Új privát üzeneted érkezett!

Csip, a helyzet nagyon egyszeru. nem voltunk egyutt. Kivartuk a 6 hetet, most meg varom ezt a franya Piroskat. Ha nem jon, meglesz akkor, amikor a dokihoz van idopontom!!!! :(
malna5
 
 


Málna, nekem vetélés után 37 napra "jött meg" (nem volt peteérésem), aztán 20 napra, utána helyreállt! Nyugi :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Ja, de nekem nem volt műtétem...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 

 
 

KOszi Jeanner, most nagyon megnyugtattal. Annyira versenyt futok az idovel. Sosem akartam ilyen keson szulni, aztan egyszer csak rank jott a dili!
Heno nekem 2 lanyom van, 11 es 8 evesek, tunderkek. Es te hany eves vagy? Mert en mar 36 is elmultam!!! Itt Angliaban, ez tok normalis, meg elso gyereknek is, de otthon ugy lesajnaltak a terhesgondozoban. Es mindenaron amniocentezist eroltettek, mikor 1:50000 volt az eredmenyem (kombi teszt).
malna5
 
 


Málna, nincs mit :) mondjuk én elkezdtem cickázni, de csak menzesz alatt, napi 1 csészével, 3 hónapig... :) mindig egyre kevesebbet (első hónapban 5 napig egy csésze, utána már 1 nap kimaradt, aztán már csak két naponta, most csak 2 napig, köv. hónapban semmi...) nem tudom, ez mennyiben járult hozzá a sikerhez, de nekem segített :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Hát nekem a mütét után 52 napra jött meg, de szerintem azért, mert elötte lévő nap voltam az orvosnál és akkor ő eléggé megnyomkodot, és másnap meg is jött...aztán 37 napra jött meg....azztán meg 35 nap a következőnél pozi teszt :)
csip-csip18
 
 


málna: nekem is spontán volt a dolog, de nekem nem is jött meg! itt rugdos!!! :lol:

anyukák, kismamák: az aldiban van akciósan textil pelenka. elfogadható minőségű. aranyos mintás, de unisex. 200 ft-ra jön ki darabja.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Annyira édes az a macsek nálad Jeanner :D teljessen megzabálni ahogy ugrál :D egyem meg :D
csip-csip18
 
 


Köszönjük a tájékoztatást Kati, bár nálunk nincs sajna Aldi, csak Lidl a közelben :) Én még nem vásárolok semmit!!!!!!!!!!
csip-csip18
 
 


Csip, köszi :)

Amúgy már akartam kérdezni, itt mindenkinek tudjuk, hogy jött össze a baba, de ha neked ilyen "kiszámíthatatlan" volt a ciklusod, akkor ti minden nap voltatok együtt?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!
Bocsánat csak részleteket tudtam most elolvasni, ezért nem tudok mindenre reagálni. :oops: De igyekszem behozni a lemaradásom.
Csip: Az apasági nyilatkozat kerül ilyen sok pénzbe? Ez nagyon durva.
És ha nem házasságba fogan, de utána még terhesen összeházasodnak akkor elfogadják, hogy ő az apa?
Kati: Nagyon jók az értékeid. Én vettem már textil pelenkát az auchanba de ott kicsit többe került. 1800 volt 20 db.
Ma meg megyünk elefániba akarok venni egy cuki játékot neki. :D
Fogorvos: Én is voltam 2 hete, betömte az egyik fogamat. Akart adni érzéstelenítőt, de nem kértem. Attól függetlenül ugyan annyit kért el, amit bunkóságnak tartok... Ja és mondta, hogy a 4 hónaptól vérezhet az ínyem. Csodák csodájára tegnap már ici picit vérzett is. Most olyan fogkrémet használok, ami erre jó, meg majd veszek szájvizet is, mert nem akarom elhagyni a fogaimat. Szoktak fájni, de nem beazonosíthatóan egy egy hanem az összes. Leszív a gyerek. :D
Nekem még 3 hét van az uh-ig, már alig várom.
Mindenkinek további szép napot kívánok!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


