Új privát üzeneted érkezett!

Tapasztalt anyukák!

Segítsen valaki! Az normális, hogy az én gyerekem eszik, meg alszik? Felébred, eszik, fenn van kb. fél egy órát, azalatt játszik, nevetgél, visszabeszél, de utána kiköveteli az alvást. Alszik 2-3 órát és ismét ugyanez. Az éjszakákat 1 hónapja végigalussza, 10-11 órát. Egyébként játszik, oldalára fordul, néha hasról hátra, hízik rendesen, semmi baja. Fogjam be a számat és örüljek neki? Csak annyira furcsa, hogy ennyire jó gyerek, én még ilyet nem láttam. Újszülöttnek eléggé hasfájós volt, sokat sírt, aztán egyik napról a másikra elmúlt. Ezért nem tudom hova tenni... Hülye vagyok, mi?Kép

Bea
Vendég

Bea!

Örülj neki, az enyémnek is vannak ilyen időszakai!
Na megyek, mert levegőzünk az erkélyen. Anya lusta kocsit tologatni ma. Kép
Pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Na kellett nekem tegnap lazítani, most nem győzök jegyzetelgetni! Már 9 óta ülök a gép előtt, de nem sikerül a végére jutnom Kép Aztán apa is jön bekukkolni a saját fórumára, és mire visszajövök, már megint van új üzi Kép
Szóval bocsi, ha valakit kihagynék!

Tegnap nálunk ritka sz@r idő volt, délelőtt közös takarítás volt a program apával, délután vásárolni mentünk, mert Eszterke ruhatára bővítésre szorult, mert már Marcsa (mosógép) sem fogja bírni az állandó terhelést.

Hajni!
Napsütés jöhetne megint, tegnap egész nap esett az eső, és egyelőre ma sem mutat jobbat!
Oltás: nekünk az otthoni dokinénink azt mondta, hogy csak a 3. havinál fontos, hogy be is töltsük, utána mehet 4hetente a szuri.

Mucska!
Nálunk is Apa etetett tegnap (pempőt) és a kisasszony nagyon élvezte. Videóra kéne venni (ha lenne), hogy eszik, meg kell zabálni. Tátot a kanál után, aztán hümmög és mikor dícsérgetjük, hogy milyen ügyes, akkor nagybüszkén vigyorog. De a vége felé apának is megmutatta, hogy tud motorozni. Szerencsére volt rajtunk menetfelszerelés Kép!
Gino Kép Még jó, hogy nekünk nincs kutyánk, mert akkor végképp nem férnék a sz.géphez Kép

Robotgép Kép Nálunk Apa a robotgép, és hála az égnek, öntisztító Kép Amúgy imádom nézni, ahogy vágja a hagymát, már amíg látom, a könnyeimtől Kép

Bea!
Gyanta Kép Tápszer Kép Lehet, hogy a light-os vacsi nem ízlett Zsófinak?
Berlin: 08.22-én jöttünk ki, tehát bő 2 hónapja. Honvágy: hát az van rendesen, a tel.szla vele egyenesen arányos Kép
Szobacirkáló Kép Ő is jó fej lehet!
Nagytakarítás Kép Kép
Te aztán belehúztál ma reggel a házimunkába Kép

Zita!
Twingoclub: tényleg az Kép
Terheléses cukor: szerencsére nekem is csak reggelizni kellett Kép
Éjszakai program: hát ennél pikánsabbat is el tudnék képzelni Kép

Zsuzsa!
Szuri-hatás: Kép Poénok Kép
Rákszűrés: nekem megvolt a 6hetes kontrollon, bár biztos közrejátszott az is, hogy mondtam a dokimnak, hogy elutazunk.

Panó!
Mandulagyuszi Kép Jobbulást! Kép Még jó, hogy a gyerkőcök nem kapták el (kop-kop-kop)!

Nanda!
Nem irigylem a helyzeted, de tapasztalatom nekem sincs. Talán Swen ötlete tényleg bejöhet, bár Amatőr tanácsa is beválhat! Drukkolok, hogy megoldódjon, mert különben Te fogsz rámenni!

Anitabori!
Karba-baba Kép Dani-úszás Kép

Swen!
Irigyellek a nyári időért!
Berlin: amint írtam, aug. vége óta vagyunk kint. A párom szakácskodik, én meg most babázok. Annó, megboldogult lánykoromban én már dolgoztam itt a követségen, a fene se gondolta volna, hogy megint itt fogok kikötni Kép Mondjuk azóta nagyot változott a világ, mintha nem is ugyanaz a város lenne! Beszélek németül szerencsére, így azért könnyebb boldogulni. Úgy tervezzük, ha a lánykám betölti a 2. évét, szeretnénk oviba adni, jó lenne, ha ő is tanulgatná a németet, és akkor 4órában én is dolgozhatnék. De hát addig még van időnk bőven! Család, barátok hiányoznak rendesen, ez itt egy elég furcsa világ. Azt gondolná az ember, hogy van egy kis magyar közösség, akik az idegenben összetartanak, de hát ez messze nem így van Kép. Nekem ez mondjuk nem újdonság, az előző kihelyezésen már megtapasztaltam, csak a páromnak új még! De legalább mi többet vagyunk együtt, otthon a férjem munkabeosztása miatt ez nem lett volna megoldható. Na ez jó hosszúra sikerült Kép

Ja, amúgy az óraállítást szerencsére mi is egész jól vészeltük. Tegnap este 9 körül vacsizott a kis motoros, és ma reggel 1/8-kor ébredt fel.

Hajni! Mire befejezem a levelem, kisütött a nap! Te gondolatolvasó vagy? Kép

Szép napot mindenkinek:

Kriszta

Kép
lujzika

Bea!

Hát neked már semmi se jó? Kép

Kriszta

Kép
lujzika

Swen!

Hagyma Kép

Bori!

Pusz nektek, jó hogy megint vagy.
Én gyerekem ma szívat.
Jól bebugyoláltam a tizóraihoz. Persze, hogy úgy evett, hogy még a pofit sem kellett volna megmosni. Lecsúszott egy fél üveg vilmoskörte.
MOst meg alszik az erkélyen. Felfedeztem, hogya lakáshoz tartozik erkély is. Igy ma nem sétálunk csak levegőzünk.
NA megyek, mert az egyik gyerek alszik, de most mega máásik (Ginó) akar játszani.
Pusz Mindenkinek!
Andi

Andi
Kép
mucska

Jé!

Előkerült a Krisztánk is!

Látom, hogy nem viselt meg az óraállítás, mert humorodnál vagy.Kép
Hoppá, nálunk meg a kis szívató felébredt!Kép
MAjd jövök mindjárt.
Pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

SziasztokKép

Nincs időm visszaolvasni, úgyhogy csak gyorsan:

Jól vagyunk, Gergő határozottan javul, minden ok velünk.Kép

Majd megpróbálom behozni itt a lemaradásom és reagálni is.Kép

Addig is puszika mindenkinek!Kép

Orsi

avocado

Orsi!

Ez nagyon jó hír, hogy Gergő javul!
Küldünk neki egy gyógyitó puszit: Kép
Na megyek, mert nálunk nemsokára ebéd van.
Andi

Andi
Kép
mucska

sziasztok!

Mi is jól. Egyedül Edinával itthon bezárva. Asszem holnap is ez vár rám! Kép
Edina asszem túl van a szurin.
Most éjjel is jól aludtak a csajok Kép Megpróbálunk átálni egy kicsit korábbi fektetésre!

