Új privát üzeneted érkezett!

Halihó :!:

Vanili
Köszike, pihenek :!: :wink: mindjárt itt van október, kitartás drága :!: :wink: drukk hegyek+++++++++++++++++++++++++++++++

Angyli
Puszillak és ölellek drága :!: :wink:

Dike
Sajnos ebben nem tudok segíteni ne haragudj :!: remélem azért vkitől megkapod a helyes választ még időben :!: :roll:
Hajrá laptető++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zita
Majd,ha úgy érzed teszel fel pocak fotót :?: kitartás eltelik gyorsan :!: :wink:
Az álmosság egy jó kis tünet :roll: :wink:

Ilduci
Gratulálok az ikrekhez :!: igen, a bnet és a Csajok nekem is sokat segítettek :!: :wink: igen, összefogással, egymás erősítésével sok mindent el lehet érni, rengeteget jelent :!:

Georgia
Akkor neked is hamarosan eltelik az a bizonyos 12 hét :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok,

dike
nekem ezeket a kipontozott helyeket a pultnál a nővérek kitöltötték, biztos neked is megcsinálják ;)
Őszinte leszek ehhez az icsi-s, ivf-es dolgokhoz egyáltalán nem értek, fogalmam sincs.
S továbbra is azt mondom, hogy ne izgulj! ;) Nem kell neked laptető :) anélkül is sikerülni fog :) Gondolj bele, hogy nekem is elsőre sikerült és ugyanaz a dokink :) ;) Ne izgulj!

Suzy
mindenképpen fogok feltenni képet, tudom adós vagyok vele, de lusta vagyok szkennelni :) s amit a Kaáliban adtak, azon szinte semmi nem látszik :( mármint én látom, de beszkennelve, lekicsinyítve semmit nem fogtok rajta látni!

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok!

Sikeres lombikból megmaradt, olcsóbban eladnám, bárhová elpostázom:

- 3 db Decapeptyl injekció, 0,1 mg előretöltött fecskendő. Hűtőben tárolva: 1200,-Ft/db
-Estrofem tabletta, 2 mg, bontott 10 szem van benne, ezt ingyen adom
- 1 doboz Tantum rosa hüvelyöblítő garnulátum, 5 tasak/doboz, bontatlan: 1000,-Ft/doboz

Akit valamelyik érdekel írjon e-mailt: lalu@freemail.hu
lolololo

Sziasztok,

Végre óriási hírem van :) nagyon örülök neki :) Csütörtökön megyek UH-ra, sikerült elérnem a dokimat :) meséltem neki, hogy sikerült elsőre a baba, annyira örült neki, tök jól esett!

dike
Ha jól emlékszem ma van a leszívás :) drukkolok :)

lolololo
törölni fogják a hozzászólásodat, mivel ez az oldal nem arra szolgál, hogy üzletszerű tevékenységet folytass!

Zita

Kép
zitácska79

Dike

Drukkolok neked ezerrel!! Hajra!!

Zita
De jo!! Tudtam hogy sikerulni fog!

En is holnap reggel 9re megyek ultrahangra, mar nagyon izgulok, remelem minden oke lessz. En is neha gorcsolok, amugy nincs tunetem nekem sem.
Vendég

Dike
Nagyon szorítok mára++++++++++++++++++++++++++++++++++

Remélem nem az egész topikot törlik :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zita
örülök az örömödnek :!: :lol:

Georgia
drukk neked is az uh-hoz++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Elszállt amit írtam...ÁÁÁÁÁ

GABI GRATULÁLOK ROLI BABÁHOZ, SOK-SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!! :D

Suzy-Végül nem voltunk úszni,mert Apjukat elhívták dolgozni és este 9-re ért haza....De ezen a héten ha esik ha fúj,megyünk :wink: Timi jót csináltatok a hétvégén?

Dike-Mai leszíváshoz drukk!!!! :wink:

Zita-Örülök, hogy sikerül időpontot egyeztetni, végreee :D :D

Georgia-Holnapi Uh-ra egy nagy kalappal!

