Új privát üzeneted érkezett!

ancsu, szépen fejlődnek a kicsikék csak így tovább!!!!

kisbaby! annyira izgulok érted,már csak 1 és háromnegyed óra!

KépKép
dike

sziasztok,

kisbaby
Ne add fel!lehet csak a teszt nem mutatja ki!

Dike
szigorúan csak pozitívan!

Zita

Kép
zitácska79

Kisbaby
Mi lett a vv eredménye?

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok,

Most mérges vagyok :evil:

Mint írtam, reggel 8-kor voltam vv-en. Azt mondták az asszisztens lányok, 3 körül hív a Vass doktor. Közben a Cirises fórumon, ahová szintén írok, megnyugattak a lányok: nekik már 2-kor megmondták az eredményt. Várok, várok. Semmi. Közben dolgozom, tárgyalok, és mosolygok, mintha minden nagyon ok lenne. Háromnegyed 5-kor telefonál Vass doktor: Szeretne eredményt mondani, de sajnos nem tud, mert a laborban valami elszaródott. Szedjem tovább a duphastont, nyomjam a crinonit, reggel telefonál, ha megjavul az a valami. Olyan ideges voltam, hogy esküszöm, nem is értettem, hogy mi is rossz, vagy MIVAN?

Kérdezte: egyébként hogy van, Zsuzsa? Visszakérdeztem: hogy lennék? Per pillanat kicsit idegesen....

Szóval, én is csak holnap tudom meg a végeredményt, bár tudjátok: a tesztem negativ volt.

DIKE!!!
Én ettől teljesen függetlenül tiszta szívből drukkolok neked, ne aggódj a jelek miatt :D írj, hogy mi volt.

Zita, Georgia, Vanili, kösz a drukkokat, holnap jelentkezem,

Ja, és közben folyamatosan csörög a telefonom, mert elmondtam jópár barátunknak, hogy ma van eredmény. :roll:

puszi, mindenkinek
kisbaby

kisbaby! basszus ezt nem hiszem el!!!:((akkor még egy jó adag drukkk holnapra!

KépKép
dike

kisbaby, nem nagyon értem ezt a véreredményt...... vagyis mit sza...kodank ennyit. Nekem 6éve 2óra altt megmondták, most is fél 8-ra mentem v.v-re és 10-kor tudtam az eredményt. Előző nap én is tesztet csináltam, de nekem az ikrek miatt full pozitív volt azonnal.
A hcg-m is az egekben 1889.

Szorítok neked nagyon+++++++
A teszted totál negatív, semmit nem lehet látni?

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Itt lapulok a háttérben? :wink:

Dike, kisbaby: Nagyon szorítok nektek!

Kisbaby: Hát ez nagyon idegesítő! A fene vinné el, hogy éppen most kell meghibásodnia annak a valaminek. De ne add fel, addig amíg a doki ki nem mondja a végeredményt! Kitartást még holnapig!

ancsuka: Gratulálok a babákhoz! :D

Kép
babicsek

dike, kicsit visszaolvastam.....
szerintem nagyon korai volt a tesztelésed, én 5naposan kaptam vissza őket pont 30.-án aug, és 10.én teszteltem majd 11.-én v.v.
mikor kell majd menned v.v-re? lehet írtad már... akkor bocsi

Ancsu

ancsuka

Sziasztok,

Ancsuka, igen, a tesztem negatív volt, semmi csík. Én sem értem, hogy mi történhetett, de hát ez van.
A legrosszabb, hogy 2 óta vártam a telefont, és egyre idegesebb lettem. Dohogtam magamban: "persze, biztos nem sikerült. De legalább ne húznák ennyit az időt. Persze, mindenkit körbehívnak, és akinek nem sikerült, biztos azokat hagyják estére" Nincs elég bajom, de még engem hagynak legutoljára" :D
Ezeken addig gondolkoztam, hogy mire felhívott a Vass doktor, már eleve nagyon paprikás hangulatomban talált. :D :D
Most már lenyugodtam, már mosolyogni is tudok rajta. Márok még 1 napot aztán annyi.

Mondtam is neki, hogy ezek után holnap igazán megérdemelnék egy POZITIV hírt :wink:

Babicsek,
köszi a drukkot neked is, dehogy adom fel, hátha.. Mondjuk a reggeli nega tesztem után felhívtam a barátnőimet (párom sokáig dolgozik ma este) hogy azonnal jöjjenek vígasztalni, dumálni, borozgatni, mert bánatom van, de ezek után lemondtam a csajokat, és inkább feldugom a kúpomat, várom a holnapi híreket...

Dike,
Drukkolok nagyon, látod, így az igazságos: Egy napon volt a beültink, hát már nehogy előbb tudjam meg, hogy mi van?! :D

puszika
kisbaby

Sziasztok!

Georgia, köszi! Amit még kérdeznék, hogy a stimu alatt milyen gyógyszereket/szurikat kellett használnod? Mit kaptál punkció és ET után? Meg az is érdekel, hogy ott mit javasolnak: pihenj, maradj otthon vagy menj és éld a megszokott életed?
Jól vagy, minden rendben?

Dike, nagyon drukkolok továbbra is!!! :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++ Hogy vagy?

