Új privát üzeneted érkezett!

Votiv! (és a többiek Kép )

Érdemes elmenni a hónap 2.csüt.én tartandó kismamaklubba (vagy hogy hívják), nekem egy csomó kérdésem megválaszolódott ott (és még 200 felmerült...), pl azt is ott hallottam, h optimális esetben kb.4 napot kell bent feküdni a szülés után. (Vagy azzal együtt.) Ez sok szempontból jó lehet, tudsz pihenni, (maratont futunk, vagy mi ez a rengeteg pihenés-emlegetés???), "megszokni" a babát, no házimunka, látogatók hozzák a finomságokat, stb.
Persze minél előbb jobb volna hazajönni, de én pl. nagyobb biztonságban fogom érezni magunkat akkor hazajönni, ha már eltelt 1-2 nap, a baba rákapott a cicire és megfigyelték ez alatt a kis idő alatt, minden oké-e.
A csecsemősöket valaki szidja, valaki isteníti, biztos személyfüggő. Én abban bízom, h ha valaki ilyen "állást" választott, akkor biztos nem azért, h szívassa a kicsit az anyjával együtt, nem? A csüt-i ea-on volt arról is szó, h a babának nem kell ruhát vinni, csak a hazavitelhez (majd papa behozza utánunk), a csecsemősök (?) mossák és vasalják a kis pirinyó darabokat, és nagyon szeretik. Reméljük, ez sem tündérmese!
Votiv, élvezd ki ezt a pár napot és pihenj! Én is marha türelmetlen vagyok már (sőt, a férjem is!!!!!), de pl. ma csak a közértig mentünk meg vissza,és kivoltam, 1 órát aludtam utána. Szóval én nem bánom, h manapság leginkább fekve töltöm a napokat. Kép A melós napok alatt sokat gondoltam erre, vágyakozva. És tessék! Kép
Pusz: neet (34 nap?)
neet

Sziasztok!
Ezidáig dühöngtem, mert írtam vagy egy oldalt és lefagyott! Most 1/2 percenként mentegetni fogom!

Votiv!
Örülök, hogy jól vagytok!
Én a mogyoróolaj+rózsafaolajat gondoltam, hogy kipróbálom, ezt is írja a könyv a csíkosodásra, de nem tudom olyan hatékony-e, mint a másik! Ez a Százados út hol van? Elég nagy tisztaságúak ott az olajok?

Az egyik előadáson mondták, hogy ha valaki idő előtt hazaviszi a babát, pl másnap, akkor, ha baj van nem lehet oda visszavinni, hanem a gyerekklinikára vagy más ügyeletre kell menni!
Ezt is jó tudni!

Én egyébként nagyon pipa vagyok az anesztesekre, hogy nem vállalnak EDA felügyeletet! Még mindig nem vagyok tisztában vele, hogy mikor lehet kapni EDA-t? Vagy szerencse kérdése, hogy van-e éppen ott hozzáértő, pl éjszaka?

Ancsi!
Nagyon drukkolok! A pattanásokat ne vedd alapul! Nekem nagyon csúnya lett a bőröm a terhesség elején, bőrgyógy-hoz is elmentem vele, na nem bíztatás képpenKép!
Én egyébként a férjem tréningjét hordom itthonra! A derékmérete elég bő, még így is lecsúszik kicsit, de majd belenövökKép!

Ildi(28+1)
ildi76

Sziasztok!
Szép napot, illetve már estét mindenkinek!

Ruzicsky!
Nekem is a szülőszék a mániám.Szerintem a fekvő helyzetben ha a kengyelben van az ember lába nem tud erőt kifejteni, mert nincs minek támaszkodni.Biztos őrült nehéz úgy nyomni. Ülve viszont a talajon lévő lábak ellentartanak. Legalábbis úgy képzelem el.

Egyébként képzeljétek el, azt álmodtam, hogy ülök a szülőszéken, és nyomok mint az őrült, majd előbukkan a lábaim közül a kicsi. Nagyon helyes volt, hosszú, tüsi barna haja volt, és kisfiú volt. Szerintetek ez az álom már lehet jósló álom.
Így a 8-9. hét környékén????

Babarózsa!
Köszönöm a főiskolás segítséget.A sógornőmet érdekli.Ő még csak most tervezi a teherbe esést.

