Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Na látom gyűlünk szépen!

Baba
Komaasszonyom is a Garmastanra esküszik! Neki durván be volt gyulladva mind a 3 gyerkőccel!

Csillag!
Rátok fér a romantika,meg,hogy kikapcsoljon az agyatok! :wink:

Betti

Rápihen a szervezeted a takarításra? Tegnap már én sem fáradtam el annyira.

Ma még bevitetem a szőnyeget a fiúkkal,Apa dolgozik,aztán kész a lakás. Várom a Digit meg az internet szerelőt,aztán már cucccolunk is. Akár mehetnénk most is,de Apa 1-re ér haza. Se tv.se net,szétunnám az agyam esténként. Főzni se tudok,merta héten hozzuk el a tűzhelyet,még az sincs,hogy estére főzök.
Holnap átiratom a villanyt,mert még a Papa nevén van.... :?

Letti

Merre vagy? El vagy tűnve! Balhézol tán a melóhelyen??? :P

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

kinga, kösz a kérdést, igen, előkészítem a balhét, ami este és még egy valamelyik napon lesz a héten.

Meg most jöttem a védőnőtől, minden OK, hallottam Zsófika szívhangját...

De most megint mennem kell, így nem nagyon tudok reagálni semmire. Majd vmikor írok :)

Mindenkinek szép napot!
Vendég

kinga

nem tudom,lehet benen valami :)

KépKép
bettike83

Betti

Voltál cukorterhelésen?

Letti

Neked is a héten kell menni,nem?

Kép
Kép
k_inga

Kinga

nekem elvileg jővőhéten kell mennem,mulhéten azt mondta védőnő h kb 2 hét mulva menjek.

KépKép
bettike83

Az jó!
Csak este 7 után ne egyél és csak vizet szabad inni! :wink:

Kép
Kép
k_inga

érdekes mert nekem a védőnő azt mondta h egyek rendesen előtte.és ugy menjek vérvételre.terhességi cukorbetegség megállapitása(ez van a papiron)szoval ez nem az a terhelt vérvétel lesz gondolom,lehet nálunk nem az a fajta van,fogalmam nincs..

KépKép
bettike83

Jó reggelt!

Most írok, mert utána megint el leszek uszikázva...:) 100 fős egész napos rendezvény :shock: :shock: :shock: :shock:

Na tehát.

Niki, mondd meg Anyósodnak, hogy örüljön, hogy sósan főzöl, mert legalább az azt jelenti, hogy szerelmes vagy...tehát szereted a kicsi fiát! Én is sósan főzök, mert a párom kiló számra tudná enni a sót. Amikor elmegy egy kiadósat sportolni, a nadrágja tiszta só lesz, kiizzadja.

Baba, nem baj, hogy csak néha jössz, az a lényeg, hogy gyere! Olyan jó kis képek vannak iwiw-en! Nagyon szépek vagytok, mind a négyen!

ÉN ANNYIRA PARÁZOK, HOGY HA MEGLESZNEK A BABÁK, SZÉTSZÉLED A CSAPAT!!!!! UGYE NEM???????????????????? OLYAN JÓ VELETEK!

A melóhelyen ki fogjuk rúgni a libát, tegnap véglegesen megbeszélsük az utódjával, hogy jön...de csak 3 hét múlva...addig egyedül leszek, mert ezzel a szarkeverővel nem dolgozom együtt tovább. Vasárnap távozott egy csoport, ott voltak 3 napig, teltház. Beküldtem a hülyelányt, hogy segítsen távoztatni a recepción meg számlázni. Még jó, hogy tegnap átnéztem a számlát, 500 Euróval kevesebbet számlázott! N, ezek miatt IS kell mennie. Belázította a recepciósokat, hogy kérjenek béremelést, írtak nekem egy petíciót hogy ők mekkora sztárok és hogy ha elmennek, biztos a vendégek is mennek velük (hozzáteszem: mindegyiknek az 1. munkahelye),stb. na ez azért a tulajnál is kiverte a biztosítékot, úgyhogy hamarosan szépen távozik. Ezt intéztem (meg sok mást is) tegnap.

