Új privát üzeneted érkezett!

Anikó!Kép

Neked is nagyon szorítok,most már biztos nincs sok hátra.Kitartás,biztosan ügyes leszel.

Puszi,Saxi.
saxi

Jó reggelt Csajok!Kép
Írtam Giginek,hogy pusziljátok és gratuláltok neki.Kérdeztem,hogy milyen volt az első éjszakájuk és ha majd lesz egy kis ideje írjon.KépSzerintem már Marica babázik,úgyhogy Anikó te jössz!Kép

Barbi!Kép
Juj,tényleg vészesen fogynak előlünk.KépMár csak 4-en vannak!Téged nem számollak elém,mert szerintem mi egyszerre megyünk szülni.KépEngem Tamás felköltött mire kezdődött a szülőszoba.KépRád gondoltam,mert a csaj faros babát szült meg simán.KépTehát fel a fejjel,nem lesz ebből császár!KépKépzeld a lila,rózsaszín szobában szült.KépJó volt látni a tv-ben is,hogy hol voltunk,hová megyünk.Kép
Picur és alvás:
Az én picurom ma fél 8-kor ébredt és pont azt számoltam,hogy 8-ra megvolt a 10 mozgás aminek ugye egész nap kellene lenni.KépTehát megnyugodtam.KépAz éjszakáim már nekem is egyre pocsékabbak és nekem is zsibbad a karom.KépIdőnként még a bal csípőmnél is becsípődik valami/talán egy ideg/és a lábujjamig lemegy a fájdalom ami borzasztó.Kép

Kata!Kép
Köszönöm,hogy velem örültél!KépRaul meggyógyult már?Mi a baja?Hiányzol,gyere gyakrabban!Kép

Anikó!Kép
Lehet,hogy a hétvégi hideg front segíteni fog.KépÉn drukkolok nektek!Kép

Mindenkinek sok-sok puszi,Dia 33+2

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!Kép

Tegnap megint áramszünet volt ,egész nap.Csak későn tudtam bekukucskálni,hogy megnézzem a történéseket,hát mozgalmas nap volt az biztos.Nálunk most kicsit nyugottabbak a napok,de rám is fér.Már szinte nem is alszom semmit, óránként minimum egyszer fenn vagyok.Nagyon sokat keményedek és jóslófájásaim is vannak bőven.Remélem azért kihúzom a 36.-ik hétig.Addig még van ezen a héten kívül két hetem.Maricának én is nagyon szurkolok,jó lenne hallani róla valamit.Remélem jól vannak.Most megyek mert van egy csomó dolgom.

Mindenki puszilok,szép napot nektek.Saxi.
saxi

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam már benézni ezért nem is tudtam a nagy hírt. Ma reggel kaptam Gigitől egy sms-t! Még egyszer nagyon gratulálok neki! Nagyon örülök, hogy végre megszült Ő is! Olivér nagyon pontos volt!!! És jó hatalmas baba, biztos nem volt könnyű dolga Giginek!!!

Ma megyek haza anyuékhoz és ott nincs net! Nagyon szeretném tudni, ha Marica is megszült!
Dia!
Te ugye tudod a számomat? Én tudom a tied! Legfeljebb dobok rád egy sms-t, hogy mi újság itt!

Puszi mindenkinek!
Lányok! Csak így tovább! Aki már teheti az kövesse Gigit!!!!!!!!!!
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!Kép
Én nem tudom a számodat,mert Gigi csak neked adta meg az enyémet,de nekem nem a tiedet.KépSzivesen írok neked ha majd elküldöd a számod.KépJó pihit anyudéknál,remélem segít a távolság!KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Végre egy olyan Szülőszoba,amit nem rossz "szájízzel" néz meg az ember lánya!Kép

Dia!
Köszi Kép Raul már jobban van,hétfőn talán már oviba is mehet.
Olyan kíváncsi vagyok Gigiékre,részletes beszámolót és fotót kérek,ha mentek holnap!Kép
Jó lenne tudni Maricáról is valamit,tényleg gyanús a csend.
Láttad előttem hány név maradt a táblázatban?!
El sem hiszem.
Olyan furcsa,halkan merem csak mondani,de sokkal jobban vagyok mostanában,mint pl. a félidőben.
Remélem Téged sem kínoz meg nagyon Domi ebben a kis időben,ami a születéséig maradt!Kép
Úgy várom már a holnapot:megyek UH-ra,ctg-re és megvizsgál a doki.

Barbara!
Na,nem legyél nyűgös!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Gyanús,hogy Szonja megfordult.
Mikor jön a védőnő?
Esetleg ő is ki tudná tapogatni a fekvést?

Anikó!
Nagyon drukkolok!Kép
Ha bármi van,írj!

Saxi!
Pihenj,amennyit tudsz.
Szedsz még Magnéziumot?

Puszi mindenkinek!
Este remélem még be tudok nézni.

Kata
36+6
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Dia!
Most tökre megnyugodtam, hogy faros babát normál úton szült meg a csajszi. Én kicsit tartok a dologtól, pedig nekem már tutira nem fog befordulni a dokinéni szerint. És a feje is nagy, amiatt meg nem tudom, hogy meg tudom-e normál úton. De ha más is így szült, akkor én meg megnyugodtam Kép De azért tartok tőle nagyon. Állítólag a dokinéni szerint a vége lesz nagyon rossz, mert vissza kell majd tartani, hogy ne nyomjak. De szerintem megéri, hogy átélhessem ezt az érzést Kép

Kata!
Írok neked, ha van valami. Kép
Egyébként holnap ha megjössz, írj, mi volt.

Saxi!
Köszi a drukkot. Te pedig vigyázz magadra, azért még ezt a 2 hetet tényleg jó lenne, ha kihúznád valahogy.

