Sziasztok.
Az a véleményem ezzel a "melyik orvost válasszam?" dologgal, hogy ahány kismama, annyiféle igény és elvárás van.
Most hogy bent feküdtem kicsit többet és beszélgettünk dokikról, kiderült mindig, hogy ami az egyik anyucinak megfelel az a másiknak tuti nem, szóval szerintem mindenkinek magának kell felmérnie, mit vár el egy dokitól és azt megkapja-e. Ez alapján kell felmérni, hogy érdemes lenne-e az adott dokit felkérni.
Bár sok pénzről van szó egy ilyen felkérésnél, mégis az a véleményem, hogy az mindenkinek lehet rossz napja és reagálhat nem éppen elfogadható módon, ezt magamról tudom, néha kiállhatatlan vagyok, ha mondjuk fáradt vagyok...
Na mindegy remélem értitek mit akartam kihozni ebből.
Egy tuti biztos dolog van, hogy az osztályvezető főorvoshoz és az ellenségemet sem küldeném, egy igazi pökhendi, hatalmaskodó köcsög. Nekem személy szerint volt vele most afférom, ide nem írom le, de nagyon szemét módon viselkedett velem, amit nem is tudom hogy engedhetett meg magának.
Még gondolkozom a panasztevésen is vele kapcsolatban...etikátlanul viselkedett...nem is éri meg a nevére a szót pazarolni. Lelketlen egy ember.
Pancsi,
a málnalevél tea elvileg a méhszáj felpuhulását és ezáltal a vajúdás alatti gyorsabb tágulást támogatja, de én ezt nem tudom neked igazolni, hogy valóban így van-e.
nverka,
nagyon-nagyon sajnálom a leánykádat és örülök, hogy jobban van már. Tudom min mentél keresztül, én 1 éves korában voltam a kisfiammal kórházban, nem ilyen betegség miatt, de infúzió és minden ilyen volt nekünk is, egy rémálom, senkinek nem kívánom. Fogytam pikkpakk 4 kilót akkor.
anidani,
igen kissé más a PUR mint a csecsemős. Persze, hogy ott kevesebb a gyerek és jobban tudnak figyelni a babákra, de azért azt most tapasztaltam a szobatársaimnál, hogy épp csak kitolták szerencsétlent a szülőszobáról, még pisilni sem tudott egyedül menni, mert ugye szédült meg minden, amikor már jöttek és hozták ki mellé a gyereket, nem hagyták egyszerűen pihenni kicsit.
Nem viselték el, hogy bent legyenek a babák a babaszobába. Amint lehetett kipattintották az anyjának és nem is vették jó néven ha esetleg visszavitted, mert szoptatni még nem tudtál és csak ott ordított...szóval nem tudok velük annyira megértő lenni, emberileg ezek is kissé már fásultak.
Egyszerűen ez a baba-mamás osztály ez egy káosz. A másik folyosón is ég és föld a helyzet én ott feküdtem a kvázi nőgyógyon, ami már rég nem az volt.
Kedves és segítőkész nővérekkel ellentétben a másik oldallal. Na mindegy, csak fura, hogy pl. egyik folyosóról átmész a másikra és ott már egyből nem hozzák be a szobába a reggelit és semmit...
Piroska,
mindenféle növényi termékből csinálnak már tejet meg ilyen készítményeket, nézz körül...még a DM-ben is van zabtej, meg mit tudom én micsoda, már egyszer meg akarom kóstolni én is, persze drágább jóval minden ilyen.
A dokikról még annyit, hogy minden idősebb doki jó és szakmailag is a top-on van, mint a Surányi, a Várkonyi, a Szabó, a Szentágotai, Az Umáthum, a fiatalok közül pedig szakmailag nagyon jó a Bokor doki, bár a stílusa bicskanyitogató...
.
A néger doki inkább csak helyi látványosságnak jó, szülésnél nem annyira lennék vele, mert eléggé döntésképtelen és képes elhúzni is a szülést...ez mostani tapasztalat...
Szilvi