Új privát üzeneted érkezett!

szilcsi: Nem azt írtam, hogy „csakis”, hanem azt, hogy lehet. Az ok-tünet-betegség összefüggései témakört pedig nem néhány hónapban, hanem évek időtávlatában kell érteni, pont ahogy az oltásoknál: az, hogy semmi nincs a gyerekkel egy oltás után 3 hétig, az nem azt jelenti, hogy az oltásnak nincs mellékhatása, mert az jelentkezhet évek múlva is sajnos. :( A mandulaműtétet én is megcsináltatnám, de csak akkor, ha nem tudna segíteni se a homeopátia, se más természetes módszer.

csibe: ugyanez volt Dórival, mi hőmérőztük, mert ő is szenvedett tőle. Dokinéni azt mondta oké, csak ne túl gyakran, és majd lesz normális széklete, ha kialakul rendesen a bélflóra meg az emésztése, meg főleg akkor, ha már eszik mást is a tejen kívül :) Nálunk rendeződött a dolog még bőven féléves kora előtt, nem tudom, pontosan mikor.

zsuzsu: tényleg, elfelejtettem írni Rogoznica-ról, bocs! :oops: Nagyon szép helyen jártatok!

ATZita: köszi az érdeklődést, dolgozó anyukaként tényleg kevesebb időm van erre járni. De azért nem bánom, hogy van munkám!

Enikő: te mit dolgozol?

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Exi!
Okosító torna. Százszorszépben, v. a Petőfi-telepi Műv. házban.
Dícsérik.Telefonszámot nem tudok írni, de sok helyen benne van.

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Szilde, olvastam róla, de az sajnos nem az, amit én keresek. Amolyan gyógytorna féle kellene... De köszi.

Ági és
KépKép
exdeus

exi
http://www.bibarctunde.hu/index.php?lap=gyermek
itt is van manó torna. aki a foglalkozást tartja, az azt mondta, hogy ez segít az olyan dolgokban, ha a gyerekeknek egy egy babakori mozgásforma kimaradt. azt pótolják. ez sem gyógytorna, de hátha ilyet keresnek.

toncsi80

Toncsi, köszi az infot!

Ági és
KépKép
exdeus

Málnának és Konstantinnak boldog szülinapot!

Dávid mondta nekem most nyaral még igy nem tudta mikor tud megint Orsinak órát tartani.

Anett! mindketten nagyon szeretik az ovit. Nekem van ami Orsiéknál nem tetszik, hasonlitva a régi ovihoz. Itt mindennapos volt hogy kapta matematikai v logikai feladatlapot, kaptak sok rajzolosat, festöset, ragasztás stb, na itt még egyik sem volt. Kérdeztem a feladatlapokat mert igencsak csodálkoztam hogy iskolába fognak menni és pont most ök nem csinálnak ilyet, de nem itt nem nagyon lesz ilyen, nem szokták, ez volt a válasz. Hát ezen kiakadtam, mert pl Orsinak a kézügyessége rémes, nagyon ráférne a fejlesztés, amit gyakoroltak az kicsit segitett, pont most kellene nagyon. Ha most kellene irni tanulnia rémes lenne, ezt a tanitónénije is mondta (magánba hordom igy aki majd ovi helyett fejleszti). De csak fejlesztés, semmi irás, olvasás ezt kikötöttem.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Dávid a Murénában is oktat? Vagy most Orsi nem ott úszik már? :shock:
Egyébként konkrét feladatlapok Márkéknál sincsenek, pedig már jövöre Ő is mehetne suliba.
Rajzolnak, meg ilyesmi, de kimondottan kinyomtatott feladatlapot még nem láttam.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntést, hihetetlen számomra, h már Konsti is két éves....

Anett!
Képeket várunk a szülinapról!!!

A.T.Zita!
Kérdésedre válaszolva, szerencsére a srácaim bárhol , bármikor képesek elaludni. Igaz volt az utastérben ágynemű, főleg amiatt, mert ott fért el....magam is meglepődtem, de nyűg nélkül bírták a 900km-t (13 óra volt, többszöri pihenőkkel)

Szülinapos:
Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

KONSTINAK NAGYON BOLDOG 2. SZÜLINAPOT!!!!!!