Puszi
Anikó
pancsa2

Lányok!Kép
Most írt Gigi,hogy rossz éjszakája volt,mert nagyon fáj a gátsebe.KépAzt is írja,hogy rosszabb mint a szülés.KépNa most betojtam.KépNem tudom,hogy melyik nap megyek hozzá,mert most egyeztetünk,hogy neki mikor jobb.Kép

Kata!Kép
Most is írtam Maricának,de nincs bekapcsolva.KépIgen,látom,hogy vészesen közeleg a te időd.KépDe egy kicsit el is szomorít,mert mindig úgy érzem amikor valaki megszül közülünk,hogy elveszítettem azt az embert.Tudom,hülyeség,de annyira össze szokunk itt a pár hónap alatt.KépNagyon várom a beszámolót az UH-ról stb!Kép

Anikó!Kép
Először fura volt nekem,hogy olyan sokan vannak a kismama körül,de a stábnak tudtam be.Aztán kiderült,hogy neem.Azért voltak sokan,mert ilyenkor/faros szülésnél/2orvos van veled +szülésznő,csecsemősök stb...De szerintem se kell félned minden rendben lesz!KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Igen, azt tudom, hogy faros szülésnél ott van egy anesztes, szülésznő meg csecsemősök, szóval nagy a fennforgás. Érdekes lesz Kép
Lehet, hogy Marica már tényleg túlvan a dolgon? Fura, hogy még nem lehet elérni.
Egyébként szerintem ne aggódjál, ha megszültünk, attól ugyanúgy fogunk jönni, legalábbis én úgy tervezem. Meg persze a gyerek ahogy engedi. Utána is lesz mit megbeszélni... Kép

Szegény Gigi. Remélem, hogy hamar túllesz ezen a dolgon, és nem rontja el a baba fölött érzett örömét Kép

Ja, még azt jutott eszembe, hogy különösen izgalmas mostmár a helyzet. Lehet, hogy nemsokára azt is megtudom, hogy kisfiú vagy kislány volt 9 hónapban a pocakban. Kép
Anikó
pancsa2

Sziasztok!!!

Hurrrráááá, hurrrrááá Gigi!!! Gratulálok Olivérhez, akit a mamája már türelmetlenül várt.
Elismerés a baba méreteihez, 59cm nem semmi.

Saxi, próbálj meg kissé lehiggadni és pihengetni.
Nem tesz jót a sok ugrabugra, s az éjszakai alvás is nagyon fontos. Persze ha baba kibújik már elég érett, de akkoris jobb lenne még pár hétig kibírnád. S tényleg a legjobb erre a sok pihenés. Tapasztalatból tudom.

Marica engem is kezd aggasztani, jó lenne tudni róla valamit. Olyan jó kislány volt mindig bejelentkezett, aktív író olvasó volt, s most nagyon hiányzik.

Anikó, szerintem is a hétvégi frontok begyorsítják majd az eseményeket, jövőhéten már tuti babázol.

Györesz, pihenj sokat, kapcsolódj ki, s beszéld ki magadból a gondjaidat. Az ember szülei mindig a legjobb tanácsadók, ők önzetlenül mindig a legjobbat akarják nekünk.

Én is kezdek szétmenni, kitúrnak a bőrömből. Babóca eddig oldalt feküdt szerintem most kicsit előre fordult s így még jobban tornyosul előre a hasam. Kéz zsibbadás nálam is van már, s a lábammal kapcsolatos dolgok elég nehezen mennek. Még max 3 hetem van hátra, doki szerint 1-nél tovább nem húzom. Bár most nagyon jól érzem magam, úgy érzem kitartok a végéig. De ugye ott van a baba faktor, s kezében a döntés.

Már gyermeküket nevelgető társaimhoz lenne pár kérdésem.
Védőnőnek szoktak pénzt adni amikor házhoz jön?
Gyerekorvosnak mennyit szoktak adni?

A héten babaesőnk van, lesz. Szuperrrrrrr!!!!
Sziasztok
Márti 36+6
márti05

Márti!

Én a védőnőnek nem adok. Ha jön, jön.
Gyerekorvosnak igen, hogy akkor is jöjjön, ha én hívnám. 2-3 ezer között, de sok függ a helyzettől. Hétvégén, hóban stb. nyilván inkább felfelé kerekítem. Kezdetben gyakran jön, akkor lefelé. Kép

Dia ne félj a gátsebtől. Ha fáj, kérj majd rá fájdalomcsillapítót. Műtéti seb, első nap vacak, ez tény. Na meg homeo-hívők az árnikára esküsznek, nekem be szokott jönni.

Babar, Pancsa, enyimgyerek is összevissza fekszik, de a doki szerint még a szülés megindulásakor is befordulhat. Hm. Majd meglátjuk. Én már elvesztettem a fonalat, tapogatom, de nem tudom hol mit érzek. Kép

Szép napot Mindenkinek!

sofka
sofka

Szia Márti!
Szia Márti
A védőnőnek kötelező kijönnie, én nem adok neki, bár nagyon aranyos. Úgy gondoltam ha befejezi nálunk a tevékenykedését majd akkor veszek neki ajándékot. A gyermekorvosnak pedig akkor ha valami betegség kapcsán házhoz hívom, hál istennek eddig egészséges a pici.Kitartás, nemsokára a kezedben tarthatod a kicsit!
nolac

Itt vagyok ismét!Kép
Szunyáltam egy jót,látom közben nem szült senki.KépNagy itt a panngás ma.KépBarbi te hol vagy?Már készülsz a hétvégére?Mentek valahová PL:Isten háta mögé??KépKép
Anikó!Kép
Azt még nem is írtam,hogy a faros baba 4480g volt és 60cm.KépSzóval óriásbébi.KépKép
Kata!Kép
Kacsasült!KépKépEz lesz a vasárnapi kaja.KépRemélem előbujsz még ma!Kép
Sok puszi mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Motiot-nak es Giginek nagy nagy gratula! KépKépKép
Sok boldogsagot kivanok Nekik es csaladjuknak! Kép

