Új privát üzeneted érkezett!

Szilva!
Ez az IR elég fura dolog, mint már korábban is írtam, az Intézetben felírtak gyógyszert, a diabetológus meg azt mondta, hogy nem vagyok IR-es. Az IR-nél valahogy arányokat is néznek, nem csak az értékeket.
Amennyiben neked a cukorral van gond, az talán egyértelműbb.
A dvd-k biztos jók, amiket írtál, de így névre nem nagyon tudnék választani, gondoltam, hátha van valakinek tapasztalata :) Szerinted melyik lehet jó?

Ágnes!
Gratulálok a dupla csillaghoz.
Most már felállni sem egyszerű történet és úgy megyek, mint aki ...
Tegnap alkalmatlan lettem volna bármiféle "mutatványra" ;)
sonjus

O.K. Panini......hát változó. Konkrétan csak a másodikossal tanulunk, de ő meg egy önálló, szorgos kislány, tehát viszonylag kevés asszisztenciát igényel. A hatodikos és a hetedikes diszlexiás, velük a verseket tanuljuk, mert így hatékonyabb. Őket és a két ötödikest szúrópróba szerűen kérdezzük ki, minden nap egyet-kettőt.
Melótól és hangulattól is függ.
Valamiért az az érzésem támadt, képzeld, hogy "hárman Vagy".

Üdv.

Á.
ágnes13

Ágnes...puszillak! :) Az apósom féltestvére apáca, őt látogatták meg hétvégén. Nem mondták, hogy milyen procedúrán megyünk keresztül, csak hogy minden esély megvan arra, hogy bővüljön a család. Ő meg egyből rávágta, hogy lehet, ikrek lesznek! :)
A lányom is erre gyúr.

Nem irígyellek a sok tanulás kikérdezés miatt. Az én egyetlen hatodikos lányom leckéit is felváltva kérdezzük ki - kinek melyikhez van kedve. :)
panini

Na, Panini, akkor már többen érezzük? Én, mikor megtudtam, hogy ikrek az ikreim azt mondtam, megyek a Tiszának - azóta meg nagyon örülök, mert oltári fejek.
Azért van csak szúrópróbaszerű kikérdezés, mert azt gondolom meg kell tanulniuk felelősséget vállalni Magukért.Az egyik kislány ma kapott egy egyest a három ötöse mellé, mert sorozatban nem vitt cuccot - muszály hagyni, hogy legyenek ilyen" leckék". Egyébként a három nagy gyerekem felnőtt úgy, hogy nem kérdeztem ki Őket(ha elakadtak segítettünk), oszt mégis ember lett Belőlük.

Várom a "hétfődet"!
ágnes13

Ágnes annyira bírom ezt a laza szövegedet:) Ez a Tiszának megyek :):):):) Holnap vérvétel?

Panini mikor kell menned UH-ra, hogy hányan vannak:)???

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Beus,
hétfő reggel megyek. Asszem jó korán ott leszek! :)
panini

Jó reggelt!
Azt hiszem rendesen elintéztem magam ezzel a "Rékázással" :)
Még mindig sajog minden tagom :) Konkrétan lassú jármű lettem!
Már megint kimarad az uzsi tegnap :? Valahogy ez nem megy. Lehet az alma miatt? Én éhes leszek az almától rögtön és lehet ezért nincs rá gusztusom. Most hoztam egy kis túrót is az almához, hátha így sikerül.

Panini! izgulok a hétfő miatt :)

Hbzs! írtam privit Kórea ügyben :)
sonjus

Ágnes,
Ma voltál az intézetben, ugye? mi volt, gyere, mesélj!

Sonjus...ilyen ez a mozgás! :) Figyelj, ha az almától éhes leszel, egyél mást. Pl én csináltam olyat, hogy fagyasztott málna/ribizli/meggy összekever kis joghurttal és túróval, és egy kis édesítő bele. Máris kész a desszert uzsira! Hm?
panini

Sziasztok!