gabi: képzeld, nekem is vérzik az ínyem mióta kismama vagyok. az én fogorvosom a meridol fogkrémet ajánlotta és az aperisan nevű krémet használom és azóta egészen jól elvannak.
te sokkal olcsóbban vetted!!!a tiéd 90 ft, az enyémek 200. az enyémek mintásak. majd még veszek sima fehéret, meg egy pár darab igazán szépet, ha elmegyünk itthonról.
babakocsi??? én szinte tanácstalan vagyok. nekem olyan kellene, ami kicsire összecsukható, mert nem túl nagy az autóm csomagtartója. egy fiestám van. lehetőleg legyen isofixes, mert sokat fogok egyedül menni vele. eddig a pierre cardin ps 682 a befutó. narancs vagy bordó színben.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Jeanner: ezt most tőlem kérdezzed???vagy mindenkitől???Lemaradtm, bealudtam egy pöpet....

Gabi: szerintem ha pocakosan mész még férjhez s utána születik akkor a baba az apuka vezeték nevét kapja...igaz jól tudom csajok??
csip-csip18
 
 


Csip, ezt tőled kérdeztem :D nem aludtál el, én írtam hülyén..

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner: rájöttem, hogy hozzám írtad :)
Én mégis megérezztem...fájt a hasam...nőt a folyásom mennyisége, és főleg az állag változot, hol krémes hol vizes hol átlátszó nyulós volt...és akkor akcióztunk apácskával...és Én nem minden nap...Mert Mi úgy véltük, ha minden nap akciózzik egy pár, akkor nem eléggé "fürgék" a katonák...meg z orvos is ezt tanácsolt, hogy 2 napont nem baj a 3 semm....Na és mi hol 3 hol 3 nap voltunk...együtt de dobok egy fél görbét, ha érdekel, és nem baj :)ott megtudod nzzni :)

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 18400_.png

Amúgy Én akkor úgy gondoltam, hogy nem így és ekkor kellett volna akciózznunk, miután vissza nézztem. Nem szept 5-én hanem már elötte szerettem volna...3 vagy 4 én IS JÓ LETT VOLNA...csak akkor volt fent a buli a telkünkön talán még írtam is nektek, meg azt is, hogy a párom akkor volt bécsben 2 napig...Szóval akkori együttlétünk azt Én 80% mondtam, hogy késő....a szept. meg korainak találtam...
és lássd itt van a pocakomban :D :D :D
csip-csip18
 
 


Szept.1 akciót korainak véltem, na kimaradt az egyes :)
Jaj most nézzem 10 napja volt pozi a tesztem, amugy majd lehet elövök egyet :) hogy mien erős :)
csip-csip18
 
 


Csip, én nem akartam ebbe beleszólni, de sokszor eszembe jutott, nem-e akarsz csinálni még egy tesztet, én tuti nem bírnám ki :)

Jó, csak azért kérdeztem, mert nekem leesett a hőm, és elkezdett szúrni a hasam, és azóta minden nap együtt vagyunk, de még semmi, na mindegy... ha így nem ment, majd taktikát váltunk :lol: de nagyon fáj, szúr a hasam, a nyálka viszont 2 napja kezdett megjelenni... mindegy, a múltkor szúrás is volt, nyálka is, mégsem volt peteérésem, csak később...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 18400_.png

Nekem is van itt egy ilyen karikás görbém, elvileg holnap után kellene felmennie a hőmnek... de most még nagyon kívánom is a dolgot, ez általában a ciklus második felére nem jellemző... hát majd látjuk...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Na Én is nagyon kívántam akkor :) ja és mr kezdett elmulni a folyásom is..és akkor jó :wink:

Hozzom majd az ujabb tesztről a fotót :) de még várok egy picikét vele :)

Most neked az alap hdnek kellene ennyinek lennie nem???36.1-2, ha jól láttom, de ha terhes lennél, akkor legalább 2-3 tizedet ugrania kellnene fel....szerintem....hát érdekes a görbéd, most agyalok és nézzem :)
csip-csip18
 
 


