Új privát üzeneted érkezett!

bejni: képzeld, én nem voltam hányós, de valamiért egyszer hánytam még a legelején. annyira az elején, h vszínű szombati bújásból lett a babánk és hétfő hajnalban hánytam. ez nagyon furi volt, mert én életemben kb 3szor hánytam összesen. semmi különöset nem ettem, nem ittam. aztán egy hétig úgy éreztem magam, mint aki rögtön megbetegszik. folyamatos hidegrázás. szóval ne add fel és ez a hónap lehet, h a tiéd!! meg jenneré.

csip: lehet, h a sors így akarta, h ma még ne menjél dokihoz! egyébként nagy szemétség a kolléganődtől. de ha a te bevallásod szerint sem lennél nyugodt, akkor jobb ez így. ez a pár nap gyorsan el fog telni.

én holnap elmegyek a dokimhoz, mert annyira sok lett a hüvelyváladékom, h csak na. még éjszaka is tisztaságival kell aludnom. egyszer már említettem neki, h több, mint eddig volt (eddig semmi nem volt), de azt mondta, ha nem viszket, nincs szaga, akkor csak a hormonok. de úgy gondolom jobb, ha megnéz, így holnap bemegyek hozzá.
bocsi, h ezt így leírtam, de most ez eléggé zavar.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, én azt olvastam, hogy a terhesség előrehaladtával ez csak még több lesz... ezt egy kismama blogjában olvastam, ő azt hiszem november közepén fog szülni, szóval... :roll:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner: segítennél nékem???

Ez a szar nem nyitja meg nekem az oxigen wellnesnek az árlistáját és órarendjét :( szertném tudni mikor és mennyiért van torna, nem linkelnéd be nekem????Az újpesti illetve a fáyi utcai kellenének, hátha ugy megnyitná nekem :D vagy is jó ha leírod, hogy a két helyen milyen napon és mennyiért van kismmajóga és torna :D köszönöm, neked ha szánol rám ennyi időt puszi :oops:
csip-csip18
 
 

 
 

Csip, most szamoltam ki Neked, aug. 15 utolso mensi, 35 napos ciklussal, ma vagy 7+1 napon.
Vendég
 



jenner: én is így tudom, de nekem ez akkor is sok. és egy-két napja ismét több...

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


jenner: gratulálok a fordulótokhoz!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Csipp, en ugy tudom a ciklushossz nem befolyasolja a terhessegi hetet ez csak a peteeresben szamit. De kerdezd meg a dokid.
Vendég
 


Kati, köszi szépen :) valami nagyon kedvessel akartam készülni a férjemnek, de végül úgy döntöttem, csak megvárom a vacsival :D az elég lesz... :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


bogi: de beolyásolja! én utolsó mensi szerint már 21 hetes vagyok. de a méreteink végig jók voltak az első uh-hoz képest!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


jenner: biztosan örülni fog! de figyu! reggel nem azt írtad, h egész hétre kész a kaja? és még estére is főzöl? vagy elmentek valahova?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, megfőztem, csak ilyenkor nagyon későn ér haza, mert ügyeletes, és megvárom és együtt eszünk... amúgy nem szoktam megvárni, mert én másnap korán kelek... :)

Szerintem is számít, mert a luteális szakasz általában ugyanannyi, a másik szokott változni... :roll:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Kati: tudom Én azt, olvastam, hogy mikortól lehet van aki 12 hetestől van akik 16 hetestől mondja....kösui, de nem olvassa igy semm be, nem értem....

Bogarka: igen tudom, hogy 7+1 vagyok, és remélemm annyi is :D nem tudom, hogy befolyásolja-e de sokan mondták, hogy lehet...Majd kiderül :DTe hogy vagy????

Jeanner: mikor ér férjurad haza????
csip-csip18
 
 


Csip, piviben küldj mail címet, letöltöm neked és elküldöm!

9re szokott hazaérni, de én másnak 3:30kor kelek...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


jenner: hogy bírod ezt? ennyire messze laksz a munkahelyedtől?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


jenner: bocsi, figyelmetlen voltam. a férjed ér haza ilyen későn...