Szulestortenet meg nincs, de ha nem baj, teszek fel 2 kepet Nandi szuleteserol. Kép

Kép

Kép

Drukk minden finiselonek!KépKépKépKép

Pussz,
Gombóc
gombóc

Gombóc!Kép
Igazán tündéri a kisfiad,nagyon gratulálok hozzá.KépSok tejcsit és jó egészséget kivánok nektek!KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Na mostmár tényleg nyugodtan nézek a dolog elé. Ha ekkora bébit meg lehet szülni normál úton farosan, akkor az én kicsi babácskámat még inkább meg lehet Kép

Gombóc!
Nagyon édes a kis Nandi Kép

Sofka!
Nekem annyira érzem, hogy mije hol van. Már az elejétől kezdve így fekszik, bal oldalra fordulva, a popsiján csücsülve. És nem hajlandó elmozdulni onnan. A köldököm mellett érzem a fejecskéjét. Néha annyira kidugja, hogy ki lehet teljesen tapintani. Nagyon édes ilyenkor Kép
A doki szerint azért nem fog már forogni, mert a popsija olyan lent van, hogy nem nagyon tudna már megfordulni.

Anikó
pancsa2

Sziasztok!!

Köszi az infókat, védőnő és gyerekdoki ügyben.

Gombóc, nagy nagy gratula, nagyon édi a pici fiad. Na most irigykedem egy picit rád, milyen jó neked, hogy a karodban foghatod.
S örülök, hogy ismét itt vagy közöttünk.
Hogy telnek a napjaitok?
Nándi nyugodt baba?

Anikó, hogy vagytok?

Azon gondolkodtam el, hogy itt mindenki 25 év felett van. Alatta már senki sem mer babát vállalni, vagy csak a mi korosztályunk kedveli ezt a honlapot?

Kellemes péntek estét
Márti
márti05

Sziasztok!

Ma egy kicsit lemaradtam az eseményekről. Reggel bementem dolgozni, majd 1/2 10-re hazajöttem, mert jött a védőnő. Nagyon kedves volt, mindent megbeszéltünk a szüléssel kapcsolatban. Megnézte a babaszobát. Nagyon tetszett neki az a pár dolog is ami már készen van.
Szerinte is már jó irányban van Ficánka, de mondta, hogy igazán csak UH-val lehet megállapítani.
Mondta, hogy ránézésre már kezdek finiselni. Szerinte nov.20-ra legyek mindennel kész, mert szerinte ez a gyerek nem fog 40 hetet bent tölteni. Ha már a 37.hetet elérjük, onnantól jöhet a kicsike. Apám azt mondta, hogy legalább próbáljam 21-ig tartogatni, mert az már nyilas jegy. Ő skorpió és tudja, hogy elég rossz természete van. Másrészt két skorpió nem jön ki jól egymással, és ő szeretne minél több időt együtt tölteni Ficánkával.
A védőnő látogatása után már nem mentem vissza, mert Anyu rámparancsolt, hogy most már tessék egy kicsit pihenni. Így lefeküdtem és 3 órát aludtam. Nagyon jól esett. Utána összekészítettem Ficánka kórházi csomagját. Anyu este átjött és átnéztük, hogy minden megvan-e benne. Mondta, hogy nem baj ha valami itthon marad, úgyis minden nap jön majd be hozzánk!
Elkezdtem pakolni az én táskámat is, persze azzal nem sokat haladtam, mert sok mindent ki kell még mosni, meg vásárolni is kell hozzá dolgokat. Majd a jövő héten. A védőnő szerint a 32. héttől már nem baj, ha minden össze van készítve.

Giginek jobbulást kívánok! Esetleg a kamillás lemosás segíthet neki! Ez a gátseb dolog elég ilyesztő!

Dia!
Megnéztem ma du. a tegnapi szülőszobát. Nem kell, hogy mondjam, hogy úgy sírtam, mint a záporeső. Azért kedves Apuka helyében nem mentem volna Irakba. Azért annyira nem állhattak rosszul anyagilag, ha kertes házban laknak és kocsijuk is van. Férjem azt mondta, hogy semmi pénzért nem hagyta volna ki ezt a 9 hónapot.
Azért nem lehetett könnyű kinyomni egy 4,5 kilós gyereket, ráadásul farosan. Minden tiszteletem a nőé!

Puszi, jó éjszakát mindenkinek!
Barbara
babar

Sziasztok,

gratula Giginek és Olivérnek!

Mi megvagyunk, mondjuk nem csoda, még 3 hónapunk van együtt. Bár ma a két kicsi (nagyKép) nagyon frontos volt, meg szerintem én is, szóval jó, hogy vége van a napnak.

Iminek nagyon tetszik, hogy a kisbaba is szopja az ujját a hasamban. Ő nagy ujjszopó, és már kezdi mindenki szekálni érte. Megvan az első közös pontja a tesójával.Kép

Márti,
én pont 25 voltam (meg egy kicsi), mikor Mesit szültem. De ha jól látom, Zsuzsi meg 24 évesen szülte Lizát.
Jé de fura, mikor olvastam, hogy 5 éves lánya van, azt gondoltam, hogy hú, mekkora. Most, ahogy számolgatok, jövök rá, hogy hát az enyém is már 4!

Pusz,
Vica 26+5
mvica

Sziasztok!

