Új privát üzeneted érkezett!

Van egy laptetőm, de én ezt átruházom mindenkinek aki babát szeretne!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Szerencsére nem hányok igazából amióta hazajöttem a kórházból. Azóta csak 3-szor hánytam összesen. Inkább csak a hányingerrel küzdöttem a 12. hétig, de az nagyon erős volt. Aztán már "csak" az émelygés maradt meg. De az is van, hogy egyáltalán nem érzem. Időnként tör rám. Úgy hogy most már azért bírható a dolog. De sajnos nekem szinte minden terhes tünetem meg van, lábgörcs, de azt most orvosolom kálciummal, fejfájás, émelygés, néha székrekedés. De ez mind eltörpül azon tudat mellett, hogy egy kis élet formálódik bennem. Aztán ha majd megszületik úgy is elmúlnak ezek a dolgok.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


[quote="gabi85"]V írta:gabi85an egy laptetőm, de én ezt átruházom mindenkinek aki babát szeretne!!!


csajok, mi ez a laptető??? :oops: :roll:

sosem értem amikor írjátok :lol:
belani
 
 

 
 

Jeanner!!
Szerintem nem bántó amit irtál,csak nem tudhatod,ki és miért félti magát mondjuk...

Én nem magamat félte hanem a babát a munkától... tudod nem biztos hogy könnyű lenne ugy beszélni ha 8órás munkából 8 órát végigállod,a 35 fokban vagy éppen a 10 fokban (télen),és emelgeted a 15-20 kg!!!
Úgy vélem nem aza a lényege hogy semmit se mozogjunk hanem hogy jobban odafigyelj és ne eröltesd magad...csak egyes munkafázisokban ez kicsit nehézkes(jó most én vagyok a szemét,én vállaltam a a munkát).
Pékként elég nehéz azokat a dolgokat "betartani" amit javasolnak!!!!

Nem hiába van kevés nö a szakmánkban,valamit volt egy munktatársam épp hogy pozitvat tesztelt,és már ment is táppénzre!!!
1. az orvos sem vállal feleölsséget azért higy munkavégzés,emelés,vetés közben elmegy a magzat,meg a T...e..s....c...o sem .


De azért köszi!!!!!
Vendég
 


Belani!
Laptető: szerencsét, illetve babát hoz.

Lanyus!
A peteérés után kb 3-4 nappal kezdődik meg a beágyazódás. Addig lehet emelgetni. Legalább a szervezeted is szokja a terhelést, és terhesség esetén se lesz neki olyan megterhelő ha valamit megemelsz.
Kihasználnám hogy pékkel beszélgetek….
Mért van a kenyerekben szója???? És a fánkban????? Stb.
franci
 
 


Franci,mi a t...e...s...c...o...ban kimondottan szoját nem használunk,hanem olyan adalékanyagot ami ezt és sok más ásványi anyagot és vtaminokat tartalmaz.
Igazából a szoja mint izfokozo van jelen a kenyérben,de nem használhazó minden tipushoz(fehér,félbarna,kovászos...) mert nem mindenki kedveli az izét!!!!

A fánkba nem használunk :? és nem is tudom hogy használnánk..
Vendég
 


Én is sorba állok egy Laptetöért :D :P
Vendég
 


Lanyus, te is félreértettél... nem azt mondtam, h meg kell várni az 5. vetélést... van kolléganőm, aki szívhang gyanúval (még szívhang sem volt) táppénzre ment, mert forrasztott és nem kívánta a cink-gőzt szívni terhesen... ezt is megértem, ahogy téged is megértelek, csak te sem értettél meg engem...

Na mindegy, én csak jót akartam, de úgy néz ki, inkább csak felbosszantottalak titeket, bocsi... nem akartam..

Lanyus, egy kérdés: te hogy lettél pék???

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Lanyus, én még mocsári gólyát is tudok neked küldeni... eddig bevált :lol:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Lanyus!
A kenyereken, illetve a fánkon is rajta van a tájékoztatón hogy szójaleticin van benne…. :(
franci
 
 


Franci!!
Bocsi de amiket mi csinálunk kenyeret biztos nem,mivel összetételcimke sincs rajta...
Valószinű te csomagolt kenyeret láttál amin ez volt...
Fánkon nem láttam de csak a te kedvedért csütörtökön megnézem!!!!!De mondom én ugy tudom nincs...
HAsgsúlyozom csak adalkéanyagokat használunk.
Pl:vegyük a zsemlét

van a liszt hozzá élesztö,viz és zsemlemix megy amiben aszkorbinsó van,valamit izfokozo.
Ez az adalékanyag segit a terméknek abban hogy sütés közben piruljon és növekedjen a térfogata :D

