Sziasztok!
Csak szeretném elmesélni, hogy 1 hete elkezdtm Violának adni egy agyi tevékenység serkentő természetes alapanyagokból készült táplálékkiegészítőt. Múlt pénteken kezdte el fogyasztani, aznap még nem vettem észre rajta semmi extrát, másnap a szüleimnél voltunk, egész nap az udvaron voltunk játszott, bicajozott, kutyázott, megint semmi extra, viszont a 3. napon avagy vasárnap ledöbbentem.
Délelőtt főztem, majd ebéd/elpakolás/mosogatás után leültem vele/velük játszani. Leült a kisasztalhoz, elővettem a memóriajátékot, meg ilyen anya-kölkye keresd meg a párját kártyákat, gyöngyfűző játékot...stb szal ilyen seggen ülős odafigyelős típusú játékokat. Nem hittem a szememnek, Violám több, mint 2 órán kresztül fegyelmezett ült és rendeltetés szerűen játszott. Olyan nyugodt volt, kifinomult, nem volt durva, nem dobálta a játékokat, nem ölte a Zazit, mint előtte....mintha kicserélték volna.
Ügyesen ült sokat kérdezett sokat beszélt. Zazi az oviban tanult egy új verset még én sem ismertem, ezt kb 5-6x elmndta hangosan a Zazi Viusnak, és Viola megjegyezte, később pár órával elmondta Marcinak meg apának.
Szóval megjegyezte tök gyorsan. Annyira büszke voltam rá
Ügyes volt nagyon. Vittem Vásárhelyre is a cuccost kértem az óvónénit adja a Viusnak, ő is mondta, örö Violával dolgozni, egész meg van nyugodva. Amúgy ez egy természetes koffein tartalmú energiaital (semmi szintetikus nincs benne) és a hiperaktív gyerekekre nyugtatólag hat, egész megnyílt az elméje, ég és föld régi önmagához képest! Agyi tevékenység serkentő hatása van a mélymemóriára hat!
Most Violám a szüleimnél van, anyu is mondja, hogy lényegesen nyugodtabb, úgyhogy továbbra is fogom adni neki, és imába foglalom a nevét
Szilde: Ez a 29. hétre született kisbaba vérszükséglete évek óta forog körlevél formájában, vagy ez másik?
http://index.hu/tech/hoax/2007/06/19/29 ... apotu_kis/