Dia!
Szegény Gigi!Remélem holnapra már jobb lesz!
Csak addig érzed,hogy elveszett egy kicsit amelyikünk szült,míg Domi ki nem bújik.
Aztán majd kibeszéljük a kakis pelusokat,köldökcsonkot, hogy már tud járni és segíííítség nősülni akar!KépKépKép

Anikó!
Ezek szerint nem láttad a Szülőszobát?
Kár,szerintem érdemes lenne megnézned,úgy tudom le is tölthető.
Gondoltam Rád és Barabarára,miközben néztem.Kép

Márti!
De jót nevettem,eszembe jutott egy rövidítés tinikoromból:Ö.TY.E.Annyit tesz,hogy Öreg Tyúkok Egyesülete,pont azt a korosztályt hívtuk így egymás között,amibe most magam is tartozok...Kép
Én az első babát nagy bátran 24 évesen bevállaltam.Kép

Gombóc!
Köszi a képeket,nagyon-nagyon aranyos a "kis"Gombóckád!!!Kép
Várom a szüléstörténetet és ha lesz időd írj egy kicsit magatokról!

Bringa!
Voltál orvosnál?

Holnap majd este beszámolok,hogy mit mondott az orvos.

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

sziasztok
Gombóc
Nagyon édesek vagytok együtt, látszik, hogy nem viselt meg a szülésed, nagyon várom a történetet! Kép

Kata
Voltam uh-n, abszolút a mefelelő méret (néhol picit kisebb), úgyhogy én előbb tuti nem szülök Kép Bementem, s azzal fogadott a dokinő, ho na végre, egy rendes fejvekvés. Mondta, h előttem csup faros, meg harántfekvésű babások voltak. Nst is oké volt, ott szerdán voltam, az uh-n sjan semmit nem láttam, mert ugye dokim nincs, s a sima terhestanácsadáson nem igazán törődnek azzzal, h anyuka esetleg szeretné látni is... Te holnap?

Babar
Nem 22-éig van skorpió? Én úgy tudom. Mert én 22-re vagyok kiÍrva, s azt hiszem, az még skorpió.
Nekem még se a kórházi pakkom sincs összepakolva, se egy babaruha előkészÍtve, mert még mindig a h..e burkolókra várunk Kép
De azért a lényeg be van szerezve (szép magyarosan), ha esetleg sűrgős lenne.

na üdv,
bringa 36meg5
bringa

Zsuzsi!Kép
Nem tudod mi van Gigivel??Tegnap 2x írtam neki,hogy mikor jó neki ha megyünk és nem válaszol.KépMost tanácstalan vagyok,hogy merjek e így menni hozzá.?Már nem akarom többet zavarni a telefonnal.Légyszi segíts!Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Kedves Gigi!

Mi is szívböl gratulálunk a szépen fejlett szaporulathoz!

Puszi:
Barbi

Barbi
maass

Sziasztok!

Voltam UH-on,Patrik már nehezebb 3 kilónál.Kép
CTg-t a szülőszobán csináltak,de annyira ugrált a baba,hogy nem igazán lett értékelhető.
Vizsgálat majd csak csütörtökön lesz.

Rohanok,este benézek.

Puszi.

Kata
37+0!!!
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok Csajok!Kép
Na,most jöttem Gigitől.KépNagyon édes a kis Olivér.KépNagyon gyorsan peregtek az események szüléskor.Azt mondta,hogy azt se vette észre,hogy valyúdik,csak keményedet ahogy szokott.KépMegnézték CTG-vel ami nem mutatta ki,hogy lenne fájása,de a doki azért megvizsgálta és jé,már 4 ujjnyira ki volt tágulva.KépAz is szerencse volt,hogy Viktor akkor vitte Giginek a kaját,így nem maradt le a szülésről.KépSzóval nagyon jó a málnalevél tea,mert ő is attól tágult ilyen ügyesen.KépHétfőn már mennek haza,majd biztos részletesebben beszámol mindenről.KépÉn gyorsan elhadartam neki,hogy kivel mi ujság itt a neten.KépKüldök kettő képet róluk.KépMindenkinek sok puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Itt vannak a képek.KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Na én is bejelentkezem, jelentem még mindig egyben Kép A kis babácskám ma annyira izgága, valami döbbenet. Nem is értem mi van vele, már hosszú ideje nem rugdoskódott ennyit. Még pihenni sem hagyott délután. Lehet, hogy nem bír aludni? Kép Egyébként ma is görcsölök, meg keményedek folyamatosan. Mostmár kíváncsi vagyok, hogy mikor fog kibújni.
Ja, és tegnap este megmértem a hasam, nem egészen 1 hét alatt sikerült neki 5 centit nőni, így most 117 centi. Nem semmi, hogy hogy beindult így a végére. Kép

Kata!
Szép nagy babád van. És még most fog nőni Kép
Én még egy szülőszobát sem néztem meg, a kedves férjem nem igazán engedi, azt mondja, ne stresszeljem magam. Majd ha megszültem, akkor nézhetem Kép

Márti!
Már én is néztem, hogy mind 25 éve felett vagyunk. Nagyon furcsa. Lehet, hogy a mi korosztályunk tényleg az, aki ilyen netbubus lett? Kép

Dia!
Jaj de jó neked, hogy voltál kicsit babalátogatáson. Kép Még jobb, hogy tudtál hozni képeket róluk Kép
Mellesleg de jó lenne úgy szülni, mint Gigi. Kép A gátsebe jobban volt ma már?

