Nur
Gratula!!!!!
:):):) Szopi majd beindul, én az elején csak bimbóvédővel tudtam szoptatni, mert máshogy nem szopott, de hidd el, hogy jobban jársz anélkül, mert akkor jobban van tejed. Hála Istennek, egy idő után addig próbálkoztam, míg ment anélkül is, így 13 hónapig sikeresen szopiztunk.
Majd összejön az szép lassan. Ügyi volt a legény, hogy nem fogyott, nagyon ügyi.
Varratszedés ügyben nem tudok nyilatkozni, nekem felszívódó volt, de gondolom, hogy a sima szülésnél az van, vagy nem tudom... Van segítséged? Gondolom, nem lehetsz nagyon jó állapotban most...
Kitartást kívánok neked és jó egészséget!
Pancsi
van szülésznőm, Sárközi Anikónak szóltam, hogy remélem, hogy számíthatok rá.
Mondta, hogy igen.
De azért még majd emlékeztetem, hogy ne feledkezzen meg rólunk.
A kislánykám is benne van, úgyhogy már nem kapja el.
De egész jól viseli. Az az igazság, hogy én mindig úgy szoktam kilábalni ezekből a betegségekből, hogy benyalok két-három (van, mikor négy
) csomag mézes negro-t, és utána nagyon hamar helyrejövök. Igaz, hogy egész nap eszem, sőt, éjjel is, ha felébredek. Tudom, hogy nem a legegészségesebb dolog, de nekem ez bevált, ha nem eszem mézes negro-t, akkor nagyon beteg tudok lenni. Így meg két-három nap alatt a nehezén túl vagyok, kijön a sok undormányos trutyi és kész. A kislányom ugyanez. Ha kéri a mézes negro-t, akkor tudom, hogy beteg lesz, akkor ő is nyomja magába ezerrel, de utána ő sem szokott enni, csak akkor, ha beteg. És neki is hamar elmúlik így. Mondjuk most ettem narancsot, és ha volt rá lehetőségem, akkor hagymát.
Szegény férjecském tegnap az ágyra kiborított egy üveg csemege uborkát és így az ágytakarót, a matrachuzatot, mindent ki kellett mosni, alig bírunk mozogni a sok szárítótól.
De egyébként már egész jól vagyunk. A visszereim nagyon rondák, várom, hogy visszamenjenek, mert nagyon csúnyák.
Te hogy vagy? Már elég közel vagy a végéhez, nemsokára te is a szopival leszel elfoglalva.