Ma voltunk az intézetben reggel, de csak délután értünk haza.Tanár Úr úgy látszik "beletörődött", mert ma bűbáj volt. Gyógyszernek 2x2merionalt kaptam, doxicyklint, betadin kúpot, aspirint,Férjem prednisolont és Ő is a Doxyt.Teljesen rosszul lett, mikor kiderült, hogy tablettákat kell szednie, mert förtelmesen utálja. Mondták is, hogy ellenőrizzem, beveszi-e.Nem volt hál'Istennek UH, pedig azzal fenyegettek a múltkor, majd hétfőn.
Gyógyszerekben az antibiotikumokon kívül kinek kellett csak merionált szúrni? Nektek mást nem kellett?
Meglepődtem az árán,mert amikor egyszer szúrtam az inszemhez a duplájáért vettem.
Próbáltam fél egykor telefonálni az eredményért, de foglalt volt, Sipos Doki elért és mondta, hogy olyan jó az FSH, mint remélte, csak a többiek dobtak tőle egy hátast.

Sonjus!
Szerintem is egyél alma helyett mást,nem központi kérdés.

Panini ez ínycsiklandozó uzsi ötlet!

Beus! Hogy Vagytok?Fociznak az ikrecskék?Hát, így már laza, de akkor ott azt hittem összedől a világ.......

Üdv. mindenkinek:

Ágnes
ágnes13

Ágnes,
Nekem először a decapeptylt kellett szúrni, majd a Puregont és csak a végén kellett Merionalt (ha jól rémlik 1x3 ampullát). + persze az antibiotikumok.
Gratula a jó eredményhez! :)
panini

Szisaztok

Hű mennyit írtok mire ideérek...:)

Ágnes:Én először puregont kaptam és a végén merionalt a második lombiknál pedig decapeptyl előszöz aztán a 3. naptól merional+fostimon egyszerre . Igencsak olcsóbbak lettek a szurik...amikor 2005-ben volt az inszeminációm itthon(nem a forgiban) akkor a duplája árban volt neke is a puregon!

Panini: Hétfőn várunk a beszámolóval és az élményekkel!!! :)

Beus: Hogy vannak a bébik??? És te?

Többieknek puszika!!!

Mi jól vagyunk,de már lehetne november:)
lojcika
Nagyvenyim

Hááát nem sok legény volt a gáton tegnap ;)
Én még mindig izomlázban...

Ágnes!
Visszanéztem és én így szúrtam a múltkor:
1. ciklus 21. naptól Decapeptyl
köv. ciklus 3. naptól Puregon + fél Deca
csak a 9. napon jött a Merional és még fél Deca
11-12. napon még Merional kellett
13. cn Pregnyl tüszőrepi
sonjus

Sziasztoooook!

Igazad lehet Lojcika, mert most már rémlik, hogy valahogy nyáron volt szó róla, hogy lemegy a lombikos gyógyik ára.
Én tegnap össz. 13800Ft-ot hagytam ott, ebben benne volt a 20 merionál,a doxiciklin,a betadin kúp,tűk, fecsik, és egy advil ultra a lányom fogszabályzós fájására. Többre számoltam.
Kicsit kibuktam a betadintól(már, bocs ha intim a dolog), fél éjjel folyt kifelé.
Párom torkán is nagy nehezen lenyomtam a tablettákat, megfenyegettem, hogy megszúrom, ha nem nyeli le....
A Ti Párjaitok kaptak prednisolont? Vagy ez korfüggő?
Ja, és mi van , ha 14.napom hétvégére esik?

Sonjus! Hogy kezeled az izomlázadat?

Mi a helyzet diétás társaim? Mit esztek, isztok, mozdult-e a súlyotok? Én 1kg-ot fogytam, most vagyok így kerek 80.

Sziasztok!!!!
ágnes13

sziasztok!

Ágnes, szerintem minden fiú kapja a Pregnisolont. A Betadine az tényleg ilyen undorító...én rendes eü betéttel aludtam.
A 14. napot meg majd lehet, hogy egy kicsit elmozdítják a gyógyszerekkel. Szombaton szokott lenni leszívás, és gondolom, beültetés is, úgyhogy max egy napot kell játszaniuk. :)