Gigi!
Nagyon szép kisbabád van, gratulálok hozzá. Nagyon aranyosak vagytok Kép

Puszi mindenkinek
Anikó 38+1
pancsa2

Anikó!Kép
Kérdezte ám Gigi,hogy egyben vagy e még.KépMondtam,hogy igen.KépHát még egy kicsit nehezére esett az ülés,de javulgat a sebe.Én is szeretnék úgy szülni mint Gigi,ezért a 36.héttől rendületlenül inni fogom a málnalevél teát.Kép

Márti!Kép
Szerintem azért van manapság annyi kismami 25 év felett,mert előbb kariert építenek aztán szülnek.Bár én kivétel vagyok,mert nekem a jó Istenke adta most a babucit.Kép
Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Én is iszom már a málnalevélteát, remélem, segíteni fog. Bár végülis már szerdán bő 1 ujjnyi voltam, lehet hogy ez azt jelenti, nekem sem lesz nehéz Kép
Hogy érted azt, hogy neked a jó Istenke adta most a babucit? Kép
Puszi
Anikó
pancsa2

Anikó!Kép
Úgy értem,hogy inszemmel sikerült 5 év után összehozni picurt,ugyan úgy mint Giginek.KépGiginél is úgy kezdődött,hogy 1 ujjnyira tágult napokkal szülés előtt.KépNagyon drukkolok neked!KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Hű, akkor nagyon örültetek, mikor sikerült. De jó. Már érthető, miért várjátok annyira. Kép
Na, akkor lehet, hogy nálam is gyors lesz a dolog. Hát remélem Kép
Köszi a drukkot. Néha már alig várom, hogy megszülessen, meg hogy szüljünk, hogy végre tudjam milyen, néha meg még tartogatnám a kis Pindurkát, annyira szeretem, hogy itt van bennem Kép
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Dia!
Köszi a képeket!
Örülök,hogy Gigi jobban van!
Lehet,hogy én is elkezdem a málnalevél-teát,bár lehet,hogy már nem sok értelme van.
El sem hiszem,hogy már a 38. hétbe lépek!Kép
Cegléden is nagyon szépek a szülőszobák és így másodszorra is szimpatikus volt az egész.

Gigi!
Nagyon ügyesek voltatok Olivérrel,mégegyszer gratulálok.
Várom a beszámolót,amint az időd engedi.
Gyönyörű szép kisfiad van!!!Kép

Anikó!
Még arra a bizonyos helyre is magammal viszem a telefonomat,nehogy elkerülje a figyelmemet,ha írnál!Kép
Betöltötted a 38.hetet,most már szerintem semmi baj nem lehet!
Én is úgy vagyok vele,hogy nagyon várom már,hogy megszülessen Patrik,de kiélvezek addig is minden pillanatot,ami még maradt addig.Kép
Mikor kell menned az orvoshoz?

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Anikó!
Elég kacifántosra sikeredett a megfogalmazás,bocsi!Kicsit le vagyok tompulva!Kép

Kép
Kép
ruszlána

Kata! Kép
Ilyenkor este már nem csodálom, hogy le vagy tompulva. Kép Azért jól nézhetsz ki, ahogy szaladsz arra a bizonyos helyre, és előtte gyorsan a telcsit keresed KépKép
Elvileg szerdán megyek legközelebb, ha addig kitartok. Kíváncsi leszek nagyon. Kép
Én már úgy érzem, hogy nem lehet semmi gond, sőt a megérzéseim is jók a szüléssel kapcsolatban, szóval azt hiszem teljesen felkészültem, jöhet aminek jönnie kell.
Puszi
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Gigi!Kép

Gratulálok,nagyon szép kisfiad van,mint egy angyalka,ahogy alszik.KépPuszi nektek.

Dia!Kép

Köszi,hogy közvetítessz és feltetted ezeket a szuper képeket,nagyon rendi vagy.Nektek tényleg a jó Isten adta a babát,így még nagyobb öröm.Puszi.

Kata!Kép

Remélem te is jól vagy ,a kérdésre válaszolva igen szedem a magnéziumot,és ha nagyon görcsölök kálciumot is szednem kell,de ezt nem minden nap,és heti 2-szer vasat.Remélem ezzel kihúzom,majd meglátjuk.

Anikó!Kép

Most Te vagy akiért minden nap drukkolok,de látom még mindíg egyben.Már nagyon kiváncsi vagyok,hogy mikor lessz a nagy nap.Továbbra is szorítok.

Márti!Kép

Köszi a jótanácsot,megpróbálok pihenni,de sajna nem mindíg jön össze a dolog.

Gombóc!Kép

Neked is gratulálok,nagyon aranyosak vagytok a képen,minden jót nektek.

A többieket is puszilom,üdv,Saxi.
saxi

Sziasztok!Kép
Ma nem sokat leszek,mert vendégek jönnek délután,aztán takarítok és főzök.Kép
Kata!Kép
Szerintem még használna a tea ha elkezded.KépÁrtani nem árt.Kép
Anikó!Kép
Hogy vagy ma reggel?KépMilyen volt az éjszaka?
Saxi!Kép
Jobban van már Bogi lába?KépÉs te,hogy vagy?
Puszi nektek!Dia 33+4

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!Kép

Bogi lába már egy kicsit jobban van,annyi a gond,hogy még mindíg sántít,ezért jövő héten vissza kell vinni az orvoshoz.Remélem nincs nagy baj.Ugyan azt mondja,hogy nem fáj de akkor miért biceg?Velem változatlan a helyzet,nem tudok aludni,sokat keményedek és jósló fájások is vannak.Két hét múlva kell mennem legközelebb a dokihoz,már nagyon kiváncsi vagyok,hogy mit mond.Mindenesetre holnap összerakom a kórházi cuccomat,abból baj nem lehet.Remélem Te jól vagy,és simán kihúzod a kiírásig.Jövő héten nagyon sok dolgom lessz,de ha tudok azért benézek.Mi lehet Maricával?Már kezdek egy kicsit aggódni érte.Most mennem kell,de ha tudok majd jövök.

Minden jót neked,sok puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!
Látom, nem volt itt nagy a forgalom ma sem.
Én változatlanul egybenvagyok, fájások megvannak, de egyéb jel nincsen.

