Új privát üzeneted érkezett!

Héj! Hóóó! MINDENKI!!!

Életjelet!!!
szilvi35

Meg volt a keresztelő.Jól sikerült,nem sírt Szonja.Sőt túl jól érezte magát,ezért kellett kivinni :lol: Kép Kép

remélem már minden baba-mama-papa meggyógyult.Szonja is megfázott.Folyik az orra.Porszívózni is kell.Abba a pici orrba hova fér ennyi szmötyi :?: :roll: Kapott köptetőt meg orrcseppet.Remélem nem tart soká.mert eléggé megviseli.

Tlindi

Kép
tlindi

Sziasztok!

Gratula a keresztelőhöz! Szonja baba gyönyörű!

Mi tegnap a sebészeten voltunk, mert picurkám nekiesett az étkezőpad szélének, és felrepedt a szemhéja :( Szerencsére semmi komoly, megröntgenezték, és összeragasztották (nagyon megkönnyebbültünk, hogy már nem varrják szegénynek). Ha szépen gyógyul, vissza se kell mennünk. Azért jó nagy volt az ijedség, azt sem tudtam hova kapjak pánikomban :( Persze őt alig viselte meg szerencsére.
Persze mindez azért mert hatalmas a lendülete (nem ám szép lassan tanulgat sétálni, hanem egyből szaladni kell), na meg mindenre próbál felmászni. Tegnap épp egy babára.
Amúgy még mindig folyik az orra, de semmi más.
Ja és mostanság a pici hisztizik, nem a nagy :)

Adrienn! Jobban van Zaránd? Abigél ugye nem kapta el?
Többiek? Remélem mindenki jól van! A betegeskedőknek jobbulást!

Kép
Kép
beubaba

Na most már nekem is folyik az orrom.Szoptatás mellett tényleg nem lehet semmi gyógyszert szedni?????Még orrcseppet sem adtak a gyógyszertárban.Csak valami homeopátiás oscilloizét vettem.Ti szedett már ilyet?És használ??

Tlindi

Kép
tlindi

Sziasztok!
Én is itt vagyok! Szerencsére Zaránd is jól van már, és Abigél sem kapta el a skarlátot! Hétfőn kezdtük újra a beszoktatást az oviba. stegnap sírt, ma nem... Remélem nem tart sokáig ez a sírós oviba járás, mert eléggé megvisel ez is...
És itt van néhány kép a gyerekekről:
Kép Még az öreg kutyával... Kép tudok állni... és szeretek is!!!! :) Kép
Vendég

Nagyon szépek a csöppek, de nem parázol, hogy Abigél kifordul azon az alacsony rácson?
Nem akarok belepof, de sztem tegyétek lejjebb az ágyat, ha még nem tettétek meg.

Nálunk is az állás a fő sláger, néha meg már araszolgat a karám mentén

Szonja szép kis csajszi!

Beu!
Gyors gyógyulást a szemhéjacskának!

Mennem kő...

Kattkat

Kép
kattkat

Tlindi!

Szonja baba gyönyörű! :D

Ardienne!
Örülök, hogy meggyógyultataok!
Nagyon szépek a lurkók!
Hát Abigél hajától el vagyok ájulva!
Tessék és már áll! :D
Most akkor én panaszkodom, hogy mi még nem állunk ! Csak próbálkozunk felkapaszkodni de még sokat kell gyakorolni.
Viszont mászni nagyon gyorsan bír Kincső! Mire én elérek a szobaajtóig addigra ő máris a hátam mögött van!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Tlindi! Szonja nagyon szépséges volt a keresztelőn! Kis cukipofa :) Gratula a keresztelőhöz!

Beubaba! Atyaúristen!!!

Hááát! Abi baba is zabálni való! Az a haj :) Zaránd biztosan túl lesz a beszoktatáson. Sok-sok kitartást kívánok hozzá és erőt. Úgy látom kell hozzá :(
szilvi35

Tlindi!