Bri- Hát a trónörökös egyszerűen gyönyörűűűűűű :D :D Nagyon cuki Teuro, hogy már most a kövi babáról beszél :D Azért én még mindig irigykedek arra a hajzuhatagra :wink: Gyertek valami közelebbi országba :D

Angyli- Annyira sajnálom, hogy ritkábban fogsz jönni :( De kérlek ne tűnj el, gyere azért mifelénk,mert nekem nagyon fogsz hiányozni...És remélem , hogy egyszer olyan váratlanul jelentkezel egy jó hírrel,mint Ancsu vagy Bri....Tiszta szívből kívánom, hogy teljesüljön az álmod!

Vanilli- Pénteken már október van!!! :D Mikor is kezdtek pontosan??

KépKép
gyancsi

Ilduci- A hideg is kirázott ahogy a soraidat olvastam :!: Lányok itt az élő példa, hogy sosem szabad feladni!!!!!!!!!

Mi hétvégén szorgoskodtunk....Vagy is hát Csabi leginkább...Kimostuk a függönyöket és Csabi lepucolta az összes ablakot belülről :D ( kívűlről sajnos majd ezen a héten kell,mert egész hétvégén esett az eső :evil: )...Aztán vasárnap Melindáék voltak itt ebédre, nagyon jó volt!!

Puszi mindenkinek:
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

31 hetes pocak:
Kép
baba szekrény:
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy

Nagyon csini a pocakod!!
Es a szekreny is szep. :D
Vendég

gyancsi! Köszönöm! Remélem a könyvvel is kiváltok hasonló "hidegrázásokat"! :)
Lehet sok orvos majd a fejét fogja, mert azért negatív élményekben bővelkedek és ezeket le is írtam. :)
ilduci76

susy! jajj gyönyörű a pocid!!! babaszekrény tetszik!

zita! végre de jóó uhu!!!!

georgia holnapra drukk!!

13 petesejtet sikerült leszívni. tök jól ébredtem semmi bajom nem volt, és egy óra után meg tiszta szarul lettem, hányinger meg gyengeség, de nem hánytam. utána még várni kellett ugye a dokira a váróba, na akkor nagyon oda voltam, álmos is meg minden. ahogy kijöttünk az épületből már jobban lettem. aztán kajáltunk, megint hányingerem lett, most már itthon vagyunk jól vagyok. kaptam mára d betűvel kezdődő vmilyen zöld színű gyógyszert, meg okt 1ig napi sok duphastont hüvelybe, és okt 1től plussz crinone 80 hüvelygélt.

holnap 10kor kell telefonálni.

fejlődésüktől függ h csütörtökön v szombaton lesz a beülti.

KépKép
dike

Dike

De jooooooo!!
Mondtam en minden oke lessz!
Aztan beulti, es ++++++++++++++++++teszt!! :D :D
Nekem is elsore sikerult!!
Neked is elsore fog!!
Vendég

Dike
örülök az örömödnek :!: pihizzél és drukk, h szépen osztódjanak++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
köszi a dicsiket, kedves vagy :!: :wink:

Ancsi
Jól telt a hétvégénk, a férjem is kivételesen itthon volt, bográcsban főzött anyuéknál tyúk pörit, nagyon fincsa lett :!: :wink: Én továbbra is pihenek rendületlenül, remélem meg lesz az eredménye :!: :roll:
Még korábban akartam írni, h azért kellett abbahagynom a multi vitamin (femibion) szedését, mert 27 hetesen volt már több, mint 1 kg :roll: azt mondta a dokim ne akarjak óriás bébit...mondjuk tényleg régóta szedtem már a terhesség előtt jóval elkezdtem szedni :!: most csak magnézium megy, zymafluor és 1000mg c-vitamin :!: most egy ideig vas sem megy, mert nagyon szenvedek tőle :arrow: székrekedés :evil:
okt. 4-én megyek a 32 hetes v.v-re meglátjuk milyen lesz a hgb és a htk :arrow: ennek függvényében megy majd a vas :!:

Esküvő :?: pénteken :?:
Ügyes a leendő férjed :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok,

Suzy
nagyon szép pocid van :) már alig várom nekem is ekkora legyen :)