Zitácska, igyekszem pihenni, lazítani. Dolgozni majd csak pénteken megyek ismét. Ez most így jó. Távol tartom magam mindenféle stressztől. Ma ET+6 nap.
Nem is baj, hogy felét sem érted, sokat tudnék még mesélni az elmúlt 4 évről :cry: Nagyon szerencsések vagytok, hogy elsőre sikerült! :D Csodálatos érzés lehet. Én is emlékszem az 1. lombikra, annyira hittem a sikerben.... el sem tudtam képzelni, hogy nem sikerül... és mégis :?
A május gyönyörű! A babának is biztosan tetszeni fog! :wink: Jön utána a nyár, sok séta a friss levegőn, a kellemes melegben. Karácsonyra meg már kész nagyfiú/nagylány lesz. :D
Szívesen követnélek egy júniusi szüléssel! :wink:

Ancsuka, gratulálok a babákhoz! :D

Kisbaby, ezt nem hiszem el!! :twisted: Nem csodálom, hogy kiakadtál! Ilyenkor pár perc is olyan sokat tud számítani, de így órákon át váratni, majd közölni, hogy majd holnap, mert gond van..... :? Kitartást holnapig, én nagyon drukkolok továbbra is!!

Kép

KépKép
anett_1

kisbaby, holnap ahogy van híred egyből írjál
++++++++++++

jó éjt csajok

Ancsu

ancsuka

Dike Kisbaby

Tovabbra is drukkolok nektek++++++++++++++++++!!

Anett

Eloszor fogamzasgatlot kellett szednem, Ethinylestradiol a neve.
Aztan Decapeptyl 0,5 mg/ml minden reggel 8kor kellett beadnom, 10 napig kozben kontrol ultrahang huvelyi, aztan folytatnom kellett meg egy hetig ezt az injekciot is, minden reggel 8kor, es ezen a heten reggel fel9kor pedig e melle a Pruregon injekcio volt, amit tollal kellett beadnom, fel kellett huznom mindig 250re es be adni a hasamba ezt is, 7 napig. Aztan ultrahan koztesen minden masnap, majd mind a 2 injekcio stop, es Pregnyl 5000es tuszorepeszto injekcio hetfo este 22.15kor es szerda reggel 10.15kor le is szivtak, altatas nelkul.
Aznaptol este 22.00 ora reggel 8.00ora, es delutan 16.00 ora 3szor 2 utrogestan huvejbe.
Pihenni elso 3 nap mondtak.
De a 9dik hetig.
Azonkivul semmi gyogyszer, es most se.
Azt mondjek egeszsegesen kell elni.
2 napra ra kaptam vissza 2 embriot, es 2 het mulva kellett tesztelnem, be telefonalni, es ra 2 hetre kellett az elso ultrahangra mennem.

Ma voltam a szulesznonel vizelet vizsgalat volt, aztan megvizsgaltak a hasamat, a mehem feljebb ment es nott, azer gorcsolok.
Volt ultrahang is, minden oke csutortok ota 1 centit nott a bebi.
Mozgott jo volt latni, de nagyon pocsek ejszakam volt.
Vendég

Anett

A 9dik hetig volt utrogestan.
Vendég

Sziasztok csajok. Itt egy selejtes Vanili :? . Nem vastagodott megfelelően a méhnyálkahártyám úgyhogy nem lesz beülti. Apa itt van mellettem, szomorúak vagyunk, majd jövök!
Köszi mindenkinek a kedves szavakat és drukkokat, ne haragudjatok hogy most nem emelek ki senkit név szerint, tényleg mindenkinek köszönöm.
Kisbaby Dike drukkok holnapra ++++++++
Anett persze hogy szólíthatsz VAnilinek, Csokinak is mint egyesek 8)
Majd jövök
Vendég

ancsuka! holnap megyek a legnagyobb nyugalommal.

kisbaby! te most is görcsölsz?én ma semmit nem éreztem.

KépKép
dike

Vanili

Nagyon sajnalom komolyan.
Es most meddig kell varnod az ujabb beultire?
Drukkolok hogy minnel elobb sikeruljon!!
Vendég

Sziasztok,

Vanili
nagyon sajnálom, a sors kegyetlen, de lehet mégis kegyes, s azt akarja, hogy a köv. hónapban legyen :) s akkor minden sikeres lesz :wink:

Kisbaby
ez durva, hogy ennyit kell idegeskedned, hogy megtudjad az eredményt :( nem csodálom hogy kiakadtál, én biztos elküldtem volna a dokit valahova :lol: Drukkolok neked mára és gyere a hírekkel!

Dike
Megy a drukk mára! Ma én is megyek Győrbe, bár nem a Kaáli felé, de majd gondolok rád, mert a közelben leszek, az Árkádban ;)

Anett
igazad van, nem is akarom érteni azt a sok mindent, én csak 2 évig szenvedtem, bár a lombik program ebből csak fél év volt, de sajnos életem végéig fogok szenvedni a betegségemmel, mivel 3 hónap alatt visszajött az endometriózisom, pedig Pesten az egyik legerősebb kezelést kaptam..... De picurkám felvette a harcot az endóval és akaratosan azért is megtapadt :)

Betty, Bri, ancsuka, Gyancsi, Zsu merre jártok?

Tegnap voltam védőnőnél, aranyos kis nő, mondtam neki, hogy nagyon újat nem tud mondani, de ha valamit nem tudok, akkor kérdezni fogok. De rájött magától is, hogy semmi újat nem mondott :) úgy jött le, hogy nem erőlteti a látogatást sem, bízom benne, hogy így lesz, bár ha váratlanul jön, bejelentés nélkül, akkor úgysem engedem be, a csengő nem működik :lol: 57,2 kilót mért, 70 dkg-t híztam :)

Szép napot mindenkinek!

Zita

Kép
zitácska79

Helló Csajok!!

Dike, Kisbaby-Mára meg giga drukkok nektek, jó lenne ha jó hírekkel örvendeztetnétek meg minket!!!! :wink:

Vanili- Nagyon sajnálom :( :( Kövi ciklusban újra próbálkozhattok, ugye???Mondott valamit a doki, hogy miért nem vastagodott megfelelően a nyálkahártya??