Amúgy Én nekem azt is mondta az orvosom, hogy van olyan hónap is amikor nem érik meg anniyra egy tüsző ill. lehet nem domináns....Szóval lehet olyan, hogy nem is volt p.é....
Hát nem tudom, de nem megbántani akarlak, meg nagyon Imádlak(tudod :))...De szerintem, kellene egy kicsit, hogy férj pofának termelődjön össze több katonái, mert lehet nincs így neki elég megérdve....
Dobd csak fel azt a görbét, mikor az elöző sikerült lássam azt is
:wink:
csip-csip18
 
 


Drága Csippem (imádat kölcsönös)

biztosan nem vagyok terhes és biztosan nem volt még peteérésem :lol: ezt mondom... az alaphőm 36,1, és ez szokott 36,6ig felmenni PÉ után... de még nem ment fel, így még nem volt...

Csak érdeklődtem, mert én is úgy gondoltam, h 2-3 napig oké minden nap, de ilyen hosszú távon nem, de mindegy, majd legközelebb másképp csináljuk, ha most nem vált be a dolog :D

Ja, nekem terhesen 36,9-37 volt a hőm, szóval innen azért majd lehet tudni :) amíg csak 36,6-36,5, addig nem is hülyítem magam... de mondom, még semmi nem volt, nekem 30 napos a ciklusom, és 16-17. napon van pé. azaz most valamikor :) :roll:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 



Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Ja, meg azt ugye vegyük figyelembe, h 3:30kor mérek :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jól van Drágám :) Na láttod Te is a 20 dik ciklus napodat !!!! volt minden :) DrUKKOLOK nektek nagyon....

Na jujjj lépek, mert 10 perc és itt a kollegnőm....
Irány fog doki, aztán mehetek haza nem kell vissza jönnöm:) juppiiii :) Majd holnp jövök pusza
csip-csip18
 
 


csip: BIZTOS, ha ha az esküvő után születik a baba, akkor az apuka nevét kapja. a legjobb barátnőméknek 3 éve július 27én volt az esküvőjük és aug. 24én született a baba.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Bocsánat a zavarásért.

Baba tervezéshez, főlleg pete érést serkentő gyógyszereim megmaradtak. És baba tapasz gyógyszereim is vannak, amelyek progeszteron pótlók. Sajnos nevüket nem írhatom ki a szabályzat miatt, mert akkor törölnék.

Ha esetleg valakit érdekel írjon nekem privát üzenetet.

Köszönöm.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
goofyka
 
 


Sziasztok!

Na, most tökre kivagyok! Nagyon úgy fest, h ha megjön, mikor jön meg? Na mikor? 15-én... :evil: akkor megyünk hétvégézni a Héderváryba, ráadásul reneszánsz bál lesz, na most gondoljatok bele, akkora ruhában vérezni... :evil: tök igazságtalan az élet :cry:

Csip, nem kösz a drukkot, mert akkor nem használ...

Kati, babakocsi: nekem a chicco-t mondták, h nagyon jó...

http://www.chicco.hu/products.php?age=0&cid=49

De nem tudom, mennyit áldoztok rá... érdemes amúgy több helyen utána nézni, a Pierre Carin-nek állítólag nem olyan jó a kereke... meg nehéz is, ha cipelned kell, azért nem mindegy... de nem értek am hozzá, ezeket csak olvastam én is, nekünk ugye még nem aktuális, így nem nézegettem...

Gabi, 4Dre is mentek?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Morning...

Itt vagyok, elég szarul vagyok...Tegnap fogorvostól...kaptam érzéstelenítőt, de mondta nem lesz semmi baj... Rohadtul fáj a helye, persze ez a 3-as fogam elől....Aztán a fejem is fáj ma...Meg nyügös vagyok :(
Na mind 1 lesz ez jobb is....
csip-csip18
 
 