Jeanner...hogy is lettem pék,még mikor anno lehetett választani 3 lehetöség közül 1 nek a csecsemö és gyermekápolást szerettem volna de nem vettek fel 4.2 es átlaggal,igy a második helyen lévö Élelmiszeripari szakképzőbe mentem mint pék-cukrász.
Nem bánom mert szeretem,változatos...
Mindig uj,mindig van mit tanulni.Azt ne kérdezd honnan jött...mikor pályaválasztásin voltunk kint volt ez a suli is ,és szimpi volt a tanár aki elöadást tartott ott döntöttem el hogy ez lesz a B terv :D
Vendég
 


:D az élet néha furcsa dolgokat tud produkálni :D de mindegy is, csak szeresd csinálni... cukrászdán, kis pékségen nem gondolkoztál? v nincs? nem vesznek fel? :? szerintem ezerszer jobb lenne neked, mint ez a szutyi...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Köszi Jeanner,de ahol dolgozom szerintem egyáltalán nem szutyi ahogy fogalmaztál...
köszi a mai megjegyzéseket ,de nekem ebböl most elég...
Jó hogy igy tudod mások munkahelyét minösiteni...


JAh és igen voltam maszek kis pékségben és cukrászdában 1-1 évet.12-14 óra /nap semmi ünneppel,és heti 1 szabadnappal!!!!!
Vendég
 


Valaki olvassa a Kismama magazint?
Szeptemberiben volt egy cikk a fórumokról, szerintem nagyon jól meg van fogalmazva :!:
Vendég
 


sziasztok!

Jenner, nagyon boldog szülinapot!

Citrin, én olvasom a KIsmamát, de kb. 5-6 számmal le vagsyok maradva. mINdig megveszem, csak nincs időm olvasni. Majd ha terhes leszek és itthon leszek. :)

Ja és képzeljétek elkezdtem a 90 napos diétát. Tekintettel arra, hogy nincs időm edzeni a gyerek meg a meló meg a tanulás mellett. ÍGy most megpróbálom ezt. Végülis csak 5 max 6 kg-nak kellene lemennie. Egyenlőre elég jól bírom. :)

Kellemes hetet! Megyek vár a tanulás. :(

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


Citrin: Én olvasom, de csak októbertől rendeltem meg és a szeptemberi pont kimaradt.
Ninike: Kitartást a diétához.
Jeanner: Milyen tortád volt?
Lanyus: A pékek élete nem lehet könnyű... Le a kalappal előtted.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


citrin: én is olvastam, jó kis cikk!!! sőt! a férjem is beleolvasott és óriásit nevetett rajta! nekem tetszett. az októberiben is jó, tanulságos cikkek vannak.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


gabi: annyira telik az idő!!!! már te is mindjárt 18.hét!!!!
te most egyébként táppénzen vagy már?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


halihó!

ez a nap is eljött!
huhh, nagyon izgulok :oops: :roll: :?

Kati! Hajrá neked, és hajrá nekem is :D :D :D :D
belani
 
 


Sziasztok!

Lanyus, hát te mondtad el a munkahelyedet mindennek, hogy emelned kell, meg egy csomót dolgozni, na de mindegy, én azt hittem, nem szeretsz ott dolgozni, a hozzászólásaidból egyértelműen ez jött le, de biztosan én vagyok a bunkó... ne haragudj, ha megbántottalak, a lehető legtávolabb ez állt tőlem...

Képzeljétek csajok, tegnap eladtam a tánccipőm!!!! :D igaz, nem túl drágáért, de még így is jobban megérte, mintha csak úgy elteszem a fiók mélyére... de a legjobb az volt, hogy a kislány annyira örült neki, teljesen beleszeretett, olyan jó volt hallani a hangján, h milyen örömet okoztam neki :) :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Kati lassan a dokinál +++++++++++++++++++

Belani 1 óra múlva, szintén ++++++++++++++++++++

Írjatok lányok hogy mi volt ....

Ninike: én két hétig csináltam azt a diétát, hatásos is volt, viszont miután abbahagytam, nem sokkal később ismét visszajöttek a kilók. De ha kibírod a 90 napot, akkor minden elismerésem, és ígérik hogy nem jön vissza.
Vendég
 


Jó reggelt....

Na most tudtam végig olvasni ezt a két oldalt amit írtatok....

Először is tündérien izgultatok értem, nagyon jó volt olvasni, főleg mikor nem is tudom ki írta, hogy már ott vagyok az orvosnál, ill mikor Bejni írta, hogy mi van már remélem nem egész este halgatjuk a szívhangot, nagyon jól esett :)
Aztán a következő...