Bri-Gyönyörűűűűűű a kis kukisod :D :D :D Tiszta szívből gratulálok, annyira megérdemled a boldogságot Drága!!!!!Reméljük most már problémamentes lesz a várandósságod és tényleg "élvezni" fogod :wink:

Ancsu- Nagyon örülök, hogy mind a 2 csöppséged rendben van :wink:

Melike, Zsu, Suzy, Szrityi, Zbinyek-??

Csajok tegnap olvastam, hogy Bettynek tegnap 8 petét sikerült leszívni, drukkoljunk együtt, hogy mind megtermékenyüljön :D :D Hajrá Bettyyyyyyyy :D

Zitácska-Védőnő :D :D Ez jó volt :D 70 dkg, szépen őrzöd az alakod :D Hogy vagy egyébként??Tünetek?

Georgia-És te hogy vagy??

Anett-Üdv. nagyon szorítok, hogy ez a mostani beülti sikeres legyen :wink: Mikor kell menned vv-re??Tervezed az előtte tesztelést?

Gabi-Remélem már otthon vagytok Roli babával nagy boldogságban :D

Nekem voltam a volt kolleganőmnél, 2 nap van a terhességünk között :D ....Nagyon cuki a csaj, tökre kedves :D Mondjuk úgy néztünk ki egymás mellett,mintha lenne közöttünk vagy 3hónap külömbség a terhességben ,pedig ráadásul én vagyok előbbre kiírva...Vicces,de neki sokkal nagyobb a pocija, bár az is igaz,hogy 24kg-t szedett fel eddig én meg "csak" 8-at :wink:

Íme a két terhes:

Kép

Mindenkinek szép napot!!!

Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Kisbaby, Dike, ?????????

Kép

KépKép
anett_1

Georgia köszönöm! Jövő ciklusban kezdhetünk.

Zita köszi, kedves vagy. Igen arra kell gondolnom, hogy az, hogy vannak embrióink és van lehetőségünk babára az egy nagy dolog! És igen, kövi hónapban indulunk!

Gyancsi igazából nem találtunk rá választ hogy miért. Mert ott volt a tüszőm, 22mm, normális a ciklusom, nincs semmi gáz peteérés terén. Valamiért nem volt ok a vérellátása a méhemnek (kérdezte hogy cigizek-e :oops: nem dohányzom de régebben dohányoztam... :roll: ). Azt mondta, hogy ez fertőzéskor is elő szokott fordulni - ami nekem nincs. Viszont fáj a torkom, nem tudom az lehetett-e.... Mindenesetre következő hónapban újra próbáljuk. De szupi hogy csak 8 kg-ot híztál! Igazán fitt kismami vagy!

Anett millió drukk!!! Az 1-es a neved mellett az a babád a pociban, ugye :D ?

Dike, Kisbaby gyertek a jó hírekkel!

Suzy hol vagy? Jól vagy?
Vendég

sikerüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nem hiszem el!!!!!!! 236hcg progi olyan magas 60 felett h mérni se tudták!!!ez most komoly?????

kisbaby!drukkkk!!!!gyere, remélem te is jó hírekkel!!!

gyancsi! szép pocaklakok!

vanili!nagyon nagyon sajnálom!

zita! tényleg most már írhatsz tünetekről!neked mennyi is volt a hcg?

bettike! drukkkkk!!!

anett!!! drukkkkk!!

KépKép
dike

Dike!! Szupeeeeeeer!!!!!!!!!! Szívből gratulálok!
Látod, ennyit erről.... lemondóan, esélytelenek nyugalmával... :lol: :lol: :lol:
Hogyan tovább? Tünetek?

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok !

DIKE!! Gratulákok!!! :D :D Éreztem én, hogy minden ok lesz veled :D

Vanili,

Sajnálom én is, remélem, következő hónapban rendben leszel, és sikerül a beülti.

Csajok, nekem viszont nem sikerült :cry: Ma hívtak a klinikáról, persze nem reggel, hanem du. 2-kor ( a tegnap kettő helyett) hogy nem sikerült.
Csináltam azért ma hajnalban is egy másik fajta tesztet, negatív.
Ma abbahagyom a progi pótlást, és várom, hogy megjöjjön. Aztán vissza az orvoshoz, és amilyen gyorsan tudunk, indulunk újra..
Köszi mindenkinek a sok drukkot, és
jelentkezem folyamatosan továbbra is persze.

Puszi
kisbaby

jajjj istenem még csak sóhajtozok, nem fogom fel!

kisbaby! nagyon sajnálom, pedig nagyon elképzeltem h ma te is jó hírekkel jössz, a tegnapi nega után! de gyorsan belevágtok megint és nagyon szorítok h a következő sikerüljön!

anett! na most már el tom mondani miben volt már, ez a ciklus mint amikor nem sikerül.

nem kívántam a kedvenc kajám a melegszenyót, fújjjj.
szorulás!
nem volt nyákom most h meg kellett volna jönnie, nekem mindig szokott fehér folyás lenni ilyenkor.
méhszájam hátul volt.
égett a mellbimbóm néha.
de semelyiknek nem tulajdonítottam nagy jelentőséget, és láttad h miket írtam biztos voltam benne h nem sikerült!
és már néha émelygek is.
na meg pisi éljel 2szer is..sose szoktam.

drukkk neked!!!

KépKép
dike

Dike aztaaa :D így kell ezt csinálni :D ! Gratulálok! Szép magas a hcg-d! Köszi neked is!

Kisbaby sajnálom :( tudom milyen érzés :( . Viszont mielőbb kezdtek újra, ez szuper, úgyhogy csak előre kell nézni! Hát már igazán örülnék a beültinek :roll: várom nagyon.