Sziasztok!
Tegnap voltam nődokinál, és nagyon elkeseredtem. A 7. napi véreredmény szuper. Emlékeztek, a ciklus 2. felében mért progeszteronom alacsony, amire megint rákérdeztem: Ez elég lesz addig, amíg megtudom a terhességet és elkezdjük pótolni? Doki: Nem tudom. Nem kellene akkor már a ciklus 2. felében adni? Nem. Jó, elfogadom, Ti is ezt mondtátok. Akkor van valami fertőzésem is már egy ideje. Valami ösztrogéntartalmú lactobacillusos cuccot írt fel. És emlékeztek még, a ciklus második felében az UH vastagabb nyálkahártyát és polipszerű valamit mutatott, ami aztán a menszesszel levált, és a férjem és szerintem a doki sem értette, miért kellene megnézni a második fázisban újra, engem viszont foglalkoztatott a kérdés, nem lehet, hogy legközelebb is ilyen rondán fog kinézni. És képzeljétek, de igen. A doki nagyon meglepődött, és azt mondta, 2 hónap múlva, ha ugyanígy néz ki, aspirációs módszerrel le kell a méhnyálkahártyát választani, aztán megnézik, hogy mi a sz.r az. Szuper! Nagyon elkenődtem. Félek, hogy hosszú küzdelemre kell berendezkedni.
Craven
craven
 
 


Craven, ez tényleg nem jó... :( naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa csajok!!!!!!!!!!!!! gyertek már jó hírekkel...

Olyan nyomi vagyok én is...

Csip, már csak egy hét és 4 nap :) (és okt. 11)

Crav, én drukkolok am, h minden rendben legyen, ezt a progi dolgot meg nem értem, de tényleg... és mi van, ha későn derül ki, h babát vársz?? Jajj ezek a dokik olyan nemtörődömök... Te hová valósi vagy?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Találtam egy tök jó angol cikket, 5 megfizethetetlen tipp a gyors teherbeeséshez a címem, aki tud angolul, annak szívesen továbbítom, többieknek meg leírom majd a tömör lényeget, ha van rá igény :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner,
Jöhet a tömör lényeg.
franci
 
 


Tömör lényeg:

1) nem kell egész ciklus alatt együtt lenni, hanem középidőben... korral elvileg változik a peteérések száma, míg a fiatal lányoknak minden hónapban van és csak ritkán marad ki, a 30 év felettieknek már van, hogy 3 havonta van csak, azért érdemes középidőre időzíteni a szexet..

2) egészséges életmód. (ezt hagy ne magyarázzam, semmi cigi, semmi alkoholizmus, drog, egészséges ételek, sok mozgás stb) és sok sok sok mosoly és boldogság, mert állítólag a szomorúságtól nehezebben fogan a baba. Sok relax, kádban lágy zenére stresszoldás, futás, sírás, bármi, ami oldja a feszültséget. Gyógyszerek nem jók...

3) hüvelyi nyálka figyelése (szintén nem magyaráznám)

4) a partnernek ovuláció előtt érdemes egy 2-3-4 napos megtartóztatást tartania... ne alkoholizáljon a férfi... (egy pohár bor nem árt...)

5) orgazmus... elvileg az orgazmus alkalmával, főleg középidőben lazul a méh, könnyebben kiszabadul a petesejt, megtermékenyítés után könnyebben ágyazódik be, ilyesmi...

Na, ennyi tömören :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!
Én meg ma tiszta kótyagos vagyok. Nem emlékszem arra, hogy bevettem-e a vitaminomat. Na mind1 nem veszek be inkább, mert kettőt nem szabad egy nap, inkább bízom magamban, hogy még is bevettem. :D :D
Vettem tegnap egy olyan cuki játékot a picinek.
http://www.nattou.be/7/Oasis/17/Doudou_leeuw.html
Fel lehet húzni a kézre és bábozni vele, de alvó kendőnek is jó.
Jeanner: Azért még ne keseredj el, hogy meglesz. Lehet, hogy ott lesz már a babóca a pociban. Igen megyünk majd 4D-re a 26. hét körül.
Kati: Én is meridolt használok, amióta vérzik, vagy is egyszer vérzett eddig szerencsére.
Csip: Jobbulást kívánok. Sajnos az érzéstelenítő helye az mindig fájni szokott nekem is. De legutóbb nem kértem. A fejfást meg okozhatják a hormonok, nekem az első trimeszterben állandóan fájt a fejem ilyen tompa nyomó érzés volt.
Craven: Sajnálom, hogy ennyi problémád van. :( Meddig kell szedned a gyógyszert amit felírt a doki? És mint mondott ez befolyásolhatja a teherbe esést.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Gabi, tényleg cuki :) félre ne értsd, nincs min keseregnem :) ha most nem jön össze, hát majd legközelebb :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

Egy kis élet jel!