Teszek majd képeket is,csak elkaptunk egy hasmenéses vírust és most azzal szenvedünk! :cry:
20140113113746

Volt innen vki a Miniklinikbe szemésznél ugye jól emlékszem? Ki van ott orvos?A 3 éves szemvizsgálatra megyünk, de én csak kaptam időpontot,meg sem kérdeztem,hogy ki van ott és van pupilla tágítás ugye?
20140113113746

Anett, ha jól rémlik, mi ott voltunk a 2 éves státuszon, de nekem órám volt, apa vitte el Lalkót. Azt hiszem, dr. Sohár Nicolette volt az orvos, és volt pupillatágítás is. Nagyon kedvesek és aranyosak voltak, a doki és az asszisztens is. De majd este rákérdezek apánál, hogy volt pontosan.

Kép
szilcsi

Valaki írta,hogy most hét végén lesz Alma együttes koncert! Hol lesz?Mert én a Paprika Fesztivál programjai között nem találom sehol!
20140113113746

Anett!
Hétfőn lesz az Alma koncert 5-től a Széchenyi téren

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Zita! Dávid nem oktat csak Némóban, mi magánban járunk hozzá szombatonként, Orsi hétköznap meg Murénában edz.

Anett! Mi régebben voltunk akkor a Hári K volt de azota ö elment onnan. Most a gyerekkorházba járunk szemészetre, a Horpácsihoz, nekünk bejön:)

Ovi. Az utobbi pár napban mégis lett feladatlap Orsiéknál. Ma mondja ovonéni hogy máskor kérné ha bajom van vele neki mondjak, nem a vezetönönek. Tök kinos. Ugyanis én nem panaszkodtam csak megkérdeztem hogy Orsi állitja és én nem akarom elhinni hogy iskola elött nem készülnek feladatokkal, a régi ovinkban középsö ota folyton feladatoztak, most meg iskola elött tényleg azt gondolnám milyen hasznos lenne (Orsinak a kézügyessége rémes pl) és tényleg nem csináltak még? Mondták hogy nem szoktak, csak ritkán stb. én meg elfogadtam. Még a hangomat sem emeltem fel, bár furcsálltam hogy pont most nem gyakorolnak, nem fejlesztik öket. Oké a vezetönö volt, de hát ha ö az egyik ovonénije?? Kinek mondtam volna, amikor én hetente csak 1x tudok oviba menni, szerda du (néha még akkor sem) igy mindig csak a du-sal találkozok, de rosszul esik hogy most a másik ovonéni azt gondolja hogy én kavarom a szart. Tisztázni kellene csak ugye nem tudok vele találkozni. Amugy meg miért kell azt kritikának venni hogy megkérdezem tényleg nem volt még feladatozás? Na jol mutatkoztam be az új oviban:(

Almára enyémek is mennek, én suliban leszek (megint) igy anyukám és a férjem viszi öket. Már nagyon várják! Itthon nagy kincs a dedikált képek amiket osztani szoktak utána. :)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Hová lehet elmenni szemvizsgálatra ingyen és mi a menete?
Voltam orvosi alkalmasságin, és kérnek egy papírt arról, hogy jól látok szemüveggel, mivel számítógépet használok a munkám során.
Nem adnék ki többezer forintot egy ilyenért.
Köszi!

Karmen: Ú, kínos :( Szerintem mond meg az óvónőnek, hogy nem számon akartad kérni, stb.

Szülinaposoknak, névnaposoknak sok boldogságot!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea, ez vicces, az orvosi alkalmasságin pont ezért van szemvizsgálat úgy általában. (Táblát kell olvasni, tehát semmi extra.) Jó orvost fogtál ki...

Ági és
KépKép
exdeus

Bea! Engem is küldtek alkalmasságira, adott az orvos akkor egy beutalo félét (amugy nem kellene szemészetre de mivel kellett papir az eredményröl neki azt mondta akkor hivatalosan kell kérnie a vizsgálatot) igy aztán SZTK megcsinálta és papirt is adott az eredményröl. Ezt kellett visszavinnem.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Exi: Na igen, de itt nem volt tábla, amúgy is nagyon laza volt az egész vizsgálat, meghallgatta a mellkasom, hátam, megkérdezte van e hasi vagy nőgyógyászati panaszom, szedek e gyógyszert rendszeresen és mért vérnyomást. Ennyi.