Anett fogsz tesztelni? Vagy vérvétel lesz? És mikor? Te milyen gyogyikat-vitaminokat szedsz?
Vendég

Dike

Gratulalaok nagyon orulok hogy sikerult :D :D !!

Kisbaby

Nagyon sajnalom remelem legkozelebb sikerulni fog!!

Anett

Drukk neked+++++++++++++++++++++++++++++ :D :D !!

Gyancsi

Nagyon csini vagy a fenykepen.
Ugy varom hogy nekem is nagyobb legyen a pocakom :D :D !!

Zita

Ugyi vagy hogy 70 dekat hiztal.
En 2 kilot :( !

Ma hivott a korzeti dokim, mert 24 orat hagytak a vizeletet, es ugy ellenoriztek.
Szoval bakterium van a vizeletemben, es napi 4 szem kapszulat kaptam 5 napig.
Allitolag nem gondd a babara.
A gyogyszertaros mondta ilyenkor terhessegnel tobbszor elofordulhat, neki is volt 31 hetesen.
Hat ez van.
Nem orulok neki, de nemtok mit csinalni.

Suzy

el vagy tunve!!
Remelem nincs semmi gondd!!
Gyere ha tudsz!!
Vendég

Sziasztok,

Kisbaby
Nagyon sajnálom :( pedig a tüneteid szerint bíztam benne, hogy babás vagy! Kitartást kívánok! S hajrá a köv. hónap :wink:

Dike
Óriási, giga-mega gratula! Nagyon örülök, hogy sikerült! Üdv a kismamák táborában :lol: most majd te is mehetsz mindent intézkedni, s furcsa lesz majd ott alírni a papírokat, hogy anyuka :) Tudtam én, hogy nem szabad annyira elkeseredned, most már aztán csakis POZITÍVAN!!!!
Nekem az első időben kapargált mindig az alhasam, aztán 2 hónap elején 2-3 napig nyelőcsőégésem volt, meg néha ég a gyomrom, többnyire csak akkor, ha már nagyon éhes vagyok. Most pár napja nagyon nincs tünetem, de olvastam is a neten, hogy a 10. héttől kezdődik, hogy nincs nagyon tünet, jobb is :) nem kell nekem gyomorégés :) és ha jól emlékszem nekem 269 volt a HCG-m!

Ma vásároltam kismamáknak való termékeket, ami elvileg nem ártalmas. Leírom, hogy miket, hátha másokat is érdekel: Beauty Baby termékek közül vettem: masszázskrémet várandós mamáknak, olajos krémtusfürdőt kismamáknak. Ezeket a Müllerben vettem, de Rossmann-ban is lehet kapni. Vettem még kézápoló balzsamot kamillaolajjal, ez Naturland termék és Baba tusfürdőt kamilla és méz kivonattal. Ezekben nincs semmi olyan anyag, ami ártlmas lenne. DE izzadsággátlót nem találtam, mindegyikben van: aluminium zirconium tetrachlorohydrex, szerintem erről nem kell mesélnem, hogy ártalmas, már rosszul kezdődik az összetevő neve is :? :? Gyógynövény boltba nem jutottam be, így még nem tudom, hogy milyet tudok venni, s az eucerin és a bioderma izzadsággátlóban is van ez az összetevő :? Ja, és egyébként DM-ben találtam többféle babáknak való fürdetőt, krémet, testápolót, amit lehet kismamáknak is használni, de van olyan, amibe körömvirágot is raknak, azt nem lehet használni, mert méhösszehúzódásokat okoz!
Remélem nem voltam túl fárasztó :)

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok!

Bocs a bepofátlankodásért!!!! :oops:

Csak Dikének szeretnék gratulálni!!!!! :D Ez igen!!!!! Így kell ezt csinálni!!!!! :D Még iker gyanús is lehet!
Nagyon tiétek volt ez az év!!!!!! :wink: :D
(az Anyatanyán régen nem voltam, ezért is itt figyeltelek :oops: :lol: )

Kép
kicsigesztenye

Sziasztok :wink:

Bri :!:

Boldog névnapot kivánok :wink:

Gratula a kisfiuhoz igen szépek a képek a picurkáról :wink:
TSH fogalmam sincs, hogy van kontroll vv majd jövő hónapban most leálltam már végleg a projektről feleslegesen nem aggódom :wink:
De a drukkot köszi :wink:

Nagyon tetszik amit a tapintatról irtál és milyen igaz, sok furcsaság van ebben a topicban már semmi nem olyan mint régen volt :wink:

Anett :!:

Üdv :D
Drukk a kis egykédnek+++++++++++++++++

Gabi :!:

Remélem, hogy jól vagytok drága és van bőven tejcsi :wink:

Zita :!:

Nektek is örülök, hogy minden ok :wink:

vanili :!:

Drága E-vitamin és méhpempő szedd légyszi meglásd a következő hónapban gyönyörű lesz a méhnyálkahártya mérete :wink:
Felejtsd el azt, hogy Te selejtes ember vagy ez nem igaz csak nekünk nehezebben jön össze a baba viszont nagyon drukkolok novemberre+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
KITARTÁS:)))))

Betty :!:

Nagyon szoritok ++++++++++++++++++++++++++++++++

gyancsi :!:

Szupik a képek Te csinibb vagy, 8 kg igazán nem sok plusz :wink:

dike :!:

Gratula látod felesleges volt az aggodalom :D

Bár én is keveset járok fel de szeretném ha a régi kis csapat gyakrabban össze tudna jönni persze megértem, hogy ez már nem megy olyan könnyen hisz szépen sorban születnek a kis szépségek :wink:

Pusz Mindenkinek vigyi Magatokra lányok és a babákra is :wink:
Vendég

Zita

En mar evekota az aloe veranak a honaljsiftet hasznalom, szerintem a legjobb, es nagyon sokaig eleg.
Ez csak egy tanacs.
Vendég

Angyal szia! Köszönöm, kedves vagy! E vitamint mondta a doki is :D szal tényleg értesz hozzá :D . Hát ez van.

