell :D Olvastam a "szuper" eü-i rendszert nálatok :? lehet hogy csak nekem van ilyen mákom, bár van már egyfajta eü-i múltam ahhoz, hogy hívatlanul is fogadjanak a nődokik, akár magánrendelésen, akár a kórházban....

Gyancsi
Drukk a mai uh-hoz! Gyere majd a hírekkel, remélem sokat ficánkol a babacskád majd! :) Nekem minden éjszaka egyforma, kb. 5-ször, 6-szor vagyok fent pisi ügyben :) aztán általában 2-től 3-ig vagy 4-ig a plafont lesem kínomban, vagy felkeltem a férjemet, hogy nem tudok aludni :) nincs semmi bajom, nem azért nem alszom, csak totál beállt a szervezetem erre, hogy fent kell lennem :? Látom te még mindig pörögsz, nagyon irigyellek, ahogy mindig is írom szép mosolygós kismama vagy, meg még bírod is a melót... hogy csinálod ? :shock: Nekem vannak olyan napjaim, mikor halálra unom magam, de nem is bírok semmit sem csinálni :roll:

Anett
Megy a drukk holnapra! Elárulhatnád már, hogy teszteltél-e? :) már nagyon kíváncsi vagyok!

Legyetek jókl!

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok!

Csak röviden: NEM TESZTELTEM ma sem! :wink: Így holnap ugrik az a bizonyos majom a vízbe..... :oops: :oops: Nem tudom mi lesz.
Ha már ma nem is érek ide többször, holnap jövök az erdménnyel. Köszönöm a drukkokat, nagyon jólesik, csajok! :D

Szép estét!

Kép

KépKép
anett_1

Dike, lombik esetén punkció -14 napot szokták az első ciklusnapnak számítani.

Kép

KépKép
anett_1

anett! kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! drukkkkkk!!!

KépKép
dike

Sziasztok,

Anett
megy a drukk mára!

Gyancsikám!
Az első átaludt éjszakám megvolt! :lol: lehet jót tett, hogy megkérdezted tegnap :) :wink: Veled mizu? Mi volt UH-n? Vagy tán bentmaradtál szülni? Hányadik hétben is vagy?

Puszi

Zita

Kép
zitácska79

Anett

Drukkolok neked++++++++++++++++++ :D :D !!

Gyancsi

Mit volt az ultrahangon? :D

Zita

De jo neked! Nekem ez az ejszaka volt eddig a legrosszabb, csak kohogtem, es kohogtem es kohogtem, pedig tegnap 3szor inhalaloztam :cry: :cry: az orromat fujtam, be van dugulva, es mostmar kezd kisebesedni is a sok fujastol.
Nemtom mikorra leszek jobban, szegeny bebit sajnalom a legjobban, remelem attol tolem jol van, hogy en most ennyit kinlodok :cry: :cry: !!
Mondjuk a doki azt mondta nem art neki, csak ha lazas lennek, szerencsere nemvagyok.

Dike

Nagyon meresz vagy :D :D !!
En is csak a 20 het utan kezdek vasarolni a bebinek.

Tobbiek hogy vagytok?
Puszi mindenkinek :D :D !!
Vendég

Helló Csajok!!

Köszi, hogy így drukkoltatok :D

Mi voltunk tegnap a dokinál, Lili baba már 2500 gramm körüli és 45 cm-es :D Viszont úgy döntött, hogy feladja a denevér életet és inkább visszafordul, szóval hiába volt az utolsó két vizsgálatnál már fejfekvésű.....Úgyhogy 2 hét múlva mennünk kell kontrollra, hogy hogyan fekszik....Remélem , hogy visszafordul, mert szeretnék normális úton szülni.....De ha nem fog akkor tuti nem vállalom be, hanem császárt kérek.... :? Úgyhogy drukkoljatok, hogy meggondolja magát a kisasszony :wink:

Anett-Nagyon szorítok mára++++++ :D

Angyalom-Mikor is mész pontosan ellenőriztetni a TSH-dat?

Zita-Telepatikusan elintéztem neked az éjszakai alvást :D :D Csak meg kellett kérdeznem :D

Dike-Holnap már szerda!!!!! :D Milyen babakocsit néztetek ki?

Georgia-Nagyon sajnálom,hogy ennyire szarul vagy, remélem ha lassan is de azért javulgatsz!!! :? Én is úgy tudom, hogy amíg nincs láz addig nincs gáz!!!Kitartás!!

Többiek-??