Karmen: Akkor háziorvostól kérhetek beutalót pl.? Időpontot mennyi idő múlvára kaptál?

Képzeljétek kifogytam a karikagyűrűmből, és ma valahol leesett az ujjamról és elhagytam :(((( Sajnos rengeteg helyen jártunk, nem sok esély van rá, hogy megtaláljam :((((((((((((((((((((( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jégvirág, így már értem. De akkor legalább adhatott volna beutalót... Szerintem alapból nem kell oda papír (mármint a szemészetre).

Karikagyűrű: sajnálom. Nekem van egy, amit pont amiatt, hogy el ne hagyjam, kicsit bevetettünk, de így meg kényelmetlen...

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Most kaptam smst Sznanna férjétől, megszületett a kisfiuk, aki egy óriásbébi. :D
4190 grammos és 53 cm hosszú Mátyásnak hívják! :D :D :D
Jól vannak, mindketten!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Az első gondolatom az, h illik a név Annáék babájához!!! :lol: :lol:

A második gondolatom pedig, h SOK BOLODGSÁGOT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET ANNÁNAK ÉS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!! :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Gratulálok Annáéknak a szép nagy babához,sok boldogságot Nekik!
20140113113746

Annáéknak mi is sok szeretettel gratulálunk! Jó egészséget, hosszú, boldog életet kívánok az egész családnak!

Ki volt tegnap az Almán? Mi voltunk, de nem találkoztunk ismerőssel. :( az eső miatt hamarabb el is jöttünk. Szerintem nem volt olyan jó, sokat beszéltek a számok között, és ez agyonvágta egy kicsit a koncert hangulatát, ezek a kicsik még nem élvezik a poénokat.

Úgy tűnik, találtunk végre jó bébiszittert, a bölcsinkben dolgozott a néni, már nyugdíjas, Lali az első találkozáskor szeretgette, bújt hozzá. Nekem is szimpatikus, és gyakorlatilag mindent vállal, orvoshoz viszi, ha kell, itthon marad vele akár egész nap, ha beteg a gyerek, ha kell, hozza-viszi a bölcsibe, még bérletet is venne, ha szükség lenne rá. Egy pótnagymama! Mi most itthon vagyunk, Lalkó kicsit taknyos, de a csoportjukban nincs egy egészséges gyerek sem, inkább maradok vele itthon a héten, mint hogy eldurvuljon a taknyossága. A néni meg jön minden nap, tudok nyugodtan főzni, boltba menni, ügyeket intézni. :lol:

Kép
szilcsi

Málna is volt Alma koncerten, neki tetszett azt mondta,én nem voltam. Hangos volt kicsit,így hátrébb álltak!
Csak ő hiányolta a Bogyó és Babóca dalt, tul.képpen azért ment, mert nálunk nagy Bogyó és Babóca őrület van most!

És a szülinapi képek (bocs, egy igazán normális sincs)
Kép
Kép
Kép
Kép
A második szülinapi party-n:
Kép
És még volt az oviban is,de azt nem tettem még gépre!
20140113113746

Sziasztok!

Képzeljétek, meglett a gyűrűm! Apukám megtalálta az utcán a házuk előtt egy diófa alatt, mikor a leveleket gereblyézte össze! Úgy örülök! :D

Szilcsi! Hú, egy ilyen néni kincs, ha beválik! Drukkolok!

Annáéknak gratulálok, sok boldogságot, jó egészséget!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea, ez igazán nagy szerencse! Csak vetesd be.

Ági és
KépKép
exdeus

Gratulálok Sznannáéknak! Sok boldogságot!:)

Szilcsi!
Megkérdezhetem mindezért mennyit kér a hölgy?

Bea!
MÁK! Nem sok esélyed volt rá...
Mostmár nagyon vigyázz rá.:):)

Anett!
Málna szereti az ovit? Isten éltesse! :)
E.

szilde
Szeged

Exi, 500 Ft/óra. Ma is két órát itt volt, tök nyugodtan meg tudtam főzni, ők meg játszóztak. :D Nekem megéri ezt a pénzt, pláne, hogy így végre el tudok kezdeni angolra járni, kell nyelvvizsgáznom. :?

