Új privát üzeneted érkezett!

Lujzika,
mi tegnap voltunk a temetőkben, így ma itthon vagyunk. Már a kajával is rég kész vagyok, este meg persze szolgálatban lesz az új szendvicssütőKép
Nem lehet, hogy nagyobb méretre kell váltanod pelenkából? Huggiest ott nem lehet kapni? Pamperst már én se szeretem, nagyon sz@r lett, a nagyobbik fiamnál még tök jó volt!
Most az én gyerekem is alszik már több, mint 2 órája, ilyen már nagyon régen nem volt napközbenKép

Hajni
nalika

Melinda!

Végre!
Boldog hófordulót! Ügyesedtek, okosodtok ti is rendesen! Ugye milyen édes, amikor kanállal eszik? Én nagyon csípem, amilyen arcokat vág, meg ahogy hümmög Kép A kengurut mi még nem próbáltuk, itt szerencsére elég jól lehet babakocsival közlekedni.

Az altató jó ötlet, de lehet, hogy már elkéstem vele Kép

puszi

Kriszta

Kép
lujzika

Hajni!

Hát szép lenne, ha méretet kéne váltanunk Kép Már így is a 7-14 kg-t használjuk. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy 14 kg-san hogy férne bele?! Kép
Enyém baba most ébredt, ő is aludt jó másfél órát. De most nagyon jól elmagyarázgat magának Kép

Kriszta

Kép
lujzika

sziasztok!

Délőtt az én lányom is csak 15 percet hunyt, de most szopi után elvittük Anyuval (közben meglepett, hogy ma eljött, de így nem voltam eddig egyedül annyit. Amúgy sokkal jobban van) sétálni. Nos, már itthon vagyunk, és a gyerek alszik az előszobában a babakocsiban. Most már egy bő órája! Kép

Ebéd nálam nem volt. Én raviolit akartam, de nincs itthon sajt, amit rá lehetne reszelni! Azt hittem, Anyu majd hoz, de nem Kép MEgettem a maradék sütőtököt, ami feleleges Edina kajájában, de mást nem. MAjd meglátom, mit pusztítiok el.

PAmpers: bevallom, én nem szeretem. Én is Liberózok (vagy Baby Love)!
Lujzika: Az is gond ám, hogy a Pamperset nem combos gyerekekre szabták!

Erről jut eszembe!
nov. 3-tól AKCIÓS a TESCOban a 3 kicsi összecsomagolt Libero, 3999 Ft-ért asszem.
Orsi hallod??? Most tudsz majd venni!

Melinda: gratula a 3 hóhoz, és az első falatokhoz! Hamarosan csak úgy tátog majd a kanál láttán Kép Edina ezt teszi!
Feledékenység: mással is megesik! Én most nagyon jó áron vettem Liberót, így hegyekben áll Edina ágya alatt a pelus!
Kenguru Kép

Lujzika: Gyurcsány Kép Vigyázzanak is rá! Ennyire gyakran nem cserélünk miniszterelnököt!
Hogy csúszott a sütőtök? Főzted, vagy sütötted?
Hip, vagy Hipp? Passz! Kép De hurrá!!!

Orsi: akkor most már gyorsan gyógyuljatk meg!

NAlika: akkor ügyes legényke! ÉS hogy nehéz gyerek? CSak az esze miatt lehet! Unatkozik! Kép

Jerry: éjszaka Kép Keveri a dolgokat a fiatok???

Szöszi: Fuxia? Kép Én így vagyok a barátném gyerekével! Ő Jázmin! Kép
Amúgy a Hortenzia növény előttem van. A süti nekem is passz!
Jól visszadőltél! Azóta nagyon lazítassz! Kép

Anita: a séta megvolt Kép
Oké, majd cicázunk Kép
HA maradt a kajából (ebéd), akkor én is kérnék Kép
Tökparty Kép

Nos, most ennyi voltam.

Zsuzsa
zerko

NA megjöttünk a nyaralóból. Meg volt a társasági élet, mert beszélgettem az elhullott levelekkel.
Hát igazából nem az én dicsőségem, hogy észrevettem a betolakodót, hanem a Pandáé (virusírtó),mert ahogy megpróbált feltelepülni, abban a pillanatban szólt. Mondjuk figyeltem is , mert hirtelen meglassult a gépem és progik nem akartak futni. Utána még a kavarodást helyre kellett rakni, amit csinált, mert voltak progik amik utána sem akartak rendesen menni Kép

NA nálunk mindenki egészséges csak én kapok hülyét magamtól. A rántotthúsból, mindent bele, amit találsz csirkemell csíkok lett. AZtán ügyi akartam lenni, hogy holnapra megcsinálom a krumplifőzikét, mert jön a barátnőm. Már berántottam, megkóstolom: sótlan. Hát raktam bele egy kicsit. Egy félüveggel borult bele Kép vagy Kép
Igy a budi jóllakott. MAjd reggel újra próbálkozok,mert ismétlés a tudás anyja. Ez menthetetlen volt. Kép

Kriszta!

Remélem lesz követség Szegeden! Tessék intézkedni gyorsan gyorsan! Kép Akkor nekem sem kéne főznöm, hanem befizetnék a párodhoz! Micsoda gyönyörű álom!!!!!! Kép

Melinda!

Anna olyan 3 hete kezdte. Mert csak azóta alszik napközben a nagyágyon. Este nincs ilyen, mert szigórúan a kiságyban van, de nem reklamál szerencsére.
Sütőtök-krumpli Kép MAjd kezd ő is motorozni nemsokára Kép
Nem csak az én hajam fog égnek állni. Végre! Kép

Zsuzsa!

Gratula a cicánknak!

Orsi és Bori!

Sos sok pusz Nektek!