Betty benéztem hozzád, drukkolok!!!

Puszi mindenkinek
Vendég

Georgia
köszi a tippet, már mástól is hallottam. Bár úgy vagyok vele, hogy belsőleg nem ajánlják az aloe verat, én inkább külsőleg sem használom akkor!

Angyal
örülök, hogy bekukkoltál hozzánk! Megy a drukk a jó tsh-hez és mindenhez! :wink:

Zita

Kép
zitácska79

vanili :!:

Ja még plusszba ajánlom drága bioboltban kapható búzacsirát rengeteg vitamin szintén E-vitamin van benne nagyonsok jó az ize joghurtba téve fennséges.

Buzacsiraolaj kapszulában is sok az E-vitamin sejtmegujitó hatása van.

Szoritok a köv. hónaphoz+++++++++++++++++++++

puszii

Zita :!:

Kösz, ari vagy :wink:
Vendég

Zita

Belsoleg nem ajanljak az aloe verat :shock: ?

En nem bizniszelek vele felre ne ertsd, de en attol gyogyultam meg.
Es a mai napig a honaljstiftjet a fogkremjet hasznalim.
Az aloe first is rengeteg mindenre hasznaljuk, es a ferjemnek ekcemaja volt a piszkos izzadt boksz kesztyutol, es a kremek helyrehoztak.
Most egy kicsit lesokkoltal.
Vendég

Helló lányok!

Vanili!
Kép Drukkolok a köv ciklushoz!!!!

Gyancsi!
Fejem a tejet,sajnos annyira megszokta bent a cumit,hogy nem bírjuk rávenni,hogy szopizzon. :cry:

Angyal!
Sajnos már kell néha tápszert is adni neki,mert nem elég a tej,de nem adom fel,fejem amíg jön.

Ancsu!
Nagyon kiváncsi vagyok,hogy milyen nemű a páros a pocidban :oops: Van valami vágyatok?

Bri!
Tökre egyet értek veled,mindkét témában :wink:
Remélem ez a doki már tényleg jó lesz!

Még gyorsan benézek Bettyhez is,mert jó rég olvastam már! :oops:

Mi jól vagyunk,tegnap volt a védőnéni és a doki is.Mindene tökéletes,nem látszik,hogy koraszülött volt.
Eszik :lol: Alszik :lol: Hisztizik :? Lepisil pelusozás közben :shock: De amúgy tündér kis csávó!
Tegnap voltam először egyedül vele itthon,hát nem volt egyszerű.................... :roll: De bele jövünk majd.

Mennek a drukkok akinek kell :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

És az idő sürgető annak aki várakozik :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Éééééééééés pusz

Kép
cukigabi
Budapest

Betty!
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok :!:

Köszi, h hiányoltatok, itt vgyok a háttérben, fekszem még mindig, jól vgyunk :!:

Vanili
szívből sajnálom, h nem tudtok kezdeni, de kérlek ne add fel :!: kaptál vmit hogy vastagodjon a mnyh :?: nagyon szorítok továbbra is :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dike
szép magas hcg, csak gratulálni tudok :!: :wink: nekem a mellbimbóm égése volt, amikor éreztem, h reggel pozi lesz a tesztem márciusban :!: :wink: most már nyugi van és továbbra is pihenj, ne emelj :!: :wink: örülök az örömödnek :wink:

Georgia
elég sok kismamának van baci a vizeletében, de ne aggódj rendbe fogsz jönni :!:

Kisbaby
nagyon sajnálom, kitartás :!:

Ancsi
szép kis Lili lak, csini vagy :!: :wink:

Mindenkinek drukkolok, szorítok a háttérből :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

köszönöm mindenkinek a gratulációkat!!!

ditke! jajj de rég hallottam felőled, köszi h megkerestél! remélem jól vagy, ha van kedved írj magadról mi van ved, hol tartotok!

zita! már most oda kell figyelni miket használok? esetleg még vmi ami alap és nem is tudok róla, h kell mi lenne az, v majd a védőnéni úgy is elsorol mindent? a pocak krém az ok, azt én is minél előbb beszerzek, mivel ha nem is a terhességtől, de nagyon nagy a hasam,meg szeretném előzni a csíkokat, ha lehet, de azt nem tudtam h tusfürdő fogkrém dezodor v bármibe másfajtát kell terhesen használni.

akkor ezek szerint nekem is egy baba van.

KépKép
dike

jaa és az előbb megcsináltam életem első pozitív tesztjét!:))

KépKép
dike

Dike

Tedd fel a tesztedet, légyszi!!!!!!!!! :wink: :lol:

Kép
kicsigesztenye

ditke!sajna leejtettem a fényképező gépem és elromlott, nem jön ki a lencséje,gyorsan meg kell csináltatnom..de addig is be kell szereznem egyet!:) igyekszem!!

KépKép
dike

Jó reggelt Lányok!

Kisbaby- Sajnálom nagyon :( .....Lettek fagyi babáid?Mehettek egyből a következő ciklusban?