Kép
szilcsi

Bea! Az orvos aki az alkalmasságit adja ö küldött beutalóval a szemészetre. Hiszen neki kell papir rola hogy jol látok szemüveggel v kell uj szemüveg stb. Nem háziorvos, foglalk.eü. volt
Idöpontot Morán kértem, itt hamar kaptam. Hogyan került a fa alá a gyürüd? Ott dolgoztál korábban? Hallod, irto nagy szerencse hogy meglett! És a melo milyen?

Na ma tisztáztam ovonénivel a félreértést, nagyon normális, megbeszéltünk mindent. Érdekes dolgokat mondtak neki, amit én nem is mondtam olyanokat is. Bövebben nem irnám ide le, nem szeretném nyilvánosra. Amugy igenis vannak feladatlapozások, van sok foglalkozás, ma is pl. üvegfestés volt.

Exi! nem kell beutalo szemészetre irtam én is, de ha alkalmasságihoz kell a vizsgálat akkor adnak csak (az orvosom szerint) hivatalos ambuláns lapon eredményt, ha beutaloval küldenek valakit. Ezért kellett.

Szilcsi! Orsi és Norbi ott volt, Orsi az elsö sorban volt. Ö nagyon élvezte, a poénok amugy szerintem is ált. nagyobbaknak valok, nem tudom most miket sütött el, de Orsi odavan értük. De érdekes csak a koncertjeiket szereti, lemezen nem hallgatja az Almát. Koncertre viszont nem jár másra, mert nem élvezi a többit. Orsiék végig maradtak. Gyüjtik a dedikált képet is amit adni szoktak.
Hova jársz angolra? Én most kezdtem (igaz halado szinten) de jövöre nem tudom hol kellene folytatni hogy még fejlödjek majd. Igaz jun. középfokura szeretnék menni de utána sem lenne jo abbahagyni a tanulást. Tényleg nem kér sokat a néni és szuper hogy megbizható!!

Annáéknak gratulálok!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Exi, bocsi, az előző hsz Editnek szólt. :oops:

Karmen, Lali meg épp hogy lemezen, neten szereti őket nézni, a koncert nem igazán jött be neki.
Én magántanárhoz fogok menni, ismerőshöz, így jóval kevesebből jön ki, mintha nyelvsuliba mennék, ahol a csoportos óra majdnem duplája, mint nekem ez az ismerős vállalja és csak engem egyedül, nem csoportban. Csak még nem kezdtem el, mert nem találtam fix délutánt, de most hátha a néni megoldja. :) Én egy év alatt szeretnék eljutni újrakezdőről a középfokú C-ig.

Bea, nagy mázlid volt! :D Én a kísérőgyűrűmet hagytam el pár hónapja, azt sem tudom, pontosan mikor és hol. :oops: Én is kifogytam belőle és lusta voltam elvinni bevetetni. :(

Anett, Málnánál még mindig Hello Kitty őrület van? :lol: Nálunk Noddy a nagy kedvenc már vagy egy éve, bár most már néha Bob a mester is leköti... Ne bántódj meg a kérdésemen, de nem túl sok ennyi különfoglalkozás egy 3 éves gyereknek? Nem nagyon fárasztja ki a csajszit? Nekem picit soknak tűnik, amiket felsoroltál, mennyi mindenre jár.

Nóra, Enikő, Ziták, többiek???

Kép
szilcsi

Sziasztok!
Annáéknak gratulálunk!!!! :wink:

Anett, Szilcsi!
Mi is ott voltunk az Almán, Márk élvezte, Szandit nem kötötte le. :lol:

Anett!
Én láttam Málnát a mamáékkal. :wink: Olyan szép kislány! :wink:
Szombaton és vasárnap 10.30-tól a Belvárosi moziban Bogyó és Babóca kalandjai(13 epizód). Hátha érdekel!! :wink:

Szilcsi!
De jó ez a bébiszitter néni.
Remélem mi is találunk majd valakit.
Szandi elvileg januártól kezdheti az ovit, utánna nekem is elkéne kezdeni dolgozni. :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!
Érdekel!!!!!!!!!!!!!Köszi az infót! :)

Edit!
Nagyon szereti az ovit Málna,a legjobb választás volt!