Leányok, egy kis para nálam: tegnap se nagyon, de ma meg már egyáltalán nem fáj a mellszerkezetem. (Eddig sem volt heves fájdalmam, és egyébként se semmi tünet) Reggel hívtam őket, és mondta Sipi, hogy menjek be, megnéz. Nos, amit látott: egy db 10 mm-es petezsák benne egy másodlagos szikhólyaggal. Sajnos, életjelet még nem sikerült látnunk. Kaptam még egy HCG szurit (fél ampulla Pregnylt), és jövő héten kell visszamennem. Annyit mondott, hogy lehet ebből jó is, és rossz is. Persze, én a jóra hajtok egyértelműen!!!!!!! (na de azért aggódom is...)
Annyit megkérdeztem, hogy nem lehet-e amiatt, ez a változás, hogy szépen leépítettük az Estrimaxot, és visszaesett az ösztrogén szintem. Erre mindketten azt mondták, hogy de igen, az okozhatja.
Kérem kedves lányok a további drukkokat! :)
panini

drukkkkk ++++++++

Kép
Kép
tündérlétra

Panini!
Drukkkolok nagyon!

Szilva!
Kicsit mintha szűkszavú lennél :shock: :?:

Ágnes!
Én párom is kapta a bogyit, izomláz ellen pedig nem sokat teszek, mert leülni is nehéz, nemhogy rádolgozni :?
Nekünk nem jó a mérlegünk otthon, így nem tudom mi lehet a kilóimmal, a centiket gondolom később lehet mérni és észrevenni, majd a hét végén, vagy jövőhét elején azért próbálkozom. Gratula az 1 kg mínuszhoz! A melóban egyébként az ebéden kívül elég uncsi a kajám, szinte minden reggeli, tízórai ugyanaz, de nem zavar, mert kajálás közben általában dolgozom. Ebéd volt egy kis sült tarja és egy kis krumplipüri. Van még egy joghurtom, azt lenyomom, mielőtt hazamegyek.
sonjus

Szilva,

Mit mondtak az intézetben az eredményedre?
panini

Sziasztok Lányok!

Most az utóbbi pár órában ismét elgondolkodtam, kell-e nekem még egy gyermek......megpróbáltam a meglévőket rábírni,hogy tegyék rendbe a szobájukat.

Panini! Biztos is, hogy egy ilyen korú terhességből még bármi lehet(természetes fogamzásnál is. Viszont annyit hadd mondjak, anélkül, hogy okoskodnék, hogy nekem nem egy terhességem volt úgy, hogy egy- max két hétig feszült a mellem, aztán elmúlt-oszt 4 kilós gyerekek lettek némelyikből....
Sonjus, Te nem kifejezetten a fogyás miatt csinálod, ugye?Meló közben nehezebb, én is akkor vagyok gondban ha úton vagyok. Ma például,10-1-ig pont el voltam, hát ettem a kocsiban egy csomag gesztenyét. Ennek nem kicsi a CH-ja, viszont ebédkor belefér, meg ugye jobb is a tolerancia, és isteni jól lakok tőle. Uzsira banánt és almát eszek.Estére paprikát kockasajttal,és ha megkívánom egy szelet csokit.

Csajok, nem felejtettem el a könyvet, csak úgy rám zuhant a meló, hogy csak holnap lesz időm másolni, de hétfőn postán lesz. BOCSI_BOCSI.

Üdv.

Ágnes
ágnes13

Panini! Mennyi idős Vagy pontosan?
ágnes13

Ágnes,

5 hetes 3 napos. Vagyis 3 hete és 3 napja kaptam vissza a csöpikéket.
panini

Részletekben faggatózom...Tündérke, mit mondtak az eredményedre?
ágnes13

Panini!

Én megnéztem egy régi épp ennyi idős ultrahangomat(sikeres terhességnél), és az enyém még kisebb is volt 2mm-rel, és nem látott szikhólyagot az ultrahangos.
Sipos Doki szerintem azért is mondja, hogy bármi lehet, mert még természetesen is így van, és nem akarja, hogy csalódj(még jobban),ha a kisebb esélyű rossz jön be.
Szerintem mindnyájan küldjük Neked a pozitív gondolatokat. És egy csöppet láttak?
ágnes13

Ágnes,

Köszi!! :) csak a hülye cici nem feszülés idegesít... grrr. Igen, egy csöpike van.
panini

Baromi sok a meló, olvasni tudok, de írni már nem (most is a metrón vagyok, útban a kozmetikushoz), és minden napra van vmi, ami miatt otthon már nem kapcsolom be a gépet. Talán vasárnap tudok jönni bővebben, és mesélek :)

Kép
Kép
tündérlétra

Panini!
Drukkolok nagyon!!! Szerintem nem lesz semmi gond! :wink:

Ágnes!
A Prednisolont minden fiú kapja. Sőt, minden csajszi is, kivéve az IR-eseket, mert azoknak nem szabad. :?

