Sziasztok Csajok!!
Dike-Mivel ilyen kevesen termékenyültek meg a 12 petesejtből, én lehet visszakérném mind a 3-at....Vagy a 2 legszebbet,legjobbat....Nehéz döntés,mert ugye ott a rizikó is, hogy fagyiból nem mindig ébred fel minden embrio.....Párod mit mond??Én is beszélnék a dokival a helyedben,nincs meg a mobil száma?
Gabi- Nagyon várunk a képekkel
És még egyszer GRATULÁLOK a kis Rolihoz
Babi- Üdv.minálunk....Majdnem lefejeltem a billentyűzetet az 54 inszem láttán
De akkor jól sejtettem,hogy csak félre ütötted
Hát sajnos lombikban én nem vagyok otthon, mert nekünk csak inszemünk volt és abból lett Lili baba....De vannak itt profi csajok Bridget, Betty-ők aztán elölről-hátulról tudják az egész lombikos protokollt
Remélem tudnak neked segíteni....Ha jólértem akkor a párodnál vannak spermagondok??
Zita-Ügyes vagy a puffasztott rízzsel!!!
Suzy- Igen,pénteken lesz a nagy nap
Naná, hogy hozok képeket,mivel öcsém lesz a tanum és van egy szuper kis gépe, így a fotós is ő lesz egy személyben
A munkahelyi látogatás nagyon szuper volt, mindenki megdícsért, hogy milyen jól nézek kiés bevallom jól esett azért a női felemnek
Szrity- 40.cn???Mindig ilyen hosszúak voltak a ciklusaid?Az úszás tényleg nagyon jól esik,van egy ilyen áztatós része is a medencének, ahol lehet lebegni és van pezsifürdő
Többiek??Ancsu,Meli, Bri,Betty,Zsu, Vanili, Zbinyek....
Én már kitakarítottam a fürdőt meg a Wc-t,mostam egy adagot....Most pihenek egy kicsit, aztán konhya pucolás,majd pihenés gyanánt egy kis vasalás és főzés
DE este pedig ÚSZÁS
Ja és képzeljétek rám jön az a ruha amit kigondoltam a lagzira, juhuuuuu!!
Úgyhogy pénteken férjhez megyek
Mindenkinek pusszantás:
Lili és Ancsa