Jó reggelt!
Most írok, mert utána megint el leszek uszikázva...
100 fős egész napos rendezvény
Na tehát.
Niki, mondd meg Anyósodnak, hogy örüljön, hogy sósan főzöl, mert legalább az azt jelenti, hogy szerelmes vagy...tehát szereted a kicsi fiát! Én is sósan főzök, mert a párom kiló számra tudná enni a sót. Amikor elmegy egy kiadósat sportolni, a nadrágja tiszta só lesz, kiizzadja.
Baba, nem baj, hogy csak néha jössz, az a lényeg, hogy gyere! Olyan jó kis képek vannak iwiw-en! Nagyon szépek vagytok, mind a négyen!
ÉN ANNYIRA PARÁZOK, HOGY HA MEGLESZNEK A BABÁK, SZÉTSZÉLED A CSAPAT!!!!! UGYE NEM???????????????????? OLYAN JÓ VELETEK!
A melóhelyen ki fogjuk rúgni a libát, tegnap véglegesen megbeszélsük az utódjával, hogy jön...de csak 3 hét múlva...addig egyedül leszek, mert ezzel a szarkeverővel nem dolgozom együtt tovább. Vasárnap távozott egy csoport, ott voltak 3 napig, teltház. Beküldtem a hülyelányt, hogy segítsen távoztatni a recepción meg számlázni. Még jó, hogy tegnap átnéztem a számlát, 500 Euróval kevesebbet számlázott! N, ezek miatt IS kell mennie. Belázította a recepciósokat, hogy kérjenek béremelést, írtak nekem egy petíciót hogy ők mekkora sztárok és hogy ha elmennek, biztos a vendégek is mennek velük (hozzáteszem: mindegyiknek az 1. munkahelye),stb. na ez azért a tulajnál is kiverte a biztosítékot, úgyhogy hamarosan szépen távozik. Ezt intéztem (meg sok mást is) tegnap.
Vasárnap megsértettem Anyukámat is, ott volt nálunk hétvégén, mert a Mamámmal kinyírták egymást. A párommal csak hétvégén tudunk együtt lenni. Mindegy, tudtam, hogy a Húgom vasárnap hazajön és együtt elmennek Anyukámhoz haza, Hertelendre. Így lett volna 1 esténk, amikor ünnepelhetünk, ugye az én szülimet, Apunak meg a szerdai névnapját. Erre mikor a vásárlásból hazaértünk, 5 óra körül, a Húgom kijelentette, hogy este még maradnak. Mivel erre azért kicsi a lakás, elkeseredtem, mert szex-partit is terveztünk. Látták, hogy kiakadtam és nem tudtam magamban tartani, hogy mi végre szexelni akartunk. Na, most én vagyok a bunkó, mikor egész szombaton és vasárnap meg se álltam, hordtam-vittem, elláttam, szegény csak feküdni vagy ülni tud csak. Tegnap már fáradtan kezdtem a hetet. Múlt héten is többször főztem nekik, elvittem a kaját, bevásárolok, feladom a csekkeket, minden lóf...t megcsinálok. Na mindegy, úgy döntöttem, nem érdekel, most már kimondtam.
Azért a Húgommal közöltem és az Öcsémmel is fogom, hogy haza kellene már költözniük...Annyival nem jobb ott az élet.
Na, most jól idetettem a hülye problémámat. De ezért nem jövök most annyit...szét vagyok csúszva. De hamar összeszedem maga, csak Anyukám állapota nagyon rossz. Nagyon, nagyon rossz. Remélem, Zsófika születését megéri még és ad neki egy kis erőt.
Zsófika meg csak növöget hál'Istennek, már megismeri Apuka közelségét, ficánkol is neki rendesen.
Ennyi lányok, mindenkinek szép napot! Én kinéztem az ablakon és nem látok el a másik házig a köd miatt...pfúúúúúúúúúúúúúj