Elveszettek merre jártok?
NA megyek, mert reklamálást hallok.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Először is:

MucskaKép
Neked is sok-sok puszi, nagyon jól esett!Kép Képzeld tegnap csináltam fényképet Mókuskám egyik rucijáról, amit a hugicámtól kapott, hogy lásd Neki is jó az ízlése!Kép Ráadásul ezt túrta!!!
A sapit sajnos ki kellett cserélni, mert kicsi volt és mivel az az egy db. volt a boltban, ezért másikat kellett elhozni, Anyukám volt ott és egy nagyon cukit választott, talán még édibb, mint az volt! Majd próbálok arról is csinálni fotót.Kép

Melinda
Gratula a 3 hóhoz! Én valamiért azt hittem többel vagytok előttünk időben a lánykáddal. Gergő 18-án lesz 3 hónapos.Kép
Kanállal evésKép

Zsuzsa
Köszi az infót! Remélem eljutunk szerdán, mert csütörtökön már utazunk, úgyhogy addig kéne lebonyolítanom! Viszont tuti veszek a nagyob méretből is, mert nem tudom meddig lesz jó Gergőre ez a méret, biztos, ami biztos.Kép Különben most van itthon nekünk is 2 csomag extra, mert a DM-ben a bónusszal elég olcsó volt.Kép Én is Liberóra esküszöm, igaz a Babay Love is jó volt, csak nem esik útba DM, így maradunk a mindenhol kapható Liberónál.Kép Igaz tegnap reggel még abból is kifolyt a kaki, annyi volt!Kép Szerintem ezt egy pelus sem bírta volna benttartani.Kép

Gergő is nagyon gőgicsél ám! Annyira cuki, ahogy bírja mondani!Kép Meg mikor énekelek, akkor is nagyon énekelne már Ő is! És hihetetlen mennyit vigyorog!Kép Mondjuk én is rá!Kép

Na, megyek, készülök az esti nyűgire.Kép Igaz, lehet hogy a korábi séta miatt jobb lesz ma a helyzet? Nagyon kíváncsi vagyok! Mindenesetre séta áttéve 12-2-ig, akkor még tök jó az idő, később már sajnos nem.Kép Most is fél 5 és már sötétedik.Kép

Melinda
Tél eltöröltetésével totál egyetértek! Annyi, hogy Karácsony este legyen szép fehér hó, de slussz-passz!Kép Ha tudod hol lehet elintézni szólj és én is megyek intézkedni!Kép

Bori
Irígykedem a Balatoni leruccanásotokért! Nálunk most folyik a munka ezerrel, esővízelvezetést csináltak Karcsi és Apukám egész hétvégén. Meg a föld szétterítését a telken. De tök jó lett!Kép

Linda
Merre vagy?

Panó. linó
Puszika Nektek! Panó jobbulást!Kép

Swen, Szöszi
PusziKép

Puszi mindenki másnak is!Kép

Orsi

avocado

Mucska
A fotót egyelőre nem tudom feltenni, nem hagyja.Kép
Próbálkozom.Kép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Csak gyorsan jelentkezem, kalózkodom a sógorom gépén. Jól vagyunk és apa mostantól itthon dolgozik!
Itt van rólunk kép 3 hónaposan és 4 naposan, 6340g és nagyon jó baba.Kép

Egcsi és Bertold baba

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Andi,
akkor már érted, hogy miért lett a Hófehérke vége az, hogy többet nem kellett főznie???Kép
Tudod, mikor odakerült a törpékhez, úgy fogadták be, hogy neki kell mindent csinálnia, főzni is. Lassan-lassan belejött, de midig is nagyon utálta. Aztán jött a banya 3x, utána a királyfi, majd esküvő, és végül a palotába költözés mellett a főzés elhagyásaKép

Kriszta,
akkor ahhoz mit szólsz, hogy az én fiam még tavasszal is azt a méretet hordta. Bár úgy emlékszem 7-18 kg-ig van ráírva a 4-es méretre. Pedig nem volt vékonyKép Milyen más pelenkát lehet még ott kapni?

Zsuzsa,
Zsófi éjjel még pelenkás?
Mondjuk én is gondolok rá, hogy le kéne kötni, de olyankor inkább nekiáll a Tomcival játszaniKép De most beírattam 5 alkalmas előkészítőre a Kassákba (asszem), kíváncsi leszek ott mit fog teljesíteni.

Pusz,
Hajni
nalika

Mucska
Többedik nekifutásra mégegy próbálkozás.Kép

Ezen a rucin Mici Mackó és Malacka van és Gergő hihetetlen cuki bene!Kép

Kép
Kép
Kép

És amikor az előző próbálkozásom volt, akkor még félkezeztem.Kép Itt a bizonyíték róla.Kép

Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Hajni!

VAlami itt nincs rendben a mesével. Itt járt a királyfi, volt csók, esküvő, de biztos rosszul csókoltam,mert én a törpéknél maradtam! Kép
Lesz másik királyfi még a mese végén ezek szerint? Kép
Na mindegy jó nekem ez a nagyra sikerült törpe is. Ezt szakítottam ezt szagulom Kép

Egcsi!

SZIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Veletek álmodtam valamelyik nap! Remélem mindne rendben nálatok! Puszika millószámra!

Orsi!

Várom a képet. Te vagy a divatdiktátorunk! Kép

Kriszta!

Nemsokára híradó lesz, remélem mondják már azt a követséget végre nekem!!!!!

Pusza mindenkinek!

Kép

MucskaAndi
Szavak nélkül:
KépKépKépKép =
Kép

azaz: én!

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Voltunk egyet sétálni, a nap ugyan nem sütött, de legalább az eső nem esett és nem volt túl hideg sem. Aztán feljött egy kislány a házból Eszterkéhez. Most 6 éves és hihetetlenül cserfes, olyan jókat mosolyogtam rajta. Így mi sem voltunk olyan egyedül Kép

Zsuzsa!
Az a gond, hogy a derekánál jön ki a cucc! Először azt hittem, hogy én vagyok a béna, de azért ennyiszer mégsem Kép
Sütőtök először sütve lett, aztán felforralva, majd lefagyasztva jégkocka-tartóba. Most abból 4-et simán megeszik, úgy hogy keverek hozzá egy pici tápszert is. Aztán utána még lenyom majdnem 200 ml tápit is. Ez volt ma az ebcsi.
Ma én se vittem túlzásba a kaját, az az igazság, hogy utálok egyedül enni. Ennek az a hátránya, hogy általában akkor eszem én is, amikor Andris hazajön.