Mindenkinek szép napot!
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

Bocsi csajok csak egy szóra jöttem :

Anett gondolok rád és nagyon drukkolok mára ++++++++++!!!

Puszi
Vanili
Vendég

Sziasztok lányok :wink:

gyancsikám :!:

Majd nov. 20-a után megyek a vv-re drága :wink:
Örülök, hogy Lili baba jól van és megy a drukk, hogy visszaforduljon a kis drága :wink:

Anett :!:

Nagyon szoritok Értetek++++++++++++++++++++++

Puszi
angyli
Vendég

Gabi, mik a csodaszerek amit kipróbáltatok? te odafigyelsz, hogy mit eszel? Gondolom van tejed?!
Semmi "k" betűs ételt nem szabad enni, de lehet tudod mert az mind puffaszt és a baba hasa is fáj ez miatt. Maszírozzátok sokat, mi is azt csináltuk Vivinek :)
A képek csodásak, olyan édes, meg is könnyeztem, Vivire gondoltam mikor ilyen pici volt..... meg a babócákra akik itt vannak velem.

Suzy, uuuu már a 34.hétben vagy????????? hogy telik az idő és nemrég jöttél a hírrel a dokitól, "tünés" haza apára ugrani mert most van peteérésed, amjd a jó hírek és tessék pár hét és a kezedben foghatjátok a pici babátokat :) istenem milyen jó érzés lesz :)

Dike,
székletlazítót használj nyugodtan, én egyenlőre amíg el nem fogy a duphalax vagy mi, szirupot iszom, próbáld ki, nyugodtan lehet.
Valami kell használnod, pl. utrogesztán hüvelybe vagy valami?
A te-ti érdekedben ne dolgozz, tudom nagyon unalmas :(
Ha szerdán a doki nem lát semmi, ami reméljük nem így lesz, akkor mindenképp kérj tőle v.v-re beutalót és feltétlen mond neki mi is van-volt veled a görcsöket.
30.-a a beülti akkor ahhoz +2hét :) vagyis most vagy
5.hétben leszel csütörtökön.

Princzi,
azok a nagy szemek, csudaszép baba.
Nincs tejcsid? csak mert látom a hozzátáplálás hatását :)

Zitácska, és neked is bejön a 3kerekű?

Anett, egyből gyere a hírekkel :)

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

georgia! én nem vásárolok még semmit, de h is, csak nézelődtem:)))

gyancsi! szorítok h visszaforduljon a drága!!!!

anett!!!! nagy nagy drukkk, remélem sikerült!!!

ancsuka! iszok néha szirupot, semmi hatása csak egész nap büdöseket szellentek:))

hogy ne használnék... reggel crinone hüvelygél ami progeszteron hormon, este 3 utro! eze kivül napi 2 folsav, 1 aspirin protect, bromocriptin mivel magas volt a prolactinom, másnaponta femibion. tegnapelőtt tudtam wc-ni.

kiválasztott babakocsi, csak más színbe:

http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=25

KépKép
dike

ancsuka sztem nem, szerintem petesejtleszívás-14 nap ahogy anett mondta., az az első nap. szal ma 5+1...de majd kiderül.

KépKép
dike

dike,
nekem mindegy, nem szállok vitába, nekem a lombikos doki mondta, hogy beülti már 2hét. vagyis beültikor már két hetes voltál, mivel a rendes terhességet a mesi utolsó napjától számítják, de lombiknál beülti minusz 14nap vagy 2 hét.

Nekem is pont 30.-án volt a beültim csak augban és most vagyok a 10.héten vagyis betöltött 9hetes vagyok, ez tuti mert a saját dokim is meg a lombikos doki is így számolta, meg a babák is ezt igazolják, nekem a mesi és a tényszerű nap között 2 nap van, szóval nem oszt nem szoroz nagyon az a két nap.

Ancsu

ancsuka

vagyis neked is a mesi utolsó napját szept.16-ra fogják tenni, mint nekem is :)

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!

Köszönöm a sok drukkot!! :D

Sikerült!!! :) HCG: 819, progi mérhetetlen! :)

Nagyon boldogok vagyunk, gyönyörű ez a mai nap.
November 09-én kell menni az első ultrahangra. :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
anett_1

Anett :D gratulálok! Többször benéztem ma miattad! Fú nagy kő esett le a szívemről :D . Nagyon boldog babavárást kívánok neked!
Vanili
Vendég

Miután hazaértünk, teszteltem is. Ilyen lett 1.5 órás pisiből:Kép

Kép

KépKép
anett_1

wow lehet hogy egy petéjű ikrek?
Vendég

Anett

En ereztem eskuszom!!
Nagyon orulok :D :D !!
Gratulalok!!