Lanyus-Bejni, hogy ők mért vannak ennyire ráizgulva a dolgogra, szerintem, mert most tudatosult bennük, hogy ez már éles hónap volt!!!!és, hogy akár most elsőre is sikerülhetet...Teljessen megértem őket, mert mikor nálunk volt ez, hogy első hónap élesben, nem tagadom Én is pörögtem nem alap szinten és csak lőttem el a teszteket, mint egy nem normális....De ez teljessen normális, hogy izgul s várja...Persze ennek van rossz oldali, ha nem pozi és nega, akkor elkenődik az ember ( mintahogy Én)Én nekem 3 szor volt nega tesztem vagyis 3 hónapon keresztül igzultam, hogy na most na most, és mégsemm mindig megjött...és 4 hónapban voltam úgy, hogy leszarom, Én nem akarok több nega tesztet csinálni inkább jöjjön meg, de nem lövök el még egy tesztetett semm, mert ha nega akkor összeomlok, és láss csodát akkor a 4 dik ciklusban lett pozi :)Szóval, ahogy Citrin is írta nekem is a 4 volt a szerencsém :) De hát 3 szor csalódtam, és akkor jött el az a pillanat mikor leszartam...De van olyan is és remélem ne így kell megtapasztalnatok a dolgokat, mint nekem, hanem elsőre lesz pozi a tesztetek :)
Jeanner: Te meg Én no meg Kati is másképp láttjuk a dolgokat és főleg azok akiknek már gyerekük van(szültek) és voltak egyszer terhesek.....Mert tudjuk, hogy nem kell izgulni sikerült egyszer máskor is fog, Mi már nem vagyunk olyan pörgösek, kicsit lenyugodtunk, mert tudat alatt neked is meg nekem is ott van volt, hogy egyszer már láttuk a pozi tesztet :) És máskor is lesz lehet...De ők még nem tartanak itt nem tapasztaltak jó ill.rossz dolgokat...Ezért ilyen kis édesek, hogy izgulnak, és aggódnak, ami szerintem teljessen normális....
Remélem senkit nem bántottam meg, hogy megírtam :)

Jeanner: igen az a számom :D elmentheted :D

Bejni: jujjjj Te már elindultál???hamar kérünk m híreket, nem elttünni, Én itt bárok a gép elött!!!!!!!

Többiek hogy vagytok????

Bejni: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én jól vagok :D pici hányingerrel köztöm, hol este ol hajnalban?!?!?Ezen meglepődtem...Aludni jól alszsom:D Cicik fájnak :D Ja és Kedden megyeh uhra 8:15-re a kórházba, aminek nem örülök...De oda kell mennem .... Na de ott legalább hallom a szívhangot, és remélem jó nagyra növesztem addigra :) Amúgy még kell szednem folsavat, mert az kevés van a vitaminomban és Jódot, amin meglepődtem......

Ennyike gyertek majd :)
csip-csip18
 
 


Mennek a drukkok mindenkinek akinek valamilyen okból kifolyólag ma van a NAGY nap!

Én padlón vagyok!!!!!!
Tegnap este voltam pszihológusnál, először. (Az egyik betegségem okán küldtek hozzá.) Beszélgettünk egy órát és közölte, hogy 3 ember nem élt meg ennyi negatív dolgot amin én eddig keresztül mentem. El is keserített, hogy szerinte ilyen lelki állapotban ne fűzzek nagy reményeket ahhoz, hogy lesz második babánk. :(
Hát ez van! Azért mi még próbálkozni fogunk és meglátjuk mi lesz! :roll:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
rekus84
 
 


Belani, megy a drukk!!!!!! :)

Csip, tudom ám, h miről beszélsz, ugyanezt csináltam, csak nekem nagyon rossz volt a sok nega teszt, tényleg csak jót akartam, de inkább csak megharagudtak... semmi gond, mert én is ezt csináltam, mindenkit utáltam, aki azt mondta, ne görcsöljek rajta, mert hát honnan is tudná ő??????? senki nem tudhatja, milyen ez!!!! én bocsánatot kértem mindkettőjüktől, ha ebben is rám hasonlítanak, visszajönnek, ha nem, nem tudok mit csinálni... és nem tudok mit csinálni, most már mindegy, mit mondok, mert az is bunkóság, h süt a nap :roll:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

Citrin!
Én lelkes kismama olvasó vagyok. Jó lett az a cikk is, de nekem a kedvencem a (S)Ikerszori.