Mucska!
Jó kis kultúrprogramod volt, de legalább szívtatok friss levegőt Kép
Hogy nálatok még a budi is jóllakik ?! Kép
Álom-álom, édes álom Kép az a baj, hogy nem tudtam intézkedni, mert úgy védik az illetékest, hogy még egy légy se tud a közelébe menni! Kép

Orsi!
Gergő nagggyon édi, na meg a rucija is Kép!

Hajni!
Nem nagyon néztem még a többi pelenkát, mert ebből bevásároltunk elég rendesen, mert a METRO-ban akciós volt. Van még belőle 6 csomagunk Kép Kép . De ha elfogy, nézek majd valami másfélét!

Puszi

Kriszta

Kép
lujzika

Mucska!

Én most láttam egy másik Hófehérke-változatot (Renault reklám):
Törpék break-elnek, aztán jön a Mostoha, hozza az almát, Hófehérke beleharap, hátast dob. Jön a Királyfi (jóképű, vizilabdás alkat) egy Renault Mégane-nal. Csók, Hófehérke felébred, nézi a pasit, nézi az autót, aztán az almát belenyomja Királyfi szájába. Vége: Hófehérke elhajt a Renault-val, Királyfit meg siratják a törpikék! Ez milyen ? Kép

Kriszta

Kép
lujzika

Kriszta!

Még jó hogy az első közös autónk egy Renault volt Kép
Nekem az ilyen kajára mondta a dokinéni, hogy főzelékhez víz jár, nem tej Kép De nem lett belőle gond, hogy nem volt tej utána.

Orsi!

Na most mehetek túrni én is! Kép
NA megyek, mert az enyém gyerek kajabál. Kép
Pusz MUcska

Andi
Kép
mucska

Mucska!

A miénk is, egy Renault 5-ös Kép Sőt, azóta is csak Renault-nk van! Hogy ez az alma-ötlet nem nekem jutott eszembe ?! Kép

Hát az az igazság, hogy enyém kiscsaj a vizet nem issza, ebben hasonlít anyukájára Kép

Pusz

Kriszta

Kép
lujzika

Kriszta,
melyik adón volt a reklám? Majd próbálom nézni a német adókat, biztos adják vmelyikenKép

Orsi,
nagyon aranyos a ruciKép És Gergő de sokat változott már! Hogy mosolyog!

Melinda,
grat a 3 hónaphoz!Kép

Az én lányom meg az előbb kikönyörögte, hogy énekeljek nekiKép Olyan hangokat adott ki, mint amikor énekelek neki és ő velem énekel. Hát nem okos???

Andi,
mi is lesz a holnapi menü? Ja, a vmilyen krumpli?

Hajni
nalika

Mucska
Aztán én is kérek képet a beszerzett darabról!Kép Ok?Kép

Mindenkinek puszi én ma már nem jövök, mert mostanában sikeresen végig tudunk nézni filmeket!Kép

Remélem holnap idejutok!

PusziKép

Orsi

avocado

Hajni: tudom, tudom, hogy wordben kellene jegyzetelnem, de nem mindig vagyok ilyen elővigyázatos. Főleg, hogy általában végigolvasom a termést, és csak azokhoz szoktam hozzászólni amihez (úgy érzem) érdemben hozzá tudok.

Pelenka: nekünk nincs bajunk a Pamperssel. (szerencsére, mivel a Metroban volt akciós, így van itthon vagy 2 hónapra előre). Bár jobban szeretem a Huggiest.
Mi kipróbáltuk a Pampers-t a Liberót és a Huggiest és mindegyikben volt valami jó és valami rossz is.

Zsuzsa: akkor diétás napod volt. Mi a fenét lehet csinálni sütőtökböl ami jól tud tartani egy felnőtt embert? Kép
Marci baba idáig engedelmesen végigaludta az éjszakát, ez volt az első eset. Remélem nem csinál rendszert belőle.

Egcsi: de jó, hogy jöttél! Nagyon kis helyesek vagytok!

AnitaBori: már nem emlékszem mit írtam neked délben csak arra, hogy a mi csillárunkat nem olyan könnyű a plafonról lenézni! Jó masszív kovácsoltvas lámpa, Levente mindig fél szemmel a plafont lesi, ha az alattta levő fotelben ücsörög, hoyg mikor szakad rá.
Balatoni kirándulásért én is nagyon irigykedek, már mi is gondoltunk rá, hogy el lehetne indulni, csak nem akartam, hogy a törpi olyan sokat ücsörögjön a hordozóban. Szerinted nem árt a gerincüknek?

Jerry
jerry

Hajni!

Hú, most meg nem mondom, de azt hiszem valamelyik berlini adón, van belőle egy csomó!Kép
Éneklés: aranyos lehetett a leányzód, de ez az egy, amiért az enyém nem fog könyörögni Kép

Jerry!
Szintén METRO? Mi is jól bevásároltunk belőle! Meg ugyanakkor volt Pampers popsitörlő is.