Az jó amit adtak homeopátiás!
De van homeos orrspray is!
Nekem legalábbis bejött nagyon, Delufen a neve és ezt nyugodtan használhatod!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!

Jobbulást a babáknak.
És nagyon aranyosak. Köszi a képeket!
Szonja hajpántja nagyon tetszett.
Na és Zaránd már lassan udvarolhat a lányoknak. :-)
De Abigélt látva nekem is az jutott eszembe, mert hát magamból indulok ki, hogy én tuti kifordulnék a rácsos ágyból (mint ahogy anno meg is tettem)... De iszonyat édes egy leányzó. És lehet neki eszébe sem jutna ott próbálkozni. :-D

Szép, napsütötte napot mindenkinek!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Csak nehogy nyugtotok legyen még egy kérdés:
Ti voltatok a Péterfyben szülésfelkészítőn?
Most néztem a honlapon, de semmit nem írnak róla. Az utcsó infó az 2008as... és havonta 1x lehet menni... és van vagy 8 téma, amiről beszélnek... Ez azért gáz... Na neeee... Erről nem akartunk lemaradni. Ez szívás...
Tudtok erről valamit?

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Huba
be akartam ide linkelni a babavárós programot, de úgy látom, hogy csak szept 7-ig tartott...
http://webcache.googleusercontent.com/s ... =firefox-a

gondolom, hogy rövidesen újrakezdik, mivel a 2009 es progik is októbertől kezdődtek, szóval érdemes figyelgetni a honlapjukat, bár lehet, hogy addig megszülsz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2010.09.29 21:00-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Mi voltunk1x. És tetszett. Sok hasznos infót mondtak el az ottani szokásokról. Mondjuk főleg a szülőszoba látogatás érdekelt volna, de az influenza miatt az a része elmaradt.

Kép
Kép
beubaba

Sziasztok!!

Szonja milyen szépséges kislány volt a keresztelőn! Nekünk jövő szombaton lesz, de csak akkor, ha költözünk végre, már mindenfélét mondtak, egyre közeledik az időpont, csak érjünk oda a templomba :)

Abi is nagyon édes!!! Micsoda loknik!! Igazán szépséges!! Zarándnak micsoda ábrándos tekintete van :)

Beu, remélem minden rendben veletek, és szemhéj is javul!!!

Hubanyu: Én jártam a Babaváróra, nagyon tetszett! Csak az a gáz, hogy havi 1x van, aztán szevasz. Minden alkalommal van szülőszoba-betekintés. Szerintem nem szűnik meg, csak még nem frissítettek. de asszem ott van a Cser Kati száma a szórólapon, őt meg lehet kérdezni, szerintem nagyon kedves. Nekem a szülésről, a szoptatásról szóló alkalmak voltak a kedvenceim, illetve az az alkalom, amikor az osztály bemutatkozott. AZ tetszett, hogy nem teszik a szépet, nem árulnak zsákbamacskát, és amikor ott voltam, ugyanazt tapasztaltam, amit elmondtak. Nekem szimpik voltak.

Kép
Kép
csipetnyusza

http://www.peterfyszuleszet.hu/letoltesek

Köszi nyusza! Jól vagyunk, holnap már leis vehetjük a tapaszt, ha szép a seb, még vissza sem kell mennünk.

Kép
Kép
beubaba

Szerintem nem zaklatsz senkit Hubamami! Kérdezz csak :) Kérdeztem én is állandóan és kérdezek most is.
Voltam kétszer előadáson és tetszett is mindkettő (bár a szülési anomáliákat vagy mi volt a címe, rendellenességek vagy ilyesmi - szóval azt, kihagyhattam volna. Nem szabad para dolgokat hallgatni szerintem).