Dia, az éjszakáim mostmár mindig nehézkesek, elég fájdalmas fordulni. Meg most éjszaka többször felkeltem, hogy elég nagy és kellemetlen görcseim voltak, de végül mindig elmúltak.
Azért ha így telik el ez a két hét, az már elég rossz, de ha a baba miatt ez kell, akkor én vállalom. Érte bármit Kép
Szerintem én sem tudok még holnap sem nagyon jönni, mert apa kisajátította a netet, most hogy itthon van. Azért igyekszem lopni 5 percet mindig Kép

Kata, szerintem is nyugodtan elkezdheted inni a teát, ártani biztos nem fog, használni viszont használhat. Eléggé gáz íze van, de ki lehet bírni szerintem.

Saxi, annyira jó hallani, hogy izgulnak értem. Köszönöm, és ez adja az erőt, hogy még kitartsak kicsit Kép
Örülök, hogy Bogi jobban van. Meglátod, semmi gond nem lesz. Te pedig pihenj jó sokat, hogy minél tovább húzd.

Én is sokat gondolok Maricára, hogy vajon mi lehet vele? Nem jellemző rá, hogy eddig nem jelentkezik...
Remélem, nincs vele semmi gond.

Puszi mindenkinek
Anikó 38+2
pancsa2

Jó Reggelt Csajok!Kép
Fogalmam sincs mi lehet Maricával,már engem is idegesít,hogy nem jelentkezik.KépÉn 3 smst írtam neki,de mind visszajött,hogy nem lett kézbesítve.Gigi is mondta,hogy az ő smsére se reagált semmit.Remélem nincs semmi baj,de akkor is jelentkezhetne legalább a férje írhatna pár sort!Ugye??

Képzeljétek az én manócskám tegnap 4x is csukklott.KépVan olyan alkalom is,amikor fordul vagy mocorog és pattanó hangot hallok,mint amikor egy izület roppan.Szerintetek mi lehet ez??A víz?A burok?Vagy picur izülete?Fogalmam sincs.Kép
Puszi mindenkinek!Dia 33+5

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Bocsi, Dia, hogy nem válaszoltam, de csak ma jutottam a gépem közelébe, látom közben bent is voltál. Én is pont szombaton voltam úgy fél 4 körül, tündéri a baba.

Gombóc babája gyönyörű, az én lányomról is van egy ilyen ordítós kép a kórházból, szegényeket mindíg csak molesztálják. Gratulálok a fiadhoz!

Anikó!
Bírd még egy kicsit, amikor megszületik a babád akkor az mindenért kárpótolni fog. Amikorra ki vagy írva, én aznap születtem és mindenkinek üzenem, aki fél a skorpió babáktól, hogy áldott jó kisbaba voltam, csak később lettem egy kicsit önfejű. Úgyhogy fel a fejjel!!!

Mivel én még ennyire elején tartok a babavárásnak, most lett meg az AFP-m (amire ti már nem is emlékeztek)és szerencsére minden lelet tökéletes. Egy kicsit megkönnybbültem, mert az ikrek miatt most jobban izgulok minden miatt, mint Lizinél. Giginél mikor bent voltam, pont kitoltak egy ikerpár kislányt is, úgyhogy egy kicsit kibicelhettem. Nagyon aranyosak voltak, egy kis kocsiban ketten.

Élvezzétek ezt a gyönyörű időt!

Puszi
Zsuzsi (17+2)
zsuzsi29

Szia Zsuzsi!Kép
Mi 3 felé jöttünk el Gigitől,úgy látszik pont elkerültük egymást.KépNem tudod ma hazamehettek már?Örülök,hogy jó lett az AFP.KépÉn még emlékszem mennyire izgultam én is,hogy jó legyen.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!

Szerintem ünnepnapon nem adnak ki zárójelentést, talán holnap reggel már eljöhetnek. A kórházban elfelejtettem megkérdezni, telefonon meg nem akarom zavarni, hátha pont rosszkor hívom, de ha hazaért és kifújta magát biztos fog jelentkezni itt is.
Na, indulni kell a temetőlátogatásra (sajnos a párom anyukája is meghalt már), úgyhogy jók legyetek.

Zsuzsi
zsuzsi29

Sziasztok!

Beszéltünk vaéamikor a mensi-szerű alhasi fájdogálásról.Időnként nekem is van,gondolom ez ilyenkor természetes,de megnyugodtam a ctg-n teljesen,mert akkor is éreztem többször,de semmi fájást nem jelzett a gép.

Dia!
Patrik is sokat csuklik.Kép
Én ilyen pattanó hangot nem tapasztaltam,fogalmam sincs,hogy mi lehet.Ha rájössz,légyszi meséld el,mert kíváncsi vagyok.
Ha sikerül Maricát valamikor elérned,szólj rögtön,nekem is nagyon sokszor eszembe jut,nagyon aggódok!
Te már nem szeretsz engem,mert egy ideje se ebédet,se vacsit nem kapok!!!Kép

Zsuzsi!
Nem lehet semmi rögtön háromgyerekessé válni.Kép
Lesz majd segítséged?
Nekem úgy tűnik,mintha most mentem volna az afp-s vérvételre.Kép

Párom megint beteg,újra a mandulája.Kép
Nagyon mérges vagyok,mert év elején a kórházban,ahol dolgozok megbeszéltem egy orvossal,hogy megszabadítja ezektől az állandóan gyulladásban lévő manduláktól.
Azt hiszitek megengedte?!
Már vérvételre is 6 ökörrel kellett elvontatni,de a műtétre az utolsó pillanatban nem került sor.
Ha kicsit hűvösebb van,akkor máris beteg,fertőzi Rault,engem és gondolom majd a kicsit.
Arról nem beszélve,hogy fekszik és látványosan szenved.
Ezért hát csinálok mindent egyedül ilyenkor,amit csak tudok,tegnap pl.a fagyasztószekrényt húzigáltam.
Bocsi a kifakadásért,de annyira kikívánkozott!

Puszi mindenkinek!