Eszterke most vagy egy félórája hangoskodik, kiabál a játékainak, és ha szólok hozzá, akkor nagyokat kacarászik. Na eddig tartott, elkezdtünk csuklani Kép

Pusz

Kriszta

Kép
lujzika

Orsi!%

Szerdán kapsz, mert muszáj bodyt venni a gyereknek már megint. Most csak Kenguru Goldosat veszek. Ugyanis most adtam rá az egyszer kimosott bodyt, amit a Tescoban vettem és beütött a Szöszi szindróma: összement és alig ment rá a gyerekre. És még drága is volt! Kép
Még jó, hogy a csónaknyak nyúlik, mint a tevekaki.
NA megyek ágyóba apa mellé. Reggel nem pályázok aranyra, mert főznöm kell, jön egy barátnőm a 3 és 1/2 hónapos lányával. (Nem a bosszantós Kép)
Igy jár aki egy üveg sót önt a másnapi kajába Kép

Szép álmokat mindenkinek!

Mucska

Andi
Kép
mucska

Ja és mielőtt elalszok dicsekszek:

Anna ma ücsörgött az apjának dőlve. De pofikára nem esik már, mert megtartja magát.Kép Hátra annál nagyobbat tudna borulni Kép

Fantasztikusak ezek a kölykök. És már engem is kidumál a kiscsirke.

Szerdán meg szuri, jaj nekünk. De ez már ebbena körben az utolsó szerencsére. VAn még seduxenem a klinikai időkből Kép, majd beveszem, mert ha csaj meglátja a dokit, úgy fog üvölteni, hogy nem csak Pestig hanem Berlinig hallatszódni fog Kép

NA tényleg szép álmokat.

MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Kriszta,
hogy is voltál te kórustag?Kép

Andi,
akkor szerdán csukva kell tartanom az ablakokat, hogy ne halljam? Nagyon ügyesen üldögél már!

Jerry,
ne izgulj, én sem szoktam word-öt használniKép vhogy egyszerűbb csak ide írni. Akkor használom csak, ha nincs babanet, és akkor kapcsolat nélkül olvasgatok, és jegyzetelek.
Ti mikor mentek oltásra?

Hajni
nalika

OrsiKép
Cuki ez a kisruciKép Látom jó nagyokat tud Gergő is mosolyogni. Zabálni valóak, amikor fülig ér a szájuk.
Egykezezésről bizonyíték elfogadva.Kép

LujzikaKép
De jó, hogy vagy!!Kép Ez eddig eszembe se jutott. Lehet a gyári bébiételhez is keverni tápszert??? (hátha úgy jobban megeszi a drágám, az ismerős íz végett).

MucskaKép
SzuriKép Mi a hét vége felé kapjuk, remélem csak annyi ordítás lesz mint a 2 hónaposnál.
Ma mondta egyik ismerősőm (másfél hónapos a kisfia), hogy ők nem kapnak már 2 hónapos oltást, hanem a 3 hónapossal együtt adnak valami kombinált marhaságot, tehát mind a két lábikóját megszurják a kicsinek.
Hát ez jó nagy marhaság szerintem. Egy szúrás is elég bőven.

Íme a legfrissebb kép a leányzórólKép:

Kép

Puszi:
Melinda
Bnm

Sziasztok, itt jelentkezik az egyik elveszett.

Nincs bajunk, nem is volt, de a lurkók NEM alszanak. Gergőnek múlt hét óta NAGYON fáj a hasa, nem értem mitől, ma este is leteszem alszik, felébred üvölt, látszik, hogy nagyon fáj a poci.Kép A kezemben megnyugszik, elkókad. Amúgy nem eszek mást mint eddig, nem tudom mi van. Ált. este jön rá. Kép Persze már rémeket látok, de kaki van naponta sok, ropog, büfizik, nincs láza...
Dani a másik fele. Délelőtt min. 2 órás játszótér, ahol egyre rikábban van más is. Kép Nem tudom mi lesz velünk télen. Hogy húzom a szánkót és tolom a babkocsit? Hogy fogom lekötni? Kép Persze alvás nuku. Nem tudom mi van. Ráadásul két napig (!)fejgörcsöm volt, már azt hittem megdöglök. Kép Algópirint vettem be, meg végső kínomban 1 cataflámot. Végül jobb lett, de valami rémes volt. Ráadásul paráztam mi lesz Gergővel, átmegy e a tejbe és mennyire... A paprika mizériával is így vagyok ám. Ki tudja mióta mérgeznek minket...
A foodexpresses pasi hozott 1 papirt miszerint ők nem "azt" a paprikát használják és holnap állítólag hozza a hivatalos vizsgálatról a papírt.
A dédink kórházba került megint, de hétvégére kiengedték, viszont holnap, vagy azutn megműtik epével, úgyhogy elég ideges vagyok miatta is. Ő Ádi nagyija,anyós anyja, de valami tüneményes hölgy, nagyon szeretem. Aggódom érte.
Mi is van még? Más azt hiszem nincs. Gergő megint vergődik...

A termést végigolvastam, de nem jegyzeteltem, úgyhogy csak pár emberkének írok.

Panó,Linó: nagyon sok puszi nektek és jobbulást! Kép Látom kollektíven sikerült beszereznetek valami undormányos kórságot. Kép

Szöszikém: nagyon bánom, hogy én nem ismerhettelek meg személyesen!!!!! Pusziii!!!

Zita: mail jött, írok választ, ha addig nem zakkanok meg. KépSzóval te vagy azon a képen. Kép

Kisdió: jobbulást. KépFogyás: én 1 hétig bírtam édesség nélkül, de aztán rájöttem annyi jutalomfalatka JÁR!!! Egyébként jövőhéttől konditerembe készülök 2 barátosnőmmel egyetemben, de nem tudom odaérünk-e. Kép

Bea: én hajhullás ellen a Bánfi hajszeszt és sampont használtam. Régi szer, de hatásos. Kép

Mucska: örömmel látom, hogy tartod a szavad és írsz rendszeresen. Kép

Nanda: mindig összeszorul a szivem, ha Ferkóról teszel fel képet. Kép Szegényem látszik mennyire hiányzik. Kép Mayával kapcsolatban megértelek, Danival is nehéz. Igaz, ő nem beszél sokat, ő a tettek mezejére lép tesó eltávolítás ügyben...Kép

Anikó: örülök, hogy nem haragszol a jegy malőr miatt. KépGergő hogy van? Ti nem kaptátok el?

