Jó reggelt...na én is megjöttem....
Hát nálam a Szombat volt, húzos
Elmentünk a bútort megrendelni, na hát, azt nem is meséltem, hogy Gyömrői úti boltukban voltunk múlthéten, de nekem nem tetszet a nő aki intézzi a vásárlást, mert elggé okoskodot multkor mikor a hitelre rákérdeztünk, ha esetleg hitelre vennék, hogy mennyi lenne a thm...Persze, Én csak arra lettem volna kíváncsi, hogy akkor mennyivel többet kell vissza fizetnem, erre ő meg elkezdett faggatni, kinek a nevére, mennyire vagyunk-vagyok bejelentve, és a végén közölte nem kapnánk meg...Mi???Akinek van kocsi hitel, meg még vitrin hitel stb...szóval nekem ne mondja már meg, rádásul otp hitelt ismerem volt...szóval bunkóskodot...Na Én már ott berágtam rá....Meg ha kérdeztem, hogy van-e más árnyalatban ez a bútor elefántos, egyből mondta, nincs...közben az rs-ben más volt...Na mind1...
Na elmentünk Szombaton, mikor beléptünk az üzletben láttuk, hogy nem az a bunkó nő van, megörültünk...Erre oda mentünk elmondtuk mi van...Persze beszéltük a párommal, hogy most melyik a jobbos melyik a balos kanapé nekünk melyik kell...Erre leolt a csaj minket, hogy talán lekelene rajzolni, meg eldöntve kellett volna jönni....honnan a szarból tudjam most melyik a jobbos vagy balos kanapé???Erre a nő nem ezen kellene most agyalni-vitatkozzni(mikor mi beszéltük nem vitáztunk a párommal), hanem mondani a felállást....ja de ha nem tom a felállást, mert nem tom mit kell nézzni....na mondom bunkó magamban ez is....Erre képzeljétek mi történt...azt is mondtuk, hogy 1 hete voltunk a kollegnőjénél és árat is mondot, csak Én direkt nem mondtam, mert kivi voltam ő menniyt mondd...na hát képzeljétek 20.000 többet mondot, azt hittem kibujok a bőrömből.....Ja és takargata a papirt, amin rajta volt mi mennyi...Na mondom nem stimmel, mégegyszer átnézzte...Akkor már csak 7000 mondot többet, na akkor mondtam neki hölgyem a kolleganője pontosan:214.800 mondot, az kizért annyi nem lehet...Kis buta vagyok, mert otthon hagytam a papírt amire ezt az összeget írta, na sebaj...erre mentegetőzöt, hogy ha ő nagyon de nagyon kedves, és tényleg ÁRON ALUL adja nekünk a bútort, akkor is 216.800...Na Én ránézztem a páromra, hogy még egy a bunkó jópofázzik, menjünk a faszba, Én nem csinálok nekik vásárt, kapják be...Persze a párom felállt és az autóban lebaszot, hogy mit sszarozzik 2000 forinton...na mondtam neki, bekaphatják nem vagyok hajlandó fizetni vásárolni ott ha bunkók....Erre nem messze volt még egy üzletük, de párom mondta biztos nincs ott, mert, ő nem mint nap ott jár és nem látott, hát volt
Bementünk és lásd csodát láttam kiállítva a franciaágyat, mert azt ügye nem láttuk a Gyömrői útiban...elmondtuk mit szertnék...erre a csak mondta 214.800...na mondom ezt már szeretem, és....nem hiszitek el volt egy ujab anyagból mondja a csaj
nekem az jobban is tetszet
na és ott végül megrendeltük, nagyon aranyos volt a csaj, elmondta, mutata mi a külömbség, hogy jobb vagy balos a kanapé, ja és nekünk bal oldalas kellett a másik bunkó meg jobbot írt a papirra....huuu...na mind 1...szóval megvan rendelve, most izgulok, hogy jó legyen és egyforma
de nagyon....Aztán mentünk auchan ott is belém kötöttek, szóval a tököm tele volt, aztán jötek vendégek, jó buli volt Én nem ittam csak zabálta...vasárnap meg turztunk a kuytával és dvd-tünk...szóval ez volt...Jó hosszú lettem