Szilva!
Bocsánat, hogy nem válaszoltam egy kérdésedre, de kedd este doki néni kiírt 1 hét pihenésre, így itthon vagyok, s ilyenkor ritkán kapcsolom be a netet. :oops: (Most valami miatt muszáj volt, így akkor már ide is felnéztem, természetesen. :lol: ) Szóval, gondolom, azóta már kiderült, hogy mindig be kell jelentkezni a gépnél, de nem a sorszám miatt, mert az nem jelent semmit, amit kiír, hanem amiatt, hogy benne legyél a rendszerben, mert név szerint szólítanak be. :)

Puszi mindenkinek! 8)
hbzs

Neked is puszi Hbzs! Beteg voltál?

Panini, hidd el tényleg nem kell, hogy ez gondot mutasson! Ádámommal például konkrétan emlékszem, hogy 3-5 hetes koromig úgy feszült a cickóm, hogy Apa hozzá se érhetett, aztán szinte egy csapásra elmúlt.
Elhalásnál fokozatosabban múlnak el a jelek, nem így mint Nálad! Tényleg nem az észt akarom osztani, csak nyugtatni szeretnélek, mert ami tényleg rossz az a stressz!
Tündérke, jó munkát és egyebeket!
ágnes13

Panini!
Mennek a babaragacsok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Panini! Ma is drukkk :)

Ágnes! Igaziból jó lenne fogyni is, de nekem kevés is elég lenne :) Tanár úr azt mondta, miután megnézte a diabetológus papírját, hogy ok, akkor ne szedjek gyógyszert, de figyeljek oda, és csökkentsem a ch-t. Mai állás szerint vagyok 57 kg (már ha most tényleg jó a mérleg!) és én 50-52 kilósan éreztem magam nagyon jól, mondjuk az 6 évvel ezelőtt volt, szóval ha annyira nem is, de 54 körülire jó lenne lemenni. 157 cm vagyok, így hamar meglátszik rajtam +/- 2 kg is :)

Szilva!
ok, akkor várjuk a beszámolót, amikor tudsz írsz :) Annyira bírom egyébként, hogy te hol innen, hol onnan jelentkezel :) Metróból, szabiról... :D

Hbzs! Jobbulást!
sonjus

Panini +++++++++++++++++ nagyon drukkolok!
babszi

köszönöm a sok ++++-t. :)) Tuti minden rendben lesz! puszi mindenkinek! panini
panini

Pannini: Nagyon szorítok!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Egyébként nekem is elmúlt a cicifeszűlés majd pár nap múlva visszajött:))))
lojcika
Nagyvenyim

Sonjus, Neked igazán nem kell fogynod.......szerintem én 12 évesen voltam ennyi utoljára......
Az ikrekkel lefogytam 67kg-ra, akkor már a lányom s-es nadrágjában jártam(sajnos nem sokáig,he-he)
Panini holnap mész ultrahangra?

Üdv.

Ágnes
ágnes13

Lányok, látom nem nagyon Vagytok......hétvégi pihi.....

Sonjus,Tündérke!

Most másolom Nektek a cukros könyvből a lényegeket. Előre is elnézést kérek, de a könyv alakja idétlen, így csak úgy sikerül, hogy minden oldal mellett ott egy kis darab a mellette levőből. Nem A4-es nagyságúak a lapok sajnos.Remélem, ettől még hasznát veszitek.
Jut eszembe isteni diétás kajákat találtam ki. Estére nyelvet főzök, és gyalulok hozzá jégcsap retket, holnap pedig pipi mellett wook fűszerrel sütök, és sütőben sült vegyes zöldéget csinálok meg majonézt(persze a családnak lesz hozzá rizs meg krumpli is) és elé brokkolikrém levest.

Kismamik? Jól viselkednek az "Unokáim"?