Kata
37+2
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Zsuzsi!Kép
Nekem azt mondta Gigi,hogy hétfőn/ma/haza engedik őket mert megkérdezte.Kép
Kata!Kép
Nagyon szeretlek téged!KépPénteken csábítottalak a kacsasülttel de nem reagáltál rá semmit.KépKépHolnap megyek a védőnőhöz és megkérdezem mi ez a pattogó hang.KépMajd megírom.
RuszlánKépBorzasztó lehet a mandula gyúladás.KépBrrr!Nagyon sajnálom.De üzenem neki,hogy ne legyen csacsi felnőtt fejjel,tessék elmenni kivetetni!KépTényleg nem lenne jó ha majd Patrikot is megfertőznél.Kép
Fagyasztót huzigáltál??Irgumburgum!!Noormális vagy?KépTe nőszemély 37 hetes kismami vagy!Elfelejtetted?KépIlyen butaságot ne csinálj többet légyszives!KépSok-sok puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

sziasztok
Ma végre kimostam egy adag kisruhát!!!! Képés már talán nem lesz többet nagy por, ezért végre a takarÍtásnak is nekiálltam. Kép

Gigi
Nagyon édes Olivér, s rajtad nem látszik egyáltalán, hogy pár napja szültél!!!

Saxi
Örülök, hogy Bogi jobban van!!!

Anikó, Kata
Én még mindig nem tudnám, mi az a keményedés, ha még nem szültem volna, mivel most sincs egy sem. pedig vmi jel már lehetne Kép Vagy Berni is arra vár, h előbb a konyhánk készen legyen???? Kép

Zsuzsi
Örülök a jó eredményednek. Hiába tudja ésszel az ember, hogy az AFP eredmény tk. sokszor tévesen ad rosszat (főként a helytelen időpont miatt), én is izgultam, hogy okés legyen!! Kép

Kata
Hát el tudom képzelni a beteg Ruszlánt Kép Homeós bogyókat nem próbált még? Mandulára tuti van, s lehet, hogy megelőzésnek is jó lenne!
Én annyira nem tudom elképzelni, hogy milyen lesz még egy baba. Hannát annnyira szeretem, hogy most hihetetlen, hogy még egy baba itt lesz, akit szintén úgy fgok szeretni (illetve már most is nagyon szeretem, de ez még egészen más). Te szoktál ilyenen gondolkodni? Mondjuk én még egy napnál sosem voltam többet nélküle, el se tudom képzelni a kórházi napokat Kép de hát ott majd leköt Berni, gondolomKép

üdv,
bringa (már a 38.héten Kép)
bringa

Sziasztok!

Dia!
Ja,ha volt kacsasült,akkor én is szeretlek!Kép
Tudom,tudom,de muszáj volt arrébb tenni azt a fagyasztót.De utána már semmit nem csináltam,hanem ledőltem.
Légyszi majd alkalomadtán próbáld ezt a fafej Ruszlánt meggyőzni a mandulaműtét fontosságáról!Előre is köszi!Kép
Akkor holnap írjál ám,hogy mi volt!!!

Vica!
Olyan ritkán írsz!
Gyere sürübben,ha tudsz!Kép
Bár,gondolom a két gyerkőc nem hagy túl sok időt.

Bringa!
Szívemből szóltál!Kép
Egyre többször jut eszembe,hogyan is lesz majd két gyerekkel?!
Biztosan adja majd magát...
Akkor ezek szerint nem kell elásnom magam,amiért még elképzelni sem tudom,hogyan szerethetek majd kettőt.Kép
Mostanában érzek keményedéseket,szerencsére fájdalmatlanok.
Homeós bogyeszokat még nem próbáltunk,de tervezem,hogy szedetek Ruszlánnal,de továbbra is azt gondolom,hogy ilyen manduláknak már a kukában a helyük.Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Gigi!
Gyönyörű a kis Olivér! Megérte a várakozás!

Dia!
Köszi az sms-t, meg is néztem még akkor, csak annyira fáradt voltam, hogy nem volt kedvem már irogatni.

Hétvégén ment a meló. Festettünk, csiszoltunk, asztaloskodtunk. Apa gyönyörű pelenkázólapot csinált a komódra. Nagyon megdicsértem érte. Sajnos ebben a nyirkos időben nem szárad gyorsan a lakk, így még csak az első rétegnél tartunk. Ma kerül rá a második és utána száradás, szellőzés és lehet pakolni Ficánka ruháit.

Kis pocaklakóm nagyon eleven volt a hétvégén. Tegnap szabályosan kinyomta a tappancsait és még a lábujjait is éreztem a hasfalamon keresztül. Annyira fantasztikus volt! Most is izeg-mozog. Persze éjszaka is mocorog, így egyre nehézkesebb az alvás!

Zsuzsi!
Gratulálok az AFP eredményhez! Pont a hétvégén gondolkodtam azon, hogy mintha csak most újságoltam volna a férjemnek, hogy kispapa lett. Nagyon gyorsan elment ez a 8 hónap. Lehet, hogy már csak 3 hét és babázom! Kicsit félelmetes érzés!

Kata!
A párodat igencsak meg kellene győzni, hogy szabaduljon meg a mandulájától. Sajnos egy állandó gyulladásos gócpont, más betegségeket is előidézhet. Múlt hétvégén találkoztam egy ismerősünkkel, aki szintén nem akart kés alá feküdni, most 55 évesen az egész ráhúzódott az izületeire és már nem tud gyógyszerek nélkül moccanni sem. Sajnos ez nem játék! Ijessz rá apára!

Dia!
Te mikor mész első CTG-re? Én jövő hét pénteken és már nagyon várom!