Vasárnap megsértettem Anyukámat is, ott volt nálunk hétvégén, mert a Mamámmal kinyírták egymást. A párommal csak hétvégén tudunk együtt lenni. Mindegy, tudtam, hogy a Húgom vasárnap hazajön és együtt elmennek Anyukámhoz haza, Hertelendre. Így lett volna 1 esténk, amikor ünnepelhetünk, ugye az én szülimet, Apunak meg a szerdai névnapját. Erre mikor a vásárlásból hazaértünk, 5 óra körül, a Húgom kijelentette, hogy este még maradnak. Mivel erre azért kicsi a lakás, elkeseredtem, mert szex-partit is terveztünk. Látták, hogy kiakadtam és nem tudtam magamban tartani, hogy mi végre szexelni akartunk. Na, most én vagyok a bunkó, mikor egész szombaton és vasárnap meg se álltam, hordtam-vittem, elláttam, szegény csak feküdni vagy ülni tud csak. Tegnap már fáradtan kezdtem a hetet. Múlt héten is többször főztem nekik, elvittem a kaját, bevásárolok, feladom a csekkeket, minden lóf...t megcsinálok. Na mindegy, úgy döntöttem, nem érdekel, most már kimondtam.
Azért a Húgommal közöltem és az Öcsémmel is fogom, hogy haza kellene már költözniük...Annyival nem jobb ott az élet.

Na, most jól idetettem a hülye problémámat. De ezért nem jövök most annyit...szét vagyok csúszva. De hamar összeszedem maga, csak Anyukám állapota nagyon rossz. Nagyon, nagyon rossz. Remélem, Zsófika születését megéri még és ad neki egy kis erőt.

Zsófika meg csak növöget hál'Istennek, már megismeri Apuka közelségét, ficánkol is neki rendesen.

Ennyi lányok, mindenkinek szép napot! Én kinéztem az ablakon és nem látok el a másik házig a köd miatt...pfúúúúúúúúúúúúúj
Vendég

Sziasztok!

Letikém, ne legyél elkenődve, szerintem hamar bepótoljátok apucival azt a szexpartit! Szegény anyukád, neki sem lehet könnyű, meg neked sem persze, főleg így babásan intézni mindent, otthon is, meg a mhelyen is :roll: Nagyon úgy érzem, hogy kezd nagyon sok lenni ez neked, és ez nem is csoda. Szerintem picit vissza kellene fognod magadat, nehogy gond legyen! Próbáld azt a 3 hetet most úgy végigcsinálni, hogy közben iktass be óránként egy kis lazulást, pl. hallgass nyugtató zenét csukott szemmel 10 percig, vagy vmi hasonló!

Bettike, azért mondják azt a védőnők, hogy egyél nyugodtan, mert úgy kell elvileg megcsinálni a cukorvizsit, ahogyan máskor is étkeznél, hogy a valós értéket mutassa. De én ezt nem ajánlom, mert lehet, hogy olyan eredményed lesz, amitől falnak mész, és rögtön nekiállnak diétáztatni, pedig lehet, hogy csak éppen több szénhidrátfélét vittél be előző délutántól, mint szoktál.

Lányok, hát nem pont úgy alakult az estém, ahogyan terveztem. Először is megjártuk a dokit, ahol nem volt UH-os vizsgálat, de manuálisan megállapította, hogy teljesen zárt a méhszáj, szóval eddig rendben vagyok. Viszont ott az a két szaros mióma, amit én aggasztónak találok (bár ezt most ugye nem néztük meg), mert emiatt a méhem is nagyobb. Persze ezt eddig senki sem mondta nekem. Na mindegy... :roll:

Aztán a doki után úgy volt, hogy megyünk moziba vagy bowlingozni. Párom a mozi mellett döntött, így bementünk a MOM-ba, de kiderült, hogy az a film, amit megnéznénk, feliratos, azt pedig nem szeretjük olvasgatni, így továbbmentünk a Camponába. Ott pont akkor kezdődött volna a film, ahogy odaértünk, de már annyira éhesek voltunk, hogy a nasi kevés lett volna mozizás közben, úgyhogy úgy döntöttünk, keresünk egy éttermet, és ott kajálunk. Út közben megdumáltuk, hogy abba az étterembe megyünk, ahol lehet bowlingozni is, így egy csapásra kettőt intézünk, de találtunk egy Magyar királyok fogadóját, ahova végül betértünk, mert állítólag fincsi a kajájuk. Jó sokára jött a pincér, de végülis tényleg fincsi volt a kaja, jól is laktunk. De így se nem moziztunk, sem pedig nem bowlingoztunk, csak kaja, aztán jöttünk haza, zuhany, és szunya. Még szexizés sem volt basszus, mert párocskám bealudt :cry: Persze örüljek, hogy ez is volt :?