Dike
gratula a petikékhez :) megy a drukk az osztódáshoz!
A duphastont mire kapod? én nem kaptam.... Én crinone-t, utrogestant, folsavat kaptam, de csak a beülti után írták fel. És hogy-hogy 4-6 naposan kapod őket vissza??? :o

Zita

Kép
zitácska79

zita! elírtam én is utogestant kapok,és már tegnaptól kellett használni, ma már 5-öt egész nap. :shock: elsejétől crinone-t én is használok. csütörtök az 3 nap, szombat meg az 5.

köszi a drukkot,már csak 1 óra és telefonálok!:)

KépKép
dike

zita! te nem híztál? én már most rengeteget!2-3kg nagyon elkeserít!:( a hormonoktól szted?

és nem baj ha még ma is fáj a petefészkem?

KépKép
dike

13 ból csak 2 termékenyült meg, nagyon kivagyok:((( nem akarom elhinni:((( miért van ez?

KépKép
dike

Dike
A petefeszked faj az normalis, 2 termekenyult meg az nem baj, mert akkor az a topp embriod.
Ne aggodj! Szoritok!!

Voltam ultrahangon, 2 cm a bebi, annyira edes volt, kepzeljetek aludt! :D :D
Kedden megyek vervetelre amibol meglatjak beteg e a bebi ez a kor vagy mi.
Jovo heten ra 2 napra csutortokon vedono, du 14.00 ora ultrahang, 14.30 vernyomasmeres stb.
11 heten, meg nyakiredo vizsgalat.
Egyenlore ennyi, de nagyon boldog vagyok, hogy lattam, es minden oke a bebivel!! :D :D
Vendég

georgina! örülök a boldogságodnak, h minden rendben!

KépKép
dike

Sziasztok,

Dike
Ne keseredj el! Fel a fejjel! Az a 2 is elég ahhoz, hogy legyenek ikreid :) ;) Mit mondtak telefonban? Mi volt a gond velük? (mindenképpen kérdezz rá a biológusnál, mert majd megmutatja az embriókat monitoron)
Tudom, hogy most nagyon nehéz, mert nekem 17-ből 4 termékenyült csak meg, a spermiumok a kiolvasztás során sérültek, nálunk ez volt a gond, a petékkel semmi gond nem volt....
Én a leszívás, beültetés környékén inkább csak fogytam, s még most is csak 55,5 kiló vagyok, annyi amennyivel elkezdtem az egész programot. De szerintem teljesen természetes a hízás, és babával a pocidban is hízni fogsz :) egyébként előfordulhat, hogy a hormontabiktól van....
A petefészked, hogy fáj természetesen normális, mivel egy kicsit valószínűleg túlstimuláltak, ill. tegnap 13-szor szúrták meg összesen a két petefészkedet, úgyhogy ez teljesen természetes. Peteleszíváskor nekem nem volt már hányingerem, nekem előtte volt cisztaleszívás, s akkor összehánytam az egész Kaálit :) :oops: s ebből tanultak és peteleszíváskor már kaptam eleve hányinger ellen vénásan valamit.....

Georgia
Nagyon örülök :) tök szuper , hogy láttad a kis bébidet :) nem is tudtam, hogy már ilyenkor látszik, hogy alszik :)
Elég korán küldenek vérvételre :O engem csak a 12. héten fognak küldeni, addig nem. Hogy-hogy most már mész vérvételre? :O Ki küldött, a védőnő vagy a doki????

Én tegnap begörcsöltem a bélmozgások miatt :( s a nyelőcsövem rettenetesen ég, nincs hányingerem, nem is hánytam meg semmi, de rettenetesen ég a nyelőcsövem :( mit lehet ezzel csinálni? Volt valakinek ilyen?

Zita

Kép
zitácska79

zita! nem kérdeztem semmit,mert nem tudtam szóhoz jutni, meg nem is tudtam h lehet kérdezni. annyit mondott h két pete még nem volt érett. a többit meg még meglátjuk holnapig.mikor mutatják meg monitoron? legyen már reggel! úgy fel hívnám most is őket:((

sajnálom az égést,sajna én nem értek hozzá:(

KépKép
dike

Zita
köszi a pocak dicsit :!: :wink: neked is beindul hamarosan, ne aggódj :!: :wink:
nekem elég sokszor ég a nyelőcsövem, de sok mindent nem lehet vele csinálni, csak tűrni :!: :roll: gyomorégésre a Rennie ajánlott :!: idővel el fog múlni :!:

Dike
sztem aggodalomra semmi ok, hiszen van 2 is :roll: tudom én könnyen dumálok, de nézzük a pozitív oldalát :!: és mikor lesz a beülti :?: szorítok drága továbbra is++++++++++++++++++++++++a kilók miatt pedig megint csak ne aggódj, a hormonok okozzák és egy kis genetikai hajlam is közre játszik ebben, de mot ezzel ne foglalkozz sztem :!:

Georgia
örülök, láttad a babódat :!: :wink:
drukk a többi vizsgálathoz is+++++++++++++++++++++++++++látom külföldön más a rendszer, mint itthon :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok,

Dike
Az, hogy meglátjuk a többit még holnapig, az azt jelenti, hogy még megtermékenyülhet több is :) ne aggódj, még reménykedni lehet és kell is! Bár nekünk is volt még 2 pete, s megpróbálták 2. napon megtermékenyíteni, de nem volt jó a sperma és így nem lett belőle embrike....
Persze hogy lehet kérdezni, nyugodtan kérdezd meg, akár telón, akár élőben, vagy mindkét alkalommal.
A beülti előtt fel lehet menni a biológushoz, ott van az irodája a vérvételi szobával szemben, s megmutatja monitorn az embrikéket! :) s ott is tudsz majd kérdezni. Én mindent megkérdeztem, s csak lesett a csajszi, hogy mennyi mindent tudok, s férjem szóhoz sem jutott, mert mindent kikérdeztem :) hogy mi miért van, s megvitattuk, hogy hogy mi lett volna ha..... szóval aranyos volt a kiscsaj és nagyon türelmes, de nagyon vigasztalt, hogy szuper a 4 embrike, s ne aggódjak, mert nagyon jó az egyik, amit beültettek, nekem 5, ill. 3-as osztódásban voltak, vagy hogy is mondják ezt! :oops:

Suzy
azt hittem, hogy a görcsök lesznek "csak", de úgy látom a rossz dolgok nem kerülnek el engem sem :? eddig még a hányinger maradt ki, de már nem lepődök meg semmin sem..... fáradt, álmos szoktam lenni, de az szinte mindig.....

Zita

Kép
zitácska79

Helló Lányok!!

Dike- Ne keseredj el,2 is bőven elég a sikerhez :wink: Nagyon szorítok,hogy így legyen.....Csak is pozitívan , reméljük, hogy holnapra beindul esetleg még egy-kettő :wink:

Zita- Remélem elmúlik ez a nyelőcső égés, nagyon sajnálom :?

Suzy-Nagyon tetszik a szekrény, mi is imádjuk a fa dolgokat :D A pocid pedig gyönyörűségesen szépséges :D Bogrács kajcsi jól hangzik :!: Akkor Cipike tényleg nem túl picike :D

Georgia- Gratula a picúrodhoz, gondolom,hogy most milyen boldog vagy :D :D :D

Többiek-???

Na megyek kicsit főzök, pakolászgatok, meg a kocsit szeretném kitakarítani.....Bár nem tudom mennyi kedvem lesz hozzá :wink:
Na meg ki kéne találnom,hogy mit húzzak a lagzira :D Sajnos nem túl bő a választék :wink:

Puszi mindenkinek!
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

köszi zita! holnap kérdezni fogok az tuti!

susy!köszi neked is a bíztatást!sztem csütörtökön lesz a beülti,ha lesz. :oops:

KépKép
dike

Dike
hát persze, h lesz :!: kérlek ne keseredj el :!: :roll:

Zita
Ne aggódj, amíg van tünet addig nincs gond...én mindig így vgyok/voltam vele :!: :wink:

Ancsi
köszi a pocak dicsit :!: :wink: akkor pénteken lesz a nagy nap :?: teszel majd fel képet :?: Te mindig jó sokat dolgozol :roll: mi volt a mhelyi látogatáson :?: kollégák :?:

Többiek :?: :?: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zita

Itt nagyon komolyak a gepek, mindent latsz, es kapsz mindenrol kepet ingyen. :D :D
Doktor kuldd vervetelre kedden hogy megnezzuk a baba egeszseges e.
Aztan ra 2 napra csutortok kezdem a vedonot, eloszor ultrahang, aztan vizsgalatok stb. A 11 heten meg nyaki redo vizsgalat.
Nekem innen nem kell dokihoz tobbet mennem, csak akkor ha a vedoono indokkal kuld, ha baj van.
Itt nem lehet sajat dokid, nekem az ivfet is 4 doki csinalta, mindenki mast.
Itt ez a rendszer, de en mar megszoktam, ez van.
Szulni is annal szulsz aki eppen akkor dolgozik.
De ma nagyon boldog vagyok, annyira kar hogy nemtudok egy kepet se felrakni :( :(

Dike

Tuti minden rendben lessz, rengeteget gondolok rad!! :D :D

Suzy

Igen orulok, mas a rendszer, de en mar megszoktam.
Te hogy vagy es a babuci?

Gyancsi

De ugyes vagy meg autot is tudsz takaritani!!
Le a kalappal :D :D
Mindeggy mit veszel fel a lagziba, tuti pocakosan mindenbe csinos leszel

Lanyok talaltam ma egy jo csizmat, jo meleg szurke szinu megvettem!! :D :D
Vendég

Drága Gabi!

Nagyon sok Boldogságot Kívánok Roli babához!
Legyetek nagyon egészségesek és élvezzétek minden egyes percét annak amit a pici fiad okoz.

Kép

Bri:
Tök jó látni az Uh-s képeket így már neked is kézzel foghatóbb az az álom amire ennyit vártál igaz?
Nálam elviekben ebben a ciklusban kezdenénk fagyizni ami most jön de hogy mikor fogalmam sincs mert már 40. cn-en vagyok... :shock:

Suzy:
szép kerek Cipike lak :lol:

Gyancsi:
én is a nem úszókhoz tartozok vagyis olyan könnyen össze lehet szedni bármit egy uszodában én meg még fogékony is vagyok rá így nem mernék menni, de bizti jó lehet mert legalább a vízben olyan mintha nem kellene cipelned a pocakot, így picit tehermentesíti a gerincedet.

Többieknek puszika

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Sziasztok,

gyancsi
én is bízom benne, hogy mielőbb elmúlik, de már tudom, hogy mivel lehet becsapni :D eszek puffasztott rizst, s az segít :)

Suzy
én is így vagyok vele, hogy amíg van tünet, addig nincs baj :) :wink:

Dike
Gyere mesélni, hogy mit mondott a biológus!

Zita

Kép
zitácska79

zita! már csak másfél óra és mesélek!annyira félek!

KépKép
dike

Dike

Nem kell felni minden rendben lessz!
Szoritunk neked!
Vendég

sziasztok!

Most olvasom először ezt a topikot, mert nálunk is lassan aktuális lesz a lombik. Remélem nem haragudtok hogy kérdéseimmel zaklatlak titeket.
Rólam annyit, hogy 54 inszemen vagyunk túl sikertelenül, tegnap és ma lett volna a következő, de nem csinálták meg, mert nagyon gyenge lett a párom spermaképe és így nem lett volna értelme.

Engem most elküldtek endokrinológushoz, hogy nincs e pajzymirigy problémám. Decemberre vagyunk előjegyezve a lombikra, ami átcsúszhat januárra is a doki szerint. Szóval megszeretnélek kérni titeket, hogy akinek ideje engedi mesélje már el nekem priviben hogy hogyan zajlik a lombikozás, meg hogy anyagilag mivel jár ez.
Parázok nagyon ettől, leginkább az altatástól.

Nekem annyi a szerencsém, hogy van egy 7 éves kisfiam, ő sem jött egyszerűen, de akkor még elég volt az, hogy clostit szedtem.