Orsi: ez jó hír! Várjuk a részleteket!

Mucska: látom, te sosem lankadsz! Bár én pörögnék így! Amúgy hogy megy a Papinak az angol? ÉS a netezés? Mi volt tegnap a házi kaja sorsa? Ma mi lesz a menü?
Edina nem ette meg nekem tegnap a krumplit! Kép

Lujzika: ti most mit esztek a krumlis répa után? Az üveges volt?

Bea: normális, de ne csalódj, ha majd hirtelen elromlik!

Swen: tényleg olyan megnyugtató mély zengéd van! Én meg csicsergek Kép JA, és Borinak jó az ízlése Kép
Zöldalma Kép

Szöszi: éjszaka Kép
Swen hangja Kép Ja, és jókat lehet vele trécselni is! Kép

Mi lehet vajon Lindával. Chelloval és VAliékkal? Egy hete nagy a csend!!!

A cicás linkek:
<a href="http://www.haziallat.hu/galeria.php?kategoriaid=1&kepid=2028&osztas=4&szam=0" target=_top> A MI CICÁNK</a> és a vetélytárs, egyre jobban lemaradó Kép <a href="http://www.haziallat.hu/galeria.php?kategoriaid=1&kepid=1324&osztas=4&szam=0" target=_top> Bubuka</a>

NAlika: ma megy a kép, jó???

Közben Edina követel. Szép napot mindenkinek!

ZSuzsa
zerko

Szia Zsuzsa!

Házikaját megette volna talán , de nem bírtam pépesre törni. Robotgép: kaka, rúdmixer: kinyúlt, villával meg darabos volt a répa. Így maradt a gyári kaja.
PApa: angol: jár egy héten kétszer. Kép Net: már lassan 5 gép kell, mert már a Ginó is gépezik lassan Kép
Most értek haza a fiúk a temetőkből. Itt húsleves és palacsinta a diétás menű ma.
Jó, hogy Edina túl van a szurin. Mi jövő héten megyünk Kép Pusz Nektek!

Lindáéknál nem csak csőtörés van hanem áramszünet is Kép

Chello!
Hol vagy már?

Kiszta!
Csináltatok ide Szegedre egy követséget! Egy ilyen jóhumorú csaj igazán elférne a közelemben! Kép

Bea!

Mi van már nem alszik a gyerkőc, hogy nem irsz valami szépet? Kép
Lehet, hogy veled is viccelődik az apróság Kép

NA megyek teríteni és ebéd Kép

Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Már jól kibőgtem magam. Zsófi hason nézelődött, innen néztem a gép elől vagy 20 percig. Kinyomta magát a kis buksija vagy 30 centire a levegőbe, nézte az akváriumot, beszélgetett, nevetgélt, folyt a nyál a szájából...Néha letette a kis fejét, szopizta az újját egy kicsit,én meg itt bőgtem: EZ A CSODA AZ ÉN GYEREKEM!!! Most tört rám, hogy ANYA vagyok, miden örömével, bánatával, felelősségével, ANYA!!! Ilyenkor hiányzik igazán az én anyukám, akármennyire felnőtt vagyok, most értettem meg, hogy Ő is így érezhetett velem kapcsolatban.
Na ez kicsit szentimentálisra sikeredett.

Lujzika!
Így jár aki nem jön egy napigKép Jé, nálatok is Marcsa a mosógép? Én szeretném az enyémet lecserélni, Mucska már keresi a teregetőprogramostKép RuhákKép hozzátok is küldjek barátnőt?Kép

Orsi!
KépKépKép

Mucska!
Örülök, örülök...csak furcsa.Kép Mostanában olyanra is van időm, hogy olvasni. Igazi KÖNYVET!!! Nem újságot, nem egyebet, hanem rendes könyvből 100 oldalakat egyszerreKép

Zsuzsa!
Szavazatok mentek! EdinaKép Jó, majd nem lepődök megKép

Pusz

Bea
Vendég

Bea!

Na most meg én sírok! Aranyos amit írtál!!!!!!!!!
Meg nekem is nagyon hiányzik az anyukám. Tegnap ki is vittem Annát a temetőbe.Kép

Elárulom, hogy lesz ez még így se! Én is imádok olvasni. Azt gondoltam, hogy így marad a dolog. De nem.Kép MOt nagyon sok játszást, éneklést igényel. Aztán inkább elalszik, csak ne énekeljek már. Ha kicsit nagyobb lesz, mondja majd szerintem, hogy anya énekelsz vagy hagysz aludni Kép

Mosógép: már írtam is a Whipoolnak, hogy milyen hatodik érzék mosógép ami nem tereget. A hatodik érzéke igazán érezhetné, hogy azt szeretném, hogy teregessen. De nem! Pedig minden este elmagyarázom neki, hogy mit szeretnék! ÉS NEM ÉS NEM!!!!! Kép

Az én gyerekem meg sztrájkol. Adtam volna ebédet, de nem volt éhes. Most alszik. Máskor ilyenkor már hányszor evett. PEDIG MÁR
2 óra lenne! Ilyenkor már ebéd után reklamálni szokott, hogy éhes. MOst meg síri csend! Na nekem sem jó semmi Kép
Na megyek mosogatni. Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Zita: Ica neni (asszem irtam emailben), o a vezeto szuleszno es nagyon jo.

Mucska: az ilyen univerzalis robotgepet olyan ugyetlen haziassszonyoknak talaltak ki, mint amilyen en vagyok. A mosogatasat en is utalom, de pl. ha sok krumplit akarok megreszelni, inkabb rabizom, mert kezzel nem megy tul jol. De mondjuk sajtot meg en se reszelek vele.

Bea: Orulj, hogy ilyen tunderi jo baba! en nagyon orulok, hogy Kamea kb. ezt csinalta az utobbi ket hetben,alig volt siras.

Ora-atallas: mi el is felejtettukKép akkor majd attekerem az orakat.

Aniko
anniko

Sziasztok!

Meg volt az ebéd. Hát nem evett a gyerek valami baromi sokat. Kép Nem baj, nem kell mindig fullon lennie. Igaz, hogy most jutott egy kicsi a body ujjára is.
Én meg megyek szépítkezni. A kádba. Kép NAgy generált csinálok.

Anikó!
Nem hinném, hogy te ügyetlen háziasszony vagy!!!!! Aki tud gépet használni az csak is ügyes lehet! Örülök, hogy Kameánál is a jó tündér jár mostanában.
Nálunk meg éjszaka eltünt a gyerek zoknija. Eddig csak fél pár zoknik tüntek el, de tigrisesnek teljesen nyoma veszett.Kép Lehet, hogy itt van a bermuda háromszög? Kép
MAjd jövök szépségesen! Kép
Puszka Mucska

Andi
Kép
mucska

Andi: még a pólókat vállogatod? Kép
zerko

Ma van a szavazás vége, és ha jól látom, 2 kéretlen betolakodó!!! Kép
<a href="http://www.haziallat.hu/galeria.php?kategoriaid=1&kepid=2375&osztas=4&szam=0" target=_top> Az egyik</a> és <a href="http://www.haziallat.hu/galeria.php?kategoriaid=1&kepid=2376&osztas=4&szam=0" target=_top> A másik</a>
Gyíkot (1) rájuk! Kép

köszike
zerko

Sziasztok!

Megvolt a napi babaszellőztetés, szerencsére legalább nem esett!