Ma jönnek haza a mazsolácskáim, mennem kell főzni, hagymás szeletet csinálok, nyammmiiii :P Holnaptól pedig megint jön a mókuskerék :|

Pusza

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Letti

én nem számdékozom elmenni innen ha megszületik a bébi akkor sem.persze majd ahogy lesz időm,irok ide,de sztem neked sem lesz már annnyi időd akkor.

Baba is kevesebbet jön és érthető is.

csillag

na akkor nem fogok enni,max csak pár falatot,meg amugy is én korán reggel nem tudok enni.

KépKép
bettike83

csillag

fránya mioma,csak elmúllik hamar.

Azért nem alakult igy sem rosszúl az estétek,ez is valami :)

KépKép
bettike83

Jó reggelt a Lányoknak!

Mindenki elszelelt innen tegnap?: Merre jártatok?

Én úgy megrogytam délután 3-ra, hogy alig bírtam hazavánszorogni. Aztán itthon egész estig feküdtem. Nem volt erőm géphez se jönni.
De talán ma jobb lesz!

Csillag, végülis volt közös program...nem lehetett az olyan rossz. Csak kicsit olyan kapkodósnak tűnt...hát igen, egyetlen este az ember megpróbál mindent belesűríteni - de biztos jót tett! Kicsit lazultatok.
Én ha meglesz Zsófi havonta akarok 1 ilyen napot Apival. Megjár.

Betti, én se megyek el innen...tuti, hogy nem lesz annyi időnk...de az nem is baj. Baba is jön, ahogy tud, mi is így leszünk. csak ne széledjünk szét.

Jujjjjjj ma megyek 5-kor babamozira (4D - vagy 3D? nem tom). Majd hozok képet. Remélem, Zsófi ébren lesz, de majd bevetem a kapott tanácsokat (cola, csoki, stb)
Vendég

Hali!

Bizony, úgy látszik jól megrémítettem mindenkit a szövegelésemmel, kivéve Bettikét :lol:

Leti, el is hiszem, hogy kimerültél, jól tetted, hogy pihiztél! Én is úgy gondolom, hogy túl sokat akartam "bepótolni" apucival, aztán a végén nem lett szinte semmi belőle, ezért voltam kissé csalódott, de érthető, hogy fáradt volt munka után, és én is nyúzott voltam, szóval valszeg így volt jó.

Ha minden igaz, beiktattam a hőgörbémet a vonalzóim alá, de lehet, ki is szedem. Nagyon csalódott vagyok, mert a hőm cseszik feljebb menni, így tutira elkótyavetyélődött ez a ciklusom is. A munkahelyemről mennem kell novemberben, addig meg már csak 1 ciklusom lesz, hogy esetleg babásodjak, de ez olyan eséllyel indul, hogy inkább mínuszban számolhatok. :cry: Áááááá :cry:

Na verőfényes napot mindenkinek, aki erre jár!

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Ja, Leti, még akartam írni, hogy tutira jó lesz a 4D-s UH, hozz képeket légyszi! Remélem, szépen fog integetni a babátok! :wink:

esthajnalcsillag

Sziasztok!

Csillag:Miért kell elmenned a munkahelyedről?

Leti:Nagyon kíváncsi vagyok,hozzál majd képeket.

Baba: Jobbulást a cicidnek!!!

Mares: Megint eltűnt....

Ma lesznek meg a laboreredményeim,kicsit izgulok,mi lesz.Holnap reggel nődoki,akkor vizsgálat is lesz :shock:
Jövő kedd első CTG,majd jövő péntek este az utolsó babamozi,mert utána már élőben láthatjuk a kisfiúnkat :D
Már készül a pelenkázószekrény,és azzal végülis minden megvan.
Vendég

Szia Csillag,

Engem se riasztottál el. Szerintem nektek is szükségetek lenne együtt töltött időre RENDSZERESEN. A férfi is olyan, mint egy gyerek, folyamatos felügyeletet, foglalkozást igényel :shock:
De szerintem mivel Endike is jól bírta a Mamát, miért nem rendszeresítitek az ilyen akciókat? HIdd el, jót tenne. Nem kell étterembe, meg pénzköltős helyekre menni, otthon is lehet romantikázni...Csini pizsi, gyertya, vacsi, bor...stb.

Hőgörbe: azért azt tudni kell, hogy a legtöbb doki 3 mensest ajánl a vetélés után. Vakkan óvatosabbak is, ők 6-ot. Én akármennyire is rajta voltam (hiszen emlékszel, nagy megrendelő voltam :lol:) 3 menses volt, mire összejött - akkor is némi segítséggel (Closty) mert ugye széjjel csúszott a ciklusom.
De ennek ellenére vannak kivételek (MAres) is.