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Te mért kellsz olyan korán???? :shock: :shock: :shock: :shock:
csip-csip18
 
 


Szaisztok,nah felkeltem már férjuram keltett,aztán elmentünk bevásárolni a tecsóba(hogy ne unjam meg )

Jaj csajok a hangulatom egyenlö az idöjárással,semmi kedvem sincs...
Ugy hazamennék anyuméákhoz,de öt sem akarom magára hagyni...értitek. a sziv győz...

csip tök jó neked bár mi is már ott tartanánk... és is akarom ami neked van a pocidba :D :D :D


Ebben a hónapban ezerrel próbálozunk,majd meglátjuk mit is hozunk össze.
Vendég
 


Ja még egy kérdés!!!
föleg aki itt ujpest vagy környékén ismerös!!!!!!!!!!!!!!
Nögyógyászt szeretnék találni itt pesten, van nödokim ,de ha bármi van mindig menjek le szombathelyre,az kicsit húzos lenne árban...
Valami normális palira gondoltam,és nem tudom itt csak pénzes van nem???
csak mert vidéken ha elmegyek dokihoz nem kell fizetnem,5 éve járok hozzá az elejátöl fogav normi volt,és sosme fogadott le pénzt!!!!
szülésnél mondjuk más volt...

Tényleg Kati akinél vagy orvos ö már mondta mi mennyi lesz,minden vizsgálatért külön fizetsz neki!!!!???
Egyik ismerös mondta hogy ment nödokijhoz és ki volt az ajtóra irva császár és a sima szülés mennyibe kerül???!!!!

Ki mit gondol erröl???
Vendég
 


Kati:D Ez most meglepő infó volt a számomra, mert bevallom én sem vagyok a hányós típusok körébe tartozó, sőt ilyen erőteljes hányingerem sem volt még sosem... mi is pénteken bújtunk először így:D és szombaton azt hittem lehányom a kaját amit elém raknak....bementünk egy étterembe az úton, (messze van Szombathely), kurva éhes voltam...csak egy hortobágyi palcsit rendeltem,gondoltam esküvő előtt nem is kell több...hát mikor kihozták...ööö....meg a vacsinál is...egy csomó ideig csak ültem fölötte, és nyeltem vissza a nyálat...már az uram is kérdezte, hogy mi a bajom,miért nem eszek..mondom azért, mert nem tudom hogy fussak-e vagy sem...szóval tényleg elég durva volt...ma már egy kicsit jobb, de nem sokkal...ja és meg akarok fagyni bőrkabiban, pulcsiban, sálban..az uram jött haza, azt mondja hülye vagyok, mert ráerőltettem a bőrkabit, és ő meg megakart dögleni:D:D ja meg találkoztam egy barátommal, első mondata: rém rosszul nézel ki, beteg vagy? pff...
ja meg most úgy a gyomrom is szarakodik...bevallom az igazat, 3 napja úgy érzem magam, mintha másnapos lennék...aztán egy kortyot sem ittam...
Na most jól kielemezgettem a bajomat:D Persze elbízni sem akarom magam..de miért ne sikerülhetne?
Ja , tegnap voltunk misén, és egész végig imádkoztam a babóért:D olyan jó volt:D majd vasárnap értetek is elmondok egy-egy imát, hogy mindenkinek legyen babója, a babósoknak pedig egészséges és szép legyen...:)

Csip...öööö rákszűrés...engem mindig úgy rugdos el az orvosom, szerintem baromi régen nem voltam...valahogy mindig elmarad..aztán meg jól rámpirít..na mindjárt előkeresem a rákszűrős papíromat..úhaaa...engem nem fog homlokon csókolni az orvosom...2008.március 17. ...basszus...mindig azt hiszem, hogy még csak pár hónapja nem voltam...de most nem akarok menni, mert ha meg ott van esetleg már valaki, akkor nehogy megböködje nekem azzal a piszkafával...grrgrrgrrr....
keressek orvost? Ezt hogy érted?

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


jeanner! Grat az 1 hónaphoz, durván repül az idő! Ja és éljen a laptető!!!:D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Bejni: nem tudtam, hogy van már nődoki, de nem ártana már mot megcsinálttni, nekem is most augusztusban lesz 1 éve, hogy csinált az orvosom, most fog szerintem ha megyek...de tudtommal, semmit nem árt....
csip-csip18
 
 


dede van...csak az uram mindig hisztizik, hogy keressek másikat, meg közelebb..de nemááám!:)
nem akarok rákszűűrééést..pfeeejj...

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


sziasztok!

Hát Bejni egy kalappal a babához! De csak mondom, hogy ha nem volt mostanában rákszűrésed, akkor a doki az első uh-kor rögtön azt is meg fogja csinálni. Nem árt a babának, mert nagyon messze van tőle.
Viszont ezt muszáj megcsinálni a terhesség előtt/ elején is, illetve szülés után is fognak egyet csinálni. szóval ezt nem lehet megúszni. :(

Kellemes estét mindenkinek!