Beu! Örülök, hogy a kicsinek begyógyult a sérülése! Talán még a helye sem marad meg.
szilvi35

Szép reggelt anyukák!
Köszönöm a linkeket, épp most beszéltem Cser Katával, és kedden lesz, szóval megyünk. :-) És, ha nem vajúdik senki akkor megnézhetjük a szülőszobát. Hurrrrááááá... :-) Ennek örülök.
Ja, ma reggel voltam vizeletet leadni, és kiderült, h 11től szabira megy a dokim. Értitek??? Szabira, mikor én akkoriban akár szülhetnék is. Három hétre elhúz... Kedves tőle. De kedden találkozom vele, és leteremtem, ha magától nem említi meg, mert persze ez most nem tőle tudtam meg. De mi a fenének fizetek neki, ha akkor megy szabira??? Kíváncsi vagyok bejönne-e? No, mind1. Csak felhúztam magam ezen. Nem mintha hamarabb terveznék szülni... :-)

Jut eszembe? Egyre több embertől hallom, hogy betegek... Remélem ti nem kaptátok el, és a babák is jobban vannak már!
Ja, és mintha valami olyat olvastam volna, hogy jön megint a h1n1... :-S

Vigyázzatok magatokra és a babákra. :-)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Köszönöm a bókokat :lol: :lol: :lol:

Ildóca

Vettem orrspray-t.Még nem vagyok a toppon,de már sokkal jobb.

Adrienne

Abigélnek micsoda haja van.Annyira édes vele.Zaránd bírja már az ovit?

Bea

Remélem szép a seb és nem kellett visszamennetek.

Nyusza

remélem már költöztök és nem csak ígérgetnek.Nagyon bosszantó lehet ez az egész.A nagyfiút jó öltöztesd be a templomba,mert nagyon hideg van.Nálunk akik akeresztelőn résztvettek,a fele beteg lett :? Mondjuk tele volt a templom köhögős öreglányokkal :twisted: :twisted:

Tlindi

Kép
tlindi

Hahó lányok!

Húúú,de szépek a gyerekek:Szonja,Zaránd,Abigél...

Mi jól,Bogi 4 fogú lett.
Szerencsére most nem volt nagy zrí....elég csendbe jöttek ki a felsők.
Lekopogom...
Nátha is volt,de elmúlt szerencsére....
Annyiszor szívtuk az orrát...éjjel-nappal...brrrr.
Mi még mindig csak forgunk és a kúszás csírája jelent meg...
és lassan 10kg a csaj..és 72 cm.
Úgyhogy vannak sonkák...majd dobok fel képet...

Kép
kata35

Sziasztok!
Hazaérkeztünk, úgyhogy megvagyok én is.
Ha eltüntetem a szennyest - mert jelenleg alig lehetett megközelíteni a fürdőt - jelentkezem.

Addig is mindenkinek jobbulást, aki beteg!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Sziasztok!

Tegnap minitalálka volt Szilviéknél. :)
Azt hiszem, a többiek nevében is mondhatom, hogy nagyon jól éreztük magunkat!
Ildóca-Kincső, Én-Domi és persze Szilvi-Tiva, a házigazdák.
Akit érdekel, felnyomtuk a képeket a g-re.
Jó lenne egy Péterfy topicos találkát is összehozni!!!
Valaki nem akarja bevállalni a házigazda szerepét? :lol: :oops:
Nálunk nem túl ideálisak a körülmények, de én szívesen látok bárkit, csak akkor számoljon a 4. emeltre felgyaloglással, a kutya, macska kombóval, a fizetős parkolóval, meg hogy nem túl meleg a lakás (konkrétan még nem fűtünk). :oops:

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkatt úgy látom a riasztós vendéglátás a formád :wink: :D :D :D

Szívesen látok mindenkit én is, csak szervezés kérdése. Összesen kb. 4-5 en (persze plusz a bébi) férünk el. Nálunk meleg is van, kutya-macska sincs és és és és kötöttségek sincsenek... őőőő... viszont parking óra van. Szóval gyertek, gyertek. Találjuk ki, melyik nap jó legközelebb, de szerintem a csütörtök ideális :) Közben töröm a fejem, honnan lehetne egy nagyobb helységet, bérleti díj nélkül szerezni... olyan bababarátot.