Szombaton elmentem a Babyfun babadiszkontba a Csalogány utcába. Ez egy alagsori kis helység, iszonyatos kupleráj, de tényleg minden sokkal olcsóbb. Vettem szexi hálós bugyit (Apa jót röhögött rajta!), betétet, Garmastan kenőcsöt és kis kesztyűt a babának. Rendeltem egy pelenkázó lapot is 80x70-es méretben és kb. 2000,- Ft-ba fog kerülni. Kértem még kádat is és hozzá való állványt, ami szintén 3500,- körül fog megállni. Ehhez képest a Mega Toys rabló hely. A pasi nagyon kedves, csak egy kicsit sokat tud beszélni. Igazából idő kell hozzá, csak én éppen rohantam. Jövő héten majd telefonálnak, mikor kész a pelenkázó és akkor egy kicsi jobban el tudok majd mélyülni a dolgokban.
Hétvégén megvarrtam a lábzsákot a gyerekkocsiba. Annyira szuper lett, hogy el voltam magamtól ájulva. Emellett varrtam egy gumírozott lepedőt a kiságyba és kiszabtam a szoptatós párnát is.

Szóval ilyen kis serény voltam a hétvégén! Ja és persze sokat aludtam! Kép

Puszi
Barbara
babar

Jó reggelt újra Kép
Már írtam egyszer, és most látom, hogy nem ment el valamiért. Na kezdhetem újra megint.

Dia!
Nekem is sokat csuklott, még mindig csuklik is. Régebben volt, hogy 5x is csinálta, és elég sokáig Kép Azt olvastam, ez a baba jó állapotát jelenti, úgyhogy az jó, ha van.
Ez a pattogás kíváncsi vagyok, hogy mi lehet, ha tudsz valamit, írd majd meg.

Kata!
Ez a mandulagyulladás nem játék, nagyon hülye szövödményei lehetnek. Az én barátnőm 2 éve, 27 évesen esett túl rajta, és sokkal jobban érzi magát azóta. Mindig kezelték ínygyulladással, folyton gyógyszereket szedett, hullott a haja. Most mindegyik elmúlt. Azért nem mindegy. És Barbi jól mondja, az izületekre és akár a szívére is ráhúzódhat. Szóval nagyon buta, ha ezt továbbra is így folytatja. Túl lehet élni egy ilyen műtétet. Ha te kibírod a szülést, akkor biztos ő is túléli a mandulaműtétet Kép

Bringa!
38. hét? Nem semmi? Akkor te is nagyon a végén jársz már. Hogy viseled? Nincsen semmi nyavalyád? Kép
Én pont azon gondolkodtam, mennyire furcsa, el sem tudom képzelni, milyen lesz ez a baba itt nekem. Hogy fogom majd szeretni, meg minden. Kép

Barbi!
Nagyon ügyes és aktív voltál a hétvégén. Kép Látom, neked is egyre izgágább a picurod. Kép Ez annyira jó érzés, főleg mikor már tudod, mit nyom éppen ki Kép

Zsuzsi!
Én még emlékszem az AFP-mre, nagyon is, mivel pont a nyaralás előtt lett meg az eredményem, és nagyon izgultam miatta. És annyira jó érzés volt, mikor kiderült, hogy okés minden, még a nyaralás is jobban sikerült emiatt Kép
Szóval teljesen olyan, mintha most lett volna. Pedig hol van június Kép

Egyébként nekem nagyon jó volt a hétvége. Végre apa is itt volt 3 napig, nagyon élveztem a dolgot.
Most nálunk vihar előtti csend van. Minden nyavalyám elmúlt, egyszerűen tök jól érzem magam. Már túlzás is. Ami rossz, hogy pindurim tegnap óta nagyon keveset mozgolódik, éppen hogy megmozogja, amit kell. Azért ez hiányzik. De állítólag a szülés közeledtével ez a normális. Kép

Puszi mindenkinek Kép
Anikó 38+4
pancsa2

Sziasztok Csajszik!Kép
Most jövök a rendelőből,kiderült,hogy a védőnőm szabin van.KépNa most várhatok egy hetet,hogy kiderüljön mi ez a pattogás.A dokim is külföldön van,majd jövő héten megyek oda is.De remélem nem lesz baj!Végül is nem fáj.
Kata!Kép
Ruszlán!Légyszives vetesd ki a manduládat!KépLátod Barbi is azt írja,hogy szövődmények lehetnek róla,rámehet az izületedre.Ugye nem akarsz bottal vagy tolókocsival menni a fiúk diploma osztójára?KépKép

Kata!Tegnap írtam Maricának,de semmi válasz.KépSőt a mobilja be sincs kapcsolva.

Anikó!Kép
Tegnap hiányoltalak.KépMár azt hittem elmentél szülni.Kép

Barbi!Kép
Szerintem is nagyon ügyes voltál a hétvégén.KépÉn már nem pörgök ennyire.KépNem tudom mikor megyek NST-re,mert még nem is beszéltem a szülésznővel.A héten már felhívom.KépTe a Hajdú Barbit választottad??Nagyon szimpi az a csaj.KépNekem is nagyon eleven picur,de az éjszakát végigaludja már, kivéve amikor csuklik.Kép
Sok-sok puszi Nektek!Dia 33+6

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Barbara!
Látom fészekrakó-ösztön Nálad is beindult ezerrel!Kép
Nagyon ügyesek voltatok hétvégén!
Rólunk ez nem mondható el.Kép
Ruszlán csökönyös,mint egy öszvér,éppen azért idegesít,mert ezerszer elmagyaráztam már neki,hogy milyen következményekkel járhat a krónikusan gyulladt mandula.
Ismét irigy vagyok,hogy tudsz varrni!Kép

Anikó!
Most legyek én a próféta és mondjam,hogy hétvégén már babázol?Kép
Nagyon drukkolok Nektek!
Akkor holnap orvos?

Puszi.
Este remélem tudok jönni,most elkísérem Ruszlán nevű nagyfiamat a doktor bácsihoz.Kép

Kata
37+3
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?