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


bejni: azért nehogy ezekre alapozz!!!! ez én voltam, de az én babám eddig semmiben nem követi a papírformát. foganás, mozgás, neme mutogatása stb...

lanyus: pihenj csak és tedd, ami jól esik. doki: én régóta hozzá járok, de célirányosan, mert tudtam, h egyszer majd szülni szeretnék. eddig éi egyszer rákszűrésre jártam.
mióta babás vagyok hozzá járok. nem beszélünk anyagiakról. nincs tarifája. amennyit gondolunk, annyit adunk. ezt ismerősöktől tudtam meg. sokszor enged el úgy, h nem kér semmit. az elején például a 12.heti uh-ig nem is fogadott el semmit, mert a kórházba hívott, mert csak ott van hüvelyi uh-ja. azóta minden alkalommal 5000et kér. szerintem nagyon olcsó. itt a környéken is annak számít. pedig elég "elit" dokinak számít. sajnos rengetegen is vannak nála és nem tartja a kiadott időpontokat, de valamit valamiért.
neked megy a ++++++++++++++++++++!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati! Nem alapozok rá, csak meglepett:D nem élem bele magam, mert akkor koppanok...persze nagyon szeretném, ha igaz lenne, és nagyon nehéz nem beleélni magam...:DD:

ninike: gondoltam, hogy nem úszom meg a rákszűrést..de most még egy kicsit halogatom:D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Mentem zárni, jó éjszakát :)
csip-csip18
 
 


Szijasztok!

Na, volt termés megint rendesen...

Csip, azért kelek olyan korán, mert 6ra járok, és Vácon dolgozom, nekem másfél-2 óra beérni...

Kati, én viszonylag hamar hazaértem tegnap, 1/2 8ra már otthon voltam, de csak azért ilyen későn, mert edzésem volt, és csak a 6os vonatot értem el... :roll:

Lanyus, én tudok a duna plázánál egy jó dokit, de az is pénzes, ha ingyeneset akarsz, az SZTK, de amennyire én tudom, az olyan is...

Bejni: ++++++++++++++++++++++++++++++++

Hát képzeljétek én hogy jártam! Nagyon durva volt... reggel arra ébredtem, hogy mindjárt leszakad a méhem, annyira fájt... kivonszoltam magam a WC-re, és mikor végeztem, azt láttam, h tiszta vér minden... csak ám nagyon fájt pisilnem is, így rájöttem, nem a méhem fáj és nem megjött, hanem ennyire felfáztam... basszus, kellett ez nekem? Mindegy, délután kiváltom a múltkori antibiotikumot, beszedem, aztán csak lesz valami, reggel is vettem be egy szemet a múltkoriból, már legalább ülni tudok (mert azt sem tudtam, annyira fájt...) hajnalban 36,7et mértem, ami még jó is lenne, de nem vagyok benne biztos, hogy nem a betegségem miatt ennyi, így most várok... :roll:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner: ez nagyon durva..durván-durva...állítom, hogy pedig Te sem vagy az, aki folyamatosan mindenét kilógatja...és csodálom, hogy egyáltalán be tudtál menni...én ilyenkor felkelni sem tudok...:(
Gyógyulj meg hamar!

Nekem még mindig fáj odalent...tegnap este már olyan rossz volt, hogy fel kellett kelnem járni egy kicsit, úgy begörcsölt...remélem nincs semmi baj:(

No indulok vezetni...uha...

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Bejni, tuti nincs baj, nekem is ilyen volt, és mára elmúlt...

Sokat ültem a lépcsőn, igaz párnán, de úgy fest, kevés volt... meg az esküvőn kifázott a vesém, gondolom ez most jött ki.. a Cefzil sokat segített, már sokkal jobb... szóval bejönni muszáj volt, ami muszáj azt pedig kell... szóval itt vagyok :D

Jó vezetést!!!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


jenner: ez nagyon durva!!! vigyázz magadra nagyon!!!!! szedegesd a gyógyszert és nagyon figyelj magadra! ez nem játék, lehet, h jobb, ha pár napot otthon pihensz. tudom, pont én mondom, aki 5 év alatt nem voltam soha táppénzen, pedig a gyerekektől kaptam finomságokat. tényleg vigyázz magadra!!!!!!!
hogy sikerült este a vacsi???