Igen! Örültem, hogy voltunk/-tatok! Jó volt :) Még, még, még ...
szilvi35

Neeeem :lol:, csak nem akarom, hogy bárkit meglepetés érjen vagy az ajtóban derüljön ki ,hogy allergiás az állatszőrökre.

Kattkat

Kép
kattkat

Jelentem mi is csatlakozunk a 4 fogúak társaságához :P .Két szemfogacska bújt ki.Semmi nyűg.Azt hiszem használt,hogy kedd óta napi 3x megy a nurofen szirup a megfázásra.

Jó lehetett a tali.Én vállalom a házigazda szerepét.Viszonylag nagy a lakás és bekapcsolták a fűtést is.Lift van és ingyenes a parkolás.Kutya macska nincs :( .Még a bkv közlekedés is elég normális.

Tlindi

Kép
tlindi

Tlindi!

Gratulálok a két legújabb fogacskához! :)
Hú de rendes tőled, hogy felajánlottad, hogy nálatok legyen a tali! :)
Többiek?
Mit szóltok?

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!

Tlindi!

Te nagyon bevállalós tipus vagy!
Nekem tetszik az ötlet! :D

Hahó többiek!
Nagy a csend erre felé!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ildóca kérdezte és jogos. Kedves újak, tudjátok a g-s jelszavat és belépést?
szilvi35

Ildóca

Nem vagyok olyan bevállalós,de jó lenne arcokat csatolni a nevekhez.A babóknak is jó lenne egy kis korukbeli társaság,meg az anyukáknak is.Ha jól számoltam 10 baba-mama páros és egy pocakos aktív fórumos van.Az sem biztos hogy mindenkinek megfelel a hely meg az idő. És gondolom senki nem számít 10 fogásos ebédre.És nem is csak én vagyok "bevállalós":Kattkat és Szilvi is az 8)

Ha valakinek könnyebb a döntés a küldök címet priviben.

Tlindi

Kép
tlindi

Sziasztok!

Tlindi! Szonja nagyon szép volt a keresztelőn. Reméljük nálunk is lesz hamarosan, most szervezkedünk.

Én, ha tudok, megyek, már ha benne vagyok a 10-ben. Ez ugye nagyban függ, hogy hol és mikor lesz. Szóval mindentől :)
Viccen kívűl: csak azért vagyok most körülményes, mert Balázs jövő héten kezdi a beszokást. És őt inkább nem vinném. Szóval ha jövő hétre gondoltátok, még nem biztos, hogy tudok menni.
És nekem Tlindi küldd már el priviben a címed - ha nincs fenn a g-n.

Ádám háza tája felől jelentem, hogy jön az 5. és 6. fogacska. Na ez megvisel mindenkit, mert éjjel elég sokat kel. Próbáltam Nurofent, Panadolt, meg valami hosszú nevű Naturlandos kúpot, nos semmi. Egyedül a Germicid C használ. De azt csak éjjelre adok neki. Nappal marad a nyöszkölés. És ahogy elnézem, még 2-3 nap tutira lesz, mire kibújik.

Mászni még csak egy-két lépést megy. Érdekes, mintha nem venné észre, hogy mászik és nem kúszik. Valószínűleg azért, mert kúszva sokkal gyorsabban elér mindent. És próbál ülni. Hát ennyi. Nem tudom, hogy el vagyunk-e maradva mozgásfejlődésileg, majd megkérdezem a védőnőt.

Adrienn!
Gratulálok, hogy Abi-baba már áll! Nagyon szép kislány! Mi jövő héten kezdjük az ovit, háááát kíváncsi vagyok! Te belehímezted Zarand ovis jelét a cuccaiba, vagy rajzoltad? Vagy vettél ilyen öntapadósat?

Tiva bébi mekkora már! Még csak most született! Hogy megy az idő! Megnéztem egyébként a g-s képeket: Domó csuda zabálni való falat (nagy falat), Kincső meg ahogy beájult a játszó szőnyegen!

Na megyek, valami kaját rittyentek Ádinak, kihasználom, hogy még eszik. Még.