Vanili- Én is ezt akartam javasolni, hogy szedj valamit mnyh-ra, ami vastagítja, csak nem tudtam volna konkrétumot írni :D De itt van Angyli :D

Angyalom-Remélem jól vagytok és ha nem is görcsösen, de azért próbálkoztok a dologgal...Jó lenne ha helyre jönne a TSH-d, remélem a gyógyszer most is helyre teszi ,hogy nagyon eséllyel induljatok a spontán babáért :wink:

Dike- GRATULÁLOOOOOKKKK :D :D :D Hát ez fantasztikus!!!!!! :D Gondolom most milyen boldog vagy :D

Anett-Te mikor mész vv-re??Vagy mikor szeretnél tesztelni ( már ha akarsz egyáltalán előtte :wink: )?

Georgia-Az jó ha időben észrevették ezt a bakériumot a vizeletedben, így gyorsan tudtak lépni,minden rendben lesz :wink:

Zita-Megmondom őszintén én semmilyen kismamáknak való terméket nem használtam,mindenből azt használom amit a terhesség előtt...Nem hinném,hogy az gáz lenne! :wink:

Bri-Tényleg el is felejtettelek felköszönteni névnapod alkalmából...Nagyon Boldog Névnapot kívánok Neked így utólag :wink:

Betty- Mára ++++++++++++++++++++

Gabi-Örülök,hogy otthon vagytok Roli babával...Megnéztem a képeidet az iwiw-en,annyira cuki a kis drága, ahogy az ágyikójában pihen...Imádnivaló...Ja és teljesen úgy néz ki,mint te :D Mini-Gabi :D Az a lényeg, hogy tudsz fejni és tudsz neki anyatejcsit is adni....Nagyon ügyes vagy!!

Suzy-Örülök,hogy nálatok is minden okés Cipikével :wink: Már neked sem sokáig kihúzni a fekvéssel....Tényleg "csak" a 36.hétig kell feküdnöd??Mert ugye onnantól már ha bármikor jön a baba nem számít koraszülöttnek és onnantól kezdve picit engedékenyebbek szoktak lenni a dokik.... :wink:

Többiek-???????????? :roll:

Tegnap megcsináltam a konyhaszekrény egyik felét, ma meg a másikat szeretném....Nem kapkodom el :wink: ...Olyan szinten szarul aludtam, ötször voltam pisilni és egész éjjel fájt a fejem, szerintem a front miatt, mert ma reggelre olyan szar idő ért ide, hogy csak na...Jó ha van 5 fok összesen :shock:

Na mindenkinek szép napot!

Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

Zitácska, itt vagyok.... :) a laptető közelében írtam :)
Én jövőhéten megyek majd az első védőnői tanácsadásra. Neked már van egy gyereked???? csak mert írtad újat nem tud mondani, vagy ezt mire írtad?

Amiket leírtál az jók lehetnek, mondjuk én nem hiszek az ilyenekben, régen sem nézték ki mivel fürdik.... de nem lehet egy a véleményünk. A körömvirágos valamivel ami a dm-ben kaptahó nem mosod magad intim mosakodó helyett vagyis méhösszehúzódást nem okozhat, szintén egyéni vélemény. Kezdetben a babának sem jók a flinci flanci krémek, testápolók fürdetők mert többet árt vele az ember mint használ, szintén egyéni vélemény. Én a DM-ben dolgoztam 11évig, ismerem a dm-es termékeket nagyon jó, a pelusa nekem nagyon bejött azt használtuk Vivivel. Amit én megvettem és most is megfogok és nem sajnálom rá a pénzt az egy jó terhes krém hasra, nekem nagyon szép volt a hasam meg sem lehetett rajta látni, hogy szültem semmi csík, de ismerek olyat akinek katasztrófa volt. Így ha mást nem is azt tuti megveszem, de tusfürdő meg testápoló meg ki tudja miket találnak ki na ezeket nem. Ez az én véleményem, de ettől még jó lehet :) és remélem nem haragudtál meg??????

Ancsi, nagyon édik vagytok együtt :) Szerintem súlyban az ideálisat ne lépje túl az ember az a normális, viszont túl kevés hízás káros lehet a babának. Én 66kg voltam Vivivel a kezdésnél és 76-78kg voltam szülés körül. Nem találom a terhes kiskönyvemet, de lehet hogy az elveszik a kórházban :roll: már nem emlékszem rá.

Vanili, a sors fintora ez.... a köv hónapban befutó leszel te is :)

Dike, gondoltam én, látod írtam is, hogy túl korai volt az a teszt. Vivivel anno pont ilyen körüli értékem volt, 23x már nem tudom pontosan. GRATULÁLOK.
A hányinger még picit kori volna :wink: én is azt gondoltam, hogy az van, közbe én már végigvittem egy terhességet és nem az volt, ami most van vagyis mostanában van, na az már az :lol: :lol:
első uh mikor lesz? Én nagyon nagyon vártam az első uh-t, hogy megtudjam valóban minden rendben van :)

Kisbaby, sajnálom nagyon, még ha sok remény nem volt rá a teszt alapján. Nem feladni a következő sikerülni fog.
Bri az akinek maximálisan igaza van, minden fejben dől el, mikor készülsz az egészre, mikor fent fekszel és ültetik vissza, nekem leírhatatlan érzések voltak és totál biztos voltam benne, hogy sikerül. Bri volt aki kicsit fékre invitált, nehogy nagyon pofára essek, de mindvégig hittem maximálisan benne és nem csak mondogattam hanem úgy is gondoltam.
Pl. egy ismerősöm mikor megtudta hogy 6petesejtből csak 2-őt szívtak le, a többi volt jó, ő akkor totál kudarcként élte meg és mikor kapta vissza nem is volt benne semmi remény, hiszen akár egy is elég a sikerhez. Nem is sikerült neki.... :(

Georgia, sajnos terhesség ideje alatt elfordulnak ilyenek, nekem ennél komolyabb is volt, de minden rendben zajlott :)

Angyal, magadról nem is írtál, mi van veletek??????????????