Votiv!
Veled minden rendben?
Neked is köszi az infót.
Az olajra visszatérve: milyen idősen lehet az ilyen kencéket elkezdeni? A barátnőm masszőr, és azt mondta, hogy terhesség alatt semmilyen masszázsolajat ne használjak, de még illóolajat se párologtassak, mert izgatja a kicsit.
A pocaklenyomaton irtó jót nevettem. Ha sikerül, majd írd meg.
Arra azért vigyázz, hogy ahogy köt a gipsz, az nagyon beforrósodik. Ezt is a barátnőmtől tudom. Ők csak sima mell szobrot csináltak, és beleragadtak a gipszbe a piheszőrök. A végén már a pokolba kívánta az egészet, mert borzasztóan forró volt, és húzódott ahogy szedték le.
A másik ismerősöm, meg arclenyomatot akart, neki meg tőből le kellett vágni a szempilláját, mert nem használtak elég olajat.

Ancsi!
Nekem a "tüneteid" alapján egyre inkább úgy tűnik baba lesz, én is ugyanezeket éreztem. Nekem is voltak pattanásaim, pedig már terhes voltam.
Ha mégsem, akkor szerintem kezd el a folsavat és mindent bele!
Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra és a kicsikre!

Kép
Kép
pipocska

Ildi!

Ha a dokid nem tud szúrni gerincérzéstelenítést akkor bizony nem kapsz,hacsak nem kérsz fel egy aneszteziológust,hogy ha szülsz akkor jöjjön és bökjön!Most már lassan a takarítónénit is fel kell majd fogadni,hogy takarítson akkor amikor bent leszünk a kórházban.Még én sem tudom,hogy az én dokim tud-e bökni mert ha a baba nagyon sietne és mégsem császár lesz,akkor azért szeretném bebiztosítva tudni magam fájdalomcsillapításügyileg.

Apropó:az előadáson milyen más fájdalomcsillapítási alternatívákat vázoltak fel?

Jucus
20170114224602

Jucus, de ala azt lehet tenni?
ugy ertem eleg kemeny lesz ugy? mert abban fog aludni

a kisagyban meg ugye matrac van

Kép
babarozsa

Jó volna nagyjából összeszedni vajon kik azok akik EDA-t adhatnak. Engem is érdekelne. Még nem vagyok biztos, hogy kérni fogom, de szerintem kevesebb a stressz, ha az ember biztosan tudja, hogy ha kell, akkor ez is a lehetőségek között van.
Egyébként a gázról van valami tapasztalat? Mennyire hatékony? Adják itt egyáltalán?
Lehet vajon kérni amikor már kimegy az EDA hatása? Vagy legalább a varráshoz!

Kép
Kép
pipocska

Babarózsa!

Igen azt a baba alá kell tenni.Nagyon sok képen láttam már és ismerőseim is mondták,hogy megnyugtatja a babát.Tapasztalatom nincs.Képde Pannának én is szeretnék venni majd.

Jucus
20170114224602

Jucus!
És mi van akkor, ha valakinél hirtelen császárra van szükség? Akkor az egyedüli lehetőség az altatás??? Mert nincs bent anesztes? Ez nagyon elszomorító lenne!
Álljunk csak meg? Az aneszteziológus az altatóorvos, ugye? Akkor anesztesnek elvileg mindig kell bent lennie, mert mindig szükség lehet császárra! És ha az anesztez. csinálja az EDA-t akkor mi a gond? Miért nincsenek ott? Na most ezt nem értem! Vagy rosszul tudom?

Az fájd. csill.-ról szóló előadás nagyon az EDA-ra volt kiélezve! Volt még szó a gyógyszeres fájd.csill-ról (No-Spa, Nubain), aztán annyi!
Pipocska!
A gázról nem volt sok szó az előadáson! Varráshoz szerintem kizárt, hogy adják! Szerintem kizárólag a doki jóindulatán múlik, hogy érzed-e? Mármint, hogy ad-e elég fájdalomcsillapítót, nem így van? Én így képzelem!
ildi76

Ildi!
Császárhoz jön az anesztes,mert arra szerződve vannak.ha hirtelen császár van akkor is jön az ügyeletes anesztes.Szerintem az van,hogy nincs a szűlészeten külön 2-3 aneszteziológus,hogy beugorjanak ha szükség van rájuk és más osztályról meg nem ugrálnak csak úgy.
Bár az előadás fő témája az EDA volt akkor itt egy kis ellentmondást érzek,nemkellene akkor talán erről annyit beszélni!