Szilcsi!
Dehogy bántódom!!! Én most úgy látom nem sok neki, ha az lenne,természetesen nem menne ennyi mindenre. Annyira nyüzsög mindenért, még akart menni balettra is, de azt csak jövőre. Imád táncolni, az angolt meg még jobban és hihetetlen, de mindent mond otthon is,amit tanulnak,angolul mondja,hogy nyissam ki az ajtót,szaladjunk,álljunk meg,hogy hívnak stb...nem gondoltam,hogy 1 hónap után ez így lesz!És elmesél mindent ami az oviban történik,mit játszottak,mit ettek,melyik gyerek mit csinált, a bölcsiben sose mesélt,hogy mi volt,ebből is gondolom,hogy szereti!
20140113113746

Szilcsi!
Ok.Én értettem.:)

Karmen! Szilcsi!
Én tanfolyamon nyomom az angolt, de 16 fős a csoport... :roll:
Kb. hét hónap lesz összesen, de utána még rá kell dolgoznom, ha középfokúzni szeretnék.
Az egyetlen előnye, hogy van sokféle szituációs gyakorlat beszédre sokféle emberrel, meg, sok megmérettetés, szereplés a többiek előtt..
Néha még sok is, de bízom benne hogy hasznát veszem még valamikor.
Egyébként én is szeretnék majd egyénileg járni vkihez, aki jó tanár, és nem kér el egy vagyont... :roll:

Zita!
Ki lett az új óvónénitek?
Óóó,én pont januártól leszek szabad..
Na jó.Ez csak vicc.. :lol: Félig.

Edit

szilde
Szeged

Szilcsi! Én is tanfin tanulom az angolt, igazábol egy gimiben de akkor is vagyunk 16an, szoval mintha tanfolyam lenne. Én remélem tényleg eljutunk a középfokra, tanárnö szerint simán. Amugy ma cégnél is jelentkeztem angolra, na oda lenne jo bejutni mert az menne több évig, igaz fizetni kell de ha évvégén sikerül a köv. szintű vizsga akkor visszafizetik a tanfi árát.

Jött a hir, tetü van az oviban. Ki van irva mindenki kezelje le a gyerekét. Na gondoltam, majd jo lesz a régen bevált szer, legalábbis annak hittem hogy bevált, mert tetves nem lett. Aztán rákerestem most a neten, és ezt találtam rola. Csak mert ezt én sem tudtam, érdemes átolvasni!

http://banyuc.blogspot.com/2010/04/tetu ... al_29.html

most vettem olyat ami irt is meg megelöz, igy hátha nem mászik a fejébe. Igaz uszni akkor 2 hétig nem engedhetem, ami bosszantó mert most lett nagyon szép a gyorsuszása is meg végre igazán szépen dolgozik, nem panaszkodik folyton hogy fáradt, jaj mennyi van még hátra stb. Szoval kezdi élvezni Orsi. De inkább mint a hajával kinlodjak aztán.

Pick futásra jön valaki? Orsit viszem meg unokahugomat. Igaz én csak viszem öket, de nélkülem neveztek, én aztán nem futok:)

Valakinek lenne kedve nyáron eljönni velem a Szabadtérin a Valahol Európában? Már lehet venni, én a 7e ft-osra gondoltam. A helyet a weboldalukon meg lehet nézni hova szolna az.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilcsi! Mennyi egy magánóra? :) Priviben is jöhet, köszi

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zsuzsu!
Szépek a fiúk! Terveztek még gyerkőcöt?
Konstinak utólag is Boldog szülinapot kívánok!:)

Edit

szilde
Szeged

Sziasztok!

[b]Edit[/b]!
Köszi!!!

mindketten vágyunk egy kislányra, de nagyon valószínű, h nem lesz több gyermekünk. Főképp anyagi okok miatt.

Nálatok???

