Sziasztok!
Örülök, hogy jól vagytok. Remélem, interneten nem terjed az emberi vírus. Mi már szerda óta nyögünk egy hányásos, hasmenéses vírus. Bálint kezdte szerdán este. Az éjjelt végighányta. Csütörtökön dokinénitől már kérdeztem is, hogy ha én is elkapom, mit szedhetek be. Jó is, mert pénteken reggel úgy ébredtem, hogy hánytam egy "jót". Lőrinc nem is ment tanítani, hanem ápolt, meg vigyázott a manókra. Bálint már jól volt. Péntek este el kellett mennie a suliba, de vitte Kristófot is magával. Valami diákbuli volt a suliban. Kristóf egészen fél hétig élvezte, mert akkor ő is elkezdett hányni. Hazafelé a metróról leszálva és a buszról leugorva sikerült megmenteni a haza becsületét
Aztán még itthon is hányt néhányszor, meg persze éjjel is. Aztán éjféltől benne maradt a kortyonkénti tea, de így megint nem aludtam semmit, mert kb. fél óránként keltett fel Kristóf, hogy nagyon szomjas. Nem mertem egy-egy kortynál többet adni neki soha. Reggelre már remekül volt, bár délután aludt egy hatalmasat, amit itthon nem szokott már. Lőrinc viszont reggel ébredt úgy, hogy lázas volt, nem érzi jól magát. Én dél körülre már egész jól összeszedtem magam, de azért jó volt, hogy délben mindenki elaludt. Tudjátok mekkora szervezés kéne egy spontán négytagú alváshoz
De most még mindenkiben bújkált a betegség, így elnyomott minket az álom.
A gyerekek már jól vannak, tombolnak. Lőrinc alszik.
Nem volt könnyű kideríteni, hogy milyen lázcsillapítót szedhetek, mert mindenki mást mondott (gyerekorvos, patikus). Végül a gyerekorvos barátnőm azt mondta, hogy középidőben szinte bármit be lehet szedni, úgyhogy ne aggódjak. A patikus ajánlotta a Rubophent, így azt vettem be. Kétszer is kellett, mert a gyerekorvosunk azt mondta, hogy 38,2 fölé ne menjen a lázam. Remélem, nem okoztam semmi bajt a babának. Utálom a gyógyszereket főleg ilyenkor.
Vigyázzatok magatokra. Bár a vírus elől nem lehet elugrani. Erről a vírusról amúgy mostanában sokat hallottam. Hányás, hasmenés egy-két napig. Senkinek nem kívánom. Úgy legyengített, hogy csak na.
Jó egészséget mindenkinek!
Dorka