A varrást pedig állítólag már nem is érzi az ember lánya,bár erről szintén nincs tapasztalatom(császár)

Jucus
20170114224602

Jó reggelt!
Ismeritek esetleg dr.Bálint Balázst, vagy dr. Balogh Tibort?
Jó lenne a 12. hétig megtalálni a dokimat. A beírások alapján ők voltak a legszimpibbek.

Kép
Kép
pipocska

A hugom azt mondta, hogy a varrás durvább volt, mint a szülés!

Kép
Kép
pipocska

Pipocska!

Akkor passz!(varrás)

Jucus
20170114224602

Pipocska!

Akartam emélni neked Balogh doki ügyben,de nincs címed!Ha küldesz egyet akkor írok neked!

Jucus
20170114224602

Szia Jucusmamus!
Valami miatt nem tudok neked freemailt küldeni.
Kénytelen vagyok ide írni a freemail címemet.
franczem@freemail.hu
Előre is köszi!

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok!

még mindig minden oké, szerencsére! képzeljétek, elkezdtem fogyni... állítólag az utolsó hetekben megáll a súly, na de hogy csökkenjen is? tény, hogy kevesebbet eszem, de a fekvésnek nincs is akkora energiaigénye Kép

a masszázsolajjal kapcs. a mogyoróolajas recept is jó lehet, de a mogyoróra páran allergiásak, ezért az érzékeny bőrüeknek nem ajánlják. a búzacsíráról még nem hallottam, hogy bárkit is kiütött volna. Végülis semmi sem szentírás, és pont az a jó az olajocskákban, hogy mindenki a saját kedve/ízlése szerint alakíthatja és adagolhatja, és nem kell hozzá óriási szakértelem.
Elég arra figyelni, hogy milyen olajat NEM ajánlott használni a terhesség alatt, mert esetleg méhösszehúzódást válthat ki, ilyenek a fűszeres olajok, a fahéj, szegfű, vasfű, kámfor, gyömbér, avagy ami emeli a vérnyomást, pl. rozmaring, izsóp, vagy épp csökkenti azt, pl. kakukkfű, majoránna.

Én eddig csak jókat hallottam a várandósság alatti masszázsról (+a babamasszázsról is). Több term. gyógyász/homeopata ismerős ajánlotta. A talpmasszázsra mondták csak, hogy azt ne, ill. csak ha képzett reflexológus csinálja. Na és azt is mondták, hogy a thai masszázstól elmegy a gyerek. Én a 8. héten tudtam meg, hogy babát várok, és addig hetente jártam Kép azt mondják erre az okosok, hogy amelyik gyerek meg akar maradni, azt nem olyan egyszerű elvetélni. persze azért vigyázni is kell rá, ezt már én mondom.

A várandósság/a gyermekágy alatt a természetes kísérés része a masszázs (a gyógyteák/más homeopátiás szerek mellett), erről szól A bába válaszol c. könyv is. A kismamaklubban is ajánlgatták, elsősorban a gátmasszázst, otthonra, és a szülésznők is alkalmazhatják gátvédelemhez, csak vinni kell magunkkal olajat.

No és a saját tapasztalatom is az, hogy nagyon jót tesz. ha saját magad masszírozod, tudni fogod, mi és mikor esik jól, nem tehetsz rosszat magaddal. ha pedig olyan szerencsés vagy, hogy a párod masziz, őt is irányíthatod Kép
Szerintem nem lehet elég korán kezdeni (már csak a csíkok miatt sem, mert azok alattomosan és gyorsan felkúsznak az emberre).

