Sziasztok, itt jelentkezik az egyik elveszett.
Nincs bajunk, nem is volt, de a lurkók NEM alszanak. Gergőnek múlt hét óta NAGYON fáj a hasa, nem értem mitől, ma este is leteszem alszik, felébred üvölt, látszik, hogy nagyon fáj a poci.
A kezemben megnyugszik, elkókad. Amúgy nem eszek mást mint eddig, nem tudom mi van. Ált. este jön rá.
Persze már rémeket látok, de kaki van naponta sok, ropog, büfizik, nincs láza...
Dani a másik fele. Délelőtt min. 2 órás játszótér, ahol egyre rikábban van más is.
Nem tudom mi lesz velünk télen. Hogy húzom a szánkót és tolom a babkocsit? Hogy fogom lekötni?
Persze alvás nuku. Nem tudom mi van. Ráadásul két napig (!)fejgörcsöm volt, már azt hittem megdöglök.
Algópirint vettem be, meg végső kínomban 1 cataflámot. Végül jobb lett, de valami rémes volt. Ráadásul paráztam mi lesz Gergővel, átmegy e a tejbe és mennyire... A paprika mizériával is így vagyok ám. Ki tudja mióta mérgeznek minket...
A foodexpresses pasi hozott 1 papirt miszerint ők nem "azt" a paprikát használják és holnap állítólag hozza a hivatalos vizsgálatról a papírt.
A dédink kórházba került megint, de hétvégére kiengedték, viszont holnap, vagy azutn megműtik epével, úgyhogy elég ideges vagyok miatta is. Ő Ádi nagyija,anyós anyja, de valami tüneményes hölgy, nagyon szeretem. Aggódom érte.
Mi is van még? Más azt hiszem nincs. Gergő megint vergődik...
A termést végigolvastam, de nem jegyzeteltem, úgyhogy csak pár emberkének írok.
Panó,Linó: nagyon sok puszi nektek és jobbulást!
Látom kollektíven sikerült beszereznetek valami undormányos kórságot.
Szöszikém: nagyon bánom, hogy én nem ismerhettelek meg személyesen!!!!! Pusziii!!!
Zita: mail jött, írok választ, ha addig nem zakkanok meg.
Szóval te vagy azon a képen.
Kisdió: jobbulást.
Fogyás: én 1 hétig bírtam édesség nélkül, de aztán rájöttem annyi jutalomfalatka JÁR!!! Egyébként jövőhéttől konditerembe készülök 2 barátosnőmmel egyetemben, de nem tudom odaérünk-e.
Bea: én hajhullás ellen a Bánfi hajszeszt és sampont használtam. Régi szer, de hatásos.
Mucska: örömmel látom, hogy tartod a szavad és írsz rendszeresen.
Nanda: mindig összeszorul a szivem, ha Ferkóról teszel fel képet.
Szegényem látszik mennyire hiányzik.
Mayával kapcsolatban megértelek, Danival is nehéz. Igaz, ő nem beszél sokat, ő a tettek mezejére lép tesó eltávolítás ügyben...
Anikó: örülök, hogy nem haragszol a jegy malőr miatt.
Gergő hogy van? Ti nem kaptátok el?
Egcsi: nagyon szépek vagytok!! Apa itthon,
hurrááá!!!
Swen:
köszi a mailt.
Sok puszi neked!!
Anitabori: édes vagy, hogy hiányoltál sms.-ben.
Igazad van, nagyon szétvagyunk esve mi "régiek"
Részemről igyekszem, de ember tervez, gyerek végez. Nekem is nagyon hiányoznak a többiek, hiszen együtt voltunk pocakosak.
A szülésről nem is szólva.
Orsi: remélem drusza baba jól van már??? Képek cukik.
Lujzika, a plasztikai sebészes vicceden jót röhögtünk Ádival.
Nalika: szia.
Puszi!
Zsuzsa: köszi a hiányolást és az sms-t.
Kedves tőled.
SÜNCSIKÉM: MERRE VAGY?
A változatosság kedvéért koki vagyok, megyek szunyálni amíg lehet. Remélem Gergő már tud aludni.
Remélem nem bántottam meg senkit akinek nem írtam, de szólt hozzám? Baromi fáradt vagyok.
Mindenkinek jobbulást, babáknak is, puszi:
Linda ( tényleg, a fűtés nélküliség nem volt vészes melegvizet meg csináltunk.)