Meg vagyunk mi is! A mensim úgy látszik ebben a hónapban ki maradt!
Sajnos dokihoz csak 2 hét múlva tudok menni!
1.azért mert akkor kaptam időpontot!
2.Anyukámék csak akkor tudnak Rékire vigyázni!

Addig meg tök ideg leszek (vagyok hogy mi a franc van már)!

Mint írtam nekem a lánykát sem mutatta ki a teszt!
Állítólag valami összeférhetetlenség miatt nem szokta ki mutatni a teszt!(ezt a védőnőm mondta)!

Ennyit magamról!

Csip: Remélem hamar meg gyógyulsz!

Jeanner: Jó hozzá állás! Így kell felfogni!

Kép
Lina

Kép
lina*30
Szápár
 
 


Jeanner! Köszi szépen a drukkot. Pár éve debreceni vagyok. :)
Gabi85! Csak a fertőzésemre írt fel a doki kúpot, nem kell szednem semmit. Mivel babaprojektben vagyunk, azt mondta, hagyjuk az antibiotikumot, inkább használjam ezt a kúpot 3 naponta, a babára (ha lenne) nincs semmilyen hatása.
Mostanában mindent a terhességre fogok. Mondom a férjemnek, én tuti terhes vagyok. Miből gondolod? Erre a válaszaim ilyenek szoktak lenni: tele vagyok pattival vagy karikás a szemem vagy fáj a fejem vagy sírhatnékom van vagy nevethetnékem van, stb., stb., stb. Erre Ő, na persze, tipikus terhességi jelek. :lol:
craven
 
 


Sziasztok!

Itt vagyoook!

Kati, azt hiszem Te írtad, hgoy PC babakocsit nézegettek! Világért se vegyetek! Barátnőmék olyat vettek, mert hogy szép, masszív, meg nem is tudom, de gyerek nélkül 16 kg!!!!! és neki speciel 8 kg-s most a babája...szóval 24 kg, és akkor még nincs bent a babatúlélőcsomag! Egyedül nem is tudja cipelni le a lépcsőn, pedig az első félemeleten laknak! Sőt a múltkor ketten próbáltuk lecipelni, azt hittem megszakadunk...nagyon-nagyon nehéz..meg szegény baba is túl nagy bele, kilóg a kis lábikója, aztán még csak 4 hónapos..mondjuk amúgy is túlméretes baba..de a barátnőmék nagyon megbánták hogy ezt vették..

Juj képzeljétek! Ma olyan szép cipőt és táskát vettem az esküvőre:D Nagyon gyönyörű:D De be fog fagyni a hátsónk, mert max 16 °C-ot mondd szombatra..remélem még megy feljebb, mert hosszú szövetkabit azért nem akarok felvenni...

Ja, meg tegnap eljutottam a nagy dilemmáim után oda, hogy neki lehet állni élesben a babaprojektnek, mert akkor az júli eleje...meg egyáltalán nem biztos hogy összejön...hát férjpofa a nagy akció előtt bepánikolt:D Mert mi van ha mégis extratermékeny vagyok és kapásból összejön, és akkor a záróvizsgákkal mi lesz..pfff...eddig ő mondogatta, h á ne féljek, meg majd kettészedem a vizsgákat, ha úgy alakul...hangembernek tűnt a drága...persze nagy akció nem is lett, mert elment a kedvem....:S :D
De majd ha ma hazaér, azért megbeszéljük a dolgot...mert ez a hozzáállás meglepett...így is már 1 hónappal többet vártunk, mint ahogy eredetileg megbeszéltük...szóval velünk ez van most:D

Csip? Mizujs?

Többiek?

B.

