Zitácska, itt vagyok....
a laptető közelében írtam
Én jövőhéten megyek majd az első védőnői tanácsadásra. Neked már van egy gyereked???? csak mert írtad újat nem tud mondani, vagy ezt mire írtad?
Amiket leírtál az jók lehetnek, mondjuk én nem hiszek az ilyenekben, régen sem nézték ki mivel fürdik.... de nem lehet egy a véleményünk. A körömvirágos valamivel ami a dm-ben kaptahó nem mosod magad intim mosakodó helyett vagyis méhösszehúzódást nem okozhat, szintén egyéni vélemény. Kezdetben a babának sem jók a flinci flanci krémek, testápolók fürdetők mert többet árt vele az ember mint használ, szintén egyéni vélemény. Én a DM-ben dolgoztam 11évig, ismerem a dm-es termékeket nagyon jó, a pelusa nekem nagyon bejött azt használtuk Vivivel. Amit én megvettem és most is megfogok és nem sajnálom rá a pénzt az egy jó terhes krém hasra, nekem nagyon szép volt a hasam meg sem lehetett rajta látni, hogy szültem semmi csík, de ismerek olyat akinek katasztrófa volt. Így ha mást nem is azt tuti megveszem, de tusfürdő meg testápoló meg ki tudja miket találnak ki na ezeket nem. Ez az én véleményem, de ettől még jó lehet
és remélem nem haragudtál meg??????
Ancsi, nagyon édik vagytok együtt
Szerintem súlyban az ideálisat ne lépje túl az ember az a normális, viszont túl kevés hízás káros lehet a babának. Én 66kg voltam Vivivel a kezdésnél és 76-78kg voltam szülés körül. Nem találom a terhes kiskönyvemet, de lehet hogy az elveszik a kórházban
már nem emlékszem rá.
Vanili, a sors fintora ez.... a köv hónapban befutó leszel te is
Dike, gondoltam én, látod írtam is, hogy túl korai volt az a teszt. Vivivel anno pont ilyen körüli értékem volt, 23x már nem tudom pontosan. GRATULÁLOK.
A hányinger még picit kori volna
én is azt gondoltam, hogy az van, közbe én már végigvittem egy terhességet és nem az volt, ami most van vagyis mostanában van, na az már az
első uh mikor lesz? Én nagyon nagyon vártam az első uh-t, hogy megtudjam valóban minden rendben van
Kisbaby, sajnálom nagyon, még ha sok remény nem volt rá a teszt alapján. Nem feladni a következő sikerülni fog.
Bri az akinek maximálisan igaza van, minden fejben dől el, mikor készülsz az egészre, mikor fent fekszel és ültetik vissza, nekem leírhatatlan érzések voltak és totál biztos voltam benne, hogy sikerül. Bri volt aki kicsit fékre invitált, nehogy nagyon pofára essek, de mindvégig hittem maximálisan benne és nem csak mondogattam hanem úgy is gondoltam.
Pl. egy ismerősöm mikor megtudta hogy 6petesejtből csak 2-őt szívtak le, a többi volt jó, ő akkor totál kudarcként élte meg és mikor kapta vissza nem is volt benne semmi remény, hiszen akár egy is elég a sikerhez. Nem is sikerült neki....
Georgia, sajnos terhesség ideje alatt elfordulnak ilyenek, nekem ennél komolyabb is volt, de minden rendben zajlott
Angyal, magadról nem is írtál, mi van veletek??????????????
Ezt az aloe vera dologról még nem tudok
komolyan annyi hülyeséget kitalálnak az emberek és nem csak az aloe veraról beszélek, azért mert valakinek nem vált be ezért nem is jó majd ezt elmondja mindenkinek és így mindenkinek ez lesz a véleménye. Ezek a készítmények az egyik embernek jó a másiknak nem, az egyik hisz bennük a másik nem, szerintem az egész erről szól semmi másról, és persze súlyos pénzekről sajnos
Most ilyen angyon kimondós hangulatom van bocsi érte, nem kell mindenben egyet is érteni velem
Gabi, nem is tudtam hogy Roli koraszülött lett
hány hétre született? de gondolom 2kg felett? felételezem Gabi nem jár sűrűn, de aki tudja írja meg nekem lényszi mert kíváncsi vagyok rá.
Suzy, vigyázz nagyon magadra, pihizz sokat, úgy ahogy ezt eddig is tetted
Bocsi csajok ha kicsit nyers voltam, nem csak Zitácskának írtam a testápolós, és társai dolgot hanem leírtam a véleményem ezekről a dolgokról elnézést ha valakinek a lelki békéjébe gázoltam.Ne gondoljatok maradinak, haladok a korral
de ezeket a flinci flanic terhes testápoló és társait felesleges pénzköltésnek gondolom, inkább költöm vitaminra vagy más egyébre amiről tudtom és bizonyított dolog hogy jó is és használ.