Mi az, hogy addig van a munkahelyed? Addig vagy ott állományban? Pár hónapra nem mész vissza, aztán majd megint elmész?

Szerintem ha ezen paráztatod magad, csakazért sem fog összejönni. Ez nem időhöz, vagy eseményhez kötött és nem nagyon időzíthető, bár mindenki szeretné, ha lehetne a dolgot ésszerűsíteni. De hát ez már a természet és annak a rendje...

Csillag, most neked mondom: take it easy...

Apropó, MARES! Szerintem már Gergőt ringatja, jól megbeszélte vele, hogy bújjon ki, azóta nem hallottunk felőle...Húúúúúúú de rohadt kíváncsi vagyok.

Niki, milyen éjszakád volt? Félsz még?

Többiek, állandó résztvevők, merre????????????????????

Na, elindulok dódozni. Az íróasztalom alá betettem egy sörösrekeszt, arra egy párnát, a fotelem jó kényelme, ott tobzódok félig fekvő helyzetben...de nekem most szabad!!! :)
Vendég

Csillag! Nagyon szorítok! Nem jelent semmit, hogy még nem ment fel a hő. Ettől még lehet ott nyugodtan egy kis lédi. :lol: Türelem, mondom én!

Letti! Sajnálom ami a családod és közted történt, majd megoldódik a probléma. Ja és ne engedd hogy mindenki rád telepedjen! Várom a Zsófis képeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Betti! Ha elkészültök várom a képeket! Pihenj amikor csak tudsz!

Maresz! Írj már!

Baba! jaj de édes csajod van!

Chris! Te is tegyél fotókat! poci, babaruci stb

Maccs! Gyere már néha hozzánk is! Régen írtál!

Niki! Grat a főzéshez, ügyi vagy! Akárki akármit mond!

Akinek nem írtam csók * csók a négyzeten :lol: :lol: :lol:
Kinga! Költözés?
Majd jövök...........................Lettike megint egyszerre írtunk! Telepátia????

Kép

Kép
anabana

BEÍRTAM

MEGÍRTAM

RÁNYOMTAM

MOBIL INTERNET LEDOBOTT

MINDEN ELMENT

DE NEM VAGYOK IDEGES, KEZDEM ISMÉT :evil: :twisted:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Maresz! 16 nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HIHETETLEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
anabana

El sem hiszem, vagy 10 perc volt mire újra láttam a fórumot... utálom a mobil itnernetet!!!! na majd most szakaszokat küldök, talán így a sok nem vész el! :)

Ana: hát egen, egyre kevesebb.... :roll:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Akkor kezdem a 45 perccel ezelőtti mondókámat :)

Szóval 7végén ugye itt volt uram kislánya, géphez nem kerültem, majd hétfő-kedden uram bitorolta a meló miatt, szegényem ma meg Szeged-Békéscsaba és környékét járja ...

Rólunk: mi még egyben, a pénteki NST szerint baba jól van meg minden...

TEgnap bevetettem már mindent: reggel sex apival ( bár inkább mosoly hegyek voltak mert kb 3 perc után már kellett pipilnem :lol: ), majd délután terhes torna, majd este séta.... -> eredmény nuku, GErgő jól elvan, néha vannak keményedések, meg sexi után mintha még talán görcsök is lettek volna de semmi egyéb... a múlt heti sajgó fájás ami ideg nyomása miatt lehetett is elmúlt.... nem tudom mi lesz így, dokim lelép október 7től 15ig... 16án jön haza és másnál szülni nem akarok!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Leti: szorítok a 4D-hez hogy Zsófika sokat mocorogjon, majd gyere a képekkel!

CSillag: esély mindenre van, TE szoktad itt nekünk mondani, de tény, minden ember már, van akinek 3 hónap van akinek 6, én sztem meg a 3. kasztban vagyok.....

Chris: mindjárt te is a végénél leszel :)

Betti: én betartottam, nem ettem, alig ittam, mint éhgyomri vérvételnél, aztán megittam a lötyit, és jól rosszul is lettem, de a terheléses cukrom meg brutál alacsony lett... én nem tudok sok ideig nem enni sajna... remélem jól viseled majd!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Képzeljétek, suttyomban megkérdeztem a labort, és már kész van minden leletem. Holnap rendel a doki 12-ig. Azt mondta hogy postázza!! Azért én holnap rákérdezek, hogy megvan-e és milyen? Remélem nem fogja a telefont lecsapni. :lol: :lol: :lol: Tiszta lázban vagyok, hogy milyen lett.