Ezt az aloe vera dologról még nem tudok
:lol: :lol: komolyan annyi hülyeséget kitalálnak az emberek és nem csak az aloe veraról beszélek, azért mert valakinek nem vált be ezért nem is jó majd ezt elmondja mindenkinek és így mindenkinek ez lesz a véleménye. Ezek a készítmények az egyik embernek jó a másiknak nem, az egyik hisz bennük a másik nem, szerintem az egész erről szól semmi másról, és persze súlyos pénzekről sajnos :x :x :x :x

Most ilyen angyon kimondós hangulatom van bocsi érte, nem kell mindenben egyet is érteni velem :P

Gabi, nem is tudtam hogy Roli koraszülött lett :o :o hány hétre született? de gondolom 2kg felett? felételezem Gabi nem jár sűrűn, de aki tudja írja meg nekem lényszi mert kíváncsi vagyok rá.

Suzy, vigyázz nagyon magadra, pihizz sokat, úgy ahogy ezt eddig is tetted :)

Bocsi csajok ha kicsit nyers voltam, nem csak Zitácskának írtam a testápolós, és társai dolgot hanem leírtam a véleményem ezekről a dolgokról elnézést ha valakinek a lelki békéjébe gázoltam.Ne gondoljatok maradinak, haladok a korral :) de ezeket a flinci flanic terhes testápoló és társait felesleges pénzköltésnek gondolom, inkább költöm vitaminra vagy más egyébre amiről tudtom és bizonyított dolog hogy jó is és használ.

Ancsu

ancsuka

sziasztok,

georgia
Csak terhesség alatt nem ajánlják belsőleg az aloe verát, vagyis létezik belőle valami ital, azt nem ajánlják!

dike
Mindenkinek a maga döntése, hogy mit használ, csak gondoltam én leírom, hogy én mit fogok. S nem a védőnő ajánlotta, hanem én néztem utána ennek-annak s én döntöttem így, hogy mást fogok használni, mint eddig, lejjebb írom majd az okát is, amin mindannyian le fogtok döbbenni!

Gyancsi
tudom hogy sokan ugyanazt használják, persze nincs is ezzel semmi gond, ez egyéni döntés :)

Ancsuka
Egyáltalán nem haragudtam meg, de tényleg :) Mivel te részletezted legjobban a véleményed, így ide írom hozzád! :) Az az igazság, hogy én az elmúlt 2 évben már többször váltottam minden kozmetikai terméket, mosószert, öblítőt. Ennek nagyon erős oka van! 2 évvel ezelőtt bekerültem a kórházba endós göcsökkel, s akkor az egész hétvégémet bent töltöttem, s combhajlatban egy "édes" kis kiütéssel tértem haza :? a mai napig senki nem tudja megmondani, hogy mi ez, hogy gomba vagy mi a csuda és senki nem talált rá még gyógymódot, sajnos :( nagyon sokat szenvedek vele, mert rettenetesen viszket s mikor elvakarom, akkor már a bőgésig fáj. Nagyon sokat jártama vele dokihoz, írtak rá Elocomot, egyszer használt, egyszer nem, de most ugyebár nem lehet akármit használni rá, így meg vagyok lőve teljesen. 4 hete elvoltam ismét bőrdokinál, krémet írt rá, ami aloe verás és lanolin is van benne, úgy csípte, hogy csak na. S a múlt héten mikor elvoltam a körzeti dokinál megbeszéltük hogy kipróbálom a régi krémet, amiben kammilla van, s úgy néz ki, hogy valamennyit segít! Bocsi a részletekért, de ezért váltottam ismét mindent, s bízom benne, hogy ezek, amiket megvettem sokat segítenek, mert ami jó a babának, az jó a mamának :)

S amit a gyógynövényekről tudok, azt mindet könyből tudom, Zöldpatika a címe, ill. neten is ugyanezt találtam meg, több oldalon is.
Nem javasolnak sehol sem kimondottan kismamáknak dolgokat, legalábbis orvosi oldalakon, de vannak webshop-ok, ott árulnak egy-két dolgot direkt kismamáknak, de elég drágák. Orvosi oldalakon csak tanácsokat adnak, de konkrét terméket nem ajánlanak.

Remélem nem voltam túl fárasztó, s bocsi mégegyszer hogy ilyen hosszan írtam, de szerintem így most már megértitek, hogy miért próbálom ki ezeket, ami persze hogy lehet mind vacak :lol:

szép napot mindenkinek!

Zita

Kép
zitácska79

Zitácska, értem már....... anyukám kb.3éve volt a bőrklinikán majd 2 hétig, kiütése lett és nem tudták megmondani mitől jött ki neki. Már úgy néztek rá mint egy kisérleti alanyra, mindenki a csodájára járt.
Így értem miről is írsz.
Viszont írtad a régi krémed, úgy néz ki talán jobb!!!! ez viszont biztató jel.

Nagyon vigyázz a webshopos dolgokkal..... ha valami jó akkor azt nem csak ott lehet megvenni hanem sima drogériában gyógyszertárban gyógynövényben, nehogy többet ártsál magadnak főleg MOST, mint használj. Csak egy tanács és gondold át mielőtt bármit is kipróbálsz valami újat, nehogy a visszájára forduljon a dolog.

Ancsu

ancsuka

Ancsuka
Webshop-ban sosem vásárolok :wink: csak egy példát írtam, szeretem elolvasni, hogy mi van ráírva a flakonra :)

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok!