A betegeknek jobbulást!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Tlindi!

Persze nem gondoltam arra én sem, hogy ebéd meg ilyenek!
Csak maga az, hogy oda menjünk ennyien!

De különben hozzánk is lehet ám jönni ha bevállaljátok, hogy Csömör! De mivel kertes ház én arra gondoltam, hogy tavasszal vagy nyáron amikor már tök jó idő van, tudnánk egy kerti partit csinálni! Mert hát a lakás az nekünk sem olyan nagy, mert mi tetőtérben lakunk, lent meg anyukámék!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

G-n az elérhetőség.
Igen Szonja,benne vagy a 10-ben :lol:

Tlindi

Kép
tlindi

Na elkiabáltam, Ádi nem eszik....teljesen kicsinál ezzel. Múlt héten is volt egy nap, hogy szinte semmit nem evett a cicin kívűl. Nálatok is van ilyen? Vagy csak én vagyok erre ráparázva?

Kép
Kép
Kép
szonja77

Ja, és a keresztelővel kapcsolatba akarom kérdezni, hogy hogy zajlik? Mert én is keresztszülő leszek, kell valamit ott szerepelnem? Biztos valami esküt, de a pap mondja előttem, ugye? Ez aggaszt egy kicsit meg kell mondjam... mármint a szereplés.
Persze most lehet, hogy hülyeséget kérdeztem, mert minden vallásnál más...

Kép
Kép
Kép
szonja77

Én mindegyikőtöket nagyon szííívesen megismerném az összes gyerkőcötökkel együtt!!!
Remélem sikerül hamar beszoknia Zarándnak és Balázsnak is, mert nektek is jönnötök kell Adrienne és Szonja!
Engem is tuti meg fog viselni nagyon az első idő, amíg meg nem kedveli Domi az óvodát, pedig én voltam a másik oldalon is.
19 éves koromban volt egy mini csoportom (2,5 évesek) egy oviban.
Hogy mennyire nem éreztem át akkor ezt még.
Én is gyerek voltam.
Másik fórumon épp most írta egy lány, hogy náluk (külföldön) nagyon hamar vissza kell menni robotolni, így a 7 hónapos kislánya már bölcsis. :?
Még mászni sem tud, meg ülni is alig, de már be kell adnia.
Jajj de borzasztó lehet.
Azt mondta, hogy annyiból jó, hogy a nagyobbik tesó is oda jár és tigrisként védi a kishugát.
Senki sem nyúlhat hozzá. :)
A szívem szakadna meg ott hagyni Domót egy bölcsiben...
Hiába nagy, azért Ő még baba.
Persze ha muszáj...

Egyébként meg Tlindi, nem olyan rossz a házigazda szerep.
Egy csomó rágcsa meg üdítő marad utánunk.
A következő 2 évben nem kell ilyesmit venned.:wink:

Kattkat

Kép
kattkat

Szonja!

Nekem a szoptatásál kell közelharcot vívnom vele...
Teljesen kiidegel, mert saját magának apasztja a tejet.
Eszik 3 percig, aztán menne felfedezni, pedig még van tej. :evil:
Ma adtam először csikent Domónak és megeszegette, de azért nem habzsolta.
Köszi a Domó dícséretet :)
Az hagyján, hogy nagy Domó, de a feje is elég méretes.
Biztos sok benne a tudomány.
Golyófej. :D

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok csajok!

na,milyen aktív lett mindenki :)
én is visszatértem megint..iszonyat éjszakáink vannak..én nem tudom mitől,mert nappal meg majd kicsattan a kiscsaj..ki érti ezt.. :)

Szonja: itt egy link,itt mindemn itt van,már ha katolikus kersesztelő...
http://keresztelo-ruha.com/keresztelo-menete.html

de semmi extra amúgy,nem kell izgulni :wink:

Gyorsan meglesem a picikről a képeket,meg jobban visszaolvasok,bár azt láttam,hogy Tlindi bevállalt egy találkozót...remélem még én is beférek,ha még nem estem ki a pixisből teljesen :oops: :wink:
Most már igyekszem itt lenni ígérem!!
Most megyek gmail-re,csodálni babókat,mert rohadt kíváncsi vagyok má :D

Kép
pako

Szia Pako! :)
Már mér' estél volna ki a pixisből? :)

Én is képnézőben voltam, de valamiért nem tudom Ákosról megnyitni a "Huncut"-tól a "8 hetes nagyfiú"-ig képeket :(
A "Vigyorexet" már igen és az nagyon cukee! :)
Nagyon figyel már.