Mucska!
Már szóba se állsz velünk, olyan szép lettél?
A követség Szegeden jó ötlet, majd felvetem az új miniszterelnökünknek, holnap úgyis itt lesz nálunk (mármint a követségen Kép)! Jut eszembe, holnap a környékünkre egy légy se fog berepülni, mert érkezik Queen Elisabeth, de nem a hajó Kép, hanem az angol királynő, és itt fog lakni a szomszédságunkban (Hotel Adlon). Nézzétek a tv-t, hátha mutatják, és akkor majdnem láthattok minket is Kép

Zsuzsa!
Maradunk egyelőre a jól beváltnál, a kaki-project-nél egész jól bevált. Most egy picit a mennyiséget próbáltuk növelni.
Szavazat már reggel elment!

Bea!

Tényleg aranyos volt, amit írtál. Én ezen egyszer-kétszer már elbőgtem magam. Néha még hihetetlen, hogy itt van ez a kis Motoros Oroszlán Kép Anyukám nekem is nagyon hiányzik, de hála az égnek én még felvehetem a telefont Kép

Pusz

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!

Köszi mindenkinek, aki jobbulásokat kívánt, már jól vagyok teljesen, gyerekek még nem kapták el.

Bori!
Köszi a csomagot! Aztán ne meséld el a többieknek, hogy nálunk a macskák is a babakocsiban alszanak!Kép
Lindával azt hiszem pénteken beszéltem, jól vannak, csak nincs ideje jönni.
Anyu itt volt két napig segíteni, amikor a legrosszabbul voltam.

Zita!
Lelkifurdim inkább a gyógyszer miatt volt/van, de hát sajnos erre muszáj leküldeni egy kis antibiotikumot, mert elég durva szövődményei lehetnek.
Érettségi: matekból szerintem nekem is menne, de töriből nem szívesen próbálnám meg!

Swen!
Tényleg kutya volt, csak úgy berakták hozzánk ajándékba. Mi meg kiraktuk, kutya meg visszabújt. Ezt játszottuk délelőtt, de mire a taliról megjöttünk, eltünt szerencsére.
Bacikat száműztem. A szülés szerintem is agypusztító, úgyhogy 3 gyerek után ne várjatok tőlem sokat!

Nanda!
Úgy látom a topic Swen javaslatára megszavazott nektek egy új kutyát! Szerintem jó ötlet!

Nalika!
Előjegyzés nálunk is van, de be kell tölteni előtte a 3 hónapot.

A.Hajni!
Holnap reggel nem szeretnéd nálunk bemutatni a reggeli programod? Nálatok már úgyis minden kész!Kép

Mucska!
Engedd már oda azt a szegény kutyát a számítógéphez, biztos valamit akar írni nekünk!
Fél üveg vilmoskörte után azt hiszem én is aludnék egy ideig!Kép

Bea!
80 dekás a kutya? Ez komoly? Fényképezd már le a kezedben!

Szöszi!
Ezek szerint átállt Bazsó!Kép

Linda!
Puszi!

Úgy látom ma mindenki mosott, csak én nem. Ugye azért nem tagadtok ki?

Puszi mindenkinek
Panó
panó

Sziasztok!

Élek még csak beestek a barátnőmék így folytatódott a palacsinta sütés. Mire jól laktunk, addigra ideért a nagyfiunk meg a menyasszonya. (Laci nevelt fia) Most mentek el így jól eltelt a délután.
Hát szebb nem lettem csak tiszta és majomból visszavedlettem emberré Kép
NA megyek, mert kaka manó megszállt minket és bűzlik a dolog messziről. Aztán fürcsi és vacsi a csajszlinak, aztán jelentkezem!

Zsuzsa!

Mentek gyíkok!

Pusz mindenkinek!
Mucska

Andi
Kép
mucska

hahó,

Panó,
én nem is láttam, amikor az az édes macska kiugrott a babakocsibólKépKépKép Hogy futott, amikor meghallota, hogy kilépsz a házbólKép
Remélem, találsz valami szépet az újságokban. Majd lefotózod az eredményt...?
Anyukád segítségeKép
Megmondod majd Linónak, hoy integettem a házuknak, de az nem integetett vissza?Kép

Linó,
hogy vannak a lánykák? Javulnak?

Orsi,
örülök, hogy Gergő már jobban vanKép Te sem vagy túl sokat mostanában ittKép

Swen,
azért csak nem okoztam csalódást neked, ugye?Kép
A matekot (is) komolyan gondoltam, mert bizony szégyellem magam, amikor azt sem tudom már, mi az a tangens meg hasonlók...De azért nem fogok NAGYON elmélyedni benne, ígéremKép
Hosszú sétátokKép
Karcsi ma 10 körül kitalálta, hogy nagyon bezárva érzi magát, és szeretne egy jót sétálni. Oké. De mindezt a Balaton partján kívánta tenni. Szóval negyed 11-kor már kocsiban ültünk, és valamikor 5 körül értünk hazaKép Annyira szép idő volt!!! Sütött a Lizi is bágyadtan. Dorka meg akkorákat aludtKép

Lujzika,
mondtam már, hogy irigyellek a szakács-férj miatt? Én annyira szeretem nézni, amikor a profik főznek...minden vágyam az, hogy egyszer beülhessek valami jó hely konyhájára, és csak tátsam a számat.
Holnaptól indul a Paprika TV napi 14 órában, ez lesz az én műsorom! Majd beteszem az Eurosport helyéreKépKép

Zsuzsa,
merre csavarogtak a többiek, hogy csak a kisdeddel voltál? És te miért nem mentél velük?
Mikorra teszitek át a fürdést? Melyik lányka fürdik előbb?
Én a te "csicsergésedet" is nagyon szeretemKép

Most megyek egy kicsit dühöngeni: megnézem, van-e már melegvizünk. A héten szereltek fel valamit a kazánba, és azóta vagy 4x nem volt melegvíz. Pedig már a kocsiban elhatároztam, hogy veszek egy gyertyafényes fürdőtKép
Dorka húzza a lóbőrt. Úgy aludt el, hogy lefeküdtünk a nagyágyra, cummogót a szájába vette, hozzám gurult, lehunyta a szemét, és rögvest elaludtKép Imádom, amikor így alszik el. Egyébként keveset használja a cumit, csak olyankor veszi be, amikor TÉNYLEG elalszik 2-3 percen belül.

Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Kriszta!

Remélem, hogy holnap bemondják, hogy követség nyílik Szegeden!!!! Kép
Szép nem lettem csak tiszta és most már baromi fáradt. HA ma nem sütöttem 130 db palacsintát, akkor egyet se Kép

Panó!

Hát nagyon igyekezett már Ginó is. Lehet, hogy van kutyáknak is topik? Miután én nem engedtem ide, átment a papához aki gépelt és felült az ölébe. Lehet, hogy a barátnőjének akart szerelmes levelet írni az én drágám? Kép

Jó hír, hogy már rendbe vagy és hogy a gyerkőcök nem kapták el. Vigyázzatok magatokra!

Bori!

Ti is szupi család lehettek, hogy nem tervezgettek, hanem gondoltok egyet és már mentek is!!!!!!! Imádom az ilyet!!!!!! Mondtam is a páromnak, hogy látod lehet ezt kicsi babával is csinálni. Eddig mi is ilyenek voltunk, de most valahogy megállt az élet ilyen téren. De most már nem hagyom magam!!!!

Borit idézve:
Úgy aludt el, hogy lefeküdtünk a nagyágyra, cummogót a szájába vette, hozzám gurult, lehunyta a szemét, és rögvest elaludt.