Kérdésem is volna. Még mikor kezdtem a témával foglalkozni, olvastam(nem itt Nálatok), hogy sokan idegesek lettek a hormonkezeléstől. Nálatok volt így Valaki?Ez fix tünet? És mutat a kezelés hatásosságára ? Mert én még mindig túl nyugis vagyok...

Pusz

Ágnes
ágnes13

Elkészültem a másolással, nem másoltam le a recepteket, a tápagyag táblázatot, hisz gondolom már a könyötökön jön, meg ezer van a neten. Ezen kívül, csak a cukorbetegség leírását és egy két rizsa oldalt hagytam ki. Ebben a pár oldalban úgy érzem minden lényeges benne van, én legalábbis okultam belőle.
Sonjus, a Te címedet tudom, Tündérke a Tiedet csak akkor tudom feladni, ha megírod hová.

Üdvözlettel:

Á.
ágnes13

Sziasztok! sehol, senki?
ágnes13

sziasztok,

panini, drukk a holnapi uh-hoz, utána gyere, ahogy tudsz, és mondd, mi van :)

sonjus, izomláz hogy áll? tornáztál azóta? én a héten sajna csak kedden jutottam el a konditerembe, jövő héten pedig leghamarabb csütörtökön... na de majd utána :) almától én is féltem, hogy hamar éhes leszek tőle, de ha eszek mellé 3-4 korpás kekszet, tök simán bírom a 3 órát. esetleg próbáld ki.
ja, a fitness dvd-hez továbbra sem tudok mit hozzátenni, csak azt, hogy nekem RR és férjura egyaránt mindig is rettenetesen unszimpatikus volt, úgyhogy az ő dvd-iket akkor sem csinálnám, ha otthoni tornázásra adnám a fejemet. inkább a 'vetélytársuk', BA :)
örülök, hogy tetszenek a mindenhonnan történő bejelentkezéseim :) tudod, ez már függőség :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ági, én asszem csütörtökön álltam rá ismét a mérlegre, nekem -4 kg-t mutatott, aminek két oka lehet :) sz*r a mérleg, vagy ennek nagy része a mensi előtti vízvisszatartás (hétfőn kezdtük ugye, nekem kedden jött meg, szóval simán lehet). szerda óta írom, hogy mikor, mit és mennyit eszek, hamarosan felrakom vagy ide, vagy a blogomra, és akkor majd kibeszéljük :)

hbzs, meggyógyultál már?

a terheléses eredményeimet látva F. doki elküldött a háziorvoshoz, hogy kérjek beutalót a diabetológiára, és addig is diéta és mozgás. ő is azt mondta, amit Te, ági, hogy diabétesz gyanús. ja, meg hogy mérjem magam minden nap... (még jó, hogy nem minden órában... :roll: :evil: :roll: :evil: ) úgyhogy ha tudtok mondani néhány dolgot, hogy mire kell figyelni egy vércukormérőnél, lehet, veszek egyet (ági, ha jól értettelek, Neked van, megköszönném, ha leírnád a tapasztalataidat).
a könyvet köszi, de nekem tökéletesen megfelelt volna ám szkennelve, emailben! most állhatsz sorban a postán :( írd meg, mivel hálálhatom meg :) és küldöm priviben a címemet!

Kép
Kép
tündérlétra

Szia Tündérke!

Sajnálom, hogy ilyen az eredményed és jobban örülnék, ha nem azt mondta volna a Doki amit én. Ami szerencse, hogy ezt a bajt jól szinten lehet tartani, bár az biztos, hogy egész életre szóló odafigyelést jelent.
Ne viccelj(a hálát illetően)! Semmivel! Örülök, ha segíthetek. Azért is, mert tudom, hogy én mennyi olyat tudtam meg ebből a pár oldalból, amitől nekem könnyebb és jobb lett.A scenneléssel az a baj, hogy baromi lassú.
A cukormérőt én is azért írtam Neked, mert annál jobban tudod, hogy mire, hogy reagál a cukrod.Sajnos nem olcsó....úgy tudom, ami már megbízható az 7000 körül van, én nyáron vettem egy dupla csomagban vérnyomásmérővel, és nem emlékszem mennyi volt.Nekem "akkuchek" márkájú van, ez állítólag nagyon jó. Sajnos a tesztcsík másik "olcsóság" 2000/25db vagy 4000/50db.
Én úgy csináltam a mérést, hogy első hónapban "ellődöztem" egy 50-es dobozt, mértem különböző napszakokban, evés előtt, utána két órával, utána egy órával, és különböző kaják után. Nagyon tanulságos!!!!!!
Ügyes Vagy, mert azért két kilót tuti fogytál!!!!Mennyit akarsz?