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Karmen, 1500 Ft/óra (60 perc). Bár nekem ugye ott van még a bébiszitter költsége, az két órára egy ezres, szóval istenigazából 2500 Ft-ra jön ki 60 perc, annyi a nyelviskolában egy csoportos foglalkozás, szóval nekem jobban megéri így magánban.
Tetű: :( :twisted: kolléganőméknél is most volt két hete, megszenvedett vele (két lánya van). :roll: :o

Enikő, láttam iwiwen, csak nem Zitacicu végzett a tanfolyamon? Az Ő nevében írtál, ugye? Én mennék, de egyelőre a nyelvvizsga fontosabb. De ha eljutok oda, Őt fogom keresni! Melyik sulinál nyomja?

Anett, akkor jó, ha ennyire pörög Málna. :D Kíváncsi vagyok, az én lusta fiam mennyit fog bírni, bár én egyelőre nem tervezem különfoglalkozásra íratni.

Ma voltam dokinál, hát nem megkérdezte, mikorra tervezzük a másodikat? :) :roll: :shock: Mondtam, majd... idővel... :wink:

Két hét múlva elutazom három napra kirándulni, a fiúk itthon maradnak. Ez lesz az első... Kicsit félek, de várom is nagyon - én szervezem, munkahelyi kirándulás lesz. :D

Kép
szilcsi

Anett!
Voltunk ma a moziban, jó volt, Márk nagyon élvezte. :wink:
Szandi a felénél elkezdett unatkozni, de azért kibirta. :wink:
10-en voltunk összesen a teremben. :shock:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!
Málna náthás,eléggé folyik az orra, nem akart menni sehová :(
De már kapható dvd-n is,majd lehet itthon nézzük meg,bár hogy min azt nem tudom,mert nincs lejátszónk, lehet a laptopon! :?

Szilcsi!
Januárba kezditek az ovit?
Még jó,hogy beszéltünk a sok foglalkozásról, a héten elég nyűgös volt és nem ment el tornára meg táncra sem,rájött a hoppáré :?
20140113113746

Zita! Mi is voltunk ma moziban, hát nálunk már sokan voltak ahhoz képest amit én is megszoktam. Én Norbit még nem merem moziba vinni, föleg nem a 3D-re. Csak kinlodna abban a nagy szemüvegben foghatnám végig neki, leszakadna a karom

Szilcsi! Annyiért nem sok az óra tényleg! Föleg ha tényleg jo a tanár, én ált. nehezen találtam igazán jót, csak 1 volt olyan. A többinél maradtam mert jobb nem volt, hiába probálkoztam nem mertem cserélni meg a többi sem tetszett. (pl probaora v csak már ott nem amikor megbeszéltük mit szeretne és én mit).
Tanfolyamon 1 óra 2500-ra jönne ki? Ilyen drágák már tényleg? Én még ott tartottam hogy 400ft örül volt. AZt hittem most akkor max 800 :o

Nem láttam ma senkit a Pick futáson, nem is indultatok? Orsi szépen végigcsinálta, féltem töle nyafogni fog, mert ennyit még sosem probált futni, hát ki is fáradt, de nagyon büszke volt magára.

Kép

Kép

Karmen
karmen

hali

Karmen leírnád priviben amit nem akartál közösbe az ovival kapcsolatban??? Hol van kiírva, hogy tetű vész van??? Én nem láttam igaz pénteken nem én mentem Stelláért. Reggel meg csak rohanás van általában mindig elkések a melóhelyről.

Márti
stella2007

Sziasztok!

Valaki megy mostanában IKEA-ba?? Kellene a fiúknak étkészlet, szines tálkák...pár apróság.....

Köszönöm!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Stella! (még mindig nem tudom ki lehetsz annyian voltak a szülőin nem sejtettem hol vagy). Orsiéknál van kiirva hogy mindenki kezelje le a gyerekét tetű ellen. AZ iskolába jár oviba. Privi majd megy most rohanok.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Helló!
Ha valakit még érdekel, úgy láttam hétvégenként még játszák a moziba a Bogyó és Babócát! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!
Pampers Sleep&Play pelenka eladó!
Van minden méretben!
Ha valakit érdekel érdeklődjetek nálam!Ára 2190 Ft
Mini,Midi58 db Maxi50 db És Junior 42 db méretben!

Kép
mné zsuzsi

Sziasztok!

