Kisbaby!
Délután telefonálnak 3 körül, de ez a labortól is függ, mi Dórival együtt vártuk a telefont, és már 2-kor csöngött:-)
Nekem is volt mindjárt megjön érzésem, a vv előtti este meg is ijedtem, de gyorsan csináltam egy digitális tesztet, és megnyugtattam magam, hogy terhes vagyok, nem lesz semmi baj. Nekem mondjuk ezen kívül semmilyen hasi tünetem nem volt, de ahány ember annyiféle tünet szerintem.
Egyébként - mi Dórival ugye többet is teszteltünk
- a végén sikerült 10es tesztet vennem, de szerintem amúgy azok annyira rossz minőségűek. Én igazából a digitálisban bíztam, ott nincs kecmec, nincs hezitálás, hogy van-e csík. Hátránya, h drága, de amikor az már 20 msp után pozitív lett (25-ös) a 10-es rossz minőségű szaggatott szerű halványabb csíkot adott. Tudom, hogy ha csík van, az már pozi, de egy digitális plusszjelet nagyobb öröm volt látni, az biztosnak tűnt. Na szép regényt írtam, pedig, ha már ilyen ügyesen kibírtad, lehet, kár is tesztelned.
Mi jól vagyunk, 3 hét múlva kell újra menni a Cirisbe, addig védőnénit intézem, alig várom, olyan izgalmas!
Nagyon szorítok neked és a babádnak!!!!