Megirom nektek is csak eddig rohangaltam intezni a dolgokat, hogy ne tudjak letagadni, hogy szoltam nekik.
Szoval, felhivtam oket, hogy babat varok, es tappenzre kiirtak. Azt mondta, hogy nem szoltam, hogy gyereket akarok, mert akkor nem vett volna fel. Aztan felhivott a kisfonok, hogy kozos megegyezessel valjunk el egymastol, mert havonta tul sokba kerulnek. Aztan visszahivtam, hogy utananeztem, es a gyest, gyedet, gyermekagyit teljes mertekben az OEP fizeti, nekik csak a terhessegem 8.honapjaig a brutto berem 60%-nak a harmadat fizetik, havi 16000ft 6,5honapig. En meg ha "rendes" leszek veluk, es felmondok, akkor ket evig a gyedet (kb50000) nem kapok, helyette gyes jarna, ami huszonezer forint. Teljesen palinak neztek. Mivel ok is tudtak,hogy nem rughatnak ki, ezert akartak az egeszet. Mar uvoltottunk a vegen, es hogy en milyen vagyok, hogy ekkorat meg senkiben nem csalodtak, es egesz fizeteset ugyvedre kolti, hogy valami hibat talaljon a munkamban es kirugjon. Hat en zokogtam,hogy miert bannak igy velem.Faxon, es tertivevenyesen ertesitenem kellett oket,nehogy azt mondjak, hogy meg akkor rugtak ki, amikor nem tudtak a terhessegrol. Harom kollegam csapott be, az egyik pont ezt javasolta, hogy telefonom kozoljem veluk, mert szettepnek, mire ma azt mondta, hogy nem ert, hogy lehettem ilyen bunko.Azok, akikkel 8honapig dolgoztam azok vertek at nagyon. Pont hazaert a ferjem is,amikor elkezdtek sertegetni, es mire olyan sirogorcsot kaptam, hogy levegot nem kaptam
El sem tudom mondani, milyen dolgokat vagtak a fejemhez, hogy ok azt hittek, hogy en rendes vagyok, es miert nem megyek bele a felmondasba. Senkinek nem kivanom. A vegen mar azt uvoltottem, hogy azt akarod, hogy elmenjen a gyerek, mert ha tovabb folytatod, a guta ut meg az idegessegtol. Szoval, ha valaki azt mondja nekem, hogy ez tortenik ma akkor korberohogom, mert en azt hittem az en fonokeim masok, hisz par honapja, amikor a doki azt mondta, hogy terhes vagyok, es megse, akkor meg azon poenkodtak, hogy majd ovit nyitnak. A legjobb, meg tudjak, hogy barmikor feljelenthetnem vagy apehnel, vagy tbnel es azonnal veguk lenne. Havi 16eft, egy nagy kft, nevetseges. Ja, a legdurvabb az volt, hogy azt mondta fizessem ki nekik ezt a havi penzt, es akkor maradhatok
Hat ennyi, kicsit mar megnyugodtam. Tudom, hogy a baba a legfontosabb, de nagyon nehez volt ez nagyon