bejni: még szerencse, h ma nem megyek pestre!!! húúúú.(homloktörlés :lol: )
ügyes leszel!!!! most már mindennap mész? milyen autóval?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, holnaptól suliban vagyok, esélytelen... de 10 éve vagyok vesebeteg, vagyis lassan 10 éve, ez igazán semmi, mint egy megfázás az influenzához képest :)

Este nem volt vacsi, hullák voltunk mindketten, így csak kimentem elé, hazajöttünk, letusoltunk, a férjem főzött nekem zsurló teát, és aludtunk... sajnos csak ennyire volt energiánk... de majd ma! :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


oké jeanner, ha te mondod!!! :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati:D Bizony jobban tetted, hogy otthon maradtál, de most még csak a rutinnal ismerkedek...őszintén megmondom, én úgy megizzadtam, mintha 10 km-ert futottam volna:D valószínűleg az ömlő eső is segített ebben, ugyanis folyamatosan párásodtunk...na mindegy...én lettem a szöszi az oktatónak, de azt mondta nincs velem semmi baj, átlagtanuló vagyok, és nem kapkodok..na ezt még senki sem mondta nekem, én ugyanis híresen sokat kapkodok:D:D lehet h az autóban féltettem az életem:D:D

ha már kapkodás...belekaptam a hűtőbe, és leszabtam a körmöm...szal cssiiiiiiiipppp...elbénáztam...megint:D:D ha dolgozol mondjuk holnap délelőtt...hálám örökké kergetne:D:D

ja, ma már jobban vagyok...nem is görcsöl annyira odalent:D hurrá..jót tett a vezetés...ja mától péntekig minden nap vár rám egy kis autókázás..ajaj:D:D

juj már legyen 17-e....:D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Bejni, mi lesz 17én?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


jeanner, reméljük nem lesz mikulás:D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D :D hát drukk megy hozzá!!!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


sziasztok!
megjöttem a dokitól. jó, h elmentem, mert valóban van egy jó kis gombás fertőzésem. mivel kizártuk, h bárhonnan összeszedhettem volna, így marad az "alkati" dolog. adott klion hüvelytablettát 10 napig, majd egy gombaölő krémet. olyasmit magyarázott, h szerencsére nem méhnyaktól jön. egyébként ha már ott voltam mgnézte a méhszájat, ami totálisan zárt.
gyorsan meg is uh-ozott. csak pár perc minden a helyén, dobog a picike szíve, és egyre inkább tutira mondja a kislányt, de hozzáteszem megint szó szerint takargatta magát szinte keresztben voltak a lábai. és persze bealudt.

vettem is neki turiban egy édes, cukker felsőt. majd csinálok képet. ha fiú lesz, nem fizettem sokat érte. olyan 140 ft volt.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!!!!

Képzeljétek ma meddig aludtam 13:42 ig... jól elfáradtam ebben a 4 éjszakában,csak ma láttam igazán menniyre.
Jah ráadásul uracskám is lefárasztott kétszer :oops: :P

Tudjátok mit szerettem volna kérezni,fel vagyok regelve erre a ciklus.hu oldalra.kiváncsiságból megnéztem milyen napon milyen nemű baba foganna... a peteérésem mindig 10 után van egész éveben (kiszámolta a gép9 de nekem mindig elötte ir lányt most pl 4-9 ig lány utána fiu vagyis akkor nekem lányom nem is foganhatna???????Nem értem....valaki magyarázná?
Vendég
 


Sziasztok!

Remélem, mindenkivel minden rendben :D :wink:

Kicsit régen voltam, bocsi, de sajnos a kicsi fiam még mindig betegeskedik :cry: olyan rossz nézni :(
belani
 
 


És akkor most mesélnék rólunk :oops:

Múlt keddre volt időpontom a nődokimhoz, vizsgálatra, hogy most megjött-e vagy sem, elkezdhetem-e a closti kúrát, vagy sem. Doki mondta, mindenképp egy friss terhességi teszttel menjek.