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


sziasztok4

Jó sokat írtatok mióta nem voltam.

Csip: Hát már ha a baba születése előtt egy nappal van az esküvő akkor is kaphatja nyilatkozat nélkül az apa nevét!
Az a lényeg, hogy 3 hónapnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat legyen.
Akkor van még gáz, ha az anya épp válófélben van. Csak mert ha a baba az anya új kapcsolatából van, akkor nem a férj az apja a babának, de akkor is a férj lesz beírva mint apa, ugyanis a házasság alapján vélelmezik a férj apaságát. (Kivéve ha van apasági nyilatkozat az anya új kapcsolatától - az igazi apától)
Hát nem egyszerű ez a családjogi dolog.

Jenner: jogi szakvizsgára készülök.

Hát azt hiszem holnapra nagy szükségem lenne sok-sok drukkra: holnap kezdek az új melóhelyen.

Bejni, nagyon szívesen segítek majd a szakdoliban. :)


EGyébként abban amit fentebb írtatok a gyors teherbeesésről. Sok igazság van benne. Nekünk Nóri középidőben, egy alkalomból jött össze, úgy hogy épp szabira mentünk, viszont előtte sokáig nem voltunk együtt. Szóval minden együtt volt. és meg is lett az eredménye. :)

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


Hahó megint!
Olyan jó kedvem van. Átbeszéltünk minden férjpofával,és rájöttünk nincs értelme várni:-D szóval rajta vagyunk a témán,és ezt meg is pecsételtük:-D
Szép éjszakát!

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok....

Bejni: Naaaaaaaa de jóóóóó, de mot, hogy vagy, mint????Mi lesz most a szakvizsgával, nekem ez most sok, nem értem :oops: :shock:
Jujjjj de jó, és most hol is tartasz????Mikor kell nem megjönnie????

Jeanner: cuki vagy :) igen, de már csak 10 nap :) juhuuuu már ma Október van :)

Én jól vagyok már köszönöm egy kicsit fáj a szuri helye, de az loszar :) Kezdenek jönni a kajában a kivánom-nem kivánom fujjj dolgok :) tegnap főztem pipi levest és brassóit, de mire kész lett öklendezni tudtam volna így Én céklát vacsiztam :)
Gyertek majd :)
csip-csip18
 
 


Szijasztok!

Bejni, drukk a jobb időért, és örülök, hogy előrébb hoztátok a projectet :) át is írlak a táblában :)

Ninike, és akkor te most mi leszel, ha nagy leszel?

Craven, mikor kell tesztelned?

Csip, akkor te már gondolom nem is csinálsz tesztet... örülök, h jobban vagy... :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

kis bekukk.....

Bejni: sikerült találnod másik autós sulit?
Hajrá babaprojekt :D ++++
Most nálunk is van kis balhé ketteske miatt, apa úgy gondolja hogy várjunk vele, amíg kicsit jobban fogunk állni. Akkor viszont Anna bölcsibe kell hogy menjen, amit mondjuk ő se szeretne, én meg végképpen nem. Valaki mesélte hogy a két év körüli gyerekeket nagyon nehéz beszoktatni, hónapokig sírnak....
Én azért nem adom fel, szerintem mindent meg lehet oldani! :D

Ninike: +++++++++++++++++ majd írd meg milyen volt az első napod!

Csip: na akkor kezdenek beindulni a terhesség alatti tünetek.....
Nekem volt olyan hogy majdnem rókáztam egy kajától amit a sütőben sütöttem és éreztem az illatát. Már nem tudom mi volt az...

Jeanner: Ti most akkor hogy álltok, rajta vagytok a témán már :?:

Craven: nem jó hírek, de biztos össze fog jönni, csak idő kérdése, és ez a lényeg :D ++++++++++++++++

Most a klímával fűtünk itthon, még nincs bekapcsolva a központi fűtés, pedig tegnap szorgalmasan gyűjtögették az aláírásokat. Remélem estére, vagy holnapra már lesz.