Kattkat

Kép
kattkat

Hát igen én is a ropira hajtok.... :wink:

Református keresztelő

A lelkész feltesz 2 kérdés,arra kell felelni:akarjuk Ígérjük és fogadjuk.Meg a Hiszek egy-et kellett elmondani,de azt a gyülekezettel együtt.Utólag tényleg semmi extra,de előtte nagyon izgultam én is.

A talival kapcsolatba,ha lehet várjuk meg míg meggyógyulok.Irígy vagyok és nem osztogatok a bacijaimból :wink: :wink:

Tlindi

Kép
tlindi

Halihóó!!

Kattkat, köszi, hogy szóltál, újra feltöltöttem, nem tudom mi volt a gond a képekkel. Most már bejönnek.

Megkuksiztam g-n a taliképeket, nagyon jóók!

Nekem is az a kedvencem, amikor Kincső bealudt a játszón, meg amikor Domó ismerkedik Tivával :)

Épp mondtam Szilvinek, hogy mi is szívesen mennénk legközelebb, jó lenne találkozni Veletek!! remélem ez a lakás-mizéria is lecseng addigra...mondanám, hogy nálunk is lehetne tali, de először be kell rendezkednünk :) de jövőre szívesen, addigra kész is leszünk vele :)

Ma voltunk keresztanyáméknál vendégségben, Ákos tarolt 8) és még jókedvű is volt hozzá. Persze most K.O., kidőlt, nagyon elfáradtunk. Kíváncsi vagyok a holnapunkra!

Kép
Kép
csipetnyusza

Sziasztok Anyucik! :-)

Tök jó, hogy rám is gondoltatok, én is szívesen találkoznék veletek! Egyszerűbben megjegyezném ki kihez tartozik. :-)

Persze még egy kérdés? Mi ez a gmail-es dolog? Én is nézhetek ott képeket? Hogyan, mi a linkje, stb...? Valaki megosztja velem is a tudnivalókat? Ha nem titok. :-)

Kattkat, én is attól tartok, hogy mi lesz, ha nem akar szopni majd Huba... Az nem lenne jó. KITARTÁS!

Csipetnyusza, én tök megértelek egy lakásmizéria kiborító, és felemészti az embert, de ne add fel! :-)

Szonja, ne félj a keresztelőtől, bár én csak református no, meg katolikus létemre katolikus keresztelőn voltam. Nem nagy kunszt. A pap mindent mond előtted mondatonként, semmi vész. Egyszerű. Aztán majd nevetsz egy jót. :-) Sok sikert!

Szép vasárnapot! :-)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Sziasztok! :-)

Van egy ötletem. De nyugodtan ellenkezzetek, hogy ne "pofázzak" már bele. :-)

Szóval, bekukkantottam a g-s oldalra. Tetszett. Bár kicsit bonyolult volt rájönni, mit, hol keressek. Az jutott eszembe, hogy ismeritek a levelező listákat? És működésüket? Csak röviden:
Lehet csinálni egy olyan levelező listát, ahol mindenki a saját mail címéről küldhet üzenetet, és mindenki aki benne van a levelező listában, az megkapja ugyanúgy, mint egy mailt. Ehhez nem kell más, mint létrehozni egy ilyen levelezőlistát. És persze a mail címek.
Ezt én azért tartom korszerűbbnek, mert egyszerübb, és mindenki láthatja, nem kell keresgetni, látod, ha valaki új levelet írt, akár képeket is lehet... És minden mást, ami eddig ott volt, azt át lehet tenni.
No, ha gondoljátok, akkor kipróbálhatjuk. Én szívesen megcsinálom a levelező listát.