Ninike!
Jó tanulást.
Kitartást a 90 napos diétához.
Lánykád hogy van?

Kati!
Mit néz most a doki uh-n? Nekem 18 hetesen és majd a 30 valahány hetesen volt uh-m.

Belani!
Drukk hegyek mennek!!!

Jeanner!
Milyen tánccipőt adtál el?

Csip!
Neked is igazad van!
A Femibionban van jód.

Rekus!
A pszichológusnak ez kell mondania, különben nem hinnél benne. És mikor sikerül a baba azt majd neki „köszönheted”.
Te magad is tudsz segíteni magadon, kell hozzá a pszicho doki, szerintem kicsit irányt mutat, kifejezetten a problémákat beszélteti ki veled, de leginkább te kellesz hozzá.
franci
 
 


sziasztok!
hazaértem az uh-ról. vegyes érzelmekkel. jól van a baba, 20-21 hetes kiscsaj a méretek alapján. feje kisebb, combcsont nagyobb, de belefér minden a normálisba.
sajnos a lepényem lett mélyen fekvő és a baba már fejvégű, ami ha nem mászik a lepény arrébb, akkor gondot is jelenthet később. 4hét múlva kontroll, addig is sok pihenés, no sex.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, hát ez nem nagyon jó :( drukk, hogy arrébb másszon a lepény!!!

Franci, versenytáncolok, volt egy 5 centis sarkú cipőm, de kicsi volt nekem már a sarka, nem szerettem, egy éve hirdetem, tegnap végre megvették :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


franci: azért mentem ma egy másik uh-ra, mert a dokim több szem többet lát alapon küldött el egy kollégájához a kórházba.

belani: +++++++++++++gyere te is a jó hírekkel!!!!!

jeanner: hogy telt a szülinap? miket kaptál? most indultok a nászútra?

csip: a hip natal-ban van minden. folsav is, meg jód is, de a folsav tényleg nem baj plusszban az első 12 hétben. az elevitben nincs jód. én azt váltottam le a hip-re, de már csak 2-3 naponta iszom.

rekus: hipp-hopp jönni fog a bébi, csak lehet neked is keresni kellene valami "más" elfoglaltságot. valami hobbit, vagy nem is tudom.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


keanner: arréb fog menni!!!!! :D

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Hello lányok!
Kati: És ez pontosan milyen gondot okozhat? Sajnos nem igazán értek hozzá.. De remélem nem nagy problémát. Nekem sajnos nincs munkahelyem, úgy hogy az elejétől fogva itthon vagyok. De gyorsabban menne az idő, ha dolgoznék.
Várom a további uh híreket!!!
Nekem még hatot kell aludnom addig.
Ma egy picit megijedtem reggel, mert picit laposabb volt a hasam mint szokott. Lehet, hogy felvett más pozíciót és ezért tűnik kisebbnek. Viszont tüneteim megvannak, úgy hogy nagy gond nem lehet.
Szép napot kívánok mindenkinek!!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


kati: huu nemjó, de változni fog biztos, és nincs baj nem lesz :) Köszi igen van hipp-natalom otthon, de valahogy mostanság nem csuszik az le :) Megjött fönököm hozott nekem csokis gofrit, de nagyon nem volt jó, alig bírtam leküzdeni :( de megettem a felét, lehet azért nem jött be, mert nem volt valami édes :)
csip-csip18
 
 


gabi: ez annyit jelent, h mivel még fejvégű is a babó, eléggé rajta van a buksija, ami ugye nyomja. még van esély, ahogy nő a méhem, h odébb vándorol-és így is lesz. ha nem, akkor nagy esély van a lepényleválásra, ami jelentkezhet vérzéssel, tehát erre nagyon kell figyelni és azonnal doki.
ha nem vándorol, akkor elzárja az utat a hüvelyben és akkor császár lesz.
most csak annyit tehetek, h sokat pihenek, nem emelek, guggolok. azt hiszem vége a konditeremnek, maradnak a rövid séták itthon. legalább is a következő uh-ig. 4hét.

ne ilyedj meg, nekem ebben az időszakban volt, h szinte nem is nőtt egy hétig semmit. tutira vándorolgat a bébike! már nemsokára fogod érezni is!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csip: gfri: nyamm-nyamm. legközelebb fénypostával küldheted tovább!!! :lol:
a hip nem ment le??? nekem nagyon ízlik. azért is váltottam az elevitről, mert ez folyadék és még finom is, meg a jód miatt.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Nem most nem izlik és nem csúszik le, vissza büfizzem :)
csip-csip18
 
 


Kati, semmi extrém nem volt tegnap, beültünk a Burgerbe, aztán ennyit kértem, már így is kaptam egy csomó mindent!