Csajok, szerintetek (mert most kicsit össze vagyok zavarodva) mikortól számoljam az első menzi napomat. Vasárnap kellett volna megjönnie számításaim szerint, viszont már szerdán és csütörtökön darabos pici vérzésem volt, ma is kevés a mennyisége. :?: :?: :?: :?:
Vendég
 


Citrin, szerintem, ha vér volt, számolhatod onnan...

Mi most úgy vagyunk, hogy most már semilyen módon nem védekezünk, már középidőben is együtt vagyunk, és akkor majd lesz... az túlzás, hogy ráálltunk, de már nem teszünk ellene :)

Na, remélem a baba gond mihamarabb megoldódik, sajnos olyan nehéz ez mostanában :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Na hahó!

Szóval Csippentyű, az a nagy harci helyzet, hogy én balga, nem néztem meg, hogy mikor is lesznek a záróvizsgák:D egészen tegnapig, amikor is nagy megdöbbenésemre észrevettem, hogy bizony már igen a nyakamon vannak, és júliusig bármit teszek is (átmegyek, vagy sem) vége...szóval, mikor ezt apajelölttel (férjpofa:) )észrevettük, hasonló sikkantások mellet :"jaj már el is késtünk"(ez férjpofaapajelölt szájából) ráálltunk a dologra:D És megmondom az igazat, ciki vagy sem ilyen jó még sosem volt az együttlét mint tegnap:D:D:D:D :oops:
Amúgy naptármódszer szerint tegnap ma és holnap van a "kritikus nap" :D szóval sikerült pont a közepébe vágnunk:D ugyanis tegnap volt a 11. nap..:D persze férjpofa mondogatja, hogy azért ne nagyon számolgassak, inkább csak menjen a szabad szerelem:D Nem szabad rágörcsölni..amúgy én sem számolgattam, csak véletlenül pont odapillantottam a naptárra:D Szóval most 17-re nem várjuk a mikulást, de ha jön, akkor utána meg már biztos nem lesz korai a bébi:D de most nagyon be vagyunk sózva:D férjpofa egész este arról áradozott, hogy majd így meg úgy fogja, és babusgatja:D De mondtam neki, hogy egy gyerkőc ám nem csak a babusgatásból áll:D aszongya az ő kis képzeletében egyenlőre igen:D
De nagyon édi:D meg mondogatja, hogy le van szarva h kicsi a lakás, egy darabig 3an is elférünk (40 nm)..bár kétségtelen a szüleim is így kezdték:D és jó volt:D
Jaj úgy bírom amikor lelkesedik, olyan kis cukisáááááág:D

Meg amúgy nem csak a naptár mondogatja, hogy valami éppen változik a testemben, hanem tegnap egész nap szúrt a pocakom odalent, meg ma is szúrogat, ja meg folyás is van...(mert már ezekre is figyelek mióta erre járok ám:D )

Na ennyit rólam:D

ÉS köszi a drukkokat:D:D

ja és hazafele nagy lelkesedésemben mindenféle teszteket vettem, hogy legyen itthon szükség esetére majd:D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Citrin: én a káposztát főztem valamelyik nap és szószerinte majdnem hánytam, annyira öklendeztem már...Na nem is szabd feladni....

Jenner: de majd hozzok még egyet :) mindenképp :) Hát megigértem neked :)

Bejni: ha most nem jönn meg neked 17-én, akkor nem pont Júliusba beleesel???N az jó....és mien teszteket vettél :)?????
csip-csip18
 
 


Bejni: :D :D :D :D

Hát ezt még olvasni is jó volt :) :) :)

Drukk megy akkor nektek, hogy ne jöjjön meg 17-én!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Nekem most nagyon hülyén fáj a hasam napok óta, mintha meg akarna jönni... a hőm fentebb ment, de szerintem most hamarabb meg fog jönni... na nem is bánom!!!! :)

Csip, akkor oks :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Csip, dede akkor július, de az már nem baj:D

Jeanner:D:D jaja, ma jó a kedvem:D

ööö..Corax-ot vettem meeg Suresign-t:D egyikről sem tudok semmit:D de ezek voltak szimpatikusak:D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


ééééés harmadik laptető:D:D nem semmi 1 hét alatt:D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?