Jó reggelt újra
Már írtam egyszer, és most látom, hogy nem ment el valamiért. Na kezdhetem újra megint.
Dia!
Nekem is sokat csuklott, még mindig csuklik is. Régebben volt, hogy 5x is csinálta, és elég sokáig
Azt olvastam, ez a baba jó állapotát jelenti, úgyhogy az jó, ha van.
Ez a pattogás kíváncsi vagyok, hogy mi lehet, ha tudsz valamit, írd majd meg.
Kata!
Ez a mandulagyulladás nem játék, nagyon hülye szövödményei lehetnek. Az én barátnőm 2 éve, 27 évesen esett túl rajta, és sokkal jobban érzi magát azóta. Mindig kezelték ínygyulladással, folyton gyógyszereket szedett, hullott a haja. Most mindegyik elmúlt. Azért nem mindegy. És Barbi jól mondja, az izületekre és akár a szívére is ráhúzódhat. Szóval nagyon buta, ha ezt továbbra is így folytatja. Túl lehet élni egy ilyen műtétet. Ha te kibírod a szülést, akkor biztos ő is túléli a mandulaműtétet
Bringa!
38. hét? Nem semmi? Akkor te is nagyon a végén jársz már. Hogy viseled? Nincsen semmi nyavalyád?
Én pont azon gondolkodtam, mennyire furcsa, el sem tudom képzelni, milyen lesz ez a baba itt nekem. Hogy fogom majd szeretni, meg minden.
Barbi!
Nagyon ügyes és aktív voltál a hétvégén.
Látom, neked is egyre izgágább a picurod.
Ez annyira jó érzés, főleg mikor már tudod, mit nyom éppen ki
Zsuzsi!
Én még emlékszem az AFP-mre, nagyon is, mivel pont a nyaralás előtt lett meg az eredményem, és nagyon izgultam miatta. És annyira jó érzés volt, mikor kiderült, hogy okés minden, még a nyaralás is jobban sikerült emiatt
Szóval teljesen olyan, mintha most lett volna. Pedig hol van június
Egyébként nekem nagyon jó volt a hétvége. Végre apa is itt volt 3 napig, nagyon élveztem a dolgot.
Most nálunk vihar előtti csend van. Minden nyavalyám elmúlt, egyszerűen tök jól érzem magam. Már túlzás is. Ami rossz, hogy pindurim tegnap óta nagyon keveset mozgolódik, éppen hogy megmozogja, amit kell. Azért ez hiányzik. De állítólag a szülés közeledtével ez a normális.
Puszi mindenkinek
Anikó 38+4