Egcsi: nagyon szépek vagytok!! Apa itthon,
hurrááá!!!

Swen: Képköszi a mailt. Kép Sok puszi neked!!

Anitabori: édes vagy, hogy hiányoltál sms.-ben. Kép
Igazad van, nagyon szétvagyunk esve mi "régiek" Kép
Részemről igyekszem, de ember tervez, gyerek végez. Nekem is nagyon hiányoznak a többiek, hiszen együtt voltunk pocakosak. KépA szülésről nem is szólva. Kép

Orsi: remélem drusza baba jól van már??? Képek cukik. Kép

Lujzika, a plasztikai sebészes vicceden jót röhögtünk Ádival. Kép

Nalika: szia. KépPuszi!

Zsuzsa: köszi a hiányolást és az sms-t. Kép Kedves tőled. Kép Kép

SÜNCSIKÉM: MERRE VAGY?

A változatosság kedvéért koki vagyok, megyek szunyálni amíg lehet. Remélem Gergő már tud aludni. Kép

Remélem nem bántottam meg senkit akinek nem írtam, de szólt hozzám? Baromi fáradt vagyok. Kép

Mindenkinek jobbulást, babáknak is, puszi:

Linda ( tényleg, a fűtés nélküliség nem volt vészes melegvizet meg csináltunk.)

Kép
bellana

Linda,
de jó, hogy jöttélKép Úgy szeretnélek mindig felhívni, de mikor eszembe van nem érek rá, különben meg elfelejtem.Kép Most is voltunk anyuéknál, de temetőjárás volt. Pedig mondom onnan egyszerűbben felhívlak.
Fútés, melegvízKép

Melinda,
nagyon szép Réka! Grat neki a 3 hóhoz tegnapra!Kép

Jó éjt mindenkinek!

Hajni
nalika

Sziasztok!

Hát ma meg a kakamanó keltett fel minket. Pedig már olyan szépen beállt, hogy csak 8 körül ébred...

Bálintnak új dilije van, kéne a segítségetek. Nem akar a hátán feküdni! Ha leteszem, és fölé hajolok meg gagyogok neki, húzza fel a fejét meg a felsőtestét, és addig nyűg, míg fel nem ültetem. De nem érti meg, hogy ezt még nem nagyon kéne Kép
Mit lehet ilyenkor tenni?

Jerry: hajnali 3 ??? Őszinte részvétem Kép

Mucska: só Kép Ez nálam is elő szokott fordulni Kép

Orsi: nagyon jók a képek! Miért nőnek ilyen gyorsan ezek a gyerekek? Kép

Holnap megyünk vásárolni Kép Végre egy program Kép Persze a Tesco-ba pelenkáért...
Eddig 3-6 kg-t használtuk, Pampers, de ez kicsinek bizonyul már, így hát méretet kell váltanunk.
Meg szerintem márkát is, mert ahoz képest, hogy ez az egyik legdrágább pelenka elég sz@r. Mármint szerintem.
A BabyLove-ra is gondoltam már, azt nagyon sokan ajánlották. Használ közülletek valaki olyat?

Most megyek rendet vágni a konyhába, mert ha jól láttam apa éjszaka mintha falatozott volna egy kicsit. Csak nem tűntette el a nyomokatKép

Szép napot mindenkinek
Amatőr

Szép reggelt mindenkinek!

Amatör ma sem feküdt le úgy látom! Kép
Hát nem tudok mit ajánlani Neked, mert Anna is ezt csinálta. ILyenkor felhúztam egy kicsit, vagy ültettema lábamon. de ugy fogtam, hogy a háta egyenes maradjon.

Folytatom majd, de emyém gyerek felébredt idő előtt!
Na még jövök nemsokára. De a kaja nálam már kész így nyugodt vagyok!

Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Linda!

Azt észrevetted, hogy sokat írok, de aztb nem, hogy hányszor hiányoltalak Kép
Gergő hasfájás: ez nálunk is meg volt és kiderült, hogy le van zabálva a gyerek De ettől olyan követelőzően kérte a tejet, hogy csak na!!!!! Ez is lehet ám a baj forrása. De nem bizti!

Dédikének jobbulást!

Melinda!

Szépek vagytok!

Az első két szurinál vigyorgott meg sem nyikkant. De már felismeri a dokit és hogy aszurit tőle kapja. De ez már az ucsó dupla lesz szerencsére!

HAjni!

Ablakot becsukni 1/2 2 után!!!! Én meg füldugót veszek. És nálunk a védőnő is brutális, sokkal jobban mint a doki,. MOst nem is engedem, hogy megmérje a gyerek hosszát. MAjd én, mert hajszálon múlik, hogy nem töri el a lábaát.

NA megyek játszani!
Pusz: MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

sziasztok!

Bronz! HA Szöszi meg nem vétózza Kép

Amatőr HAjni: a baby love jó! Én is szoktam venni, és Lino is az tuti. De van még más is szerintem.
A TESCOban a Libero elvileg csak holnaptól van akcióban!
Ülés: majd elmúlik. Addig meg lesz valahogy, nem?
Kakamanó Kép

Mucska : Só Kép Akkor most vigyáztál, mi???
ÉS Anna mit kap ma?

Na, most el visszaolvasni, de hogy mikor végzek vele passz, mert a ZSófit is el kel készítenem az oviba!

Pusz: ZSuzsa
zerko

Szép jó reggelt!

Mucska!
Te aztán gyors vagy! Akkor a budi ma éhen marad? Kép
Böki: holnap követjük példátokat! Enyém lánykánál nem lehet kiszámolni, mikor és miért üvölt. A 4 hónaposnál valamiért nem kajabált, lehet, hogy majd most bepótolja!

Amatőr!
Te meg mért nem alszol? Kép
Felülés: csatlakozom Mucskához! Muszáj néha egy kicsit felhúzni, mert nagyon erőlködik. Szerintem enyém hamarabb fog felülni, mint hasra fordulni Kép

Melinda!
Tünemény a kiscsaj! Kép
Tápi a kajába: remélem, hogy lehet, én nem kérdeztem senkitől, lehet, hogy majd Tyúkanyó tudja.Kép Én igazából higítani raktam bele egy picit, mert nagyon sűrű volt a bébipapi!

Linda!
Hasfájás Kép Fejfájás Kép Dédi Kép De azért remélem, jól vagytok ! Kép

Szép napot!

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!

Apa vasárnap délutántól tegnap estig lefoglalta a gépet, hiába mondtam neki, hogy elvonási tüneteim vannak, hogy ez még a nikotinhiánynál is rosszabb, meg hogy rángatózik a fejem, nem hatotta megKép

Mucska!
Kész a kaja??? A háziasszonyok gyöngye címre pályázol?Kép

Amatőr!
Zsófi is jobban szeret ülni, szerintem is korai, de apa szavaival élve csak a dedósok fekszenek hátonKép A Pampers nekünk sem vált be, kaptunk két óriáscsomagot, de alig vártam, hogy elfogyjon. A gyereknek mindig tiszta sz.r volt a háta. Nem tudom ki találta ki, hogy egy pelenka derékrészébe nem tesz gumit, de biztos nem volt gyereke. Most újra Liberót használunk, azzal nincs ilyen probléma.

Linda!
HasfájásKép FejfájásKép Bánfi eszembe se jutottKép Kicsit kótyagos vagyok mostanában! Megpróbálom, köszi!

Melinda!
KépKép

Lujzika!
Ti aztán jól bevásároltatok pelenkábólKép Mennyi volt a nyitókészlet, ha még mindig hat csomag van?

Orsi!
KépekKép

Zsuzsa!
Cicának gratulálokKép

Azt hiszem, hív a kötelességKép

Jaj, Mucska, apa hazahozta a Toyotát, kipróbáltam, hát valami álllllat!!!

Pusz

Bea
Vendég

Hajni!

Holnap csukd be az ablakot nem ma! Bocsika! MA még azért szivjatok friss levegőt! Kép

Holnap van a nyamvadt szuri!
Úgy látom Krisztával egyszerre. Akkor legalább nem fog annyira feltűnni, hogy Anna kajabál Kép

Budi éhen maradt. Kép VAgyis nem, mert a mályva tea megdolgoztatott Kép

Nektek ennyi bajotok van a PAmpersel? Nekem semmi bajom. Egyszer nyúltam bele egy hibásba, annak a zárószalagja volt rosszul ragasztva, de én szeretem. Én vagyok az egyedüli? Kép
Bár a mi kemény kakink az legfeljebb kigurul, de nem folyik ki Kép

Bea!

Mondtam én hogy jó!!!!!! NAgyon élvezem, hogy a miénkből kilátok a forgalom felett! éS baromi jól megy!!!!! Na ezért lesz nekem kicsibe!
Háziasszonyok gyöngye: hát nem tudtad, hogy az vagyok!!!! Kép Jön a barátnőm nemsokára és nem akkor akakrok bibelődni.

Zsuzsa!

Délelőtt őszibarack almával, ebéd valami húsos kütyü, ami fele a ruhán köt ki. Délután meg tejpép. Ez az etetés néha kiborít! Lassan a fürdetés is, mert nem akar leülni, hanem állni akar a kádban, az én derekam meg leszakad, amig kínlódunk. Után meg úgy forog, hogy a kezem kitörik.
Amúgy minden jó Kép

NA elkezdtem név szerint írni, hogy kik nincsennek Kép Nem lehet leírni olyan sokan vagytok!!!! Úgy látszik nem tett jót hogy visszajöttem Kép Tessék már néha írni MINDENKI!

Pusz. MUcska

Na megyek,mert most meg Ginó program van

Andi
Kép
mucska

Mucska!
Bekavarodtam! Azt tudtam, hogy utánatok 1 nappal megyünk bökire, és már azt se tudom, milyen nap van! Szóval mi csak csütörtökön megyünk!
Mályvatea Kép
Pampers: eddig nekem se volt vele különösebb bajom, lehet, hogy ez a mostani csomag nem jó. Ahogy írtam ,még van 6 csomagom belőle Kép, úgyhogy azt hiszem, kibontok egy másikat!
Fürdés: Kép Kép

Bea!
A Metro-ban Jumbo csomag volt akciós! Egy nagy dobozban 4 csomag pelus. Na abból vettünk mi hármat Kép!
Gépfoglalás Kép Csak nem ő is chat? Kép
Toyota: Kép

Pusz

Kriszta

Kép
lujzika

Akkor a mi téli szerkónk a felcsatolható kesztyűvel és cipővel:

Kép

a pocakja:

Kép

és a belevalő Kép

Kép
zerko

Sziasztok,
Gondoltam megosztom veletek azt az infót, hogy a Fáy utca piacon 100% pamut bodykat lehet kapni 400-600 ft közötti áron és a többi kisholmi is nagyon jó árban van. Ami számomra megdöbbentő volt, hogy a nagyrésze Kenguru Goldos, tehát amit a szaküzletben lehet kapni (és én naívan szt gondoltam az tök olcsó) azon még további haszon van?????? Minden esetre elgondolkodtató.
Kika
kika

Kika: köszi! Ezt már én is tapasztaltam, és írtam is asszem Mucskának!
Jó olvasni téged! Hogy van Anna?
zerko

Lujzika!

Nem, apa dolgozik. Valami árajánlatokat írt, meg könyvelte a kiadásokat. Azért játékra is maradt ideje, egyszer odanéztem és épp lesből tarkónlőtt valakitKép Ha ez őt boldoggá teszi, játtszon csak, bár néha olyan mint egy kisgyerekKép Pont ezt szeretem benneKép

Mucska!
SzuriKép TeaKép Hát aki keményet kakil, annak biztos jó a Pampers.

Pusz

Bea
Vendég

KIkA!

NA végre, hogy előkerültél!!!!!!! DE csak ennyit írni! És az,hogy ti hogy vagytok az hol marad?!!!!!!!!

Megüt a guta, hogy Pesten mit mennyiért lehet kapni!!!!!!!! FELKÖLTÖZÖK!!!!!!!!

Zsuzsa!

Most ilyen lesz akcióban a Corában. VAlszeg holnap én is valami ilyesmit veszek. De lehet, hogy kétrészesben. AMi egyben van overallja utálom ráadni!!!!! Nem tudom mit csináljak!
NA megyek, mert jött a redőnyös!
Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Zsuzsa!

Jó a ruhátokKép, de nekem a belevaló jobban tetszikKép

Kika!
Hát igen, a gyerekruha árakon tényleg el lehet gondolkodni. Meg némelyik kereskedő haszonkulcsánKép

Pusz

Bea
Vendég

Zsuzsa!

Nagyon helyes a ruci, és a belevaló nemkülönben Kép Kép

Kika!
Ez nem ér! Kép Te tudsz rólunk mindent, mi meg nem tudunk rólad semmit ! Léci-léci legalább egy képet !!! Kép Kép

Mucska!
Ha költözöl, akkor már csak 4 évet kell várnod és a közeledben leszek! Kép Kép

Bea!
Az én párom is szokott játszani Kép Ő azt a golyós játékot szereti, amit asztalon játszanak, a francba, nem jut eszembe a neve Kép

Pusz

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok Mindenkinek!

Vasarnap megérkeztünk! Mar nagyon hianyoztatok! Visszaolvasni lehetetlen, a talira valo reakciokat olvastam el, örülök, hogy mindenki jol érezte magat. Szerintem is szuper volt, varom az ismétlést! Igazan jol éreztem magam!
(bar nekem sem sikerült mindenkivel annyit beszélgetni, amennyit szerettem volna)
Karacsonykor nagy valoszinüséggel ismét hazamegyünk.

Lattam a képet a minitalirol, latom, jol sikerült.

Kisdio és Bori, nagyon jok a képek, megnéztem öket.

Zita,
még egyszer köszi a szervezést. Tominak a hely kifejezetten tetszett, azota is mindenkinek emlegeti, hogy milyen jo is egy ilyen jatszohaz.

Az elsö héten Pesten voltunk, ez a hét egy kicsit sok volt Andriskanak, a masodik hetet a nagyszülöknél töltöttük Gyöngyösön, szuper volt az idö és nyugodtan teltek a napok. A nagyszülök és dédszülök is nagyon boldogok voltak.

A repülés oda is és vissza is jol ment, visszafelé kicsit nehezebb volt, mert mar egyedül voltam. Szerencsére nagyon segitökész volt mindenki, ugyhogy nem volt gondom.
Söt, képzeljétek mi történt: mellettem ült egy Zürichben élö magyar apuka, akinek a kislanya 5 nappal idösebb Andriskanal.
Telefonszamot is cseréltünk, a felesége is magyar és kb azota él Svajcban mint én!Kép
Volt közös témank!Kép

Zsuzsa,
hallom megismerkedtél a sogornömmel és Andriska unokatesojaval!Kép Kicsi a vilag! Sogornöm meg is jegyezte, hogy Zsofi milyen szép kislany, a becsomagolt Edinabol nem sokat latott.
Ugy sajnaltam, hogy nem talalkoztunk, annyira szerettem volna latni Edinat (meg persze Téged és Zsofit is!).

Bori,
köszi a telefont Gyöngyösön, nagyon örültem neki. Bejött a pelenka?

Soraya ha erre jarsz, jelentkezz, irnék részletesebben a repülésröl.

Amit még mindenképpen szerettem volna megirni:
nagyon meglepett a magyar emberek udvarissaga és segitökészsége. Akarhanyszor beszalltunk a metroba vagy a villamosba Pesten (mindig a hordozokendövel közlekedtünk), annyiszor allt fel több ember is, hogy atadja a helyét. A repölön is aki tudott, segitett, vagy legalabb megkérdezte, hogy segithet-e. Fiatalok, idösebbek, férfiak, nök.

Tegnap pedig megtörtént az elsö "kultursokk" Svajcban. Este elmentem a boltba, Andriska mar nagyon faradt volt, sirt a pénztarnal én vigasztalgattam a kezemben és ram szoltak, hogy pakoljak mar be a taskamba, nem tudjak hova tenni a következö vasarlo arujat. Aztan meg a bolt elött egy nö szolt ram, aki bicajjal jött a jardan, hogy menjek mar félre a gyerekkel, nem fér el... Sirva jöttem haza a boltbol. Kép

Megprobalok visszakapcsolodni, bar még var rengeteg mosnivalo és felbontatlan posta.

Puszilok mindenkit,
Süncsi
süncsi

Jó reggelt mindenkinek!

Zsuzsa,
klassz az overálotok (persze én még mindig overál lázban égek) a belevaló meg -már egyszer írtam is- Zsófi babérjaira törKép A törökbálinti Corában láttam múltkor overált, most lesz asszem mindenhol olyan, majd meglátom. Képzeld anyuéknál megtaláltam a Tomika egyévesre való overálját, csak nem jó benne a cipzár (hát igen apa bumszli kezeKép)és hát a törzse a lánynak pont belefér, csak a keze meg a lába hosszúKép

Andi,
emlékszem, hogy holnap mentek oltásraKép Mi -vagyishogy apáék- ma mennekKép Bár lehet, hogy jól felhúzom magam előre, és akkor kiosztok mindenkit!
Unom már a súlyára tett megjegyzéseket, biztos a tápszertő jobban hízna, de annyi felesleges kalóriát nem akarok beletukmálni. Úgy gondolom, hogy aki ha meglát egyből dobálja a fenekét, hogy vegyem fel, annak valszeg elég energiája van. És ugye ha bárki kipróbálja, ez egy tökéletes hasizom gyakorlat, tehát pocakja sincs igazán nekiKép
Na megint panaszkodok, pedig nem akarokKép Holnap majd akkor időben becsukom az ablakotKép Többiek meg ma fél 5 körül tegyék meg!