Gabi, ne aggódj, szerintem is csak mozog...

Csip, sajnálom a gofry-t én is szívesen megpályáztam volna :lol:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


jeanner: a lényeg, h jól éreztétek magatokat!!!!

belani: gyere mááááár!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati: Szorítok, hogy minden renben legyen a továbbiakban veletek! Nagyon vigyázz magatokra!!!!

Köszönöm a tanácsokat!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
rekus84
 
 


rekus: köszi, minden rendben lesz! tudom.

most sikerült beszélnem a dokimmal, aki annyit mondott, h az idő nekünk játszik. még sokat nő a méhem, így arrébb fog menni a lepény is. amíg nincs vérzés, addig semmi gond. amint van, rögtön ügyelet.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


juj lányok, mindjárt indulok vizsgázni...ajajajajaj..bent van a fosi a gatyóban rendesen...

Kati, nem lesz baj!

Belani: nonono?

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Bejni!
Drukkolunk!!!!!
franci
 
 


Bejni: sikerülni fog :D fosi után elmúlik :lol:

Belani: Már biztos végzet, de mért nem jönn már????nem lehet ilyen hosszú az út...Hát mi van már :roll:
csip-csip18
 
 


Gondolom Belani „lerendezi” a fiát. Ebéd és csicsika jön Dávidnak.
franci
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!
Jeanner,sajnos tévedsz,valamit nem jól olvahattál a sorokbol.
Mikor kérdeztétek még az elején hol dolgozom,asszem irtam pék vagyok,imádom,pörgös........

Nem nagyon tudom ebböl hol lehet másra követlkeztetni.
Az meg hogy emelgetés,meleg most kezdett el minket foglalkoztatni,hogy baba témán vagyunk... addig nem érdekelt hány kilot emelek...de most már élesben vagyunk nem kockáztatnék.


Amugy pont most jöttünk meg t.....e......s...........c.......obol,és pont vetettek a fiuk,látta párom is kérdezte te is ezt szoktad csinálni???Mondom igen ,sokszor,mert nincs mindig fiu.
Erre ö: nah ezt gyorsan elfelejtheted....
Látta azt hogy a fiuknak is néha megterhelö azt a súlyt emelni,de sosem mondtam hogy nem ...söt anno még 1 évig kemencéztem is, csak miután összejöttünk,és látta rajtam a harci sérüléseket megkért haggyam abba,miatta váltottam akkor,és most is mert közös érdekünk hogy egézséges baba legyen.

Kati!!gratula... növöget a csajszika :D
Vendég
 


bejni: drukk ezerrel!!!!!!!!!

ebéd?

én most ettem csirkepörit tarhonyával, meg még itt van a kezemben nasinak egy kis langyos birsalma-kompót.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati!
Van még egy kis maradék. Az én szendvicsem nem az igazi.
Remélem a kiscsaj szófogadó és feltornázza azt a lepényt. Akkor Zsófi lesz?

Lanyus!
Nem tudsz szólni a „főnöknek” hogy babát terveztek?
franci
 
 


franci: igen, valószínű, h zsófinak fogjuk hívni. a párom nem érzi teljesen miénknrk a nevet, de én már kislány korom óta vágyok egy zsófi nevű kislányra. nem ellenzi, de még barátkozik.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bejni, ez tényleg gyors rutin volt... :shock: na, ne legyen fosi a gatyádba, mert remegni fog a lábad a pedálon, én már csak tudom, 3x fulladtam le a gyorsulásnál :lol:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Franci...öszinte leszek nem igazán érdekli öket ha Te bármit is tervezel.

Oldd meg rá a jó szó...
Nem olyanok a fönökök hogy elmondanám,mert akkor képesek átteni más fizetésért más osztályra és nemhiába vagyok a pékségben.

A munkatárasim közül is csak 2 ember tudja,akikben 100% a megbizom.

Nem tudom,azt beszéltük hogy valószinű a pozitiv terhességu teszt után táppénz...
De ne beszéljünk erröl mert a végén megint az lesz hogy rinyálunk,meg görcsölünk...


Amugy Csip,köszi amit irtál, jól esett.Legalább megértessz. Pusz
Vendég
 


Lanyus!
Szerintem itt mindenki megért téged. Hiszen ugyan az a célunk: egészséges, szép, okos, aranyos gyerek/gyerekek.
Azért vagyunk hogy meghallgassuk egymás rinyáit.
franci
 
 


Köszi Franci!!!!!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?