A babát nem hogy izgatta volna, inkább megnyugodott tőle. + ha a mama jól érzi magát (mert egyes illóolajok + maga a maszzírozás segít felszabadítani az endorfint), azt a baba is ugyanúgy érzi!

a boltban kapható olajok közül az Aromax, a Helén, és a Naturol minősége jó. A 3 közül az Aromax drágább, a Helén a legolcsóbb, a Naturol középen van. nyugodtan lehet több márkét keverni, pláne hogy nem minden olaj van minden márkának.

a Százados úti Herbaház a neten is elérhető, árlistástól, mindenestől www.herbahaz.hu címen. a népstadion metrómegállótól 2 sarok "délnek", hogy kb. el tudjátok helyezni.

votiv 8)
votiv

Jucus, fájd. csill. gáz nincs a SztImrében, a gyógytornász Andi mondta. Kb. 20 éve nem alkalmazzák, mert úgy kiüti a szülő nőt, hogy azt se tudja, hol van, és utána sem emléxik semmire.

Babarózsa, a bárányszőr állítólag kiegyenlíti a gyerek testhőmérsékletét, és jobban alszik rajta. Állítólag kevesebbet veszít a szül. súlyából, és gyorsabban hízik is, ha bárányszőrön fexik. + könnyebb betenni az ágyikójába, vagy később bárhol elaltatni, csak hurcolni kell a szőrdarabkáját. de: orvosilag cserzett és mosható báránybőr legyen, + nem szabad alá gumilepedőt tenni, mert bepállik. Ja és gyakran kell szellőztetni a kis büdöst Kép

Neet, megint ez a pihenés... A barátnőm meg most azzal jön nekem, hogy nem jó a rooming-in, mert a gyerek nem hagy majd pihenni (micsoda önző gondolat!). hát nem erre vártam 9 hónapig, hogy vele legyek? most is arra vágyom a legjobban, hogy végre ne hagyjon pihenni! emiatt nyafogni ráéek majd néhány hónap múlva is Kép

ahogy magamat ismerem, egy percre se akarom majd elengedni. folyton csak simogatni, ölelgetni akarom, vagy legalább nézegetni! lehet, hogy iszonyúan ki leszek dögölve a szüléstől, de utána sem lesz ez másképp, jobb ha szokom a tempót! persze mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy egyfolytában a babájával akar-e lenni. és még akkor is bármikor kitolhatja a bébit a csecsemősökhöz, ha pár órát aludni szeretne. csak nehogy má' úgy nézzünk a rooming-in-re, mint valami mazochizmusra Kép

a kórházelhagyástól nem félek. segítséget bármikor kérhetek itthon is. ha minden rendben a babával, akkor itthon is minden rendben lesz. az is számít, hogy itthon kisebb fertőzésveszélynek van kitéve a gyerek - az itthoni bacikat rajtam keresztül már ismeri. most úgy gondolom, hogy meglátom, milyen lesz a kórházban, és ha kellemetlen, akkor a lehető leghamarabb saját felelősségre hazahúzunk - a gyerekdokink szívesen együttműködik, és naponta házhoz is jönne, szóval felügyelet is lenne, bár ez sem kötelező ám!
ne gondoljátok, hogy én egy felelőtlen dög anya leszek. Egyszerűen én itthon látnám a legnagyobb biztonságban, békességben a gyerekem!
votiv (már csak 25 nap...)

votiv 8)
votiv

A méhösszehúzódásról: írtátok, hogy valamelyik csodaszer ilyet okoz. És a kexuális együttlét "vége" nem???

ancsipancsi

Megnéztem az imreszul honlapot.
Elvileg azon mindenki fel van sorolva, de nincs agyonrészletezve.
Viszont a Bálint Balázs "csak" szakorvos jelölt.
Lehet, hogy nála nem is lehet szülni?

Kép
Kép
pipocska

Nem ő az a férfi, aki egy "nagyöreg" fia??

ancsipancsi

De igen!
Van a Bálint Sándor, aki a korára való tekintettel már új betegeket nem fogad.Neki a testvére a Bálint Mihály, és valamelyikük fia a Balázs.
Van valami infód róla esetleg?
Valaki azt írta, hogy járt nála és egy tündéri kis fiatal doki. Állítólag az egész família ott van a toppon.
Mikor kell megjönnie a nensidnek? Hány napot kell még izgulnunk?

Kép
Kép
pipocska

Képzeljétek egy másik topikon, ahol a dokikat dícsérik valaki olyat tud, hogy egy csomo szivecskét betett a hozzászólása közé, amik még az elötte levő hozzászólásba is át tudnak "úszni"
Ti tudtok ilyet?
Mondjuk én már annak is örülnék, ha mosolygóst tudnék....

