És akkor most mesélnék rólunk
Múlt keddre volt időpontom a nődokimhoz, vizsgálatra, hogy most megjött-e vagy sem, elkezdhetem-e a closti kúrát, vagy sem. Doki mondta, mindenképp egy friss terhességi teszttel menjek.
Reggel nem csináltam meg, mert elfelejtettem, de délután igen, és háááát... ez lett a végeredmény
mondanom sem kell, hatalmas volt az öröm!
aznap este 9re mentem dokimhoz, egy 7,6mm-es petezsákot látott, szikhólyag, baba nélkül. mondta, 2 hét múlva menjek vissza, okt. 13-án. kb. 4 hetes lehettem akkor.
mivel vérzés miatt mentem hozzá eredetileg, így rákérdeztem, hogy ez most baj-e, hogy terhesség alatt van vérzés. mondta, nem kell vele foglalkozni, amíg nincs görcs és erős vérzés. ámen!
aztán nem múltak a panaszok. másnap sztk-ba mentem, ahol újfent megállapították a terhességet, és kaptam rutascorbint vérzésre (ugyanezt szedtem Dávidnál is)
megint para, újabb doki. pénteken, este, a Margit kórházba mentünk be. ahol nagyon beparáztattak! 9 mm-es petezsák, baba, szikhólyag semmi, lehet, vetélés lesz, lehet mégis baba...
uh kontroll.
nagyon elkeseredtem, ne tudjátok meg.
a barnázás/vérzés az utóbbi 2 napban mostmár lecsökkent, volt hogy egy 15-20 órát nem is volt!!!
használ a gyógyszer? úgy legyen!
most nagyon optimista vagyok. nagyon akarom ezt a bébit, és egészséges babát szeretnék szülni!!!
igenis, egy élő kicsike van bennem! ebben hiszek.
8 nap múlva uh kontroll dokimnál. nagyon szeretnék babát és szívhangot látni, úgyhogy nagyon drukkoljatok nekem! kérlek!
én hiszek benne, hogy ott, vagyis bennem van!!!
ami bíztató még, hogy amikor Dávidot vártam, az első uh-n ezt mondták: 15 mm-es nyálkahártyában 4 mm-es felritkulás.
MOst pedig ezt: 17 mm-es nyhártyában 7mm-es felritkulás
és akkor a fotó RÓLA: