Na hahó!
Szóval Csippentyű, az a nagy harci helyzet, hogy én balga, nem néztem meg, hogy mikor is lesznek a záróvizsgák:D egészen tegnapig, amikor is nagy megdöbbenésemre észrevettem, hogy bizony már igen a nyakamon vannak, és júliusig bármit teszek is (átmegyek, vagy sem) vége...szóval, mikor ezt apajelölttel (férjpofa:) )észrevettük, hasonló sikkantások mellet :"jaj már el is késtünk"(ez férjpofaapajelölt szájából) ráálltunk a dologra:D És megmondom az igazat, ciki vagy sem ilyen jó még sosem volt az együttlét mint tegnap:D:D:D:D
Amúgy naptármódszer szerint tegnap ma és holnap van a "kritikus nap"
szóval sikerült pont a közepébe vágnunk:D ugyanis tegnap volt a 11. nap..
persze férjpofa mondogatja, hogy azért ne nagyon számolgassak, inkább csak menjen a szabad szerelem:D Nem szabad rágörcsölni..amúgy én sem számolgattam, csak véletlenül pont odapillantottam a naptárra:D Szóval most 17-re nem várjuk a mikulást, de ha jön, akkor utána meg már biztos nem lesz korai a bébi:D de most nagyon be vagyunk sózva:D férjpofa egész este arról áradozott, hogy majd így meg úgy fogja, és babusgatja:D De mondtam neki, hogy egy gyerkőc ám nem csak a babusgatásból áll:D aszongya az ő kis képzeletében egyenlőre igen:D
De nagyon édi:D meg mondogatja, hogy le van szarva h kicsi a lakás, egy darabig 3an is elférünk (40 nm)..bár kétségtelen a szüleim is így kezdték:D és jó volt:D
Jaj úgy bírom amikor lelkesedik, olyan kis cukisáááááág:D
Meg amúgy nem csak a naptár mondogatja, hogy valami éppen változik a testemben, hanem tegnap egész nap szúrt a pocakom odalent, meg ma is szúrogat, ja meg folyás is van...(mert már ezekre is figyelek mióta erre járok ám:D )
Na ennyit rólam:D
ÉS köszi a drukkokat:D:D
ja és hazafele nagy lelkesedésemben mindenféle teszteket vettem, hogy legyen itthon szükség esetére majd:D