Dike: Látom ti éppen benne vagytok. :) Nagyon szorítok! Remélem jó híreket kapsz!

Egyébként a Debreceni Kaáliba fogok menni valószínű. Valaki jár oda esetleg?

Kép
babicsek

Jajajaj! Nem 54 inszem, hanem csak 4. :lol: :lol: Az kellene még csak! :oops:

Kép
babicsek

Dike
Szorítok drága+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babicsek
Sok sikert+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zita
milyen ügyesen megoldottad :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

csajok gyors vélemény kutatást tartok. mára 3 an lettek.most el kell döntenem, h kettőt kérek e vagy 3at.de azt az egyet le lelefagyasztanák, de ki nem olvasszák, csak ha majd még jön hozzá,másik lombikból fagyasztásra alkalmas.nehéz döntés. 13ból 3 maradt meg. szerintetek???kis árvácskámat kihagyjam, v viszamerjem?

KépKép
dike

Dike

Szerintem kerd vissza a 3 embriot.
Vendég

dike
így hogy 3 lett csak szerintem is kérdd vissza, DE mindenképpen kérd ki a doki véleményét is, anélkül ne dönts, semmiképpen! mondtak valamit hogy mi volt a gond?

Zita

Kép
zitácska79

dike: Én még kezdő vagyok lombikban. Úgyhogy nemtudok tanácsot adni, meg nem ismerem az előzményeiteket. Mindenképpen hallgass az orvosra, hogy ő mit javasol. Azt tudom, hogy van egy barátnőm ők kettőt kértek vissza és 1 maradt meg, novemberben fog szülni. Az biztos hogy nehéz kérdés ez. Mindhárom visszakérésével szerintem nagyobb az esély arra, hogy valamelyik meg is tapad.

Én első alkalommal valószínű csak 1-et fogok visszakérni. Ha egyáltalán lesz 1 is.

Kép
babicsek

nem mondtak semmit,mert most meg ennek örültem nem kérdeztem.2 db 4 sejtes egy 3 sejtes azt mondta holnapra 6-8 sejtes lesz.

dokival h tudnék beszélni_????????.nekem a csaj mondta h most a telefonba döntsem el,én kértem h hagy szóljak vissza.

KépKép
dike

Helló lányok!

Köszönjük mindenkinek a jókívánságokat!

Rakok majd képet is!
Pusz

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Csajok!!

Dike-Mivel ilyen kevesen termékenyültek meg a 12 petesejtből, én lehet visszakérném mind a 3-at....Vagy a 2 legszebbet,legjobbat....Nehéz döntés,mert ugye ott a rizikó is, hogy fagyiból nem mindig ébred fel minden embrio.....Párod mit mond??Én is beszélnék a dokival a helyedben,nincs meg a mobil száma?

Gabi- Nagyon várunk a képekkel :D :D :D És még egyszer GRATULÁLOK a kis Rolihoz :D

Babi- Üdv.minálunk....Majdnem lefejeltem a billentyűzetet az 54 inszem láttán :lol: De akkor jól sejtettem,hogy csak félre ütötted :D Hát sajnos lombikban én nem vagyok otthon, mert nekünk csak inszemünk volt és abból lett Lili baba....De vannak itt profi csajok Bridget, Betty-ők aztán elölről-hátulról tudják az egész lombikos protokollt :wink: Remélem tudnak neked segíteni....Ha jólértem akkor a párodnál vannak spermagondok??

Zita-Ügyes vagy a puffasztott rízzsel!!! :D

Suzy- Igen,pénteken lesz a nagy nap :D Naná, hogy hozok képeket,mivel öcsém lesz a tanum és van egy szuper kis gépe, így a fotós is ő lesz egy személyben :D A munkahelyi látogatás nagyon szuper volt, mindenki megdícsért, hogy milyen jól nézek kiés bevallom jól esett azért a női felemnek :wink:

Szrity- 40.cn???Mindig ilyen hosszúak voltak a ciklusaid?Az úszás tényleg nagyon jól esik,van egy ilyen áztatós része is a medencének, ahol lehet lebegni és van pezsifürdő :wink:

Többiek??Ancsu,Meli, Bri,Betty,Zsu, Vanili, Zbinyek....

Én már kitakarítottam a fürdőt meg a Wc-t,mostam egy adagot....Most pihenek egy kicsit, aztán konhya pucolás,majd pihenés gyanánt egy kis vasalás és főzés :D DE este pedig ÚSZÁS :D :D Ja és képzeljétek rám jön az a ruha amit kigondoltam a lagzira, juhuuuuu!! :D Úgyhogy pénteken férjhez megyek :D

Mindenkinek pusszantás:
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok,

Köszönöm csajok a dicsit a puffasztott rizzsel kapcsolatban :) még el is pirulok :)

Dike
hívd fel a kaálit és kérdd a dokit, mert a beülti előtt már nem tudsz vele beszélni, akkor már csak a műtőben találkoztok, sajnos.... s oda a biológus csaj beviszi már az embriókat.

gyancsi
szuper vagy, hogy bírod így a házimunkát? :O én nagyon sokat pihenek, mert nem bírom úgy, vagy lehet lusta vagyok :D
Szupi hogy felmegy rád a ruci, amit akartál :) várjuk a képeket! :wink:
Ja, és Győrben nem adják meg a dokik a számukat, ez nem divat errefele, nekem 2 éve ugyanaz a nődokim és a mai napig nem tudom a mobil számát! :?

Zita

Kép
zitácska79

Képek! :lol: :lol: :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi:

Cuki, cuki, cuki :lol: :lol: :lol:
Köszönjük a képeket

Gyancsi:
nem szokott ennyi lenni, a max a 36 volt eddig de szerintem azért ennyi mert nem volt pé.Ezért is állította le most a fagyis lombikot a doki. De most már várom pirikét jöhetne.
Jó úszkálást de azért vigyázz magadra ezzel a sok munkával! Folyton csinálgatsz valamit pihenni mikor pihensz? Mondjuk én sem tudok a seggem megülni ha épp nem csinálok semmit végre leülhetnék akkor is kitalálok valamit nem vagyok egy pihizős tipus. Viszont remélem ha egyszer pocakos leszek bírom majd a strapát ahogy te is mert ez még mindig jobb mint végigfeküdni a 9 hónapot....

puszi

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Sziasztok lányok :wink:

dike :!:

Sztem mindhármat kérd vissza nagyobb az esély a sikerre :wink:

Gabikám :!:

Gyönyörű a kicsi Roli baba :wink:

Pusz Mindenkinek vigyázzatok Magatokra :wink:
Vendég

Gabiii :D jaaaj de gyönyörű!!! El vagyok ragadtatva! Gratulálok!

Suzy szép nagyon a pocid, jó nagy már :wink: nemsokára te jössz vagy előtte még Gyancsi? Na kiderül majd!
Vendég

:lol:
Vendég

gyancsi! biztos nagyon szép leszel pénteken, de izgiii!:)

gabi! tüneményes Roli baba!:)köszi a képeket!

babinek! üdv itt. 13ezer az első konzultációs díj.utána még kell spermavizsgálat az is 13ezer.nekem ez a két dolog volt, de azért mert laparom volt másfél éve,meg nekem méhfeltöltést sem csináltak.

kell 3. 21.napi hormont nézni előtte,meg ctg,aids,hepatitis.enélkül nem vágnak bele.tehát ha minél előbb akarsz kezdeni akkor ezeket érdemes megcsináltatni. de az első konzi után is lehet.
minden eddigi leletedet vinni kell,de amikor felhívod őket mindent elmondanak.

nekem eddig az eleje óta 124ezer ftba van.

csajok! a biológus kicsit félreérthetően beszélt, amiért elnézést is kért utólag.nem az volt a kérdése h a 3.at is beültessük e hanem h a 3.at lefagyasszuk, v megsemmisítsék.

igy maradt a 2 apróság,holnap 10kor lesz a beülti.kérnék még drukkot h még tovább osztódjanak,még több sejtesek legyenek!

KépKép
dike

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?