Kép
Kép
pipocska

Ancsipancsi!
A szex mindineképpen terhesség és babafüggő. Ha nincs semmi gond, egészen a végéig lehet, de ha gond van, a doki úgyis eltilt. A baba meg vagy felélénkül tőle (lásd endorfinok vagy mik felszabadulása), vagy megnyugszik (pláne, ha kispasas...) és elalszik. Kép A legvégén pl. aki túlhordja, ott javasolják is az ölelkezést, mert az beindíthatja a szülést. Ha fertőzéstől tartasz (hiába a párod, bacijai lehetnek bármikor, bármitől) ott a gumi.

Pipocska,
a mosolygós még mindig egy kettőspont és bezáró zárójel (space meg egyebek nélkül) a nagy vigyor kettőspont és O betű. Próbáld ki. Kép és Kép

neet(33 nap még)
neet

ja, én meg a nagyvigyort így csináltam :D : ))))

a múlt hónapban ilyenkor hétfő este már volt némi pecsét, aztán kedden több pecsét, aztán szerdára indult be. nekem így jött meg mostanában, aztán még 5 nap.

ancsipancsi

na, a szivet nem így kell beszúrni Kép).

Pipocska! mondd meg pontosan hol van a szív, és megnézem neked Kép)

én csak ilyen szivet tudok most neked prezentálni:

Kép

ancsipancsi

Votiv!
Köszi a címet! Ez a Herbaház valami szuper hely lehet, ha tényleg ennyi termékük van, mint a honlapjukon!

Egyébként ma rendesen pofára estem! Elindultam terheléses vércukor vizsgálatra a Fehérvári rendelőbe, ott meg ki van írva, hogy a mai naptól elköltözött a rendelő fele (labor, nőgyógy, meg még egy csomó minden) a Vahot u.-ba!
Úgyhogy átmentem a Bártfaiba, ott meg kilóméteres sor állt ebből kifolyólag!
Egyébként nekem kifejezetten ízlett a cukros lé, amit meg kellett inni! Holnap lesz meg az eredmény, remélem legalább ezzel nem lesz gond!
Felhívtam ma a dokimat, mert pár napja úgy vakarózom, mintha bolhás lennék! Azt mondta tartsak májdiétát, és mondott valami epe ürülést segítő gyógyszert, egyelőre megpróbálkozom csak a diétával! Biztos a baba azt is nyomja, mármint a májat!

Ildi(28+2)
ildi76

De hol vakaródzol??

Mert ha "ott", az lehet cukor probléma okozta gombatúltengés, vagy nem cukor okozta Kép gomba. Mindkettőre van gyógyír.

ancsipancsi

Kép Kép

Kép
Kép
pipocska

Köszi Neet!
Szuper vagy!
Most én is úgy vigyorgom, mint a második!Kép

Ancsi!
A szállongó szivecskék itt vannak: Babanet Társalgó>> Szülészetek, korházak>> Orvosok/szülésznők, akiknek örök hálával tartozunk>> Archív 2004.jan.19.
Kukacz beírása 2004.jan.11. vasárnap 22h 22:
Ha rájössz csúcs vagy!
Egyébként a nagyszív is megér egy misét.

A pecsételésről annyit, hogy nekem is amikor meg kellett volna jönnie 3 napig volt valami kis maszat, az lett gyanus. Rögtön lett két + tesztem.
Azóta is amikor a várható mensi időpont lenne, egy vagy két napig 1-2 csepp pecsételés van.

Kép
Kép
pipocska

Votiv!

Veled még mindíg minden rendben?

Kép
Kép
pipocska

Ancsi!
Köszi, de nem "ott", hanem mindenhol viszketek a fejem búbjától a kislábamujjáig, pedig nem száraz a bőröm! Remélem a diéta használ majd!Kép

Votiv!
Azt honnan tudtad, hogy hány csepp kell az olajokból a bázisolajba? A könyv ír egy derékmasszírozó olajat, amit vajúdás alatt lehet használni! Én azt szeretném összekutyulni!
ildi76

Ildi!