Most SZORÍTSATOK! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
anabana

Helló lánykák!

Én sem vesztem ám el! De hétfőn jöttünk haza, tegnap meg nem volt energiám már írni nektek, olvasni még igen! :)

Letti, én is tartok attól,ha mindenki megszül el fog tűnni.Legalább is senkinek nem lesz annyi ideje baba mellett mint most.
Örülök, hogy megoldódott a helyzet és ki rúgjátok ezt a szarkeverőt!
Teljesen jogos, ha kiakadsz,mert minden te csinálsz és neked senki nem segít.Ilyenkor azért a tesóid beláthatnák, hogy talán segíteni is kéne.
Nagyon várom, hogy milyen lesz az uh-d!
Egész jól kezdem megszokni az alvást, bár az eléggé rossz mikor elmegy otthonról. De aztán utána nemsokkal elalszom és csak reggel ébredem, mikor felkell kelnem.

Csillag, ha eltervez valamit az ember az tutira nem jön be!
De ettől függetlenül gondolom ez is némi kikapcsolódás volt.
Hogyhogy el kell jönnöd a melóhelyről? Nem vesznek vissza?

Bettike, szerintem is egyél nyugodtan úgy, ahogy eddig. Bár védőnő válogatja mit kell csinálni.

Ana, köszi, hú én is kivi vagyok az eredményeidre!
Ha a héten nem tudok dokihoz bejutni, akkor én megint lemaradok a 3. napi vérvételről!

Mares, de jó hogy tudtál írni, már épp azon agyaltam, hogy már lehet megszültél.

Chris, ez csuda jó, minden kész és nemsokára ott a pici a kezedben.Hozol képeket te is!

Ja és lánykáim KÉREK POCIFOTÓT, főleg az utolsó hetesekről!
De ez mindenkinek szól ám! :) :) :)

Én ma reggel mértem hő-t és 36,6 ot mutatott, hát nem valami csodás, tökre olyan, mintha megint nem lett volna pé!
Na de nem is rágodom ezen. :? :?

Tegnap voltam a 2. kezelésemen. Eddig kg-ban nem fogytam semmit, :? , de centiben lement a csípőmből már 5cm! És tegnap apci is aztmondta, hogy észrevehető! :lol: :lol:

Beszélgettünk arról, hogy miért nem megy annyira a fogyás most.
Arra jutottunk, hogy megszokta a szervezetem az eddigi fogyókúrát és egy kicsit elsavasodhatott a szervezetem.
Így most hétfőtől kezdem a 90napos diétát és mellé lugosító vizet vagy teát kell innom!
Valaki csinálta már ezt a diétát?
Nekem nem tűnik annyira bonyolultnak. Aztán majf meglátjuk milyen lesz az eredménye.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Halihó!

Az első éjszakát töltöttük az új lakásban!
Net még nincsen,így tesómtól írok! Talán ma már odaér a srác és beköti! Nem bánnám!

Letti

Kíváncsi vagyok a képekre,meg az élményeidre!

Csillag

Nem szabad feladni! Ezt pont te szoktad mondogatni!

Ana

Remélem minden ok lesz! Csuriban a kezem!

Akiről megfeledkeztem bocsika és ölelés mindenkinek!

Niki Te hogy állsz?

Kép
Kép
k_inga

Gyerekek, én úgy izgulok, babszem se fér a seggembe...:)
Vendég

Nem babszem, zabszem...:)

Kinga, megszámoltad a szoba sarkait?

Niki, én maradok veletek utána is, bár biztos, hogy ritkábban jövök majd. De itt leszek!
5 cm az nagyon durva!
Én hallottam a 90 naposról...az a helyzet vele, hogy egy kolléganőm csinálta, 7 kg-ot fogyott, de folyton kajáról beszélt, folyton arról álmodozott, hogy ki mit evett!
Szerintem a candida-diéta (szénhidrát szegény) a legjobb, de erről szól a Norbi Update is. A szénhidrát a ludas sokmindenben szerintem!

