Sziasztok!
Tlindi! Szonja nagyon szép volt a keresztelőn. Reméljük nálunk is lesz hamarosan, most szervezkedünk.
Én, ha tudok, megyek, már ha benne vagyok a 10-ben. Ez ugye nagyban függ, hogy hol és mikor lesz. Szóval mindentől
Viccen kívűl: csak azért vagyok most körülményes, mert Balázs jövő héten kezdi a beszokást. És őt inkább nem vinném. Szóval ha jövő hétre gondoltátok, még nem biztos, hogy tudok menni.
És nekem Tlindi küldd már el priviben a címed - ha nincs fenn a g-n.
Ádám háza tája felől jelentem, hogy jön az 5. és 6. fogacska. Na ez megvisel mindenkit, mert éjjel elég sokat kel. Próbáltam Nurofent, Panadolt, meg valami hosszú nevű Naturlandos kúpot, nos semmi. Egyedül a Germicid C használ. De azt csak éjjelre adok neki. Nappal marad a nyöszkölés. És ahogy elnézem, még 2-3 nap tutira lesz, mire kibújik.
Mászni még csak egy-két lépést megy. Érdekes, mintha nem venné észre, hogy mászik és nem kúszik. Valószínűleg azért, mert kúszva sokkal gyorsabban elér mindent. És próbál ülni. Hát ennyi. Nem tudom, hogy el vagyunk-e maradva mozgásfejlődésileg, majd megkérdezem a védőnőt.
Adrienn!
Gratulálok, hogy Abi-baba már áll! Nagyon szép kislány! Mi jövő héten kezdjük az ovit, háááát kíváncsi vagyok! Te belehímezted Zarand ovis jelét a cuccaiba, vagy rajzoltad? Vagy vettél ilyen öntapadósat?
Tiva bébi mekkora már! Még csak most született! Hogy megy az idő! Megnéztem egyébként a g-s képeket: Domó csuda zabálni való falat (nagy falat), Kincső meg ahogy beájult a játszó szőnyegen!
Na megyek, valami kaját rittyentek Ádinak, kihasználom, hogy még eszik. Még.
A betegeknek jobbulást!