A Fehérvárin tényleg nincs labor?És a Vahotban pontosan hova költöztek?Oda ahol eddig is volt labor az I.emeleten?És a nőgyógyászat is átköltözött?Jé!De legalább ha rendelni fog a dokim és rám jön a szülhetnék akkor közel lesz:Kép

Jucus
20170114224602

Ildi!
Ha van kedved próbáld ki a borsmentateát. Ez rendszeres fogyasztással csökkenti a vakarózást, és a szülés után jó egy pár napig fogyasztani.
zanza

Votiv, koszi
az ok, hogy jot tesz, de eleg kemeny lesz-e igy az alatet a babanak?

mert ugy tudom, hogy kemeny matrac kell, vagy nem?
es a baranyszor meg puha

Kép
babarozsa

sziasztok

terheléses cukornál cukros vizet kell inni? Nekem anno (másik kórházban szültem) egy zsemlét kellett ennem egy pohár tejjel. Amúgy a vérvétel ott van ahol az uh? a régi épület 1.emeletén? MÉg egy kérdés EKG-ra oda lehet menni, és nem tudjátok be kell-e jelentkezni, ill ha a kismama odamegy akkor soron kívül bemehet-e v. várnia kell? A válaszokat előre is köszönöm

sziasztok juji
juji

Pipocska! nekem ezek a szívek nem szállnak sehova, csak sokat tett Kép be belőlük a csajszi, Kép mégpedig így:

Kép Kép

ancsipancsi

Pipocska! nekem ezek a szívek nem szállnak sehova, csak sokat tett be belőlük a csajszi, mégpedig így:

ancsipancsi

Pipocska!
Kép
nekem ezek a szívek nem szállnak sehova, csak sokat tett be belőlük a csajszi, mégpedig így:

Kép
Kép

ancsipancsi

Babarózsa, nem kell durván keménynek lennie, a kókuszmatrac se ilyen. (a felőttek mániája inkább a kemény fekhely) a sima habszivacsmatrac meg aztán még kevésbé kemény... ha túl kevésnek találod a b.szőrt, tegyél alá vmi jól szellőző kis textilt - pl összehajtogatott lepedőt.

Ancsi, a spermában prosztaglandin hormon van, ez a méhszáj tágulását segíti elő - de csak ha az elég érett rá. a méhszáj is termeli ezt a hormont, csak keveset. ezért ajánlják az "extra adagot", ha már alkalmas lenne az idő, de még nem indult be Kép - na és nekünk (az én már nyitott méhszájammal) ezért nem szabad Kép

Ildi, a keverési arányokra érvényes általános szabály, hogy a bázisolajat ne nagyon hígítsd 10%-osnál jobban - ezzel elkerülheted azt is, hogy túl tömény illatok legyenek benne. egyébként szerintem nyugodtan csináld a bába receptje alapján "érzéssel" - csak 1-2 csepp illóolajat hozzáadva, megszagolva, még hozzáadva, megszagolva...

a csíkokra való masszázsolaj receptjét én máshol is megtaláltam, onnan van meg az adagolás ;o) de a herbaházban is segítenek. tényleg állati jó hely!

Pipocska, köszi, velünk még minden oké, holnap még megyünk NST-re és Uh-ra. egész délelőtt a kórházban fogok ücsörögni. nem baj, majd veszek valami sütit a büfében, vígasztalásképp Kép most már lesz*rom, és annyi sütit eszem, amennyit csak kívánok. lassan egy hete fexem, és kezdek tök depis lenni tőle Kép tegnap ettem sült banánt vaniliafagyival, hát az maga volt a csoda!!

szép napot mindenkinek!
votiv (még 24-et kell aludni Kép)

votiv 8)
votiv

Votiv, csak nyugodtan egyél, úgyis fogytál!

Az egésznapos kórházi ücsörgés nem lesz túl jó, a te állapotodban. Előre kéne tolakodnod!

Pipocska! amúgy nekem most nem pecsétel, csak máskor. most csendben van!! Kép)))

ancsipancsi

De jó ez a rendszer, háromszor elküldte ugyanazt az üzenetet, rosszul, egy gombnyomásra. Pedig van a fórumban egy ellenőrző, ami nézi, hogy ne küldd el többször ugyanazt.