Anácska, szorítok! Ma megint egymásra voltunk hangolva! 8)

Mares, csak nem gondolod, hogy ezt te irányítod??? :lol:
Az öntudat már rég kialakult! Majd azt ő tudja, mikor akar jönni - doki ide vagy oda...:) De szorítok, hogy vagy előtte, vagy utána a saját dokira jöjjön!

na, megyek a futok...
Vendég

Ana, nagyon megy a drukk természetesen tőlem is! :wink:

Lányok, köszönöm a bíztatásokat, nagyon rámfér, el sem hinnétek, mennyire! Tudom én, hogy a realitás földjén kellene, hogy maradjak, hiszen tisztában vagyok vele, hogy veszett kicsi az esélyem, hogy e 2 ciklus alatt összejöjjön egy egészséges baba, aki meg is marad, de nekem muszáj ebben hinnem, mert ha nem teszem, tutira begőzölök, azt meg majd ráérek akkor, ha nem sikerült :roll:

A munkahelyemen már a főnöknő kijelentette, hogy vajhmi kevés az esélyem arra, hogy lesz betöltendő hely, szóval valszeg nem vesznek vissza. Elméletileg persze kötelező lenne nekik, de mégsem az. Amúgy sem tudnék visszamenni, hiszen Endit nem írattam be oviba, itthon vagyok vele, és nem lenne aki vigyázzon rá, amíg én gürizek a mhelyen. Ha meg mégis azt mondják, hogy menjek, lehet, hogy vidéki hely lenne vhol messze, oda meg egyértelműen nem tudnék utazni. Na tehát ezért lenne ideális, ha jönne a baba, akkor maradnék ezen a mhelyen, de mégsem úgy, hogy be kell járnom. Ja meg azért is, mert azt bejelentettem, amikor babát vártam, vittem igazolást is a dokitól, viszont azt nem mondtam nekik, hogy a babát elveszítettem. Valahogy így érzem helyesnek :roll:

Niki, ügyi vagy az 5 cm-eddel, rólam is leolvadhatna a zsír, örülnék.

Mares, ha ezekre sem reagál a béjbed, akkor szerintem hagyd békában, majd kijön, ha úgy gondolja, kíváncsi most már kívülről is az anyucijára :lol: :wink:

esthajnalcsillag

Köszi lányok a tanácsot,akkor eszem majd előtte pár falatot,de mondjuk korán nem igen tudok enni.majd valahogy pár falatot legyürök.

ana

majd teszek fel képeket persze,én is várom h készen legyünk,na de addig még lesz mit csinálni :?

Letti

várom a babaképeket :) én is úgy megyek majd hogy viszek valamit fincsit és felkeltem a gyerek érdeklődését,mert ha kajcsi van akkor mozog :D jővő szerdán megyek 4dre.

KépKép
bettike83

Jó estét!

Íme Zsófi:

Kép
Vendég

Ez pici lett...

Na várjatok...

Kell majd még alakítgatnom, ez nem olyan 1szerű...Szerintem holnap reggel, ha jó nektek és érdekel...

Na pusssz, mindjárt jön Apu, akkor megnézzük a teljes Dvd-t, mert utána mindketten visszamentünk dolgozni, most jöttem én is haza.
Vendég

hahó!

Épp most ment el a szerelő,van netem!!!

Letti

De kis pufipofi! :D Tök aranyos! Aktív volt?

Niki
Biztos,hogy meglátszik,és még több is lesz!
A kolléganőm csinálta a 90 naposat,de 1 hér után rosszul volt! Nme bírta a szervezete. Mondjuk ő durván él,kávé 8 cukorral, káposztás tészta úgy megcukrozva,hogy nem látod mi van alatta! Ehhez képest persze,hogy drasztikus volt!
De te ugye figyeltél eddig is.
Az egyik ismerősöm úgy fogyott,hogy 3 óránként szigorúan evett, de megvolt,hogy nagyjából mit! Este tilos a gyümölcs,az biztos,mert erjed a gyomrodban és hízlal! Eddig ezt én nem tudtam!

Most megyek pancsizni,aztán csinálok apukának vacsorát mire hazaér!

Kép
Kép
k_inga

Halihó!

Apci elment dolgozni és most van még időm!

Kinga és milyen volt az első éjszaka?
Ha a ciklust kérdezed akkor én most a 30. napon járok és semmi egyéb.

Letti, nagyon kis édi Zsófika! És milyen volt a babamozi?
Nem olyan sok ám az az 5cm,ha két oldalra osztod,de azért látszik.
Még agyalok a 90naposon,nem vonz annyira. Megpróbálok egy kicsit jobban odafigyelni mit eszem. és majd meglátjuk.