Vanili!!

A kovetkezo te lesze++++++++++++++++++++++++!!
Vendég

anett!!!! hát ez csodálatos nagyon nagyon örülök, de h lehet ilyen sok a hcg??

beültire hány napra hívtak vissza??

de jóóóóóó gratulálok mégegyszer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
dike

Anett :!: :!:

Gratulálok drága :wink:
Vendég

anett, fuuu ez nem semmi, erre én kíváncsi lennék hány napra rá csinálták. Nekem a 12.napon volt 1889 a HCG-m
viszont a tied is nagyon magas, nem tudjuk hányadik napon csinálták a v.v????????
ha jól tudom 2 naponta duplázódik :)
GRATULA neked-nektek :)

Ancsu

ancsuka

ancsuka! és neked hány baba volt?

akkor az enyém lehet nagyon kevés,kezdek megijedni:(

KépKép
dike

Sziasztok,

Megint szépen, sokat írtatok! :)

Gyancsi
Szorítok, hogy megforduljon Lili baba, de biztosan meg fog fordulni :wink:

Ancsuka
Az az igazság, hogy én még nem foglalkoztam a babakocsival, s más baba holmival sem, még egyelőre nem merek ilyenekkel foglalkozni, így még nem tudom, hogy milyet szeretnék, de nekem mindegy lesz, csak minél előbb benne legyen a baba a kezemben! Már alig várom a májust! :)

Dike
Még mindig kell az Aspirin? :shock: Erre kérdezz rá, mert nekem már a vv után nem kellett szednem. Néztem a linket, lehet alakítani ezt a fajtát? Egyébként nagyon szép, meg az ára is :lol:
Nekem az utolsó mensi első napjától számítják a terhességemet, függetlenül attól, hogy lombik vagy sem.
Ne aggódj, nekem 269 volt a hcg-m.

Anett
Hatalmas gratula! Nagyon szuper! Lehet 2 babád van? :wink: Szép erős csíkod lett! Nekem vv utáni nap nagyon halvány volt, azóta nem is teszteltem.

Jó éjt mindenkinek!

Zita

Kép
zitácska79

zitaaaaa! na neeee komolyan lehet nem is kellett volna szednem az aspirint???? és most mi lesz?lehetett baja a babának? nem mondta h ne szedjem, csak annyit , h mindent ugyan úgy tovább baszkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

holnap hívom őket, te úr isten a k anyjukat h nem mondták!most nagyon mérges vagyok! ráadásul vérbőséget okoz, el is mehet tőle baba.

KépKép
dike

na ha ez miatt elmegy, v baja lesz, tuti rábasznak! nekem senki nem mondta h ne szedjem tovább!! annyira megijedtem most sírok:(((

KépKép
dike

Sziasztok Csajok,

csak egy szóra jöttem, most értem haza, rengeteg a munka..

ANETT!!!
GRATULÁLOK!!! Megvan a reményem, hogy ha újra csak egy bogyót tudnak visszatenni, lehet esély :D :D
Puszillak, vigyázz magyadra!

Georgia,
Jobbulást neked, olvastam mi van veled :? Tényleg csak teázni tudsz ilyenkor, csak ha lázad van, akkor kell bevenni lázcsillapítót.

És persze mindenkinek puszi, jövök majd hosszabban is, csak most picit nehezebb, mint amikor otthon voltam.
Jövő héten megyek vissza az orvoshoz,

Gyancsi
biztos igazad lesz, és nem lehet azonnal kezdeni, meglátjuk.
Ja! Gratulálok már most szép nagy kislány, mikorra vagy kiírva?
kisbaby

Sziasztok,

Csak egy szóra jöttem

Anett:
HATALMAS GRATULA!!!!!!!!

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Dike, hát láthatod :lol: kettő vonalzóm van vagyis kettő baba is van :)
Pont ezért volt ilyen magas a HCG-m, viszont a tied teljesen normális, nekem Vivivel 23x volt az utolsó számra nem emlékszem.
Az aspirint nekem is v.v-ig kellett szednem, viszont nem nagyon értem miért két naponta kell szedni a femibiont nekem naponta sőt már a beülti előtt kellett napi1-et, hiszen úgy van értelme :roll:

