Sziasztok!
Folyamatosan olvastam (mint mindig
), de most van írni is időm. Apa "jóvoltából" fél 5 óta fenn vagyok, akkor kelt, indult dolgozni, engem pedig kidobott az ágy. Szeretem lefőzni Neki a kávét, elétenni, beszélgetni még egy kicsit, mielőtt elindul a nap.
Kisfiam még alszik.
Babus!
Remélem, hogy csak egy kisebb gyomorrontásod van, bár mostanában nagyon hallani egy ilyen hasmenéses-hányós betegségről is, úgyhogy ha nem múlik, akkor látogasd meg a dokit. De bízom benne, hogy ma reggelre már semmi bajod!
Ilyen extra esetekben talán jobb egy magnézium pezsgőtabletta, az gyorsabban felszívódik, mint a MagneB6. Én legalábbis, olyankor azt iszom egyet. Kristóf viszont nagyon édes, ahogy erőt ad Anyukájának.
A légszomj most már kellemetlen tünetként majd végigkisér, bár lesznek "oxigéndús" időszakok, de várható, hogy időnként el-elkap.
Timurr!
Én használok krémet, egyszerre 3-at is!
Nem a reklám helye, csak leírom, az Avon krémjeit "tezstelem". Ugyanis az első terhességem idején olyan boldog voltam, hogy milyen szépen nő a hasam, nem reped a bőr, erre az utolsó két hétben becsíkozódtam, ami sajna maradandó lett.
Most használom már a kezdetektől a terhességi csíkokra való krémet, és külön a mellápolót, valamint a fenekemre és a combomra a narancsbőr ellenit. Igaz, zuhany után 10 percig csak kenekedek, de bízom benne, hogy megéri.
Hogy ez kiderüljön, még kb 4 hónapot várni kell.
Fürdés téma: én az első terhességem elejétől kezdve csak zuhanyzom. Bár nem volt tiltva a fürdés, valahogy jobban esik egy gyors zuhany. Meg amikor már fáradt vagyok, jobb gyorsan elintézni a dolgot. Amikor pedig meglett a kisfiam, idő hiányában maradtam az állandó zuhanyzásnál. Mára pedig megszokottá vált.
Hízás: eddig 5,5 kg-ot híztam (23+6), ami nem lenne sok, csak az induló súlyom volt több, mint kellett volna.
164 cm vagyok, 63 kg-mal kezdtem ezt a terhességet, így kicsit oda kell figyelnem, bár ez elég nehéz. Nem eszem sokat (ugyanannyit, mint előtte), mégis jönnek a kilók. Az első terhességnél összesen 20 kg-ot híztam, igaz semmi panaszt nem okozott, de most szeretném, ha 10-12 kg-mal "megúsznám". Nem esztétikai szempontból, vagy a hiúságom miatt, hanem azért, mert félek, nehogy visszeres legyen a lábam, vagy ami még ijesztőbb, a hüvelyi visszér. Szóval igyekszem odafigyelni, bár nem könnyű. A dokim szerencsére nem piszkál a kilók miatt, azt mondja, hogy amíg nem megy az egészség rovására, addig ő nem foglalkozik vele. Meg különben is, majd lemegy!!!
Mindenkinek szép napot, a rosszulléteket pedig fújja el a szél!!!
Üdv: Beatrix (23+6)