Csillag, ha eddig háromszor sikerült teherbe esned, akkor tutira összejön 4.szer is! :lol:
Így tényleg elég nehéz ez a munka téma,de csak rendbe lesz minden.
Gondolhatod én hogy örülök! Nem lesz akkora sejhajom! :lol:

Hoztam nektek képet párom unokaöccséről!
Épp tejszínhabot majszolt úgy, hogy az anyukája nyomta a szájába.Hát nagyon édes volt!
Kép
Kép

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Szia Kinga, ébren volt végül is, hadonászott a kezével meg mozgolódott. Kép
Vendég

Kép
Vendég

Na, ennyi lenne

Azt mondták, rövid a combcsontja...ez azt jelenti, hogy valszeg ilyen fű alatt járó lesz, mint én. Pedig azt akartam volna, hogy Apuka tökéletes testét örökölje...

Mondta a doki, mire számítok az én 156 centimmel.

Azt is közölte, hogy sokat híztam, meg is mutatta a régi hájréteget meg az újat is...:(. Ezért nem volt annyira élesen látható. Kicsit azért elkeserített ez. De Zsófika pofikája legalább szép. De vajon mi lehet az a púp az orcácskáján?
A doki azt mondta, felfújta...de mi van, ha nem????
Vendég

Letti, naná hogy jó!

Kinga ez szuper!Igen eddig is odafigyeltem,de ha be akarom vallani mostanában nem vettem annyira komolyan.De megpróbálok rá figyelni jobban.
Ráadásnak napi 5 ször próbáltam enni és így a vacsi kitolódott este 7-8 közé.Viszont korábban nem uzsisztam és csak 6-kor volt vacsi és utána semmi.Inkább erre állok vissza.
De ezen a gyümölcsön meglepődtem,mondjuk nem is szoktam este gyümit enni.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Púp? Én nem is látom!

És mennyi az a sok? Mert a dokik mindig túloznak.

Még bőven nőhet van még ideje 20éves koráig!
Nehogymár most megmondják milyen magas lesz! :roll:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki

Annyi van még,hogy a megszokott torna vagy mozgás nem lesz túl hatásos,mert megszokta a szervezeted,tehát valami újítás kéne,ha erre is hajlasz.
Jó volt az első éjszaka,aludtam mint a bunda.

Letti

Nincs semmi baj a pofijával! Kis dagipofi! :D
Becsült súlya?

Kép
Kép
k_inga

Kinga,
714 g
Vendég

Leti: Nagyon édes Zsófika :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Leti, nagyon édes a kis Zsófia, szerintem se aggódj a "púp" miatt, főleg, mert azért az UH-on sok torzulás van, ami akár ilyesztő is lehet. Cuki és kész :) És már kész hölgy ekkora súllyal :D Te pedig egy cseppet se aggódj a súlyod miatt, a dokik már csak ilyen buggyantak! Annyit és úgy egyél, ahogyan neked és a kicsinek jólesik, se többet, se kevesebbet! Szegény barinőm végig erősen diétázott a cukra miatt a terhessége alatt, amikor megszült, az volt az első, hogy egy jó nagy kocka csokit bemajszolt, és fellélegzett. :roll:

Bettike, mindjárt eléred a bűvös 100 napot, juhéééj :D Drukk a vérvételhez! És jövő szerdán meg láthatod a te kis manócskádat élőben odabenn a pocóban tornázni. Kérjük majd a képeket tőled is :wink:

Mares, Chris, most már nagyon ott vagytok a célnál, jó érzés, tudom :P

Kinga, te sem vagy sokkal lemaradva, utána ti jöttök kispasiddal :)

Niki, olyan vonalzi nincs, ahol nem kg-ot mér, hanem cm-t? Mert neked olyan kéne :) Nekem is ajánlották anno ezt a 90 napos diétát, de én képtelen lennék arra, hogy egyik nap csak ezt, a másik nap meg csak azt egyek, brrrr. Akkor inkább semmit sem eszem, nekem úgy jobban megy. De most a babára koncentrálok, így nem fogyizok.

Jelentem, kemény 1 tizedet emelkedett a hőm 8)

Ölelgetek mkit

esthajnalcsillag

Csillag! Lehet nálad ilyen a lányosgörbe! :lol: :lol:

Letti! Nagyon édes a kis csajszid! Én sem látok semmit az orrán. Ne aggódj már annyit. Gyönyörű pofija van ! Hidd már el hogy Neked is lehet szerencséd és te is lehetsz Boldog, nem csak rosszat oszthat neked az élet! :wink: :wink: Elhiszed? Majd menj el még máskor is és meglátod hogy semmi gond. Tényleg cuki bébi. úgy irigyellek!!!!!!!!!!!!

