Halihalló!
Mindig kihagyok napokat,közben itt összeírva mindig,hogy kinek mit reagáljak majd(mert közben titokban olvaslak titeket),aztán papír elkeveredik én meg asse tudom mit akartam
Szonja:nálunk uez a helyzet alvással,ha ezt lehet annak nevezni...
ő is gyakran kel még mindig,cickó 5 perc,aztán jó setben alszik is tovább..persze olyan is van,hogy éjszaka közepén arra kelek,hogy ott ül vagy térdel a rácsnál a kiságyban és nevetgél vagy sikítozik magában.Na,akkor van hogy még egy órát is fent van és játszani akar/na..
Altatás uaz,mint nálatok..apa kézben,anyós ágyon simogatva.És ez csak és kizárólag mingig ugyanígy
Adrienne:hát,ti jól kifogtátok!szegények
de most legalább túl vagytok rajta és már csak nem jön semmi mostanában!
Mi van kuttyal??rosszcsontkodik?
Csipet,Szilvi:nálam Dorka mindig cickón aludt el,és még most is.Nem tudom mi lesz,ha nem lesz már tejci..de tuti,hogy majd hiányozni fog ez nagyon,ugyanúgy mint a pocakosság
A keresztelő nálunk is fontos volt,és a bátyám jó barátja tartotta,a Székely János,úgyhogy nagyon személyes és csúcsszuper volt!Gratu hozzá Csipet!de miért olyan messze volt?
Ildóca:Bizti sok dolgosd lehet,ha még te is elmaradozol..
emlékszem volt mikor te meg Szilvi tartottátok életben a topicot
De Kincsőért én is piszkosul irígyellek!!
Beu:Hát,átérzem a problémádat!én is csodálkozom,hogy egyátalán vannak olyan babák akik átalusszák az éjszakát..lassan már elképzelni sem tudom milyen az
Pedig nálad még ott van a másik csöpp is...
Hubamami:állítólag normális már ilyenkor is,ha fáj..bár nekem nem fájt semmi,szüléskor viszont pepótoltam mindent
Akkor már formás kis babód lehet!nekem már 30.héttől nem is engedte dokim,hogy szedjem a vitaminokat,nehogy nagy legyen,és hogy könnyen kijöjjön
De nem is volt gond vele,jött mint a gyorsvonat