2010.10.12 06:31
Szerző: jeanner
Szijasztok!
Csajok, nem akarok beleugatni, és tudom, hogy meg fogtok kövezni, és ki fogtok köpködni innen, de nem jó az, ha ennyire odaügyeltek magatokra, meg ennyire számolgattok... húúúúúúúúúúú, én gyűlöltem mindenkit, aki nekem ilyet mondott, aztán csak megjött, csak megjött, akkor azon dühödtem be, hogy egy sz*r vagyok, és nem lehet gyerekem, aztán csak megjött, csak... aztán rájöttem, h attól nem leszek terhes, h fázok a zuhany alatt, hülye teákat iszok, fekszem egész nap, nem járok be edzésre, és szexre kényszerítem a férjem, amikor "talán" peteérésem van... ő is gyereket akar, de így sose lesz, és előbb utóbb minden pasi spermabanknak fogja magát érezni, és ott lesz a vége a szerelemnek... most tudom, h én vagyok a legnagyobb bunkó, meg a legutolsó paraszt, de én csak a saját tapasztalatimat mondom el, az esküvő előtt egy hónappal majdnem ráment a kapcsolatunk erre az egészre és akkor még csak 3 hónapja nem védekeztünk (az túlzás, h próbálkoztunk)... na mindegy, ezzel csak azt akartam mondani, h Bejni, Lanyus, ne parázzatok ennyit, Bejni, menj szaunázni, ha jól esik, fuss amennyit akarsz, Lanyus, te is nyugodtan éld csak az életed, nem kell kismama tornát csinálni azért, mert talán terhes vagy, ha elmegy, akkor inkább menjen, mert úgyis beteg volt, szal ment volna anélkül is, ha nem akkor meg marad, akármi történik... anyu egyik bnője maradt terhes 16 évesen, és ő is úgy gondolta, h mivel a terhes nők nagyon vigyáznak magukra, ha annyira nem vigyáz, majd elvetél... lépcsőn ugrált lefelé, 10 kilós csomagokat hurcibált a 4.-re, futni járt fulladásig, felülést csinált, forró vízben ült, majd 10 hetesen elment küretre, mert az istenért nem tudott elmenni a baba... a másik, ezt kismamák mondták, 8. hétig nincs köldökzsinór, mindegy, milyen gyógyszert veszel be, iszol-e alkoholt vagy nem, cigizel-e vagy nem, mert semmilyen hatása nincs a babára, aztán mire lenne, ott a kezedben a + teszt... csak a média meg a gyógyszergyártók ezt sugallják, h a terhesség egy állapot, amikor ágyhoz vagy kötve, nem ehetsz semmit, nem ihatsz semmit, hülye bogyókon kell élned, mert ez nekik baromi sok pénz persze! De anno is megszülettek a gyerekek a hülye bogyók nélkül is, és még a 80as 90es években is, anyáink dolgozni jártak velünk, meg nevelték a többit, mégis megszülettünk... szóval lehet utálni, de nekem ez a véleményem, az is általános tapasztalat, hogy a kismama jelölt lenyugszik, és megunja, h tüneteket keres magán, meg óvja magát a széltől is, azonnal összejön a baba..