Kinga! Nálatok újdonság most minden! Fáj még a hátad?

Niki! A centi számomra fontosabb mint a kg.

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!!!!

Leti: hát Zsófika szép és kész! Nincs ottan semmi púp! Nem azt kell látni, hanem az édes kis pofikáját!!! :) Leti, lehetek olyan pofátlan hogy teloszamotkérek tőled, és gondoltam majd neked üzenek ha van valami??? :oops:

Niki: ez már jó, mármint az 5 cm, meg hogy párod is látja!!! Siker hegyek!! És milyen édeske a tejszínhabbal a fiacskád!!! :) Én valami bázikus port hallottam, ami ilyen gyógyszertári, és hogy az beállítja a sav-lúg egyensúlyt, de nem próbáltam, és azt mondják jó ha valaki babát szereten...

Csillag: most néztem az lh-kat az előző oldalon ... wooowww :) :) :lol: hajrá kisasszonyka!!! Igen, mindent bevetek mégse semmmike

Kinga: új lakás!!!! Hurrrá!!! ... alvásról meg ne beszéljünk, sztem nekem majd jót tesz egy masszázs szülés után ami minden csigolyát visszatesz a helyére, mert hogy megemelve alszok már egy ideje tutti nem egészséges

Ana: szorítás megy!!!!!!!

helyzetünk: keményedések, sokszor, de nem görccsel egybekötött, csak jól bekeményedik fent vagy jobb oldalon aztán ennyi és közben meg annyit ficereg hogy csak na pedig tegnap majdnem egész Kozármislenyt átsétáltam urammal :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kép -> tegnapi kép... fejem brutál az ne nézzétek.... :evil:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ana, meglehet, hogy nálam ilyen a lányosgörbe :P :lol: Bocsi, hogy nem tudom, de most te hol tartasz cikluskáddal?

Mares, jó ötlet, hogy elkéred Leti telcsiszámát, és üzizel neki, ha megindult a szülés, vagy akármi! Én is szívesen megadnám neked a számomat, de nem akarlak zargatni :lol: Te jó ég, te milyen borzalmasan sovány nőci vagy! A köldöködnél az a kis kicsúcsosodó, az milye a babának? Szinte látni azt a manócskát odabenn, annyira gebus vagy (persze ezt nem rosszindulatúan írom ám!!! :wink: )

Leti, remélem, ha Maressel van vmi, és SMS-ezik neked, azt megosztod majd velünk :wink: Előre is köszönjük :)

Niki, ari párod unokaöcsije, Endi is így szokta zabizni a tejszínhabot :lol: , meg láttam már így szájbanyomizni apukámat is :lol:

esthajnalcsillag

Mares, van valami bábakoktél, ami állítólag barackból, meg pálinkából, meg nem tudom még miből áll, nem kérdezed meg a szülésznődet? Állítólag kihajthatja a babát. Bár szerintem úgyis mindegy, ha jól érzi odabenn magát a kiskrapek, akkor marad még :D

esthajnalcsillag

Ja, és megvalami :lol:

Picit off:

Apukáméknak van kb. 25 db aranyhalucijuk, de a tavat a kertjükben meg akarják szűntetni, ezért eladná őket 2500 kemény magyar forintért. Üllőn laknak, ha esetleg érdekel vkit, légyszi írjatok! Ezen kívül van 2 kispintyünk, akik pár héten belül elvihetők lesznek Budaörsről, ha ez érdekel vkit, akkor is írjatok! :lol:

Köszi, és bocsi az offért!

esthajnalcsillag

CSillag: nem vagyok én gebus, csak a bőr vékony... elvileg a köldök mellett azon az oldalon a feneke szokott lenni másik ( jobb oldalon) meg a lábát nyomja, és persze ezt nagyrészt egyszerre.. brutál képek vannak a mobilon erről :) de még csak ott tartok hogy rendszeresen keményedik, befeszül, aztán elernyed, de görcs nélkül.... ez még akkor csak jósló??? És leginkább fent a gyomromnál keményedik be és jobb olalon..... ( és nem zavarsz, várom telószámot tőled is ha gondolod)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Köszi Mares, mindjárt küldöm priviben a számomat :wink:

Szerintem jók a jóslók, ezzel is jelzik, hogy lassan eljön az időtök, hogy kibújjon a bébi. De ez a keményedés lehet simán attól, hogy odabenn nyújtózik a manócska.

esthajnalcsillag

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?