Ancsuka!
34+6-ra született :roll: 2850g-mal ezért csak a hiányzó hetek miatt került koraszülött-osztályra.

Kép
cukigabi
Budapest

BRI!
Tegnap lemaradt (hiába.............még mindíg szita az agyam :oops: )
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Georgia, köszönöm, hogy ezeket leírtad! Nem csodálom, hogy megijedtél, de örülök, hogy minden rendben van! :)
Köszi a drukkokat!
Most látom a baktériumot... de azt szerencsére könnyen orvosolni tudják.

Csoki, dehogy vagy Te selejtes! Ez most egy ilyen ciklus. Biztos nagyon rossz és már beleéltétek magatokat, de a következőnél elindultok és minden rendben lesz! :wink: Drukkolok!
Persze az 1 azt jelenti! :lol: Köszi a drukkokat!
19-én, kedden 1/2 8-ra kell vérvételre mennem, Győrbe. Ott elvileg a recepción mondják meg az eredményt. De én megkérdeztem a dokit, hogy vele nem is találkozhatunk? Azt mondta, hogy de igen, persze, így 1/2 10-re van megbeszélésre is időpontom.
A Kaáli által előírt dolgok: reggel 2 ampulla progeszteron injekció a fenekembe, 1 folsav, este 1 aspirin protect, 1 folsav és 3 Utrogestan.
(A ma reggeli szuri nagyon rosszul sikerült. :? Eret talált el a nővér, aki beadta (ő jár ki hozzám, amíg itthon vagyok), és elkezdtem vérezni. Persze kihúzta, újrakezdtük és a másik oldalra beadta. Én viszont olyan rosszul lettem, hogy alig vártam, hogy kirakhassam a lakásból és elfeküdjek a kanapén. Fal fehéren, majdnem elájultam. :( Nem tudom mi történt, biztos leesett a vércukrom. A hátsómat mindenesetre mától masszírozni és borogatni kell, mert állítólag már érződik beadáskor, hogy kaptam egy párat és nem ártana elkerülni a csomosódást se. Korábbi lombikból már így is maradt egy.)
Amiket még pluszban szedek: E-vitamin, Omega-3, jód, Flavin77 rost és Kendermagdi rost.
Tesztelés nem tudom, hogy mikor lesz, ha lesz. Egyelőre higgadt vagyok, ET+8. nap. Talán hétfőn, vagy hétvégén, ha már nagyon nem bírok magammal. :lol: :lol:

Dike, szép erős a HCG-d, nem csodálom, hogy nagyon boldog vagy! :D Nagyon örülök Nektek!
Visszaolvastam a hsz-eidet a beültitől kezdve.... hát, nem semmi érzelmi hullámvasúton voltál. Hittél, utána kevésbe, végül teljesen reménytelennek érezted...... és mégis, milyen csodaszép befejezés! :D Jó hogy leírtad a tüneket, továbbra is írj le mindent, nagyon érdekel. Meg persze a pozitív teszted is! :wink: Feltétlen tedd fel!!!
A párod mit szólt? Gondolom most már nem volt gond, hogy a Kaáli segített a sikerhez. :wink: Tud még valaki a dologról? Uh-ra mikor kell menned?
A drukkokat köszi!

Zitácska, ez a 70 dkg hízás aranyos! :D Te az eü közelében dolgozol, hogy nem tudott újat mondani a védőnő, vagy csak ilyen felkészült vagy?
Jó sok dolgot vásároltál. :roll: Az én fejemben egyelőre csak egy terhességi csíkok elleni krém kering, mint ötlet. De az sem konkrét.

Gyancsi, köszönöm az üdvözlést és a drukkokat! :D Kedden kell mennem vérvételre. Tesztelés nem tudom lesz-e és hogy mikor. Talán hétfőn, vagy esetleg hétvégén, ha nagyon belémbújik a kisördög. :wink:
Az exkolleganőd biztos nagyon kedves és aranyos, de Te sokkal jobban nézel ki! Szuper csinos és fitt kismami vagy! Gratulálok!

Kisbaby, nagyon-nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: Annyira biztos voltam pedig a sikeredben. Ölellek!
Csak előre nézni, de ahogy látom ezzel nincs is Nálad gond!

Angyal, Neked is köszönöm a drukkokat!
Kívánom, hogy így spontán Rád találjon a babátok! :wink:

Cukigabi, gratulálok Roli babához!

Ancsuka, mi az a krém, ami Neked bevált csíkok ellen?

Kép

KépKép
anett_1

Gabi, értem... a súly valóban "normális" csak az időpont volt akkor korai ahogy írtad, de az a lényeg, hogy minden rendben van.

Zita, akkor megnyugodtam, azt hittem onnan is szoktál vásárolni :)

Anett, fuuuuu nagyon jót kérdeztél.... mert fogalmam nincs 2004-ben az akkori munkahelyemen vettem vagyis a dm-ben, de hogy mi volt a neve? gőzöm nincs.
Most még nem vettem semmit, de lassan tervezem, szétnézek újra a dm-ben mert sok új dolgot listáztak be azóta vagyis került be a termékpalettába :) ha megvan megírom...:)
Szerintem a tesztelést hagyd hétfőre ha kedden mész v.v-re, nehogy túl korai legyen.... szorítok nagyon

Csajok aki már babát vár vagy babázik segítsen nekem, nincs székletem csak 2-3naponta, terhesség előtt napi szinten volt, mi a fenét szedjek vagy igyak? gyógyszert nem akarok bevenni :cry:
Magne b-6-ot meg femibiont szedem csak, de tuti ha meglesz az első v.v akkor vasat is kell és végem lesz.. :cry:

Ancsu

ancsuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?