Kriszta,
a Pampers egyre vékonyabb leszKép Én ugye elég régóta ismerem, hát össze sem hasonlítható a 10 évvel ezelőttivel. Lehet, hogy ezért akciózzák egyfolytában ennyire. Akkor ti csütörtökön fogtok ordítani? Szólj, hogy mikor csukjam az ablakotKép

Szóval kit a mályvatea, kit (mint én) a baracklé küld WC-reKép Csak a pöttyem marad ki ebbőlKép

Szöszi, és a többi koránkelő?

Szép napot mindenkinek (nekünk du-tól ugye nem lesz)

Hajni
nalika

Szia Süncsi!!!

De jó, hogy itt vagy!! Szegény egyből hidegzuhanyt kaptálKép Mennyire b..kók laknak ott! Ilyenkor mindig emlékezz, hogy itt milyen kedvesek voltak veledKép Próbálj hamar túllenni rajta, bár tudom, hogy nehéz. De majd Andriska megváltja a világot, ő annyi szeretetet kap tőled, hogy lesz mit továbbadniaKép
RepülésKép
Akkor feltétlenül jönnötök kell karácsonykor is egy kis feltöltődésre szeretetbőlKép

Hajni
nalika

Sziasztok!

Nalika!
OltásKép Miért apa viszi? Az én férjemnek orvos fóbiája van, ezek szerint ő az egyedüli? A gyerek súlyán való csámcsogást szerintem tanítják nekik valahol, ha keveset hízik az sem jó, ha sokat, az sem. Én már nem idegesítem magam rajta.

Süncsi!

SziaKépKépKép Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Boltos sztoriKép

Pusz

Bea
Vendég

Szia, Süncsi!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat otthon! Már mi is nagyon várjuk a Karácsonyt! Úgy látszik, neked szerencséd volt a repüléssel, illetve a segítőkészséggel, nekem ebben sajnos nem volt részem, ezek szerint a németek sem különbek, mint a svájciak.
Karácsonykor újra megpróbálkozunk vele, de ha minden igaz, jön velünk a párom is, így már biztos könnyebb lesz!

Hajni!
Nagyon reménykedem, hogy nem fogunk ordítani, de ki tudja mit hoz a csütörtök !
Baracklé Kép Nekem elég a reggeli kávé Kép

Pusz

Kriszta

Kép
lujzika

Bea!

Minket is csak elvisz a párom, de azt mondta a múltkor is, hogy ő nem jön be, mert ezt nem tudja végignézni! Mondtam is neki, hogy jó fej, én is utálom látni, mikor megszúrják szegénykémet, de hát egyedül mégse mehet Heidi-Leidihez Kép Még jó, hogy a doki néni nem egy Mengele típus Kép

Kriszta

Kép
lujzika

Kriszta, Bea,
múltkor az volt a baj az oltással, hogy Tüncsi végig engem nézett. Mégegyszer nem akarom, hogy vmi rosszal azonosítson. Apával ugye még nem beszélget annyit, talán inkább a doktornénit fogja nézni, ha én nem vagyok ott. Meg ugye apa elengedi a füle mellett a súlyára tett megjegyzéseketKép Na még majd meglátom, mi lesz.

Én ugye nem kávézom, tehát ez nálam kiesikKép

Hajni
nalika

Lujzika!

Flipper? Németekkel nekem sincs semmi jó tapasztalatom, volt szerencsém egy párszor a saját környezetükben elszenvedni a bunkóságukat, illetve itt nálunk Forma-1 idején. Mogyoródon lakunk, de olyankor mindig elmenekülünk. Annyi elviselhetetlen részeg állatot egy helyen csak itt lehet látni.

Bea
Vendég

Ja, és apa már múltkor is felajánlotta, hogy ő viszi be, de akkor ott volt a Tomi is, így nem akartam. De most még anyósnál van Mucikám, ezért is érek rá ennyireKép

H.
nalika

SziasztokKép

Gergő úgy bealudt, hogy már 11-kor kellett volna ennie, de még mindig durmol!KépKép Aztán én törhetem a fejem, hogy este ne csússzon el nagyon a fürdés!Kép

Mindenkinek köszi a dícséreteket a rucira.Kép Gergőre meg főleg!Kép
Nem tudom már ki írta, de tényleg nagyon változik, hihetetlen sokat nevet és már magyaráz is!Kép Kíváncsi vagyok mi lesz a következő dolog. Ja, és már nyúlkál a játékok után, de még nem tud a kezével mit kezdeni. Van egy kutyája az ágyában, azt rendszeresen pofozgatja.Kép És ha a kezébe adok valamit ráfog és elég sokáig fogja. Nagyon cuki.Kép

Melinda
Lánykád tüneményes!Kép

Mucska, Kriszta, Melinda
Drukkolok az oltáshoz! Nekünk is nemsoká lesz a 3 hós.Kép

Süncsi
Örülök, hogy ilyen jó élményekkel mentél haza és, hogy az út is jól sikerült!
Bunkó emberek: nagyon sajnállak!Kép Nekem még pocakosan volt egy élményem, egy nő nekemjött a boltban a kosarával, én is sírva mentem haza.Kép Sajnos bunkók mindenhol vannak.Kép Remélem hamar elfelejted!Kép

Zsuzsa
OverálKép
Nekünk is túrt mégegyet Anyukám, majd én is lefotózom, az is nagyon cuki.Kép

Most nincs időm töbet írni, de mindenkinek sok puszika!Kép

Orsi

avocado

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?