Jó babázást!

Ha ezt privibe kellett volna írnom, szóljatok és törlöm innen. És előre Bocsánat!!!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Sziasztok lányok!

Itt egy kép Bogiról....

Húúú,Bogi sem evett ma semmit a cicin kívül....
Az a baj,h ilyenkor ideges vagyok,mert éjjel 2 óránként ébred,hisz nincs annyira teli a poci..ez a tej már nem olyan laktató...
Úgyhogy naaagyon fáradt vagyok,tegnap éjjel is 2 óránként ébresztett..

Kép fürcsi [/img]

Kép
kata35

Nagyon édik a minitalálkozós képek....

Kattkat,
Domó most hány kiló?És milyen jól ül...mászik már?

Kincső cukin bealudt..:))
Tiva édes bogárka.
Domó pajkos,hetyke legény...

Kép
kata35

Kata35!
Bogi nagyon szép! :)
Kis husinyuszi! :D
Meggyurmáznám.:)
Én imádom Domó röcögő kis hurkáit gyömöszkölni meg puszilgatni.
Ő hány kiló?
Őszinte részvétem a két órás kelések miatt...
1-2 kelés belefér, de 2 óránként az durva.

Domó 9700 volt hétfőn.
Mászik már és ácsorog.

Huba mami!
Adrienne férje csinált azt hiszem ilyesmi levlistát (remélem nem emlékszem rosszul :oops: ), de végül nem teszteltük, mert Szilvi megcsinálta a gmailest.
Nem tudom, hogy meg van-e még az Adrienne-féle.
Ha igen, akkor használjuk azt, ha nem, akkor megköszönjük, ha csinálsz.
:wink:
Adrienne?

Kattkat

Kép
kattkat

Szerintem nem csinált, csak tervben volt.
szilvi35

Jajjjj egyem azokat a hurkákat :) :) Bogi nadjon cukííí :)
szilvi35

Micsoda pocak és micsoda combik. :lol: Gyönyörű csajszi.

Kata.Nekem is nagyon gyakran ébredt Szonja.Én vettem neki Milupa jó éjszakát tápot.Bevállt.Most csak 1x ébred (álltalában) és az sem tart sokáig.

Tlindi

Kép
tlindi

Jaj de édes Bogiii!!! Cukker!!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Nagyon édes Bogi!
Jó kis husiban van! :D

Nálunk úgy néz ki mintha beindultak volna az alsó fogacskák!
Bár még nem nyűgös meg semmi ilyesmi csak rág ezzerrel meg elég rendessen megvan duzzadva sz alsó ínyecske!
A kiságyba nem lehet napközbe be tenni Kincsőt, iszonyat mozgás teret igényel magának! Mászunk, ülünk és felkapaszkodunk térdelő állásba! Egyszer -egyszer meg már própál talpa emelkedni de az még bizonytalalnul megy!
Viszont az evéssel nincs gond nálunk! (Gyorsan le is kopogom!)
Bár ha gyümölcsből lenne az egész világ az lenne igazán csak jó! :D És az alvással sincs gondunk este 9-től reggel fél 7-7ig alszik! :D
Nem írigylem azokat akik éjszakáznak!Kitartás lányok!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Meg hánytam-vetettem... szóval amíg Tiva baba ilyen csöpp nem szeretnék BKV-val közlekedni, főleg nem télvíz idején, sajnálom. Természetesen ne rajtunk múljon a dolog :)

Másrészt meg csütörtökön, ha van kedvetek várlak Titeket szeretettel ismét egy röpke zsúrra :)

Tiva még "csak" tejet eszik :wink: és sokat fekszik, általában hanyatt vagy az oldalán. Nem szeret hason lenni és még a buksit sem emeli fel ezért. Mosolyog, gagyog, kontaktál ... tündibündi :)
szilvi35

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?