sziasztok,
panini, drukk a holnapi uh-hoz, utána gyere, ahogy tudsz, és mondd, mi van
sonjus, izomláz hogy áll? tornáztál azóta? én a héten sajna csak kedden jutottam el a konditerembe, jövő héten pedig leghamarabb csütörtökön... na de majd utána
almától én is féltem, hogy hamar éhes leszek tőle, de ha eszek mellé 3-4 korpás kekszet, tök simán bírom a 3 órát. esetleg próbáld ki.
ja, a fitness dvd-hez továbbra sem tudok mit hozzátenni, csak azt, hogy nekem RR és férjura egyaránt mindig is rettenetesen unszimpatikus volt, úgyhogy az ő dvd-iket akkor sem csinálnám, ha otthoni tornázásra adnám a fejemet. inkább a 'vetélytársuk', BA
örülök, hogy tetszenek a mindenhonnan történő bejelentkezéseim
tudod, ez már függőség
ági, én asszem csütörtökön álltam rá ismét a mérlegre, nekem -4 kg-t mutatott, aminek két oka lehet
sz*r a mérleg, vagy ennek nagy része a mensi előtti vízvisszatartás (hétfőn kezdtük ugye, nekem kedden jött meg, szóval simán lehet). szerda óta írom, hogy mikor, mit és mennyit eszek, hamarosan felrakom vagy ide, vagy a blogomra, és akkor majd kibeszéljük
hbzs, meggyógyultál már?
a
terheléses eredményeimet látva F. doki elküldött a háziorvoshoz, hogy kérjek beutalót a diabetológiára, és addig is diéta és mozgás. ő is azt mondta, amit Te,
ági, hogy diabétesz gyanús. ja, meg hogy mérjem magam minden nap... (még jó, hogy nem minden órában...
) úgyhogy ha tudtok mondani néhány dolgot, hogy mire kell figyelni egy vércukormérőnél, lehet, veszek egyet (
ági, ha jól értettelek, Neked van, megköszönném, ha leírnád a tapasztalataidat).
a könyvet köszi, de nekem tökéletesen megfelelt volna ám szkennelve, emailben! most állhatsz sorban a postán
írd meg, mivel hálálhatom meg
és küldöm priviben a címemet!