Sziaszok!
Névnapi jókívánságokat köszönöm.
Képzeljétek, Nádja ma elég korán, 1/4 7 kor kelt. 10-kor már hulla is volt, nyűglődött. Aztán le kellett mennem, mert jött a postás. Mire visszaértem elaludt az ágyában (ez nálunk így magától nagyon ritka). Jó fél óra múlva felsírt, éhes volt. Gondoltam én is szundítanék még egy fél órát, míg eszik. Hát, 1/4 3-kor keltünk. Úgyhogy a mára tervezett muffin sütés elmaradt, mert utána jött a barátnőm a gyerekeivel.
Apa utazása már nem érdekel, csak én eléggé őszinte vagyok és ezt apa is tudja. Tehát én inkább akarom az igazat hallani, még ha fáj is. Ja, innen küldte a szállásfoglaló emailt. Piszkozat benne maradt a kukában. Szállást 2 főre foglalt. Nagynéni... Útálom ha hülyének néznek. Kicsit kárpótolt, a névnapomra hozott, 18 szálból álló, fehér rózsa csokorral.
Móki
Nagyon nehéz lehet segítség nélkül. Ezen a téren nem panaszkodhatok. Anyura és apura is számíthatok, 1-2 óra erejéig minden nap igénybe veszem a segítségüket, de van mikor hosszabb időre is. Különösen hétvégén. Mindemellett van egy csomó dolog, amire nincs időm. Szerintem természetes, hogy szeretnél egy kis időt egyedül letölteni, esetleg a pároddal kettesben. Mikor van 1-2 nap egymás után, hogy egész nap egyedül vagyok Nádjával, én is szoktam azt érezni, hogy de jó lenne, ha már picit lepasszolhatnám valakinek.
Jól néztek ki a halom gyerkőccel
Hajrá!!!
Ági
Matyusnak mielőbbi javulást! Szegény törpemanó, fránya fogacskák. Addig is megy a drukk, hogy hamar rendbe jöjjön.
Szilvus
Nagyon jók Peti képei. Öcsédet hozhatnád valamelyik talira, fotózni. Esetleg az 1 éves óóóóriási szülinapi partyra.
Hiszti kezdeményeket én is vélem felfedezni. Ha valamit nagyon akar, vagy nagyon nem akar, megy ezerrel a Nnnnyűűűű-á-Nyyyyűűűűűű. Aztán ha az történik, amit ő akar, azonnal csendben marad.
Keresztelő ügyileg, ha még nem tudjátok hol legyen, esetleg tudok segíteni.
Kata
Tudom, hogy nem rossz szándék vezeti apát, nem is haragszom rá érte igazán.
Én is pénteken vagy szombaton megyek a barátnőimmel valahová. Talán moziba vagy vacsizni.
Remélem gyógyszertári fürdőkrém, meg a kenőcs segít Máté bőrén.
Timi
Szerintem ez azért a férjed dolga is. Itt nem egyszerű, eseti vitáról van szó. Ezt a problémát valahogy meg kell oldani. Gondolom ebben a szituációban előbb-utóbb elszakadhat a cérna nálad.
Mely
Nem vagy tapintatlan. Csak röviden, többiek már biztos unják
Szóval a férjem terhesség elején elköltözött itthonról. Megcsalt egyik barátnőmmel, rájöttem, ő választott, ment. Most a csajjal együtt laknak. Én nem forszírozom a válást. Nádjához szinte napi rendszerességgel jön. Ha nem utazik éppen
Én sem tudtam, hogy szent nevem van. És mi lett a kedvedre való név? Nekem a Johanna tetszett, apának a Júlia. Utóbbi lett, Nádja ugyanis az inkább az én favoritom volt.
Tünde
Hú, de gyorsan jönnek ezek a fogacskák egymás után.
Humi
Szerintem Kristóf még nem maradt le semmiről. Végül is tudja ő, amit kell, csak nem csinálja. És olyan hirtelen kezdik el a dolgokat. Nádja is a forgásokat, miután megunta hetekig nem igazán produkálta magát. Aztán egyik nap hirtelen gurult 2 méternyi távolságot. Olyan, detül égből villámcsapás szerűen kezdte. Igaz, ezt nem unta meg, mert ugye így mindig máshová juthat el. Szerintem várjatok még egy türelmesen. Ha meg nagyon aggódsz, hívd fel a gyerekorvost. Abból még nem lesz baj.
***TALI***
Jövő hétre még nincs programunk. Többiek?
Ed
Sikerült már berendezkedni? Kincső jobban alszik az új helyen? (fogacskákat leszámítva)
Orsi
Üdv itt nálunk!
No, ma este jól megdolgoztattatok, mire írtam nektek. Nem semmi volt a mai termés.
Mariann