NA erre a barátnőm fogta és közölte, hogy "kib@szott"elkényeztetett a gyerek és majd jól megszívom. De miért? Mert nem üvölt a gyerekem? VAgy mert boldog?
Neki kettő van, de már a számon volt, hogy az ő nagy gyerekei nem tudnak úgy viselkedni, mint az én csöpp lányom. Ha jön akkor mindig az van, hogy el van kényeztetve. Mert nem szeretem hogy sír, hanem játékkal próbálom elterelni a figyelmét. És ez mellett nincs felkapkodva a kisasszony.
Szóval bosszankodtam is ma egy kicsit délután Kép

Gyerekek! Ezek után még le merem irni: Kép

Én kérvényezni fogom, hogy egy nap 25 órából álljon. Ez a gyerek ma tündér volt. Igaz délelőtt huncutkodott az alvással, de délután csak csacsogott, be nem állt a szája. A párom már fogta a fejét, hogy milyen zűravar lesz itt nemsokára.Kép

NA megyek!
Szép álmokat mindenkinek és remélem hogy holnap már teljesebb lesz a létszám!
Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Most értünk haza, úgyhogy csak gyorsan, mert megyünk fürödni.

Zsuzsa,
naggggyon szépen köszönöm a képet! Olyan rettentő édesKép Szavazatok mentek, de kevés vagyokKép

Hajni
nalika

Zsuzsa!

Ezek a betolakodók, hogy tudták így elérni ezeket a pontszámokat? Nem értem! A semmiből keveredtek elő, mert amik a környéken voltak, azokra ment kígyó-béka.
VAlaki megmagyarázhatná ezt nekem!

NA jóéjt: Mucska

Andi
Kép
mucska

Jó estét!

Bea! Én is csak azt mondhatom, hogy örülj, hogy ilyen tündéri lánykád van, és ez is teljesen normális!Kép Már lehet hogy írtad, csak én voltam figyelmetlen, de miért Fifi anyu?

Kriszta! Azért klassz lehet a követségen! Meg a profi szakács férj is.KépÖrülök, hogy tudtatok sétálni ti is. Itt ismét nagyon meleg volt, igaz a nap nem sütött, de azért így is nagyon kellemes volt.

Orsi! Prüntyögi javulásaKép Ezek szerint ti nem kaptátok el. Mikor jössz már?

Panó! Végre te is itt!Kép Hát akkor csak jól emlékeztem, ennek örülök. Na meg annak, hogy már jól vagy!KépEgyébként szerintem neked simán elnézi a topik, ha csak magatokról írsz és nem másra reagálsz!Kép Úgyis olyan keveseket szoktál írni a családról. Például hogy van Rita? Mondtam már, hogy milyen helyes kislány? Azokkal a hatalmas szemeivel csuda aranyos! meg kell állapítsam, hogy ebben a topikban a nagyobb gyerekek is egytől egyig gyönyörűek! Na és Peti? Meg Beni? Például Benit hogy altatod el délután? csak úgy kiteszed a kocsiban a teraszra és ebből tudja hogy szunya vagy bealszik a szopiba? Ja és neked még nem is mondtam, hogy mennyire sajnálom, hogy nem hallgattam rád és megvettem előre a sterilizálót.KépKépDehát mindenki a maga kárán tanul ugyebár.Kép

Zsuzsa! Sajnálom ezt a bezártságot.Kép De nem lehetne esetleg a babakocsit valahol lenn tárolni? Vagy a férjed legalább addig befogni, amíg elindultok? Bár felfelé is nehéz lehet...Kép Ja és kedves amit rólam írtál, de kérlek most már ne fényezzetek ennyire, mert még én leszek Darth Vader mellett a világítótorony.Kép

Mucska! 130 palacsinta????Az nem semmi!KépKépBarátnődKép Én sem hiszem, hogy elkényeztetnéd a lányod, mert ott vagy mellette amikor szüksége van rád! Ne is foglalkozz vele, a lényeg, hogy ti boldogok vagytok és kész!Kép

Bori! Séta a Balaton parton? Hmmm jól hangzik!Kép Dehogy okoztál csalódást, csak vicceltem, teeeee!KépÉs ilyenkor el meritek mondani Daninak hogy merre jártatok nélküle?KépDorka elalvásaKép Bevallom én gimiben se nagyon értettem mi a tangens meg ilyenek,s azóta sem érzek leküzdhetetlen vágyat eme tudás megszerzése iránt de ez ugye engem minősít.Kép Zsuzsa, remélem ezért nincs haragKép

Szép álmokat mindenkinek!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Mucska:
taktika a "rút" macskakép tulajdonosától:
minél később tölt fel képet (asszem 4 napja), így kevés a szavazata, de a gyíkja is! Így egy 10-es sokat dob az átlagán! MAjd lapul, és nem csinál semmit! MA délután nekilátott! Gondolom valahogy változó IP címeket generált, és így folyamatosan tudott szavazni magára! Nos, így lett! Mivel nekünk egy 10-es alig emel átlagban, neki igenis segített! ÉS az a pár gyík, amkt tőlünk kapott, nem volt elég. Így max ezüst marad, de csak akkor, ha jól hajrázik a cicánk!

Swen Kép

Panó: további gyógyulást!

Anita: ma csak séta meg temető volt. Persze Erzsébetre! Holnap János a Bükkbe megy (ahol anno a cicát is fotózta), ZSófi meg Anyóshoz. Én meg kuksolok itthon. Kép

Jó éjt mindenkinek!

ZSuzsa
zerko

Andi,
130 palacsinta az nem semmi!
És igenis tessék megdícsérni a Hófehérkés mesémet, mert látom sokaknak fel sem tűntKép Majd egyszer megpróbálom kifejteni..
BarátnődKépKépKép csúnya dolog az irigység, én üzenem neki!
Ja, a kaját először törd át villával, aztán meg passzírozd át szűrőn, úgy jó leszKép

Swen,
nagy szerelemKép

Bea,
örülj neki, hogy ilyen tündérkéd van. De akkor se ess kétségbe, ha majd egyszer az ellenkezője leszKép

Panó,
remélem nem lesz gond az oltásból, bár csak fél nap hiányzik. Du. fél 5-re visszük, és ugye másnap hajnali fél négykor tölti a 3 hónapot.

Szöszi,
Tüncsit abszolút nem zavarta meg az órátállításKép
Eddig is 10-kor kelt, ma is, pedig átállítottam az órát Kép

Anita,
én már nem is hiányzom? Pedig én szeretem a matekotKép Még mindig, de hát nekem ugye muszáj benne lennemKép Bár némelyik versenyfeladaton még nekem is gondolkodnom kell... Panó szavaival élve:"A szülés szerintem is agypusztító, úgyhogy 3 gyerek után ne várjatok tőlem sokat!"Kép

Jó éjt mindenkinek!

Hajni
nalika

Sziasztok!

Mindenki kidőlt, csak én szedek Béress-cseppet? Kép

Mucska!
Eddig arról volt szó, hogy pékségetek van! Most meg kiderül, hogy Palacsinta-faló? Kép
Barátnőkkel ne foglalkozz, az a fontos, hogy ti jól érezzétek magatokat! Én is sokkal jobban szeretem, ha a lányom nevetgél meg csacsorászik, mintha sír. És szerintem ő sincs elkényeztetve!

Anitabori!
Hát az a baj, hogy én is csak nézni szeretem Kép
Na meg utána megenni az eredményt, ez sajna meg is látszik rajtam Kép Kép
Paprika TV Eurosport helyett Kép

Zsuzsa!
Szörnyű, hogy még itt is megy a taktikázás Kép Mindenesetre 22-kor még a mi cicánk vezetett. De a Bubuka még mindig szebb ennél a kis fetrengőnél Kép

Swen!
Végül is jól érezzük magunkat! Kicsit nehéz volt megszokni a távollétet, de igyekszünk. Mindenesetre már nagyon várjuk a Karácsonyt!
Matek: én anno négyesre érettségiztem, de tartok tőle, hogy nem most nem tudnám megismételni Kép

Szép éjszakát mindenkinek!

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!

Hát nekem ma sem sikerült sokáig aludni. De ma a gyerek miatt. Olyan szinten pisis volt, hogy az szörnyű. A lepedő, a ruha rajta, minden. Szóval öltözés, aztán meg persze kért egy kis kaját is Kép

Panó: ha most indulok az jó? Kép

Mucska: én is szeretem az ilyen "kedves" megnyilvánulásokat. A te babát azért jó, mert kiegyensúlyozott, mert mellette vagy és biztonságba érzi magát. Én mindig arra gondolok, hogy ha sír, az olyan mintha egy nagyobb gyerek beszélve mondaná el a baját. Csak "rejtvény" módba működik Kép De hát meg kell dolgoznom a szeretetéért, nem?

130 palacsinta Kép Jesszusom Kép

Orsi:javulás Kép

Bea: én is ezen bőgtem tegnap Kép Mikor az írásodat olvastam, akkor meg mégegyszer Kép

Tegnap elmentünk sétálni, ennyi volt a nagy élet. Néha én teljesen be tudok kattanni ettől az "unalomtól". Főleg mikor Bálint is egy ilyen egész nap alszok periódusát éli, és én már annyira, de annyira unok itthon lenni. Nektek sosincs olyan érzésetek, hogy megőrülök, ha nem mehetek emberek közé? Apa állandóan dolgozik, én meg ülök itthon enyhe depressziómban.
Most jól kipanaszkodtam magam.

Szép napot mindenkinek.
Amatőr

Zsuzsa!

Ez szemétség! Így nem verseny a verseny Kép

Hajni!

Robotgépes világ Kép Hülye vagyok, hogy a legegyszerűbb megoldás nem ugrott be. Főleg, hogy 2 hete vettem szűrőt erre a célra! Kép
Köszi, hogy küldtál lámpást az agyamnak. Kép

Kriszta!

Nincs pékégünk, csak szállítunk nekik több teherautóval. Kép
Mi jól érezzük magunkat és ez a lényeg, de annyira felbosszant, ha olyan osztogat tanácsot, akinek nem sikerült megvalósítani a dolgokat.
Egyébként minden tanácsot szívesen veszek, és nem vagyok elfogult, de ez a gyerek nincs elkényeztetve. Aki tud órákat egyedül is játszani, aki akkor sír ha van valami baja, az nincs elkényeztetve. Hameg el van az az én bajom Kép

Amatör!
Köszike a véleményt. Egyetértünk.
Depresszió: nehogy azt gondold, hogy egyedül vagy vele. Nekem is apa szokta mondani, hogy elmegy ő bevásárolni, (mert most nála van a lové a kártyáján Kép ) én meg szoktam mondani, hogy az egyetlen szórakozást ne vegye el tőlem, én is menni akarok! Nehogy már itthon üljek. Engem az hogy sétálok a babakocsival nem kárpótól azért, hogy tömegbe legyek egy kicsit. De ezt nem érti meg, mert férfi Kép

Hát nálunk nem semmi éjszaka volt.Kép
Éjszaka még neteztem, erre valami görény próbált csatlakozni a gépemre és felrakott egy tárcsázó programot. Még jó hogy nem telefonos netünk van,mert leette vona a fejünket. Mire nagyjából rendbe tettem a gépet, apa 1 órakor felébredt és közölte, hogy rosszul van. Pátyolgattam egy kicsit, mire elalszok Anna sírt fel, pedig sosem szokott. Valamije fáj, mert keservesen sírt. Nagy nehezen visszaaludtam. De most is álmában nagyon sírt, arra keltem. De visszaaludt még most is. Remélem, hogy nem lesz beteg! Kép
NA megyek is, rendet rakok, mielőtt felébred.

Amatör: ha reggelenként unatkozol, gyere szaladj le hozzánk van itt mit csinálni és nem is volnál otthon! Pl: a kaját megcsinálhatnád nálunk is ám! Kép
Puszika

Szép napot mindenkinek!
Mucska

Andi
Kép
mucska

sziasztok!

Ez egy bronz???
zerko

Jó reggelt!

Mucska!
Ne foglalkozz a barátnőd véleményével, mindenki úgy csinálja, ahogy szerinte jó.
ÉjszakátokKép Remélem nem lesz beteg Anna!
Mi lesz az ebéd?

Swen!
Rita jól van és köszöni a dícséretet. Igen, Benit csak úgy ki szoktam tenni a babakocsiba és ettől el szokott aludni. Persze akkor rakom ki, amikor látom, hogy álmos. Tologatni nem nagyon lenne hely, na meg türelmem sem, de szerencsére ilyenkor elalszik magától.
Én is almáspitével tápláltam tegnap a zsírpárnáimat!Kép

Zsuzsa!
Sajnálom a cicát!Kép
Miért kuksolsz otthon? Csomagold össze Edinát és menjetek ti is valahova bulizni!

Nalika!
Azon a fél napon már nem múlik semmi!

A.Hajni!
Nem értél ide! Vagy olyan messze laktok?Kép
Amikor Peti volt kicsi, én nagyon rosszul éreztem magam itthon, nemrég költöztünk ide, nem nagyon ismertem senkit. Na meg ugye akkor még nem volt netünk. Már tevezgettem, hogy Peti megy bölcsibe én meg visszamegyek dolgozni mielőtt bediliznék, de aztán megismerkedtem a környéken pár kisgyerekes anyukával és elviselhetőbb lett az élet. Ja meg vezetni is megtanultam közben, így mobilisabb lettem. Most meg már nincs időm unatkozni. Meg azért egy 6 évessel meg egy 3 évessel azért már lehet beszélgetni. Na persze nem túl komoly dolgokról, de azért van kihez szólni. Meg néha olyan jókat lehet nevetni rajtuk!

Szép napot mindenkinek!
Panó
panó

Jó reggelt!

Mi negyed hétkor keltünk legalábbis a fiacskám meg én, apa még szunyál.Kép A tegnapi óraátállítás után marad a negyed-fél hét körüli kelés, de mondjuk tegnap este már negyed kilenckor kidőlt Botond.Kép Amin nem is csodálkozom, mivel délután anyukáméknál voltunk, akiknél ott van a nővérem öt éves kisfia is az őszi szünetben, így aztán ment a rajcsúr rendesen!Kép Alig várta a drágám a fürdést, meg a szopit, utána úgy elaludt, mint a bunda!Kép

Bori! tegnap elfelejtettem kérdezni, hogy mi az a Paprika Tv?

Zsuzsa! VersenyKép Ti nem mehettetek volna a Bükkbe? Olyan szép lehet ilyenkor! Azért csak menjetek el egy kicsit sétálni, apukád biztos segítene.Kép

Nalika! A három hónapos oltását Botond is két nappal, a négy hósat meg négy nappal előbb kapta, mint ahogy betöltötte volna és semmi baja sem lett. Az öt hósat viszont pont 30-án kapja majd. A Hófehérkés mesét hol írtad? Én biztos figyelmetlen voltam mert nem emlékszem ráKépMeg arra se, hogy mikortól alszik 10-ig Tüncsi? MatekKép

Lujzika! Valamikor én is 4-re érettségiztem matekból, de komolyan mondom már akkor is csodálkoztam, hogy ez hogyan lehetett.Kép Kajálni én is imádok, s rajtam is látszik ám! Na de ahogy valaki már itt mondta, anya legyen puha és meleg.Kép

A. Hajni! PisiKépKép A bezártság ellen én mindig sétálok, amikor csak tudok. Meg sokszor megyünk családot látogatni. Meg a barátaink is jönnek hozzánk. Mondjuk én azelőtt sem voltam valami nagy társasági életet élő, az a pár ember aki közel áll hozzám, hozzánk, most is megvan és ugyanolyan gyakran találkozunk.

Mucska! ÉjszakádKép Végül is beteg lett a párod? Ha igen jobbulást neki! Kényeztetésről meg még annyit, hogy mikor kényeztessük őket ha nem most?Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Jo reggelt!

En azert Zsuzsa bronzermet lehet, hogy megvetozom...Kép

MucskaKép
Ne fogalkozz a masok velemenyevel, mindenki ugy neveli, ahogy legjobb tudasa szerint o gondolja es ahogy neki kenyelmes...

A.HajniKép
Huu, de ugyes vay reggelente. Ha mar nagyon-nagyon unatkozol, egye fene elmosogathatsz nalunk isKép

PanoKép
A 6 eves unakaocsemmel siman el lehet dumcsizni, neha elkerem kolcson a tesomtol a setaink idejere, halali storyjai vannak az ovibolKép En meg hallgatom, beszeltetem, ha kerdez magyarazok neki!

ZsuzsaKép
Menj, ha ugy erzed, emlekszel, ezt meg Te javasoltad egyszer nekem... TEstvered nincs? Lehetne egyutt fozni, egyutt setalni, stb...Legalabbis nalunk ez van es nagyon jo!

Tegnap valakinek az alommanoja nalunk lebzselt Kép, Balazs rengeteget aludt: 1.5, 2.5, 3/4 orat!!! Nem is evett csak 5X.
Ma viszont 6-kor kelt, vidaman, gugyogve, mosolyogvaKép. Most aludt vissza egy kis nyugtato cicizes utan, a haz rohan, de en azt hiszem ledolok egy kicsit...

Remelem mire ujra idekerulok az osszes eltunt idetalal, vagy a fulenel fogva huzzak ide mindenkit????

Itt maris sut a nap es meg csutortokig 20 fokokat mondott Lucia!!! Micsoda nyarunk (venasszonyok) van, csajok!!!Kép

szoszi
szoszi

Jaj, swenKép, sult virslit reggeliztem! Es Te? Ma nem fozok, mert Anyunal ott a sok maradek.En Hortenzia-val novesztettem zsirparnat tegnap.Hogy a sult hust, rantott hust, parolt kaposztat ne is emlitsem...Ma a parom reggel lement kocogni a partra (mi mast tehetett volna 6-kor), ilyen se volt mar vagy 2 eve...Be is gorcsolt a laba Kép, de legalabb hozott friss kenyeret!

Botond meg Balazs reggeli kelessel megint osszebeszelt volna?Kép

szoszi
szoszi

Panó!

Azt még tegnap elfelejtettem írni neked, hogy a vasárnapi mosás kihagyása nálam a megbocsátható kategóriába esik.Kép Főleg, hogy igazából ezt is a gép végzi helyettünk.KépHa erre gondolok mindig imába foglalom az eldobható pelus megalkotóját!Kép

Mucska! Remélem Anna csak rosszat álmodott!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

NA úgy néz ki, hogy senki nem beteg nálunk, egyenlőre.

Panó!

Pusz nektek! Rántott hús + rizi bizi.

Swen!

Paprika tv: egy új tv csatorna, hol főzéssel foglalaltoskodnak. Van főzőiskola meg minden efféle.Valamelyik éjszaka láttam a filmmúzeumon belőle. Épp azt tanították, hogy kell madártejet, stefániát és krumplipürét csinálni. Jó csak kell mellé toll, mert nem írták ki, hogy miből mennyi kell, csak ott hirtelen ahogy csinálta elmondta az ürge.VAn honlapja is, bár semmi nincs rajta Kép
Kényeztetés: egyetértünk Kép

Szöszi!
Pusz és ari vagy!!!!!

Zsuzsa: mi cicánk Kép Legközelebb csak utolsó nap rakja fel a párod , mi meg küldjük a sirályokat ezerrel!!!!!!

NA megyek kényeztetni! Kép

Mucska

Andi
Kép
mucska

nos, akkor a részletek!

Én itthon a még 2 alvó csajjal. A férjecském valahol úton a Bükk felé...
A cicánk nem tudom, hol végzett, mert nem írták még ki! De tegnap este 10 körül élen állt már.
Ezúton is köszönöm mindenkinek a sok-sok, sőt rengeteg szavazatot!!! Kép
Matek: matektanár Kép lévén adjak ismétlő feladatokat különböző szintre? Megoldást lehet küldeni mailben, és javítok! Kép

Nanda: beszéltél Eszerrel? Hogy bírod? Amúgy szerintem nem lesz egy rövid folyamat, míg minden oké lesz! Így türelem, és még egyszer türelem! De kérj tanácsot!

Szöszi: na, hogy ment az óraállítás? Nálunk általában megoldják a csajok! Azaz ZSófi anno megoldotta!

Mucska: érdekes, evvel a bezártság dologgal én is így vagyok! ÉS engem sem értenek meg asszem. Talán az Anyukám!
Anna: lehet ám, hogy a foga jön megint! VAgy csikar a hasa!
Hogy van a férjed?
Mi lesz ma a menü? Akkor te sem most döntötted meg a sokat alszunk rekordodat! Kép
Internetes betolakodó?! Kép
Irigység Kép Én még fel is veszem Edinát, és ZSófit is felvettem anno. ÉS nem érdekel mások véleménye!

Swen: a babakocsinak biztonságos helye csak a pincében lenne. Nos oda lejutni 2 lakat, és egy csomó lépcső!!! Kép
Darth Vader??? ÉS az baj lenne? Kép

Lujzika: Nem is az a baj a "fetrengővel", hogy vezetett! De milyen minőségű az a kép!!!
Ma mit eszik majd Eszter? TE főzöd, vagy bébiétel?

Nalika: és te csinálod a versenyfeladatokat a gyerkőc helyett???
Látom, titeket is kísért a civilizáció! Ha a WC a kert végében lenne, és a víz a kútban, a szg még sehol, nem panaszkodnánk! Kép
Lett végül szendvicssütő?

Anita: kiruccanás Kép
Fürdetés: most is a Zsófi kezdi, csak egy szűk órával korábban! Edina 9 előtt ment pancsizni egy kicsivel.
HAngom Kép De Anyumé is ilyen!
ÉS Lindával beszéltél? NEm tudom, mi lehet velük! Kép

Panó: hogy vagytok? Ugye más nem lett beteg? Milyen gyógyszert kaptál?
A mosás miatt nem tagadunk ki! ÉS tudod, ez sajna megvár minket!

Bea: én is sokszor hálát adok, hogy van 2 szép, egészséges kislányom! Kép
NAgytakarítás? Ide is jöhetsz! Én ezer éve nem csináltam ilyet! De a 2 gyerekem mellett nem is menne! Kép

Zita: köszi az infót, és várom, mit mondott az irodalom! Amúgy asszem 1/2 éves kora körül kellene meglépnem.
Ádám lába Kép

Nos, remélem sikerült végre mindent visszaolvasni!
Most el reggelizni!

ZSuzsa
zerko

Szöszi!

Na végre a reggeli vidámság is becsivitelt a topikba. Na mit szólsz a költői képemhez, veled kapcsolatban?Kép Én nagyon lightosat reggeliztem, az anyósom sütötte márvány nevű süti párom által megmhagyott maradékát tömtem be épp az előbb.Kép Te nem kocogsz?KépKépKép Ezek a skacok igazán nagyon kényeztetik az anyjukat!!!Kép Visszadőlni??!!!Hát milyen háziasszony vagy te?!Kép Nyomás takarítani!!!!KépKépKép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Szöszi: nem adom a bronzot!!!

Közben már hallom, ZSófi csicsereg. Munkára!

Amúgy sétálni elmegyek majd! A Hugim nincs Bp-en! Öcsém valahol dologban. ÉS anyuék BKV-val messze! Oda nem is indulok el egy kicsi gyerekkel ennyi beteg ember közé! Ők meg tegnap vidéken voltak, valamikor pihenniük is kellene!

Zsuzsa
zerko

CSajok! Még egyszer köszi! Ha jól vettem ki,
<a href="http://www.haziallat.hu/szerkkedvenc.php" target=_top>MEGNYERTE</a>
a cicánk!
zerko

Jó reggelt,

de jó itt a hangulat!!!

Szöszi,
IGEN, IGEN, IGEN, fogd őket fültövön és cibáld vissza az összes távollévő anyukátKép SegítekKép
Hortenzia?! Ez már megint mi a csuda? Imádom a süteményneveket, amiket írszKép
Danikám ma tér haza Zalakarosról. 3 napig ki sem jött a sodrófolyosóbólKép Mi lesz a következő úticél, melyik wellnessz-szállodádt néztétek ki?
Mi is utazunk nemsokáraKép

Panó,
almáspite volt tegnap...?
Rita szemei valóban gyönyörűek, és "címlapra valók", főleg a hajkoronájával együttKép Nekem a haja a "kedvencem"Kép (jó, jó, gondolom, nem akarod címlapra tetetni, csak úgy mondtam)

Swen,
Paprika Tv-ben lesz nekünk kismamáknak is rovat.
Szerintem a kedvenc csatornám leszKép Ha csak el nem szúrják. Egyébként a Prokopp Dóra csinálja, aki a Filmmúzeumot is.
Daninak csak azért merjük elmondani a tegnapi Balatont, mert úgysem cserélte volna fel az élménymedencévelKép

Zsuzsa,
kuksolás otthonKép Azért a séta meglegyen ám!!!
És GRATULÁLOK!!! Magunknak is...Kép
Akkor segítesz kiválasztani egy jó képet Johnnyról...? És majd felteszem 25-én. TaktikaKép
Matekkorrepetálás: nem felejtem el a felajánlásod! Majd pár év múlva kétségbeesve hívlak, hogy "figyelj, van itt egy példa Dani füzetében, nem tudjuk megcsinálni..."

Nalika,
nagyfiad matekversenyre jár? Akkor lehet esze...

Dorka elaludt a kedvenc módszerem segítségévelKép Annyira édes ilyenkor (is).
Apa tenisz, én meg megyek mosógépKép
Mai menü: mandulás, rántott csirkemell rizzsel ananásszal. Meg talán valami leves is belefér előtte.
Délután megyünk barátnőm hagyományos Tökpartijára, és elfelejtettünk tököt venniKép Azt mondta, tököt valamilyen formában vinni kell. És még egy zacsi tökmagunk sincsKép De azért lesz nálunk tök valamilyen formábanKép Drukkoljatok, hogy ne essen az eső, ez kerti parti lesz.

Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

BoriKép
Kitalaltam: tokfej lesz nalatok!Kép

A Hortenziat sem ismered??? Jaj, suthetjuk ujra jovo heten, hogy fenykepet kuldjek!
Ezt hallgasd meg:
Egy csaladi baratunknal Hortenzianak hivtak a gyerek baratnojet es a nagymama nem birta megjegyezni a nevet, csak azt tudta, hogy valami noveny es egyszer Fuxianak szolitotta!Kép

szoszi
szoszi

Na, megint nem fogok tidni írni, mert mire visszaolvastam Gergő elkezdett ébredezni. Talán még van pár percem.Kép

Köszi mindenkinek a drukkolást, jobban vagyunk, igaz a nózikája még mindig be van dugulva Mókuskámnak, de javul. Remélem csütörtökre rendbejön, nem szeretnék Vele betegen utazni!Kép
Átállás úgy néz ki nekünk is jól sikerült.Kép

sajna most ennyire futotta.

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

A guta megüt, elszállt a levelem. Nem vagyok hajlandó újraírni.

Pedig elmeséltem a heti esti nyűgösködést, meg a tagnapi angyali baba korszakot, és azt, hogy miután tegnap rengeteget aludt, ma hajnali 3 óta hancúrozik az anyukája nem annyira lelkes közreműködésével.
És írtam egy halom embernek, most dühös vagyok.

Így az üzenetek helyett puszi mindenkinek!

Mennem kell etetni

Jerry
jerry

Sziasztok!

De jó nektek, hogy a mai nap is szabad! Nálunk Gyurcsány papa elintézte az ünnepet Kép A páromnak 30 főt kell etetnie egész nap, még vacsijuk is lesz, úgyhogy este egyedül fogok mécsesezgetni Kép!

A.Hajni!
Depi: ne hidd, hogy egyedül vagy vele! Néha napján rám is rámtör. Nekem az a szerencsém, hogy ha nagyon vágyok a lányom csacsogásán kívűl másra is, akkor letolom apucikájához. Ez Eszterkének is jó, mert ilyenkor napközben is láthatja a nagy Ő-t, meg általában mások is vannak a konyhán (ez mindig központi hely Kép), és én is tudok felnőttekkel is kommunikálni.

Mucska!
Éjszaka Kép Lehet, hogy jön valami front? Még az a szerencse, hogy senki nem lett beteg Kép
Nálunk tegnapról maradt kajcsi, persze apa alkotása Kép

Swen!
Az hogy puha, OK, de hogy meleg Kép? Igaz, modern időket élünk, és itt eléggé elfogadott is, na de akkor is !!! Kép
Barátok, család : hej, de jó lenne Kép!
Süti reggelire Kép Én tegnap Milka-csokiztam!

Zsuzsa!
Mi cicánk: HIP-HIP-HURRÁ !!!
(vagy HIPP-HIPP? Kép) Bár ma sk. sütőtök lesz a kajcsi !
Matek: de jó lesz majd a gyerkőceidnek!

Anita!
Tökparti Kép

Szép napot Mindenkinek!

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!

Zsuzsa,
tegnap éjjel fél 12-kor még megkértem a barátnőmet szavazzon az első két cicáraKép Így az akkori állás Mi cicánk 5.58 Fetrengő 5.51Kép

Most visszaolvasok

Hajni
nalika

a:Hajni,
pisiKép mekkora pelust használtok?

Andi,
én csak emlékeztem, hogy a fiúknál hogyan csináltamKép
Ez a tárcsázó progi hogy néz ki?

Swen,
akkor megnyugodtam az oltással kapcsolatbanKép
Tüncsinek mostanában nem elég a tejcsi fürdés után, így fenn van, ezért kb éjfél felé megetetem még egyszer és utána tud aludni. 10-kor meg már felhúzom a redőnyt, így nem alszik visszaKép

Szöszi,
na hogy viseltétek az óraátállítást?

Zsuzsa,
nem én oldomKép, csak ellenőrzöm a beküldendőket. Az iskolában érdekesen néznék ki a matekversenyenKép Tavaly az iskolában ő nyertKép A kerületin csak azért teljesített rosszabbul, mert az járt a fejében, hogy már elkezdődött a farsang. Ilyen hülyeséget péntek délutánra tenni egy matekversenyt. De ott is a könnyebb feladatokban hibázott, a nehéz logikai feladatokat hibátlanul oldotta megKép

Anita,
meglásd Daninak is menni fog a matek! TökKép

Jerry,
a gyerkőcöknek is vannak jó és rossz napjaikKép És mi lenne ha szövegszerkesztőben írnád meg a hsz-t? Én szeretlek olvasgatni, és most egy csomó mindenről lemaradtamKép

Lujzika/Kriszta,
nekem eddig sem volt szimpi a Gyurcsány, ezek után meg pláne! Mi az hogy nem pihenhet a párod!

Orsi,
további jobbulást!

Hajni
nalika

SziasztokKép

Újra itt.Kép
Gergő ilyet még nem csinált, hogy nap közben szopi után bealudt volna! De mint a bunda!!!Kép

Ma kipróbálom a korábbi sétát, mert eddig 3-5-ig sétáltunk, de az óraállítás miatt nem tudom mennyire lenne jó, így ma kipróbálom, hogy 12-2-ig sétálunk és délután itthon leszünk. Lehet, hogy nem fog tetszeni ez sem és marad a délutáni, csak most már sajnos egyre sötétebb lesz, egy idő után már 4-kor.KépKépKép Nem szeretem a telet!Kép De most szuper ez a gyönyörű ősz!Kép

Bocs, de nem tudok reagálni, nagyon össze-vissza olvastam vissza, mikor épp volt 5 percem, nem jegyzeteltem így nem nagyon emlékszem.Kép

Swen
Azt tudom, hogy Te kérdezted az esküvőt.Kép 200 fős lesz, lagzi, de nem az a parasztlagzi.Kép És menyasszonytánccal.Kép

Zsuzsa
Neked gartula a nyertes fotóhoz, én is szavaztam néha, mikor volt időm rá.Kép De a lányok rendesen bedobták magukat!Kép

Most megyek, szerintem Gergő lassan fel fog ébredni.Kép

Ahogy leírtam felébredt.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Annyira berezeltem a Szöszitől meg a Boritól, hogy fülön csípnek, hogy gyorsan írok is, nehogy a fülem bánja.KépKépKép

Szöszi, BoriKép
Én is úgy utazgatnék jobbra-balra, de az építkezés miatt sajna nem lehet, majd maximum tavasszal.

ZsuzsaKép
Nagyon szuper, hogy Ti nyertetek, édes a fotó!

NandaKép
Javult valamit a helyzet Mayával? Talán tényleg valamelyest javítana a helyzeten egy kiskutya.Kép

MucskaKép
Jó, hogy nincs senkinek semmi baja, lehet, hogy rosszat álmodott a picurka.
Áruld már el légyszi, hogy vetted észre ezt a bepofátlankodót??Kép

SwenKép
Ma mindenki sütikét evett reggelire??? Mert én is.KépKépKép Szomszéd nénink fél 10h-kor átviharzott egy hatalmas tányér sütivel, el is pusztítottuk a párommal rögtönKépKépKép

LujzikaKép
Hát jól keresztbe tettek nektek!Kép Miért nem mondtad apának, hogy keverjen egy kis altatót a déli kajóba, így a vacsiról le lett volna a gondKépKépKép

Tegnap töltöttük a 3. hónapot. Leányzó 4 napja folyamatosan beszélgett, főleg az "aaa", az "ooo", a "búúú" és a "gúúú" megy neki nagyon. Tetszik neki a hangja, először elkezdi halkan és utána egyre hangosabbanKép
Tegnapelőtt voltunk kint a temetőben, jó hülye szél fújt, szegénykémnek fájt is a hasa utána (pedig nem voltunk/vagyunk hasfájósak)Kép

Tegnap este meg volt még egy rohanásom a boltba, ugyanis szembesültem a fürdetés előtt azzal a helyzettel, hogy egy pelusunk van és holnap (vagyis ma ünnep) nincsenek nyitva a boltok. Ennyit a "gondos" anyáról.

Tegnap délben megpróbálkoztunk a bébiétellel (sütőtök-burgonya), egy két kanállal le is csúszott, viszont ma már sokkal ügyesebb volt, még magyarázott és vigyorgott is közben, most meg alszik mint a bundaKép

OrsiKép
Örülök, hogy jobban vagytok!Kép
Séta:Kép Tegnap mikor elindultunk még világos volt, aztán három lépés után meg már vak sötét.
Látszik, hogy tavaszi születésü vagyok, mert írtózom a hidegtől és a sötéttől. Ha rajtam múlna töröltetném a telet az biztos! (Tél imádóktól elnézéstKép)

Mucska, BoriKép
Nagyon tetszik a leányzók elalvási szokása (cumi a szájba, odagurulok anyához és már alszom is). Ezt mikor kezdték el a bébik??? Mert én már úgy várom, hogy az én lányom is kis bújos legyen, de egyenlőre van olyan, hogy inkább az ellenkezőjét mutatja a kis huncut.
Böfizésnél vagy amikor rám jön (elég sűrűnKépKépKép) és adok neki puszit, nekiáll "kakaskodni", elrántja a buksiját meg nekiáll csapkodni, magyarán felpofoz rendesenKép

Múlt héten vettünk a drágámnak kengurut, fel is avattuk aznap, hát nem semmi volt. Háttal volt nekem és így nagyon sok mindent szemügyre tudott venni, ami nagyon tetszett neki. Sétálni kellett fele folyamatosan, mert ha megálltam, akkor reklamált, amikor meg mentünk kapkodta a fejét jobbra-balra egyszerre akart mindent meglesniKép

Nálunk halászlé, rántotthal és krumpli volt a menü, apa főzte tegnap, addig én helyrepofoztam a házat, a leányzó meg felügyelte az apja ténykedését, néha közbeszólt, bizti valamit nem jól csinált apaKép

Na megyek, mert most meg sok lesz belőlem!Kép

Üdv:
Melinda
Bnm

Sziasztok!

Jó nagy a csend errefelé!Gondolom, temetőjárás a mai program Kép Kép

Nálunk egy pár napja valamilyen pelenka-manó járt, és selejtessé tette a pelusokat, mert mindegyikből kifolyik a pisi, úgyhogy min. 2óránként pelust kell cserélni. De olyan szinten, hogy szegény kiscsaj derekánál átázik a ruha. Amúgy jó nagy kaki ez a Pampers, valószínűleg nem véletlenül volt akciós! A jó kis hazai Liberó nagyon hiányzik Kép

A. Hajni! Lehet, hogy nálatok is ez a manó járt?

Hajni!
Befutott már Gyurcsány papa is! Én azt hittem,hogy az angol királynő miatt gyűlnek előttünk a motoros rendőrök, de kiderült, hogy a magyar delegációt biztosítják. Vigyáznak rá rendesen!

Azért néha lessetek be! Nálam kész minden házimunka, gyerkőcöm ebéd utániját alussza, én meg szuggerálom a Babanetet, hogy írjon már végre valaki!!!

Pusz

Kriszta

Kép
lujzika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?