Üdv. mindenkinek!

Á.
Most már két-három naponta egyszer mérem csak.
ágnes13

Sziasztok!
Tündérlétra: Sajnálom az eredményed! Ehhez hozzászólni sajna nem tudok mert nincs tapasztalatom e témában.

Pannini: Várunk holnap a jó hírekkel:)

Mi jól vagyunk,elkészültünk mindennel,már nyugiban várhatjuk Benikét!!!:)
Holnap megyek vv-re (toxo,vas, ilyesmi).Legútóbbi szerint vérszegény voltam ezért beszedtem azóta egy csomó vasat így most kiváncsi vagyok javúlt-e a helyzet!Kedden lesz eredmény.

Beus: Mi újság veletek? Bébik jól vannak? Pusz:)

Jó éjt mindenkinek!:)
lojcika
Nagyvenyim

Sziasztok.

Köszönöm, hogy érdeklődtök:) valahogy nagyon rá éreztetek...
Bent voltam a klinikán,mert szúrt alul a hasam, és bent tartottak megfigyelésen 4 napig, de hál istennek minden rendben van.
Egy dolog aggaszt,vagy ki tudja, hogy mért az a csaj az ultrahangon.
Kicsi lány 1350g kicsi fiú 1750g mondjuk nem mondtak semmit hogy baj lenne, azt mondták minden oké:) keringés is rendben van.

Elég rossz volt bent, de nagyon jó fej csajokkal voltam egy szobába.
A szülésznők nagyon nagyon aranyosak, talán egyel találkoztam aki kicsit pukkadós volt. a kaja néha felismerhetetlen:)

Belluska összefutottam L.Balázs dokival. Mikor megláttam a folyóson....majdnem elájultam, rögtön felment a vérnyomásom...

Panini drukkolok a mai naphoz, és aztán gyere ám a hírekkel!!!:)

Lojcika olyan jó hogy minden oké, szerintem helyre jön a vasat:) Azta hogy rohan az idő, hamarosan jön Benett baba.Gondolom sokat fészkelődik.:) Ja megtaláltalak a Hoxán is ott is szoktalak olvasni :wink: :wink: Az én manóim nagyon elevenek, néha akkorát mozdul valamelyik, hogy a hasamon keresztül meg tudnám fogni:D Olyan édesek, kis combosak:D

Ágnes jaj úgy szurkolok érted!!!!Végre elkezdődött egy izgi szakasz az életedbe. Sikerülnie kell!! És a te hozzáállásod csak is pozitív irányba fog húzni :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

hbzs hogy vagy? meggyógyultál?

Sonjus, Szilvia hajrá diéta:) :wink:

Sok-sok puszi mindenkinek!!!!!

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Sziasztok!
Ne várjatok ma a hírekkel, mert csak szerdán megyek vissza. Addig még izgulok itthon. :)

Beus,
Biztos rendben van minden, ha azt mondták, ne aggódj! Azért jó, hogy hazaengedtek!

Lojcika,
Már csak néhány hét...izgi!!!

Szilva,
Mihamarabb keress dokit, hogy elkezdhessétek a gyógyulást!

Ágnes,

Mikor lesz a következő jelenésed az intézetben?

puszka,
P
panini

Hahó lányok!
A mi mérlegünk megőrült, legalább is nagyon remélem! Szombat reggel 56,8-at mutatott, ma reggel meg 58-at!!!! :shock:
Mozogni még nem tudtam, de majd ma!
Szilva! Jó nekem B.A-is ;) olyanod van?

