JÓ reggelt Lányok!
Szrityi-Ez hihetetlen,hogy még mindig nem jött meg
Nem voltál dokinál??Fogalmam sincs mi lehet ez.....De baromi idegesítő!
Zita-A mi lakásunk nem olyan nagyon nagy, csak 80m2-es, de nekem ezt is elég takarítani...Vagy is úgy vagyok vele ha takarítani kell, akkor kisebbet szeretnék, de ha elférni akkor pedig nagyobbat
Hogy alszol???Én az utóbbi pár napban megint elég jól aludtam, előtte volt pár szar éjszakám, mert jósló fájásaim voltak, de elmúltak
Georgia-Mai Uh-hoz egy nagy kalappal, drukkolok!És jobbulást is!!Nekem is volt az első trimeszterben egy brutál torokfájás, megfázásom....Volt vagy 1 hét mire kijöttem belőle, mert ugye alig szabad valamit beszedni....KItartás!
Betty- ++++++++++++++++++++++++++
Dike-Remélem elmúlt a görcsölgetésed.....Amíg nem vérzel addig nincs gond, úgyhogy próbálj sokat pihengetni és megnyugodni, minden rendben lesz!!!!
Már csak 2nap az Uh-ig
A kicsit nagyobb mennyiségű folyás normális a terhesség alatt!
Babi-Magatokról semmit sem írtál....
Bri-???
Ancsu-Szerintem ikreknél nem is nagyon van természetes szülés, ott majdnem mindig császár vagy rosszul tudom???Én nem kövezek meg senkit, mindenki úgy szül ahogy akar....Nekem van olyan barátnőm aki azért ferde szemmel nézett rám, mert mondtam neki, hogy ha nagyon fog fájni a szülés én tuti kérek EDA-t....
De nem érdekel, minek szenvedjek, ha kevesebb fájdalommal is elérem ugyanazt a végeredmény
Kisbaby-Szerintem mindenhol ki kell várni a 3 hónapot a stimuk között, mert azért kell az ember szervezetének idő, hogy regenerálódjon a sok hormon miatt...Szóval azért magadra is gondolnod kell Drága
Anett-Volt ma reggel teszt????Jajjj, annyira izgulok!!!!!
Vanili-Te hogy vagy drága???
Angyalom-Drukkolok, hogy jó legyen a TSH-d Drága
Gabi-Roli baba egyszerűen gyönyörűűűűűűű
Ügyes vagy a fejéssel....Az fáj egyébként??
Suzy-Remélem jól vagytok Cipikével
Princzi-Nagyon cuki a kislányod és milyen nagy már!
Hogy tetszik az anyaság?
Én is ma megyek este 6-ra, hihetetlen,hogy megint eltelt egy hónap az utolsó Uh óta és az a legdurvább, hogy szerintem nekem már nem is lesz több itt, hanem a kórházba kell már innentől járni
Hétvége nagyon jól telt, szombaton pakolgattunk, főztünk, aztán focimeccsen voltunk, Csabi kicsit bekarmolt
Aztán este átjött egy barátunk dumcsizni, vasárnap meg elpakoltunk a tárolóban, ugyanis ma érkezi a mélyhűtőláda
Na de ennek is van egy története...Ugye megrendeltem a neten keresztül és rendelés végén mikor már elküldtem kiírta, hogy valami technikai probléma lépett fel....Oké, írtam a szervíznek, hogy most akkor mi van, elment-e a rendelésem vagy nem??Erre visszaírták, hogy nem ment át, adjam le mégegyszer e-mailen vagy telefonon....De én baromira nem rendeltem meg mégegyszer , erre hív pénteken egy nő, hogy akkor itt a hűtőláda, hétfőn otthon vagyok-e 8 és 12 között, mert hogy hozzák
Végül is mindegy,mert így is úgy is megakartam rendelni, csak érdekes a dolog....
Úgyhogy most várom a ládát
..Addig pedig kitakarítom a hűtőt
Elveszett bárányok tessék jelentkezni!
Puszi mindenkinek!
Lili és Ancsa