Kissé kiscipőben jár még itt ez a dolog Kép)

ancsipancsi

Ancsi, az NST előjegyzésre megy, az UH-n meg csak hozzám hasonlók ülnek, úgyhogy tolakodás kizárva Kép
drukkolunk neked!

votiv 8)
votiv

....amíg ... addig nem teszek be új képet ide. a következő kép már ....-ról fog szólni Kép)

már csak pár nap, trallala, és megveszem a tesztet. addig nem merem, nehogy idő előtt próbáljam ki.

MOST ajánljatok olyan tesztet, ami az elmaradt vérzés napjától mielőbb kimutatja, és mondjátok már meg légyszi, hogy hány nappal utána próbálkozzam először.

ancsipancsi

Ancsipancsi!
Tök jók a szíveid! Kép
Szerintem olyan tesztet veszel, amilyet akarsz, mind ugyanazt tudja, csak más a gyártó és az ár. Én belőttem a középárfolyamot, az kb 700 forint volt (van 300.-ért is meg 1200.-ért is...), de a 3 naposok nem olyan megbízhatóak, mint az egyhetesek. Azaz, ami az egyhetes terhességet mutatja ki, szerintem az jobb. Nekem 1 napot késett (Kép ) akkor vettem a tesztet, gondoltam, kivárok pár napot, de nem bírtam ki, és még aznap a halovány csíkocskával repültem papa karjaiba.... jajjjj!!! Hasonló élményeket kívánok!!!

Votív!
Te próbáltad a málnalevélteát? Én most kezdtem, 2 napja iszom, hát remélem, h hat, mert elég vacak íze van. Megvárom, míg kihűl, azt ledöntöm... Viszont sokat lehet vele pepecselni, mert filterest nem kaptam, csak az ósdi leveles megoldást, mire leszűrögetem, úszik a konyha a zöld vackokban...
neet(32 nap!)
neet

Ancsi!
Asszem, MediLab volt a neve, de nem biztos.
Minden patikában meg gyógynövényes bótban van ilyen. Kép
neet
neet

Ancsika!

Őrületes vagy, nagyon jók a szívek, viszont aki kiscipőben jár az még mindíg én vagyok, mert most ugyan tudok neki örülni, de nekem attól még nem sikerül.Ezeket a kódszámokat honnan kell szedni?
Te valami zseni vagy?

Teszt: Én kétfélét vettem biztos ami tuti.
Az egyik a nap bármely szakaszában kimutatja és cseppenteni kell a kis nyílásba a vizeletet. A másik: a reggeli első vizeletet kell használni, és a teszt egyik /jelölt/ végét kell a vizeletbe tartani kb. 5 másodpercig. Mind a kettő pár perc alatt kimutatta, de ha nem olyan gyors az eredmény, akkor se keseredj el, mert a hugomnak pár éve nem mutatott semmit, eldobta, aztán fél óra múlva halászta ki a kukából, hogy jé mégiscsak két csíkos.
Ja a DM-ben kapsz mindkét félét, ott válogathatsz is.
Csatlakozom Neethez.Nekem is a közepes árú, egyhetes jött be.
Mielött megcsinálod küldj egy üzit.
Lassan kezdek úgy izgulni, mint a sajátom elött. Kép

Kép
Kép
pipocska

Ancsi, a Medilab a nyerő! ide is hozott egy bébit Kép

Neet, iszom a málnalevélteát, már egy zacsival elfogyasztottam. Már megszoktam az ízét, szerintem lassan te is meg fogod. Vicces, amit a zöld lében úszó konyháról írtál, nálunk is u.ez volt Kép

aztán vettem olyan bögrét, amiben van szűrő. a szűrőbe bepakolom a cuccot, leöntöm, és pár perc múlva kiemelem a szűrőt. persze néha így is mellémegy némi anyag, de az már csak az én bénaságom rovására írható...

ilyen bögrét kapsz mindenhol, talán még az ábécében is, de a legtöbb bioboltban is, és a Herbaházban is láttam - na, többet nem reklámozom már őket, ha nem kapok jutalékot Kép

votiv 8)
votiv

Ja! Bocsánat!
Jó reggelt mindenkinek!
Teljesen meghülyítenek ezek a szívek.Kép

Kép
Kép
pipocska

Votiv!
Van olyan bögrém, de túl nagyok a lyukak...
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?