Reggel nem csináltam meg, mert elfelejtettem, de délután igen, és háááát... ez lett a végeredmény :D

Kép

mondanom sem kell, hatalmas volt az öröm!

aznap este 9re mentem dokimhoz, egy 7,6mm-es petezsákot látott, szikhólyag, baba nélkül. mondta, 2 hét múlva menjek vissza, okt. 13-án. kb. 4 hetes lehettem akkor.
mivel vérzés miatt mentem hozzá eredetileg, így rákérdeztem, hogy ez most baj-e, hogy terhesség alatt van vérzés. mondta, nem kell vele foglalkozni, amíg nincs görcs és erős vérzés. ámen!

aztán nem múltak a panaszok. másnap sztk-ba mentem, ahol újfent megállapították a terhességet, és kaptam rutascorbint vérzésre (ugyanezt szedtem Dávidnál is)

megint para, újabb doki. pénteken, este, a Margit kórházba mentünk be. ahol nagyon beparáztattak! 9 mm-es petezsák, baba, szikhólyag semmi, lehet, vetélés lesz, lehet mégis baba...
uh kontroll.

nagyon elkeseredtem, ne tudjátok meg.
a barnázás/vérzés az utóbbi 2 napban mostmár lecsökkent, volt hogy egy 15-20 órát nem is volt!!! :D használ a gyógyszer? úgy legyen! :)

most nagyon optimista vagyok. nagyon akarom ezt a bébit, és egészséges babát szeretnék szülni!!!
igenis, egy élő kicsike van bennem! ebben hiszek.

8 nap múlva uh kontroll dokimnál. nagyon szeretnék babát és szívhangot látni, úgyhogy nagyon drukkoljatok nekem! kérlek!
én hiszek benne, hogy ott, vagyis bennem van!!! :D

ami bíztató még, hogy amikor Dávidot vártam, az első uh-n ezt mondták: 15 mm-es nyálkahártyában 4 mm-es felritkulás.

MOst pedig ezt: 17 mm-es nyhártyában 7mm-es felritkulás :D

és akkor a fotó RÓLA:

Kép
belani
 
 


Belani: :D :D :D :D
++++++++++++++++ nagyon szurkolok neked
Pozitív hozzáálásod nagyon tetszik.... :D :D :D :D
8 nap hamar elröpül....
Mi baja van a kisfiadnak?
Ti beadatjátok a meningokokkusz oltást????
Vendég
 


[quote="citrin"]B írta:citrinelani: :D :D :D :D
++++++++++++++++ nagyon szurkolok neked
Pozitív hozzáálásod nagyon tetszik.... :D :D :D :D
8 nap hamar elröpül....
Mi baja van a kisfiadnak?
Ti beadatjátok a meningokokkusz oltást????


köszi!
a drukkolás nagyon ránk fér!
BABÁT SZERETNÉK! :)

Dávidnak náthája van, csúnyán köhög, alig bír aludni, és már 2 hete húzódik a dolog :(
holnap újra gyerekorvos, lehet, már antibiotikum lesz... :(
belani
 
 


belani++ +++++

Juj de nagyon szuper!

Minden rendben lesz!!!

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


belani: egy ilyen teszt mellett, csak optimista lehetsz!!!!!! küldjük az energiákat, de úgy látom nagyon jól és erősen állsz a dologhoz!!! legközelebb picike dobogó szívecskéd lesz a pocakodban!!!!!!!!!!!!! kitartááááás!!!!!

ígértem már régen képet. tegnapi, kicsit bamba:

Kép

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati szép poci!!!

balani hatalams gratula!!!
Vendég
 


lanyus: köszi.
te hogy döntöttél? mit csinálsz a szabadság alatt???

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati: cééép pocakocska:D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Belani: Nagyon nagyon gratulálok!!!!!! Ez egy csodálatos pozitív teszt. Annyira pozitív, hogy ilyet még nem láttam. :D :D :D 13-án már tuti lesz szívhang!!!
Csip: Az első uh-n tuti kiderül, hogy hány hetes is vagy. A méretek alapján egyből megállapítható, hogy hol is jársz.
Nekem mindig kisebb 1 nappal a gyerekem, mint amennyinek lennie kéne.. De nem baj. Egy egy nap nem számít.
Bejni: Drukkolok, hogy neked is csíkos legyen a teszted!!!!
Jeanner: Jobbulást kívánok!
Kati: Nagyon helyes vagy, és cuki a pocid. Ha kinyomom nekem is ekkora. A gombás fertőzés sajnos tényleg lehet alkati dolog. A lényeg, hogy nincs gond és a pici jól van.
Mi is jól vagyunk, szeretem a terhes tornát, jól esik mozogni. Most már beindultam kajálást illetően. :lol: Azért remélem nem hízok el.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Köszi csajok! Drágák vagytok!

Mensim szerint (aug. 5.) máj. 12-re várom a babát, de tuti júniusi lesz, hisz késői :D

Kati, nagyon szééééééééééép pocak!
belani
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?