Ágnes!
Én sem vagyok egy ideges típus, a vérnyomásom is inkább alacsony, és nem is emlékszem, hogy kiemelkedően ideges lettem volna a kezelések alatt! Köszi előre is a könyvmásolást, örök hálám üldözni fog!!!
Párom sütött diabetikus sütit a hétvégén, mert nagyon rá volt kattanva a sütire, én meg a gyöngyökre, így nekilátott. Nem volt otthon édesítőszer, így rakott bele vaníliás cukrot, szóval ennyit a diabetikus sütiről :lol: egyébként fincsi almás fahéjas muffin lett!

Hbzs! hogy vagy?

Bues! örülök, hogy már otthon vagy és ok minden!
Elég sok az a 4 nap odabent :(

Panini! akkor drukk továbbra is szerdára :)

Lojcika! Hű de jó, hogy már kész vagytok mindennel :)
sonjus

Szilva! Sajnálom ezt a fránya cukros bajt, de én hiszem, hogy már majdnem 4 kg-t fogytál, és igaz, ahogy a többiek is írják, hogy mostmár mindig figyelni kell, de azért kitartás, szinten tudod majd tartani, és mindenféle jó eredménye lesz, mint mínusz kilók és persze a baba ;)
sonjus

Sos segítségre lenne szükségem.
Megfőztem a fügelekvárt szombaton, most kóstoltam és nem elég édes! Sőt!!! Mit csináljak? Szedjem ki az üvegekből, rakjak hozzá cukrot és főzzem még? Borzasztó az íze így :(
sonjus

halihó,

most fejeztem be nemrég a múltheti munkámat, igaz, már 6 után bent voltam... :shock: :shock: :shock: :shock:

ági, nekem nincs kitűzött célom, hogy mennyi kg-tól akarok megszabadulni, talán azért sem, mert bőven van miből... kezdetnek legyen mondjuk 15 :wink:
akkor ez a vércukormérő okosság annyira nem gáz, pláne, ha meg tudom venni egészségkártyára. na, ennek utána is nézek!

lojcika, miért néznek Neked toxo-t ennyi idős terhesen? Neked is negatív lett, azért? remélem, minden OK, majd gyere az eredményekkel!

beus, köszi a drukkokat, igyekszünk :) örülök, hogy Veletek minden rendben, és 4 nappal 'megúsztátok'! mekkora már a pocód? ha van, tegyél fel képet :)

panini, akkor szerdán gyere a hírekkel :) mikorra kell mennetek?
természetesen megyek dokihoz, ha időben hazaérek holnap, akkor már holnap átmegyek (este fél 8ig lehet menni a háziorvoshoz, és necces, hogy odaérek-e). de legkésőbb csütörtökön biztosan elmegyek, és kérek beutalót!

sonjus, hát csak nem kaptál fel 2 nap alatt másfél kilót :)
a BA dvd-ket otthon megnézem, és megírom!
a lekvárt én valószínűleg újra főzném, tehát forrásig. de miért nem kóstoltad meg, mielőtt kitöltötted volna üvegekbe? :D :D :) :)

Csajok, mi a tapasztalat, a 2. megbeszélésre mennyi idő múlva kapunk időpontot az intézetben?

Kép
Kép
tündérlétra

Szilva!
Megkóstoltam többször is, és akkor minden ok volt :( vagy már annyit kóstolgattam, hogy nem éreztem semmit!
A megbeszélés időpontja sok mindentől függ. Szerintem hamar kapsz másikat. Nekem a múltkor azt mondta Ibolya, hogy vagy aznap megyek, vagy egy hónap múlva, de nekem az volt az első konzi fél év után!

Ágnes! Most eszméltem fel, hogy írtad te hány kg voltál és S-es nadrágot hordtál! :shock: Tutibizti magasabb vagy mint én!!!! Én csak 157 cm vagyok! Nem volt rajtam 1000 éve S-es gatya! Na jó, legyen 10 éve :D vagy akkor sem, de akkor 48 kg voltam :?
sonjus

Sziasztok!

Sonjus én 160cm vagyok. Gondolom nehéz izomzattal és csontozattal, mert igazság szerint nem nagyon akarták elhinni azt se mikor 95kg voltam.
Szerintem nem szedtél fel kilókat. Nem lehet, hogy meg fog jönni? Meg bocs ha gusztustalan leszek, de W.C. is befolyásoló tényező.
Beus! A szúrkálás ikreknél előfordul, mert nagyobb súly nehezedik a méhszájadra.Örülök, hogy jól Vagytok! A súlykülönbségen meg azért ne aggódj, mert ahogy nő a terhességi kor, úgy egyre pontatlanabb a súlymérés.
Panini, monden O.K.lesz!!!!!Ha gáz lenne már véreznél.