Van itt olyan, akinél az óvodában vagy az iskolában gyűjtik az italos kartonokat? Nekünk van egy jópár db, de Peti ovija sajna nem csatlakozott ehhez az akcióhoz, akinek esetleg kell, írjon.

Ági és
KépKép
exdeus

Szilde!
Te ismered azt akinek kellene a vér?? :(

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Csak szeretném elmesélni, hogy 1 hete elkezdtm Violának adni egy agyi tevékenység serkentő természetes alapanyagokból készült táplálékkiegészítőt. Múlt pénteken kezdte el fogyasztani, aznap még nem vettem észre rajta semmi extrát, másnap a szüleimnél voltunk, egész nap az udvaron voltunk játszott, bicajozott, kutyázott, megint semmi extra, viszont a 3. napon avagy vasárnap ledöbbentem.
Délelőtt főztem, majd ebéd/elpakolás/mosogatás után leültem vele/velük játszani. Leült a kisasztalhoz, elővettem a memóriajátékot, meg ilyen anya-kölkye keresd meg a párját kártyákat, gyöngyfűző játékot...stb szal ilyen seggen ülős odafigyelős típusú játékokat. Nem hittem a szememnek, Violám több, mint 2 órán kresztül fegyelmezett ült és rendeltetés szerűen játszott. Olyan nyugodt volt, kifinomult, nem volt durva, nem dobálta a játékokat, nem ölte a Zazit, mint előtte....mintha kicserélték volna. :) Ügyesen ült sokat kérdezett sokat beszélt. Zazi az oviban tanult egy új verset még én sem ismertem, ezt kb 5-6x elmndta hangosan a Zazi Viusnak, és Viola megjegyezte, később pár órával elmondta Marcinak meg apának. :D Szóval megjegyezte tök gyorsan. Annyira büszke voltam rá :) Ügyes volt nagyon. Vittem Vásárhelyre is a cuccost kértem az óvónénit adja a Viusnak, ő is mondta, örö Violával dolgozni, egész meg van nyugodva. Amúgy ez egy természetes koffein tartalmú energiaital (semmi szintetikus nincs benne) és a hiperaktív gyerekekre nyugtatólag hat, egész megnyílt az elméje, ég és föld régi önmagához képest! Agyi tevékenység serkentő hatása van a mélymemóriára hat!

Most Violám a szüleimnél van, anyu is mondja, hogy lényegesen nyugodtabb, úgyhogy továbbra is fogom adni neki, és imába foglalom a nevét :)

Szilde: Ez a 29. hétre született kisbaba vérszükséglete évek óta forog körlevél formájában, vagy ez másik?
http://index.hu/tech/hoax/2007/06/19/29 ... apotu_kis/

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

MEGHÍVÓ
9 évesek lettünk és támogatóinknak köszönhetően újjá is születtünk!
Ünnepeljük együtt a Játszótér megújulását!
Szeretettel várjuk a szegedi Máltai Játszóház és Játszótér
születésnapi rendezvényére!
Időpontja: 2010. október 30., szombat

Helyszíne:
Délelőtt: Máltai Játszótér és Játszóház (Retek u. 2-4.)
Délután: József Attila Általános Iskola és Szakiskola Tornaterme (Gyík u. 3.)

Programok
Délelőtt: Máltai Játszótér és Játszóház (Retek u. 2-4.)

Ünnepélyes átadó: 9.00-13.00
Gyermek táncház Magyar Enikővel, a Kender Zenekarral és a Százszorszép
Gyermekház Babszem Csoport táncosaival
Vendégeink köszöntése, a megújult játszótér átadása
Szeretetvendégség

Délután: József Attila Általános Iskola és Szakiskola Tornaterme (Gyík u. 3.)
„Szülinapi buli”: 13.00-18.30
Angels Produkció, játékos vetélkedő és ügyességi verseny, arcfestés és
kézműves standok, ugrálóvár, „Dzsungel könyve” – Azték Színjátszó
Csoport zenés produkciója,
„Próbáld ki!” - Odu Fejlesztő Központ, az Esélyek Háza és SZMJVÖ
Városőrség játszókuckója, meglepetés és közös mulatság

Fő támogatónk:
ERSTE Bank Zrt.

A fejlesztések megvalósításának további támogatói:
Ökumenikus Lelkészi Kör
Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata
Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület