Jó reggelt....
Na most tudtam végig olvasni ezt a két oldalt amit írtatok....
Először is tündérien izgultatok értem, nagyon jó volt olvasni, főleg mikor nem is tudom ki írta, hogy már ott vagyok az orvosnál, ill mikor Bejni írta, hogy mi van már remélem nem egész este halgatjuk a szívhangot, nagyon jól esett
Aztán a következő...
Lanyus-Bejni, hogy ők mért vannak ennyire ráizgulva a dolgogra, szerintem, mert most tudatosult bennük, hogy ez már éles hónap volt!!!!és, hogy akár most elsőre is sikerülhetet...Teljessen megértem őket, mert mikor nálunk volt ez, hogy első hónap élesben, nem tagadom Én is pörögtem nem alap szinten és csak lőttem el a teszteket, mint egy nem normális....De ez teljessen normális, hogy izgul s várja...Persze ennek van rossz oldali, ha nem pozi és nega, akkor elkenődik az ember ( mintahogy Én)Én nekem 3 szor volt nega tesztem vagyis 3 hónapon keresztül igzultam, hogy na most na most, és mégsemm mindig megjött...és 4 hónapban voltam úgy, hogy leszarom, Én nem akarok több nega tesztet csinálni inkább jöjjön meg, de nem lövök el még egy tesztetett semm, mert ha nega akkor összeomlok, és láss csodát akkor a 4 dik ciklusban lett pozi
Szóval, ahogy Citrin is írta nekem is a 4 volt a szerencsém
De hát 3 szor csalódtam, és akkor jött el az a pillanat mikor leszartam...De van olyan is és remélem ne így kell megtapasztalnatok a dolgokat, mint nekem, hanem elsőre lesz pozi a tesztetek
Jeanner: Te meg Én no meg Kati is másképp láttjuk a dolgokat és főleg azok akiknek már gyerekük van(szültek) és voltak egyszer terhesek.....Mert tudjuk, hogy nem kell izgulni sikerült egyszer máskor is fog, Mi már nem vagyunk olyan pörgösek, kicsit lenyugodtunk, mert tudat alatt neked is meg nekem is ott van volt, hogy egyszer már láttuk a pozi tesztet
És máskor is lesz lehet...De ők még nem tartanak itt nem tapasztaltak jó ill.rossz dolgokat...Ezért ilyen kis édesek, hogy izgulnak, és aggódnak, ami szerintem teljessen normális....
Remélem senkit nem bántottam meg, hogy megírtam
Jeanner: igen az a számom
elmentheted
Bejni: jujjjj Te már elindultál???hamar kérünk m híreket, nem elttünni, Én itt bárok a gép elött!!!!!!!
Többiek hogy vagytok????
Bejni:
Én jól vagok
pici hányingerrel köztöm, hol este ol hajnalban?!?!?Ezen meglepődtem...Aludni jól alszsom:D Cicik fájnak
Ja és Kedden megyeh uhra 8:15-re a kórházba, aminek nem örülök...De oda kell mennem .... Na de ott legalább hallom a szívhangot, és remélem jó nagyra növesztem addigra
Amúgy még kell szednem folsavat, mert az kevés van a vitaminomban és Jódot, amin meglepődtem......
Ennyike gyertek majd