Zitácska
Maximálisan egyetértek veled a babakocsi és más egyéb nézegetésében, vásárlásában. Gondoltam ha már a férjed nézte vagy kigondolta milyet szeretne, így te már főleg túl vagy ezen. Szerintem te csinálod a legjobban, tudom nem szabad félelemben élni akár 40.hétig, de bármi történhet ezt mindenki tudja. Én betöltöttem a 24.hetet mikor megvettük a babakocsit Vivinek, fuuuu nagyon nem akartam. Minden mást az utolsó pillanatra hagytuk. Most sem nézelődök még, semmit nem is vettem és nem is fogok még egy darabig. Egyedül a mesefalat kell hamarosan megcsinálom ameddig birom, mert azt nem tudom a végéig húzni.

http://lh6.ggpht.com/_fRYs6X-84uQ/S1HzwyOJTKI/AAAAAAAACGo/5XmjgpNldro/s800/Vivi%20sz%C3%BClinap%200020.jpg

Ancsu

ancsuka

Zita, a link a mesefalról, csak nem pont ilyet akarok ez Vivi falán van :)

Ancsu

ancsuka

Ancsuka

Nagyon klassz a mesefal :D :D !!

Gyancsi

Biztosan megfordul addig a Lili baba :D :D !!

Suzy

Merre vagy?? Minden oke ??

En este megint felvoltam egy parszor. Neugranormot kentem az orromra es bele is, es igy szelelt az orrom :D :D !!
Viszont kohogesi rohamaim voltak, remelem jobban leszek mar hetvegere :cry: !!
Vendég

Csajok

Ma toltottem be a 12 hetet :D :D :D :D :D :!!
Vendég

Sziasztok,

Dike
Nálam hezitáltak a nővérek, amikor megkérdeztem, hogy most kell-e a Dermestril tapasz, ill. az Aspirin, végül jött egy okosabb nővérke és ő mondta, hogy nem kell! Tudtam én hogy nem kell, csak kicsit érdekesnek találtam, hogy ilyen bizonytalanok.... :? Szerintem nem lett baja a babának, ne aggódj! Pihenj nagyon sokat! Mit mondtak a Kaáliban? Felhívtad őket?

Ancsuka
Nagyon szép, amit linkeltél :) Egy dolgot már eldöntöttünk :) hogy nem lesz konkrétan gyerekszoba, tehát csak babasarok lesz a baba szobában, s nem fogjuk ennyire feldíszíteni, a férjem vetette fel az ötletet, de én is így gondolom, a szoba egyik fala totál gyerekes lesz, a másik két oldalon ablak, ajtó van, a 4. falon meg a bútor! De már ahhoz megvannak az ötletek, hogy mik lesznek a falon, s egyelőre a szín is megvan ,de lehet még addig változik :wink:

Georgia
Gratulálok a 12. héthez! :) S még laptetűd is van :lol: Én szombaton lépek a 12. hétbe :) és szombathoz 1 hétre mondjuk el anyuéknak :) már alig várom.

Suzy
Hogy vagytok? Remélem nincs baj, hogy sosem írsz.

Angyal
Nálatok mi újság?

Betty
olvaslak mindig. Drukkolok nagyon!

Tegnap voltam üzletekben, s nézegettem kismama nacit, de rájöttem, hogy nekem ez még korai :lol: mivel semmi hasam sincs, s még a combom, fenekem sem hízott.... így még várok a nadrággal, addig megfelel az a 2 naci, ami van. Az egyiken már arrébb kellett varrnom a gombokat :lol: Egyébként 3600 Ft-ért voltak ezek a kismama nacik, farmerből voltak, ja és nem használt ruha boltban néztem. De vennem kell majd felsőket, rájöttem, hogy nem lesznek jók, mert rövidek :( de vettem egy nagyon szupi kardigánt, már 2 éve nem tudtam magamnak venni, de most végre sikerült :) tök jó hosszú fazona van.

Én ma takarítok.

Mindenkinek szép napot kívánok!

Zita

Kép
zitácska79

Zitácska,
nekünk pont ilyen volt amit most te is írtál csak egy babasarok és az szépen kialakítva. Én mindig is vágytam egy szép gyerekszobára, hogy majd az én gyerekemnek gyerekeimnek szép szobájuk lesz és ahogy nőnek úgy alakítjuk nekik, nagyon boldog voltam mikor tavaly megvalósult. Vivinek is 100*jobban tetszik mint a régi lakásban a szoba, így nem kérdéses, hogy a tesóké milyen lesz.
Mondjuk Vivi másik szobát kap majd és mivel már akkor 6éves lesz nem lesz ilyen "csicsás".

Georgia, telik az idő rendesen :)

Megvan nekem is az időpontom a 12hetes uh-ra, nov 4.-e.

Ancsu

ancsuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?