Lojcika! Beértetek a célegyenesbe?

Csajok,köszönöm mindenkinek a drukkokat, nem is tudjátok, milyen jól esik. Ma van 9.nap. Ma voltam az intézetben. A Tanár Úr pont bent volt a vizsgálóba így Ő kezdett ultrahangozni, Sipos Doki pár perc múlva jött. Hát...jobbra számítottam. A jobb oldalon van öt szép(9-10-10-11-11) a bal oldalt viszont be se tudta hozni, így feltételezhető, hogy abba nincs.
Sipos Doki azt mondta, ígéretes, de én csalódtam kicsit.
Ha minden jól sül el mégis, akkor megint lesz egy meccsem a T. Úrral, mert már közölte, hogy úgy is csak egyet max. kettőt ültetnek vissza.
Beszéltem utána Sipos Dokival két percet, mert olyan gondom volt, amit nem akartam az asszisztencia előtt, és kérdeztem Tőle, hogy ugye csak "viccelt" a Tanár Úr, hisz Sipos Doki mondta, hogy az a felfogás,hogy ebben a korban annyit ültetnek vissza amennyi van, mert 70% a természetes szelekció. Azt mondta Sipos Doki, hogy majd akkor "csatázunk",mert minden folyót akkor kell átúszni, ha odaérünk. Igaza van hisz 5-ből lehet örülünk, ha egy marad,

Minden szépet és jót mindenkinek

Á.
ágnes13

Ágnes!
Szerintem ne szomorkodj, nekem talán nem is voltak ekkorák ilyen korán! Tuti lesz befutód/befutóid és még az is lehet, hogy a másik oldalra is kerül valami! Nem a mennyiség, hanem a minőség számít és neked, mint írtad korábban, nagyon jók a hormoneredményeid! Szóval no para, minden ok lesz!!!! Sipos doki mindig olyan jókat tud mondani, de milyen igaza van! Nagyon drukkolok neked! Még a héten meglesz a punkció :)
A kilóimra akkor nincs más kifogásom :lol: csak szimplán sok. Nekem sok! :)
sonjus

Sziasztok!

Pannini: Na akkor még 2 izgi nap:)

Beus: Szerintem normális hogy a kislány kicsit kissebb,ez ikreknél előfordúl és általában a fiú nagyobb! Tényleg megtaláltál a hoxán? Én is kerestelek de nem találtalak meg:(

Tündérlétra: 3-szor van a terhesség alatt ilyen nagy vérvétel és nekem végig negatív volt ezért kellett még,de valakinek a vércsoport miatt kell többet mennie főleg ha 0 RH negatív az anya és szerencsére pozitív vagyok.

Sonjus:Reméljük csak a mérleg rosszalkodik!!!! Hajrá diéta,kitartás hozzá!!!! meg szilvának is!!!

Pusz!
lojcika
Nagyvenyim

Ágnes: Szerintem még a másik oldal is beindulhat és ha nem akkor is lesz mit beültetni. Szerintem 3-at simán kapsz vissza a 3. napon!!!! Nekem is a 3-ból 1 kapaszkodott meg,ő Benike:):):)

De én feküdtem az intézetben eggyütt egy kb 40 körüli hölggyel és ő 4-et kapott vissza...a kora miatt is és már az 5.lombik volt neki!!! Meg 4 életképes embriója volt összesen!

Szorítok!!!!
lojcika
Nagyvenyim

Ágnes,
Ne szomorkodj, szerintem tök jó eredményeid vannak!! Egyre közelebb vagy a célhoz. És igaza van Siposnak, bár én ezt a mondást úgy ismerem, hogy minden hídon akkor kelünk át, amikor odaértünk! :)

Sonjus,
fügelekvár témában nem tudok segíteni sajnos... de asszem, én kiszedném az üvegekből, és tuningolnám cukorral.

viszont, hajrá diéta!;-)
panini

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?